Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

inş canım ama ne bileyim herkesde kacamak yapmak için fırsat kollayan bi hava seziyorum ben dahil..
umarım beni utandırırsınız ve cuma sonuclarımız cok güzel olur..

canım bugünlük böyle oldu ne yapalım inşallah yarın toparlarız da cuma günü gururlandırırız seni gurur duyarsın bizimle inş

kabak dolması 2 tane cok olmus bence 1 tane ondan yiyip salata ekleyebilirsin yanına..
sabahda dediğin gibi geciştirme olmus keke sütde içseymişsin.
aksam hafif günü toparlıyor..

küçüktü ama tencereyi karıştıtıp en küçüklerini seçtim annem görmeden birde oturdu başımda yiyomuyum yemiyomuyum diye kontrol ediyodu ya dökemedim de

neyse kurtardık bugünüde sağol canım benim

canım zaten çıkmayacak ya da dökülecek. ilk seansta farkı görüyorsun genital veya koltukaltında... çabuk etki ediyor.

amann asla kesinlikle utanma... öyle bi rahatlığı temizliği var ki.. bir de hijyen açısından estetik açısından her açıdan büyük kolaylık ve artı. mutlaka yaptır.

yaptırmam kesin sartda bakalım belki bir sonraki seansda onada girerim..
bacakalarımı düşünüyordum ilk yaptırmayı ama onları görmez suanda cok sarılar

yaptırmam kesin sartda bakalım belki bir sonraki seansda onada girerim..
bacakalarımı düşünüyordum ilk yaptırmayı ama onları görmez suanda cok sarılar

sarı tüyleri önce jiletle kalınlaştırmak lazım. benim de tüylerim açık renk.. böyle yapmıştık. sana abla tavsiyesi kesinlikle öncee koltukaltı ve genitali bitir. bunlar sana farz. diğerleri sünnet.

öyle yapıyorum zaten 2 aydır bacağıma jilet kullanıyorum ama hiç fark yok sertleşiyorlar yinede sarı cıkıyorlar anlamadım gitti rengi koyulasmıyor bi türlü silah sert kılı sarı düşün aynı öylee

kızlar bu hafta yoğunluktan diyetime tam uyamıyorum ben ya

ama kaçamak da yapmıyorum tabi

bugünkü menüm şöyle oldu

sabah: 1 dilim t.t. ekmek, 1 ince dilim kaşar peyniri
öğle: haşlanmış tavuklu salata, 1 dilim kepek ekmeği
ara: 1 bardak yağsız sütlü kahve
akşam: ızgara köfte, salata

listeye tam uyamasam da elimden geldiğince bozmamaya çalışıyorum

bide bugün pilates yaparım 40 dk e bu karışıklıkta da daha ne olsun

gayet güzel canım. ben hiçbir eksisini göremiyorum bu diyetin. afiyet olsun.

slm kızlar

menüm

sabah
yağsız menemen,peynir,zeytin,2çay k. bal,yeşil çay,2dl çavd ekmeği,1ceviz

ara:1 ayva

öğle: 4-5 kaşık çok az yağda haşlanmış makarna,1kase yoğurt,yağsız salata

ara:1 ceviz,çeyrek havuç

akşam:çorba,salata,yoğurt

ara:meyve

100mekik,2,5lt su

100 mekik harikasın canım tebrikler cuma yine güzel sonuçlarla buluşacağız burada.

canım gayet güzel harikasın bence hiç bir eksiği ya da fazlalığı yok afiyet olsun canım

maşallah çok güzel meün canım afiyet olsun

bebişin nasıl canım iyi mi sağlığı yerinde mi

aksam oldu ben kacar bu aksam spor yapamıcam tüm vücudum kırılıyor bol bol su içiyorum hastalık vücudumdan gitsin

bu akşamlık yapma tatlım benim iyi yapıyosun canım benim su iç tabi bol bol bir de banyo yapsan aslında şöyle kendine gelirsin belki biraz sana tavsiyem elini yüzünü bol sabunla yıka inşallah iyileşeceksin en kısa zamanda canım benim

kızlar menüme sporumu eklemeyi unutmuşum k. bakamyın bu düzenlenmiş hali
Bugünkü menüm:

Sabah:
1 elma 1 portakal (derse geç kaldım ondan hemen pratik şeyler yedim çıktım evden)
Ara:meyve çayı ve 2 saat sonra meyve suyu 1 bardak kadar
Öğle:Kabak dolması zorla yedim valla hiç sevmem kıymalı şeyleri yedim annemin zoruyla ama 2 tanecik yedim yanında yoğurt
Ara:yeşilçayın yanında 3 bisküvi form
Akşam:Haşlanmış brokoli ve çok az sarımsaklı yoğurt
Ara:1 elma yerim

3.5 lt su(daha fazlada oalbilir kabak dolması beni fena susattı...
1 saat yürüyüş 15 dakika koşu
yeşilçay 3 kupa ve funda çayı 3 çay bardağı

Bugün tuhaf oldu menüm biliyorum ama yarın düzenli olucak söz :78:
yarın cuma öncesi olduğu için yürüyüşü 2 saat yapcam ya da egzersiz filnan ekliycem bakalım cuma günü eksi olayım da inş

ay annem çıldırmış bana bir daha dolma yedirmek için tabakla peşimden koşuyor ya haşlanmış brokolimi yedim zaten of anlamıyor beni hiç neyse odaya saklandım şimdi belki vazgeçer

hep annemin yüzünden aldım zaten bu kiloları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…