Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

:)) AH ŞU annelerrr bende oğlumun peşimden koşuyom öle:))

miniğim iyi canım sağol geceleri pek uyumuyoz bi sorunumuz o:)

günaydın kızlar nasılsımız?sonunda netimizde oldu erkenden uyandım size bir bakayım dedim

dünkü menüm:

sabah 1 kase k flakes
ara yok
öğlen mercimek çorba,1 tane tavuk but 2 dilim ekmek
ara yok
akşam patlıcan közleme yogurtlu 1 dilim ekmek
ara 1 elma

hala ara yapamıyorum orda.benim şansımdanmı kısmetimden mi böle yerleri çok arıyorum çabuk buluyorum.Allahım sabırlar versin bana hayırlı etsin burayı iş değiştirmek istemiyorum artık ama burasıda ruhumu çok yoruyor önceki çalıştıgım yer bedenimi çok yoruyordu burasıda ruhumu

diyet yapıyorum yemekten kısıyorum onda sorun yok.önce pilavı ekmeği kestim olmadı.sonra suyu 3 lt içeyim olmadı(artık işte o kadar suda içemiyorum gözlerine battı) hareket desen imkanım yok.işe gidiş yolum biraz acayi. aslında evime iki durak ama sanayinin üzerindeki bir köprüden gidebiyorsun ancak ama az havalar ısınsın yürüyerek gidip gelmeyi düşünüyorum.ve mekik çekeceğim.mart ayı benim ayım

genitaede yaptırıcam ama utanıyorum
ordaki etkisi eminim cok daha fazla olucak

benim kılları görsün diye en yüksekten atış yapıyor oda cayır cayır yakıyor resmen..sadece o sebepten cesaret edemiyorum.kızda dedi bu yüksekliğe genitalde dayanamazsın diye
kızlar bu hafta bizi hiç parlak görmüyorum nedense :44:

ben bu hafta çok bişi yemedim ama bir düzenim olmadı.ev işi yaparkende ne kalori yaktıysam 3 gündür ne uğraştım off
inş canım ama ne bileyim herkesde kacamak yapmak için fırsat kollayan bi hava seziyorum ben dahil..
umarım beni utandırırsınız ve cuma sonuclarımız cok güzel olur..

canım banada kontrolden sonraki seansı 5 hafta sonrasına verdi.bana da uzun geldi ama tam dökülmeyi bekliyorlar sanırım :44: ışını görenler dökülüyor zaten çıkanları jiletle dedi benim gittiğim kız.

aman bu erkeklerin hepsi böle demekki

kuyabiyee süpriz yapıcaktım ama sizlerinde canı ceksin sizlerde isteyin die ekledim Eki Görüntüle 145918

karne süper olmus bayıldım

geçmiş olsun canım.aman dikkat et kendine,iyi bak
ayy doğum günüm 2 hafta kutlandı mezuniyetim heralde 1 ay kutlanır

sen mezun olda biz bir ay kutlarız sorun değil

prensperi iyiki doğdun canım

teşekkürler canlarım
meyvenull pasta harika..ancak sanalda yerim ben bunu

ben bugun birdaha gelemeyebilirim.yarın sabah görüşürüz

günaydın cnaım benim..
tekrardan doğum günün kutlu olsunn
menü güzel spor eklersen daha fazla verim alıcaksın inanıyorum.
netinide güle güle bizlerle kullan

günaydın kardeş takııım.........:90::90::90::90:

günaydınn canımmm

canlarım günaydınnn

bu sabah düne göre daha iimm hata düne göre cok daha iimm

vücudumdaki o şişlikde baya azaldı bu sabah 60.4-60.3 gördüm tartıda.

yarına inş 59 u görücem bu aksam sporda yapıcam umarım aksama dahada ii olurum..

haydi kızlar yarın cuma toplasın bakimmm

genitaede yaptırıcam ama utanıyorum
ordaki etkisi eminim cok daha fazla olucak

benım randevuler arasına tam 2 ay koyuyor meyvem ılk 1 ayın sonunda tuyler cıkıyor ama kendı kendıne dokuluyor . vee en onemlısı genıtal hıcte bıle utanmada hemen gıt yaptırr . okadar buyuk bır rahatlık temızlıkk ayrıcada cok guzel gorunuyorr hıc pürüz yok

günaydın kızlar

prensesperi'cim doğumgünün kutlu olsun, nice mutlu senelere eşinle ailenle birlikte inş. iyi ki doğdunnnn

gunaydın kızlar bugunn acayıpp moralım bozuk kocamla hala konusmuyorum aksam bıraz konusur gıbı yaptı özur dılıyceksın dedım yok efendım haklıymıs nıye konuyu uzatıyormusum şöylede böyle cok acayıp canım sıkıldı nasıl boyle benı kırabılıyor anlamıyorum kı bu sabah tartıda 65.6 kıloyu gordum eksıye dustum ona bıle sevınemedım nefret edıyorumm boyle durumlardan okadar huzursuz oluyorumkı hıcbıse yapasım gelmıyor adam bana oyle kolay rest cekebılıyorkı ustelık haksız yanı

minnosum
üzülme bak bu aksam birazcık fire vermiş yarına özürde dilicek erkek sonucda..
baktın haftasonuna kadar özür dilemiyor bu defa barısırsın ama barıstıktan sonra burnundan getirirsin seni üzmesini birdahada yapamaz bu sekilde seni üzemez..
kızz ne güzel 65.6 olmussunn bosver kocanı o nasılsa elinde
sevin minnosum sevin haftaya 64 sün

dünkü menüm

sabah 2 dılım tam bugday ekmegıne kasarlı tost

ara 5 tane badem

öglen 2 yemek kasıgı yesıl fasulye , 3 yemek kasıgı sulu köfte (susuz yedım ama )

ara 3 tane hanımeller bıskuvı,2 dılım mavı yesıl cıkolata

aksam 1 lahmacun, 1 domatea, 1 ayran

toplam 2.5 lıtre su , 1 bardak yesılcay ,3 cay bardagı ıhlamur

spor :50 dk hızlı yuruyus (kocama sınırımden ter bı tarafımdan cıktı)

sonra dus aldım su bu derken yattım uyudum ıste sabahta 65.6 kılo cıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…