Canım iki haftayı dolduranlar listeye girebiliyor. Bu hafta listede değilsin o yüzden. Listedekiler en üstte yazılan bölüm. Yuzdemiz aynıymış seninle ama ikimizde değiliz listede
Bu gelmemis halleri canim, eksi ile gelirlerse yuzde daha da iyi olucak. ama yuzdemiz 0.3 ustunde oldugu icin note almayacagiz ama eski notamiz da silinmeyecek sanki
artik haftaya daha da ugrasmaliyiz sildirebilmek icin
Canim sen henuz liste disi yarisiyorsun, maalesef senin yuzdeni takima ekleyemiyoruz, yoksa cok guzel eksi getirdin bu hafta
bir dilim miya kızlar yıkıldım şu an
bilseydim o cheesecaketen bi dilim tadardım ayol
bir dilim mi
iyiki bilmiyormussun o zaman
İşte liste bilinci bu
şimdi haftaya listede miyim?
yani bu hafta da bişey yiyemiycem
bu sefer listedeki ilk haftam üstümdeki baskı daha da büyüdü
Diyeti zaten meyveyi dondur az yoğurt belki bal kakao...Sütün kaymağını ayirmistim bir kase, ayrıca az bir süt ve nişasta ile hafif cıvık bir pudding yaptım iki şekerli, ayrıca iki muzu dilimleyip dondurdum. Bu üçünü bal da ekleyerek blender da çektim feyzacim. Diyet değil ama en azından katkı maddesi yok
Bazen oyle oluyo cnm. Bende sık sık oluyoTmm insallah oyle yapalim benim bu hafta biraz zor gecti kendimi zor tuttum zaman zaman boyle oluyorum insallah daha iyi olur haftaya
Tekrar hosgeldin canim. Bol eksili haftalaraGunaydin kizlar, nasilsiniz?
Ben yogun ve dikkatsiz bir sureden sonra tahmin ettigim gibi arti geldim ama artik geri dondum, guzel kahvaltimi yaptim bu sabah, artik ben de baslayacagim bildirimlerime.
Hepinizi opuyor ve gecmise gidiyorum
Son tarti: 66.3
Bugun: 67.3
Fark: +1
Yuzde: -1.51%
Foto cekemedim sabah aceleden
Cok zor canim Allah sifa versinAnnem ananeme çok düşkün ve çok telaşlanıyor
Doğal olarak..
iyi canım annem de o an çok korktu
Ananemin demansı (bunama) var ve ilerliyor maalesef her gün biraz daha kötü... ama bugün iyi sanki
Hakkaten 44 kilo ne ya? kendini hayal edebiliyor musun? Kuzenin 46 kilo uflesen uçacakahah benimki daha entersan
benim kemikler çok inceymiş zaten kısayım da 1.58
spordaki adam bana sen rahat 44 kilo olursun, halsizlik de yaşamazsın demişti
44 kilo ne yaaa
Canim tabi ki liste cok onemli ama daha onemli olan bisey var oda sensin olsun yazmasanda olur onemli olan senin o kiloyu vermis olman basarin tatlim hep boyle devam et sen.Bu arada hastaneden gelince tekrar tartıldım kızlar 57.9 çıktım çooook mutlu oldum
Ama aç karna sabah tartıştığım 58.1 idi
Onu yazdım o yüzden
Yemek yiyip gitmiştim ama koşturmacadan herhalde 200gr daha gitmiş
Ama bunu listeye yazmadım ve resmini de çekmedim kaptanım
Guzel menu olmus canim
Canim harikasin, bu hafta senle eslessek keske :)
bu dondurma super motivasyon oldu
Ne yemek yaptin? :)
Evet, ya herkes cok motive ya da dondurma cok seviliyor
Bayiliyorum su masumluklarina, cocukluk problemlerine
Ben de onu dusunuyordum oje ne yakismis, ben bebekten sonra ne bakimsiz oldum diye
Super bir yorum ve motivasyon daha
ve bir tane daha
57 de olucaksin canim benim sen bu gidisle yakinda
Bayaa az yemissin canim, afiyet olsun
heheh ben market alisverisini ya is cikisi yapiyorum, kizim eve gelmeden yada online yapmaya basladim, cok pratik oluyor. £1'e eve getiriyorlar tum alisverisi.
Super
Sakin sekerli seylere yonelme canim, gecicek bu yorgunluk/stres.
Guzel bir bardak su ic, kulakligini tak ve yuruyus yap. Hava da guzeldir TR'de zaten. Sonuc anlik sekerli seyler yemekten daha buyuk zevk vericek
hehehe bana da cok lutfen bugunden sonra
Guzel menu canim, dengelenmis
Cok uzuldum canim, insallah cabuk toparlar
Canim bir de menu vermeye calismissin, sen hastalarinla ilgilen
Kendine de dikkat et
Bu saatte neden ayaktasin sen
Guzel olmus menun canim
canim iki gunde ekmek/kek yemissin. aslinda fazla degiller de ustune gec saatte 3 dilim kavun fazla olmus sanki. ama genel olarak dengeli menulerin
Super
oooh ooh gitsin kilolar
oooh bir guzel eksi daha
inanamiyorum, hala ne kadar guzel gidiyor kilolar
harikasin eski esim
istedigin gibi 83u gormeden 82 oldu
oooh bir guzel eksi daha
ooh bu hafta kesinlikle ozgeye guzel bir dogum gunu hediyesi oldu
iyi tatiller canim
guzel
Supersin canim, sadece cuma gunleri kayit altinda tutuluyor, ptesileri kontrol tartilari.
ne zaman aliyorsun tartini?
Ellerine saglik insallah ilk 3 e gireriz.*** 4. Takım 633. Etap ***
enimenime (84/82.9/1.1/%1.31)
Elmasyuzuk (55.6///%) bildirimde bulunmadigi icin yuzdesi ikiye bolunecek
Diyetteanne (67.5///%)
Yawrukush (64.3///%)
cinecin (59.8/59.3/0.5/%0.84)
fmad (58.7/58.1/0.6/%1.02)
Kozmogirl17 (76/75.2/0.8/%1.05)
Mavi boncukkk (83.0/82.6/0.4/%0.48)
4. Takım ortalaması:
***Fit Bizim Gobek Adimiz 633. Etap***
DenizinYosunKokusu (72.2///%) 589. etapta 73.4kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 65
DeryaOnDiet (69.1///%) 619. etapta 67.9kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 60
sertugba (76.5///%) 338. etapta diskalifiye edilen uye geri dondu, hedef kilo 65
Konus dinliyorum (66.4///%) Yeni uye, baslangic tarihi:02.07.19 , baslangic kilosu:67 , hedef kilosu:55
gogo2405 (68.2/67.6/0.6/%0.88) 496. etapta 67.3kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 62
Patlicanmoru (91.0/90.6/0.4/%0.44) 577. etaptan 78.1kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 65
cromozom (87.0///%) melinda23 ismi ile 482. etaptan 62.4kg ile mezun olan uye geri dondu, baslangic tarihi 21.07.19, hedef kilo 60
Minikpanda1107 (89.2///%) 630. etapta 89.2kg ile izne ayrildi
klbk33 (50.8///%) 569. etapta 51.5 kg ile mezun olan uye geri dondu.
LaMademoiselle (51.8/51.1/0.7/%1.35) Yeni uye, bslangic tarihi:19.07.19, baslangic kilosu:52, hedef kilosu:47
Derya_the_queen (63.1/62.2/0.9/%1.43) 19.07.19 mezun oldu! Incelmeye liste disi devam, yeni hedef 57
Gonulmeyvesi (71.0///%) Yeni uye, baslangic tarihi:04.07.19 , baslangic kilosu:71 , hedef kilosu:57
Falanfilannnn (59.3///%) Yeni uye, bslangic tarihi:29.07.19, baslangic kilosu:59, hedef kilosu:50
stitch (66.3/67.3/+1/-%1.51) 622. etapta 63.6kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 55
***izindeki citirlar***
Wizardmom (62.2///%) 629. etapta 62.2kg ile izne ayrildi
Harpy (65.5///%) 630. etapta 65.5kg ile izne ayrildi
Aomine Daiki (57.7///%) 629. etapta 57.7kg ile izne ayrildi, hamile
tomrs (57.3///%) 613. etaptan mezun uye geri donemedi, hamile
Bende baktim 8.takim tek basina bildirim yapmis 1 kusur yuzdesi sacma geldi tek olmasi baya yuksek bi oran tek basina 1 kilo ver birinci ol anlamadim tam.Kizlar 4 takim bildirim yapmis, su anda yuzdemiz 0.588 ile ucuncuyuz. bakalim @Diyetteanne ve @Elmasyuzuk bildirime gelebilecekler mi. umarim guzel bir eksi ile gelirler
kaptan da eksi gordum diyordu, yuzdeyi daha da yukari tasiyacaktir bence
Ohhh afiyet olsun canim.Şu an uyduruk bir dondurma yaptım, biraz donsun diye bekliyorum kızlar heyecanla
Hayırrr yememelisinhaftaya guzel kilo verlisteye girisinin serefine cnmya kızlar yıkıldım şu an
bilseydim o cheesecaketen bi dilim tadardım ayol
Buyusun buyusun baski iyidir disiplini saglar.
şimdi haftaya listede miyim?
yani bu hafta da bişey yiyemiycem
bu sefer listedeki ilk haftam üstümdeki baskı daha da büyüdü
Canım Özge'cim,
(Bugün hep erteledim yazmayı şöyle güzel cümleler kurabileceğim bir an yakalamak için)
İyi ki doğmuşsun tatlim..
Çocukların, eşin ve tüm sevdiklerinle sana uzun güzel, keyifli, huzurlu, neşeli, eğlenceli, sağlıklı dolu dolu mutlu bir ömür dilerim.
Hayat hep tatlı sürprizler çıkarsın canım karşına..
Bu arada iyi ki bir nebze de olsa seni tanıma şansına eriştim. Nasıl anlatsam sanki böyle karşındakine mutluluk veren bir yapın var, umarım hep böyle pozitif yaşarsın yıllarını.. iyi ki varsın
Biricik kaptanımız,çok seviyoruz seni❤.
Harika bi kutlamatabi ki hep diyette olduğumuz için meyve pastası gönderiyorum ben kaptanımıza
Yawrukush
NİCE MUTLU SENELEREEEEE
Aleyküm selam iyi ki doğdun kaptanSelamlar kizlar yine cocuklarla beraber uyuyp, sabah 7 de bebek gibi kalkan Ozge ile karsinizdayim.
Nasilsiniz, gununuz nasil geciyor, tartilar ne durumda?
Hemen gecmisi okuyup, listemizi hazirliyorum :)
Hosgeldin kaptanlarin en guzeli en zarifi.Selamlar kizlar yine cocuklarla beraber uyuyp, sabah 7 de bebek gibi kalkan Ozge ile karsinizdayim.
Nasilsiniz, gununuz nasil geciyor, tartilar ne durumda?
Hemen gecmisi okuyup, listemizi hazirliyorum :)
Hakkaten 44 kilo ne ya? kendini hayal edebiliyor musun? Kuzenin 46 kilo uflesen uçacak
Sağol kuzumAy kizlar suan gozlerim yasli, butun gecmisi bitirdim.
O guzel, icten mesajlarinizi okudum, hayatimda bu kadar coskulu dogum gunu kutlamamistim.
Iyi ki hepinizi tanima firsatim oldu, hepinizin yeri bende cok ozel.
Ne de guzel kilolar vermissiniz , harikasiniz.
Gecmis alintilarimi liste paylasimindan sonra yapacagim.
fayfeyfiy canim ananen iyiymis merakla senden gelen mesaja bakindim, cok sevindim.
DeryaOnDiet canim iyiymissin cok sevindim.
FitFiliz itiraf ediyorum senin videolu dogum gunu mesajindan sonra yaslar akti, daha fazla tutamadim
Hepinize coook tesekkur ederim, cok mutlu, pozitif, hep sevdiginiz insanlarla gecireceginiz guzel omurleriniz olsun hepinizin.
Simdi listeye bakiyorum,stitch Senemcim geldigin nasil belli, listeyi halletmissin bana birtek kontrol kalmis...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?