ay annem çıldırmış bana bir daha dolma yedirmek için tabakla peşimden koşuyor ya haşlanmış brokolimi yedim zaten of anlamıyor beni hiç neyse odaya saklandım şimdi belki vazgeçer
hep annemin yüzünden aldım zaten bu kiloları
:)) AH ŞU annelerrr bende oğlumun peşimden koşuyom öle:))ay annem çıldırmış bana bir daha dolma yedirmek için tabakla peşimden koşuyor ya haşlanmış brokolimi yedim zaten of anlamıyor beni hiç neyse odaya saklandım şimdi belki vazgeçer
hep annemin yüzünden aldım zaten bu kiloları
Sabah olsun da kahvaltı edelim yaaaa, çok acıktımmm
benimde bu geceki tek beklentim :97:su içe içe artık wc de yatıcam
genitaede yaptırıcam ama utanıyorum
ordaki etkisi eminim cok daha fazla olucak
kızlar bu hafta bizi hiç parlak görmüyorum nedense :44:
inş canım ama ne bileyim herkesde kacamak yapmak için fırsat kollayan bi hava seziyorum ben dahil..
umarım beni utandırırsınız ve cuma sonuclarımız cok güzel olur..
prensesim..
minnosum ...
size bişi sorcam ..ben şimdi koltuk altıma lazer yaptırıyorum ya 4 hafta önce ilk seansımı yaptırdım gecen haftada 2. kontrol seansını yaptırdım bana taaa 2 nisana randevu verdiler bu süre cok uzun değilmi 1 bucuk ayda cıkanları alıcakmıyım yoksa onlarda dökülücekmi..
canım cok sıkkın aksamdan berı kocamla konusmuyorum delı edıcek benı bıkerede tamam ben haksızım deyıp özur dılese ölür sankı . sabah guzelım kahvaltı hazırladım yemıycekmıs . aksamdan ben kusuyorum sabaha o haklı oluyor herhalde cok sınırlıyımm cok cokk. inatlasıyor benle ee ben haklıyım bende ınatlasıyorum özur dılesın dıyeöglen bıle ymek yedı hıc konusmuyor benımle allahım ya cıldırıcam haksız olsam tamam da suclu olan sensın ustune benı hıc sallamayanda sensınn piss ya konusmuycam ıste onunla özur dıleyene kadar
kuyabiyee süpriz yapıcaktım ama sizlerinde canı ceksin sizlerde isteyin die ekledimEki Görüntüle 145918
ben bu gün felaket durumdayım..
üst solunum yolu enfeksiyonlarının nerdeyse tümünü yakaladım.. sinizit faranjit diş etlerim şişti tabi bunlara ek olarak sinüzit sol göz sinirime baskı yapıyor ve gözüm ağrıyor..
ayy doğum günüm 2 hafta kutlandı mezuniyetim heralde 1 ay kutlanır
şimdiden mutlu yıllar canımm
Eki Görüntüle 145355
prensperi iyiki doğdun canım
günaydın kardeş takııım.........:90::90::90::90:
günaydın cnaım benim..günaydın kızlar nasılsımız?sonunda netimizde oldu erkenden uyandım size bir bakayım dedim
dünkü menüm:
sabah 1 kase k flakes
ara yok
öğlen mercimek çorba,1 tane tavuk but 2 dilim ekmek
ara yok
akşam patlıcan közleme yogurtlu 1 dilim ekmek
ara 1 elma
hala ara yapamıyorum orda.benim şansımdanmı kısmetimden mi böle yerleri çok arıyorum çabuk buluyorum.Allahım sabırlar versin bana hayırlı etsin burayı iş değiştirmek istemiyorum artık ama burasıda ruhumu çok yoruyorönceki çalıştıgım yer bedenimi çok yoruyordu burasıda ruhumu
diyet yapıyorum yemekten kısıyorum onda sorun yok.önce pilavı ekmeği kestim olmadı.sonra suyu 3 lt içeyim olmadı(artık işte o kadar suda içemiyorum gözlerine battı) hareket desen imkanım yok.işe gidiş yolum biraz acayi. aslında evime iki durak ama sanayinin üzerindeki bir köprüden gidebiyorsun ancak ama az havalar ısınsın yürüyerek gidip gelmeyi düşünüyorum.ve mekik çekeceğim.mart ayı benim ayım
günaydın kardeş takııım.........:90::90::90::90:
prensesim..
minnosum ...
size bişi sorcam ..ben şimdi koltuk altıma lazer yaptırıyorum ya 4 hafta önce ilk seansımı yaptırdım gecen haftada 2. kontrol seansını yaptırdım bana taaa 2 nisana randevu verdiler bu süre cok uzun değilmi 1 bucuk ayda cıkanları alıcakmıyım yoksa onlarda dökülücekmi..
genitaede yaptırıcam ama utanıyorum
ordaki etkisi eminim cok daha fazla olucak
benım randevuler arasına tam 2 ay koyuyor meyvem ılk 1 ayın sonunda tuyler cıkıyor ama kendı kendıne dokuluyor . vee en onemlısı genıtal hıcte bıle utanmada hemen gıt yaptırr . okadar buyuk bır rahatlık temızlıkk ayrıcada cok guzel gorunuyorr hıc pürüz yok
gunaydın kızlar bugunn acayıpp moralım bozuk kocamla hala konusmuyorum aksam bıraz konusur gıbı yaptı özur dılıyceksın dedım yok efendım haklıymıs nıye konuyu uzatıyormusum şöylede böyle cok acayıp canım sıkıldı nasıl boyle benı kırabılıyor anlamıyorum kıbu sabah tartıda 65.6 kıloyu gordum eksıye dustum ona bıle sevınemedım nefret edıyorumm boyle durumlardan okadar huzursuz oluyorumkı hıcbıse yapasım gelmıyor adam bana oyle kolay rest cekebılıyorkı ustelık haksız yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?