Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım iki haftayı dolduranlar listeye girebiliyor. Bu hafta listede değilsin o yüzden. Listedekiler en üstte yazılan bölüm. Yuzdemiz aynıymış seninle ama ikimizde değiliz listede

ya kızlar yıkıldım şu an
bilseydim o cheesecaketen bi dilim tadardım ayol

Canım Özge'cim,
(Bugün hep erteledim yazmayı şöyle güzel cümleler kurabileceğim bir an yakalamak için)
İyi ki doğmuşsun tatlim..
Çocukların, eşin ve tüm sevdiklerinle sana uzun güzel, keyifli, huzurlu, neşeli, eğlenceli, sağlıklı dolu dolu mutlu bir ömür dilerim.
Hayat hep tatlı sürprizler çıkarsın canım karşına..
Bu arada iyi ki bir nebze de olsa seni tanıma şansına eriştim. Nasıl anlatsam sanki böyle karşındakine mutluluk veren bir yapın var, umarım hep böyle pozitif yaşarsın yıllarını.. iyi ki varsın
Biricik kaptanımız,çok seviyoruz seni .

Diyeti zaten meyveyi dondur az yoğurt belki bal kakao...
bence bu da olmuş

Tmm insallah oyle yapalim benim bu hafta biraz zor gecti kendimi zor tuttum zaman zaman boyle oluyorum insallah daha iyi olur haftaya
Bazen oyle oluyo cnm. Bende sık sık oluyo ibs haftaya ikimizde daha iyi okuruz
Tekrar hosgeldin canim. Bol eksili haftalara
Annem ananeme çok düşkün ve çok telaşlanıyor
Doğal olarak..
iyi canım annem de o an çok korktu

Ananemin demansı (bunama) var ve ilerliyor maalesef her gün biraz daha kötü... ama bugün iyi sanki
Cok zor canim Allah sifa versin
ahah benimki daha entersan
benim kemikler çok inceymiş zaten kısayım da 1.58
spordaki adam bana sen rahat 44 kilo olursun, halsizlik de yaşamazsın demişti
44 kilo ne yaaa
Hakkaten 44 kilo ne ya? kendini hayal edebiliyor musun? Kuzenin 46 kilo uflesen uçacak

Canim tabi ki liste cok onemli ama daha onemli olan bisey var oda sensin olsun yazmasanda olur onemli olan senin o kiloyu vermis olman basarin tatlim hep boyle devam et sen.

Bende çok mutlu olurum canım Yawrukush kaptanım ozgem duy sesimizi.
Dondurmayi kim aldi acaba ?
Valla genclere tavuk sote ve pilav yaptim
Yaslilara bulgur pilavi kabak yemegi
Esime mevlut usulu tavuk pilav
Kendime salata
Insallah canim ilk hedefim 70 ama ideal kilom 57 o yuzden asil hedefim 57 insallah olucam daha once yaptim yine yapabilirim.
Ya gece benim cocuklar uyutmuyor kac gundur depresyona giricem sonunda
Senemcim sonra kalk ustumden diye bagirma canım

Ellerine saglik insallah ilk 3 e gireriz.
Kizlar 4 takim bildirim yapmis, su anda yuzdemiz 0.588 ile ucuncuyuz. bakalim @Diyetteanne ve @Elmasyuzuk bildirime gelebilecekler mi. umarim guzel bir eksi ile gelirler
kaptan da eksi gordum diyordu, yuzdeyi daha da yukari tasiyacaktir bence
Bende baktim 8.takim tek basina bildirim yapmis 1 kusur yuzdesi sacma geldi tek olmasi baya yuksek bi oran tek basina 1 kilo ver birinci ol anlamadim tam.
Şu an uyduruk bir dondurma yaptım, biraz donsun diye bekliyorum kızlar heyecanla
Ohhh afiyet olsun canim.
ya kızlar yıkıldım şu an
bilseydim o cheesecaketen bi dilim tadardım ayol
Hayırrr yememelisinhaftaya guzel kilo verlisteye girisinin serefine cnm

şimdi haftaya listede miyim?
yani bu hafta da bişey yiyemiycem
bu sefer listedeki ilk haftam üstümdeki baskı daha da büyüdü
Buyusun buyusun baski iyidir disiplini saglar.
tabi ki hep diyette olduğumuz için meyve pastası gönderiyorum ben kaptanımıza
Yawrukush
NİCE MUTLU SENELEREEEEE
Harika bi kutlama

Selamlar kizlar yine cocuklarla beraber uyuyp, sabah 7 de bebek gibi kalkan Ozge ile karsinizdayim.
Nasilsiniz, gununuz nasil geciyor, tartilar ne durumda?
Hemen gecmisi okuyup, listemizi hazirliyorum :)
Aleyküm selam iyi ki doğdun kaptan

Selamlar kizlar yine cocuklarla beraber uyuyp, sabah 7 de bebek gibi kalkan Ozge ile karsinizdayim.
Nasilsiniz, gununuz nasil geciyor, tartilar ne durumda?
Hemen gecmisi okuyup, listemizi hazirliyorum :)
Hosgeldin kaptanlarin en guzeli en zarifi.

Ay kizlar suan gozlerim yasli, butun gecmisi bitirdim.
O guzel, icten mesajlarinizi okudum, hayatimda bu kadar coskulu dogum gunu kutlamamistim.
Iyi ki hepinizi tanima firsatim oldu, hepinizin yeri bende cok ozel.
Ne de guzel kilolar vermissiniz , harikasiniz.
Gecmis alintilarimi liste paylasimindan sonra yapacagim.
fayfeyfiy canim ananen iyiymis merakla senden gelen mesaja bakindim, cok sevindim.
DeryaOnDiet canim iyiymissin cok sevindim.
FitFiliz itiraf ediyorum senin videolu dogum gunu mesajindan sonra yaslar akti, daha fazla tutamadim
Hepinize coook tesekkur ederim, cok mutlu, pozitif, hep sevdiginiz insanlarla gecireceginiz guzel omurleriniz olsun hepinizin.
Simdi listeye bakiyorum, stitch Senemcim geldigin nasil belli, listeyi halletmissin bana birtek kontrol kalmis...

Sağol kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…