Merhaba@DeryaOnDiet canim kac gundur haber alamiyoruz senden, cumartesi tatile cikacaktiniz, her sey yolundadir umuyorum..
K klbk33 esim sende ugrayamadin, iyi misin?
@Diyetteanne umarim kilo bildirimi yaparsin, sanada hic ulasamadim bu hafta
Sende iyi ki varsin kaptanımZipzip- kaptanim, canim, kaptanlarin icinde bende yerin ayri.Ne zaman basim sIkIssa sana kosuyorum, iyi ki varsin, cok tesekkur ederim guzel dileklerine..Kucak dolusu sevgiler..
Ne cok yapmissinCanim tabi ki liste cok onemli ama daha onemli olan bisey var oda sensin olsun yazmasanda olur onemli olan senin o kiloyu vermis olman basarin tatlim hep boyle devam et sen.
Bende çok mutlu olurum canımYawrukush kaptanım ozgem duy sesimizi.
Dondurmayi kim aldi acaba ?
Valla genclere tavuk sote ve pilav yaptim
Yaslilara bulgur pilavi kabak yemegi
Esime mevlut usulu tavuk pilav
Kendime salata
Insallah canim ilk hedefim 70 ama ideal kilom 57 o yuzden asil hedefim 57 insallah olucam daha once yaptim yine yapabilirim.
Ya gece benim cocuklar uyutmuyor kac gundur depresyona giricem sonunda
Senemcim sonra kalk ustumden diye bagirma canım
Ellerine saglik insallah ilk 3 e gireriz.
Bende baktim 8.takim tek basina bildirim yapmis 1 kusur yuzdesi sacma geldi tek olmasi baya yuksek bi oran tek basina 1 kilo ver birinci ol anlamadim tam.
Ohhh afiyet olsun canim.
Hayırrr yememelisinhaftaya guzel kilo verlisteye girisinin serefine cnm
Buyusun buyusun baski iyidir disiplini saglar.
Harika bi kutlama
Herkes farkli seyler yiyor canim dun oyle oldu bide cocuklarim var ama allahtan onlarin yemekleri hazirda vardi yanima aldim bence 1 hafta dene beni bastan buyuk konusmaNe cok yapmissinellerine saglik. Ben diyetteyken esime de kendime ne yaparsam ondan yediriyorum
valla her hafta esim olsan kalk demem
Herkes farkli seyler yiyor canim dun oyle oldu bide cocuklarim var ama allahtan onlarin yemekleri hazirda vardi yanima aldim bence 1 hafta dene beni bastan buyuk konusma
Süper
yuppi harikasin kaptan
Yenimi girdin ise canimMerhaba
İşler çok yoğun ve karmaşık.
Herşey çok karışık
İşi yeni öğrendiğimden daha da karışmış
Kafam da karmakarışık
Kısacası karışığım
Menü de yazamadım. Kusura bakmayın.
Burayı da okuyamadım.
Vakit yok
Bayrama kadar yoğun olacağım gibi görünüyor
Tartı sonucum da yüksek çıktı
Dondurmayı yine yiyemeyeceğiz sanırım
Eki Görüntüle 2294920
Ozgecim benim listeden ayrilis kiloma donmussun
Tabi kide yeme cayini al mis gibi sekersiz sekersiz tuket caylarin kahvelerin tadi degisiyor yaninda biseyler yenilince ben cayi kahveyi tek seviyorum birde + geldi senden odulde yok sana bu hafta canimcimKozmogirl17 cantamda kablo ararken granolali yarim kurabiye buldum, once cay alip yiyeyim dedim, sonra dedim yok Ozlem beni sopalar
Es olma baskisi simdiden sardi deseneKozmogirl17 cantamda kablo ararken granolali yarim kurabiye buldum, once cay alip yiyeyim dedim, sonra dedim yok Ozlem beni sopalar
Hemen birine paslayayim kurabiyeyi de sonradan bos bulunup yemeyeyimTabi kide yeme cayini al mis gibi sekersiz sekersiz tuket caylarin kahvelerin tadi degisiyor yaninda biseyler yenilince ben cayi kahveyi tek seviyorum birde + geldi senden odulde yok sana bu hafta canimcim
En guzeliiiHemen birine paslayayim kurabiyeyi de sonradan bos bulunup yemeyeyim
Ne guzel denk gelmis, bu sana bir isaret olsun kuzum :)Ozgecim benim listeden ayrilis kiloma donmussun
Bakalim ben ne zaman 63 olucam yine
oyy Ozlem sopayi almis eline SenemTabi kide yeme cayini al mis gibi sekersiz sekersiz tuket caylarin kahvelerin tadi degisiyor yaninda biseyler yenilince ben cayi kahveyi tek seviyorum birde + geldi senden odulde yok sana bu hafta canimcim
Ben onu haftaya dondurcem takima kaptanNe guzel denk gelmis, bu sana bir isaret olsun kuzum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?