Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ınsan huzursuz olunca hıcbısey onu mutlu etmıyor ıste meyvem bu ınat meselesını aştı artık benı kırıyorr ve ben ınan cok uzuluyorum ama hıc sallamıyor . neyse ben saat 10da arazıye gıdıcem haberınız olsun aksama gelırım bıdaha kızlar sıze haber vermeden ıkarsam dıye sımdıden yazıyım dedım

ben bu na oynarımm

kocanın sana küs olması karayağlarını eritiyor minnosum sabahda süslenseydin bir güzel catlatsaydın onu
devam minnosum devam durmak yokkk

biliyorum canım benim üzülüyorsun ama sen üzüldükce o direnicek ve pes eden sen olucaksın .. o nasıl hakı olan benim diyip kaskatı kesiliyorsa seninde üzüldüüğünü belli etmemen lazım..
haftasonuna kadar aranız düzelmezse durumu yumasatırsın dediğim gibi..

bu günkü menümm..

sabah meyve süt

ara yok yeşil cay ve su bolca

öğlen salata yoğurt tavuk

ara portakal

aksam zeytinyağlı brüksel lahanası yoğurt..

5 mil leslie (inş) 3 litre su..

canım pek bişi istemiyor.. sabah sadece su içesim vardı mecburen bişiler yemem gerektiğini bilerekten meyve yedim..

yeşil cay aldım az önce bardağım ii yıkanmamıs azıma deterjan tadı geldi
döktüm bende bu sabahki yeşil cayım yalan oldu şimdi normal cay içiyorumm ..

başım çatlıyor, bir sürü iş var ama elimi süremedim. işe de on beş dk. geç geldim zaten eve gidip yatasım var...

başım çatlıyor, bir sürü iş var ama elimi süremedim. işe de on beş dk. geç geldim zaten eve gidip yatasım var...

gecmiş olsun tatlım ilaç içseydin sabah keske ama gecmicek oldumu ilaclada gecmiyor benimde bir haftadır basım ağrıyordu meğer sinizittenmiş geciştire gişistire dün fena patlak verdi..
biraz dinlen olmadı izin istersin canım...

bizim işyerinde izin imkansız herkes için durum böyle. ölürsek de burda ölücezz

ilaç almadım ama öğlene doğru geçmezse alacağım. bu arada ampülümü yakiiiimm
ben de eksilerdeyimmm

gayet güzel canım, tebrikler...

bizim işyerinde izin imkansız herkes için durum böyle. ölürsek de burda ölücezz

ilaç almadım ama öğlene doğru geçmezse alacağım. bu arada ampülümü yakiiiimm
ben de eksilerdeyimmm

nsıl işmiş o öyleee
ilaç al canım sen rahatlatır birazda olsa..

ayy yarın burası cok ayrınlık olucak hepimiz ampullerimizi yakıcaz

canım arada yaptığın kaçamağın sende farkındasın ama moralin bozukken bile yine de diyetin çok dışına çıkmamışsın. akşamki sporla da toplamışsın. bence yine de güzel olmuş. geçen güne değil gelen güne bakarak toplayacağız artık menülerimizi... ne yapalım..

cok sevdim bu sözü..

GECEN GÜNE DEĞİL GELEN GÜNE BAKACAĞIZ

YENİ SLOGANIMIZZ :113::113::113::113::113:

prensesperi'cim... menün gayet güzel. ara öğünler için de çantana bi poşet kuru üzüm ceviz at. ara vaktin gelince bir avuç yersin. olmaz mı? ara öğünlerimi yapmaya başlayınca kg veriyorum ben. o yüzden bu iki haftadır düzenli yapıyorum artık. senin de bu şekilde daha rahat vereceğine inanıyorum

evet canım senin 59'lara inmen hem sana hem de bize moral ödülü olacak... artık 60ları temelli terk etme vaktin geldi bugün vedanı yap

ay ona veda falan yapmam zaten kendisini hiç sevmiyorum kacarak gidicem arkama bile bakmıcam
yarın merkama 5 dicemm
az önce sevgilimle konustum dedim ben yarın 59 kilo olucam..
verdiği tepki haftasonu görürsün balıkcıya gidelimde..
bende olsun montide balık serbest dedim bişi diyemedi
görsün herkes nasıl zayıflanıyormus kafama iice yerlestirdim mart sonu mezun oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…