Hic suphem yok, elin masali kuzumBen onu haftaya dondurcem takima kaptan
Tam olarak oyle demmiyelim kaptan korkutmayalim kizlariHic suphem yok, elin masali kuzum
1 haftada 4 kilo mu!? Ne kadar guzel olurdu wallaBen onu haftaya dondurcem takima kaptan
Di mi yaaa, 2 haftadir hala harika eksiler getiriyorFitFiliz sen niye ciktin takimdan canim ya
4 kilomu pardon ben profilindeki gunceline gore baktim 2.7 fark vardi canim bu hafta olmaz haftaya olur1 haftada 4 kilo mu!? Ne kadar guzel olurdu walla
Evet yazik oluyor giden kilolaraDi mi yaaa, 2 haftadir hala harika eksiler getiriyor❤
Onu guncelleyemedim, yogundu bugun is. 67.3 ciktim bu sabah, ama haftaya 65.9 olsam super olur mesela. Ne dersin, yapabilir miyim?4 kilomu pardon ben profilindeki gunceline gore baktim 2.7 fark vardi canim bu hafta olmaz haftaya olur
Super haber Ozgecim, hem de 2 kisinin bildirim yapmamis olmasina ragmenKizlar listemizi paylastim bu hafta 3. olduk
Hatta ikinci takimin yuzdesi 0.725, bizimki 0.724.
Kiran kirana bir mucadele oldu ki takimdan 2 arkadasimiz da bildirim yapmadi biliyorsunuz.Elmasyuzuk , D Diyetteanne
Buna ragmen 3,yuz,notamizi sildirdik, hepiniz harikasiniz, alkislarin hepsi 4. takimin citirlarina
Cok tesekkur ederim hepinize tum hafta nasil emek verdiniz ve bana olabilecek en guzel hediyeyi verdiniz.
Demek ki isteyince derece alabiliyor musuz, o zaman hiz kesmek , durmak yokkkkkk
Evet canim yapilmayan bildirimlerden oturu dereceye giremesek cok uzulurdum kizlarin adina ama bizim takim azimli hatunlarla dolu , kafalarina koydular ve olduSuper haber Ozgecim, hem de 2 kisinin bildirim yapmamis olmasina ragmen
8 takim var canim yarismada.ya araya giricem ama kaç takım yarışıyoruz aktif olarak şu an
birisi bir ara cevap verirse çok sevineceğim
Ben de eğlendiğim zaman 52-53 kiloydum. Ama şimdi aşırı zayıf dururum heralde o kiloda. Birazcık daha insem bana yeter canım. Ama esas mesele ve zor olan yeniden almamak
neden oyle diyorsun, harika gidiyorsun. istedigin kiloya inersin bence sen.
ben baktim 1700kalori almaliymisim ama ideal kilo kismina bakmamisim. ben eskiden hep 57-58dim ve yakisirdi bana. dugunumde 56ya dusmustum, o zaman cok guzeldi, acaba yine donebilir miyim ki o kiloya. bakalim
44 cok azmis
ben genelde boy - 110 diyorum
ben 168im, ideal kilom 58 aslinda
Canımsın benimAy kizlar suan gozlerim yasli, butun gecmisi bitirdim.
O guzel, icten mesajlarinizi okudum, hayatimda bu kadar coskulu dogum gunu kutlamamistim.
Iyi ki hepinizi tanima firsatim oldu, hepinizin yeri bende cok ozel.
Ne de guzel kilolar vermissiniz , harikasiniz.
Gecmis alintilarimi liste paylasimindan sonra yapacagim.
fayfeyfiy canim ananen iyiymis merakla senden gelen mesaja bakindim, cok sevindim.
@DeryaOnDiet canim iyiymissin cok sevindim.
FitFiliz itiraf ediyorum senin videolu dogum gunu mesajindan sonra yaslar akti, daha fazla tutamadim
Hepinize coook tesekkur ederim, cok mutlu, pozitif, hep sevdiginiz insanlarla gecireceginiz guzel omurleriniz olsun hepinizin.
Simdi listeye bakiyorum,stitch Senemcim geldigin nasil belli, listeyi halletmissin bana birtek kontrol kalmis...
FitFiliz sen niye ciktin takimdan canim ya
Bilmem ki kızlar güvenemedim kendime, her an kaytarma olasılığım var. Kimseyi etkilemeyeyim demiştimDi mi yaaa, 2 haftadir hala harika eksiler getiriyor❤
Olağanüstü bir haber. Çok sevindim çokKizlar listemizi paylastim bu hafta 3. olduk
Kiran kirana bir mucadele oldu ki takimdan 2 arkadasimiz da bildirim yapmadi biliyorsunuz.Elmasyuzuk , D Diyetteanne
Buna ragmen 3.yuz,notamizi sildirdik, hepiniz harikasiniz, alkislarin hepsi 4. takimin citirlarina
Cok tesekkur ederim hepinize tum hafta nasil emek verdiniz ve bana olabilecek en guzel hediyeyi verdiniz.
Demek ki isteyince derece alabiliyor musuz, o zaman hiz kesmek , durmak yokkkkkk
Geri donme sansin yokmu kuzum yaaBen de eğlendiğim zaman 52-53 kiloydum. Ama şimdi aşırı zayıf dururum heralde o kiloda. Birazcık daha insem bana yeter canım. Ama esas mesele ve zor olan yeniden almamak
Canımsın benim
Bilmem ki kızlar güvenemedim kendime, her an kaytarma olasılığım var. Kimseyi etkilemeyeyim demiştim
Olağanüstü bir haber. Çok sevindim çok
Canım çok stress yapıyorum listedeyken. Eşim de pek destek olmuyor biraz artık diye baskı yapıyor aksine. Önümüz bayram. Yani böyle liste dışı rahatım kuzumGeri donme sansin yokmu kuzum yaa
Ya harika haber yani 1 puanla 3.olduk 2.de olabilirdik birinci kim olmus peki ozgecim.bundan sonra yolu actik artik birincilikler ikincilikler bizim olsun.Kizlar listemizi paylastim bu hafta 3. olduk
Buna ragmen 3.yuz,notamizi sildirdik, hepiniz harikasiniz, alkislarin hepsi 4. takimin citirlarina
Canim cok sıkı tutman gerek yoksa beden olmasin 66.5 yapalım biz onu olmaz mıOnu guncelleyemedim, yogundu bugun is. 67.3 ciktim bu sabah, ama haftaya 65.9 olsam super olur mesela. Ne dersin, yapabilir miyim?
Bende kaptan uzulurdum gercektenEvet canim yapilmayan bildirimlerden oturu dereceye giremesek cok uzulurdum kizlarin adina ama bizim takim azimli hatunlarla dolu , kafalarina koydular ve oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?