Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar listemizi paylastim bu hafta 3. olduk
Hatta ikinci takimin yuzdesi 0.725, bizimki 0.724.
Kiran kirana bir mucadele oldu ki takimdan 2 arkadasimiz da bildirim yapmadi biliyorsunuz. Elmasyuzuk , D Diyetteanne
Buna ragmen 3.yuz,notamizi sildirdik, hepiniz harikasiniz, alkislarin hepsi 4. takimin citirlarina
Cok tesekkur ederim hepinize tum hafta nasil emek verdiniz ve bana olabilecek en guzel hediyeyi verdiniz.
Demek ki isteyince derece alabiliyor musuz, o zaman hiz kesmek , durmak yokkkkkk

Super haber Ozgecim, hem de 2 kisinin bildirim yapmamis olmasina ragmen

Ben de eğlendiğim zaman 52-53 kiloydum. Ama şimdi aşırı zayıf dururum heralde o kiloda. Birazcık daha insem bana yeter canım. Ama esas mesele ve zor olan yeniden almamak
Canımsın benim
FitFiliz sen niye ciktin takimdan canim ya
Di mi yaaa, 2 haftadir hala harika eksiler getiriyor
Bilmem ki kızlar güvenemedim kendime, her an kaytarma olasılığım var. Kimseyi etkilemeyeyim demiştim
Olağanüstü bir haber. Çok sevindim çok

Geri donme sansin yokmu kuzum yaa

Ya harika haber yani 1 puanla 3.olduk 2.de olabilirdik birinci kim olmus peki ozgecim.bundan sonra yolu actik artik birincilikler ikincilikler bizim olsun.
Onu guncelleyemedim, yogundu bugun is. 67.3 ciktim bu sabah, ama haftaya 65.9 olsam super olur mesela. Ne dersin, yapabilir miyim?
Canim cok sıkı tutman gerek yoksa beden olmasin 66.5 yapalım biz onu olmaz mı
Evet canim yapilmayan bildirimlerden oturu dereceye giremesek cok uzulurdum kizlarin adina ama bizim takim azimli hatunlarla dolu , kafalarina koydular ve oldu
Bende kaptan uzulurdum gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…