Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tmm insallah oyle yapalim benim bu hafta biraz zor gecti kendimi zor tuttum zaman zaman boyle oluyorum insallah daha iyi olur haftaya

Ay kuzum inşallah bulursun gönlüne göre bir ev. Hep seni buldu bu yaz hem bürokratik işlemler hem de ev taşımak mi şimdi
Neyse vardır her işte bir hayır.
Gece biz uyuyorduk balkon açık kuş geldi (aşırı güvercin var burda) ona uyandım. Gerisi tam bir macera oldu gece gece. Sonra yazarım canım neler oldu
Harikasın harika çok sevindim Gizemcim. Bu hafta ikimiz için de güzel gitti
Tam olarak bende bilmiyorum insallah etkilemez ya okadar emek harciyoruz yazik olur bilen arkadaslar bizide bilgilendirirseniz seviniriz
Bence de keşke kimse tam emin olmadan listeye girmek istemese. Herkes birbirinin emeğine saygı göstermeli bence de Özlemcim. Listede olup düzenli paylaşım yapanlara gerçekten teşekkürler ama bir iki kişi üzecek gibi bizi

Gunaydin kizlar, nasilsiniz?
Ben yogun ve dikkatsiz bir sureden sonra tahmin ettigim gibi arti geldim ama artik geri dondum, guzel kahvaltimi yaptim bu sabah, artik ben de baslayacagim bildirimlerime.
Hepinizi opuyor ve gecmise gidiyorum
Son tarti: 66.3
Bugun: 67.3
Fark: +1
Yuzde: -1.51%
Foto cekemedim sabah aceleden

Harikasın canım

Günaydın kuzum
İyi ki döndün

kusura bakma kaptanim gelemedim, tyarindan sonra bir hafta daha yokum , yuzmemi hiic ihmal etmedim ama kotu yedim off ya listeye girmek iyice hayal oluyor benim icin
Canım bu tatil iyi gelir umarım sana, biraz kafanı boşalt, stresten uzaklaş. Biraz vücuduna odaklan. Detoks denerdin eskiden öyle hatırlıyorum. Karbonhidratlardan sonra biraz arın tatildeyken. Hem gör bak daha mutlu hissedeceksin. Hepimizin gel gitleri oluyor bence sen de böyle bir dönemdesin, üzülmek yerine fiziksel aktiviteni arttırmayı dene canım. Doymadan kalkmaya çalış masadan. Başaracaksin canım, kendine inan

Yok kuzum benim için problem yoktu ben evde yoğundum Asıl sen kusura bakma

esim kusura bakma hic giremedim bu hafta.
Nasil bugunku tartin eksi misin?
Ben en son carsamba tartildigimda 400 gr artiydim ama bugun tartilmadim, haftaya da tartim olmayacak ondan sonraki haftaya ancak.
Canım eksideyim ben
Tartılabilecek misin bugüb

fayfeyfiy canim sevindim ananenin iyi olmasina annem daha fena diyordun annen nasil iyimi simdi
Annem ananeme çok düşkün ve çok telaşlanıyor
Doğal olarak..
iyi canım annem de o an çok korktu

Ananemin demansı (bunama) var ve ilerliyor maalesef her gün biraz daha kötü... ama bugün iyi sanki

Başlayacak olmana çok sevindim senemcim. Ne güzel olur beraberce ideal kiloyu yakalarız.
Geçenlerde Özge günlük kalori hesaplama programı yollamıştı. Ordakine göre ideal kilom (sıkı durun) 52
Ben 57yi hala hayal olarak görüyorum. 60 olsam göbek aticam. 52 yazıyor bana bir de

Aleyküm selam kuzum
Tartı aldın mı

Annem ananeme çok düşkün ve çok telaşlanıyor
Doğal olarak..
iyi canım annem de o an çok korktu

Ananemin demansı (bunama) var ve ilerliyor maalesef her gün biraz daha kötü... ama bugün iyi sanki
Hmm allah beterinden korusun cnm olayi bilmiyordum uyku sersemi okudum gecede annenede allah korusun bisi oldu sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…