- 3 Ocak 2017
- 1.469
- 2.865
- 63
Tmm insallah oyle yapalim benim bu hafta biraz zor gecti kendimi zor tuttum zaman zaman boyle oluyorum insallah daha iyi olur haftayasupersin tebrikler
tesekkurler canim
Elmas yüzük ve diyetteanne bildirim yapmazsa yine düşecek ortalama degil mi??
Harikasin cnm tebriklerr
Canim eşim tebrik ederim. Kilolarimiz nerdeyse ayni. Haftaya birbirimizi de gecmeye calisalim.
Ay kuzum inşallah bulursun gönlüne göre bir ev. Hep seni buldu bu yaz hem bürokratik işlemler hem de ev taşımak mi şimdiGece 2 küsürlerde yazdığını görünce dedim noluyor bismillah
Kaptanım berlin’de ev kiralama işi çok sıkıntılı, kanunlar geliyor sürekli vs, en son kanuna göre; ev sahipleri (ev olmadığı & talep aşırı olduğu için) son yıllardaki evlere yapılan yüzde 200 fln artışlı fiyatları artık yapamıycaklar, bu kanunun çıkacağını anlayan ev sahipleri de son dakikada ne yapabilirseler zam yaptılar, sorun çıkardılar vs. Böyle gelişmelerden ve anlaşma sürem bittiği için çıkmak zorundayım. Ve berlinde ev bulmak ölüm
Tebrikler cnm
Feyzoşum çok geçmiş olsun ananene, dualarımız sizinle
Aslansın eşim ya çak bi 5lik
Çok süper fark helal
Tebrikler canım
Çok güzel yazmışsın, aşırı doğru ve katılıyorım
Tebrikler canım
Harikasın harikaGeçen hafta: 59.8
Bu hafta: 59.3
Fark: -500
Böylece sizlere verdiğim sözü tutmuş oluyorum sevgili kaptoş ve eşimYawrukush FitFiliz dans dans dans
Doğum günün kutlu olsun Ortadoğu ve Balkanların en iyi kaptanı, çok güzel bir yaş olsun!
Eki Görüntüle 2294851
Bence de keşke kimse tam emin olmadan listeye girmek istemese. Herkes birbirinin emeğine saygı göstermeli bence de Özlemcim. Listede olup düzenli paylaşım yapanlara gerçekten teşekkürler ama bir iki kişi üzecek gibi biziTam olarak bende bilmiyorum insallah etkilemez ya okadar emek harciyoruz yazik olur bilen arkadaslar bizide bilgilendirirseniz seviniriz
HarikasınGünaydın kızlar
Geçen cuma: 63.1
Bu cuma: 62.2
Fark: -0.9
Yüzde: 1,4
SüpersinGecen hafta 84.0
Bu hafta 82.9
Fark 1.1
%1.3
Tam hedefime ulasmis oldumhaftaya hedefim 81.8
*** 4. Takım 633. Etap ***
enimenime (84///%)
Elmasyuzuk (55.6///%) 2. kez bildirimde bulunmadi.
Diyetteanne (67.5///%)
Yawrukush (64.3///%)
cinecin (59.8///%)
fmad (58.7/58,1/0,6/%1)
Kozmogirl17 (76///%)
Mavi boncukkk (83.0///%)
4. Takım ortalaması: %
***Fitim Fitsin Fit 633. Etap***
DenizinYosunKokusu (72.2///%) 589. etapta 73.4kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 65
DeryaOnDiet (69.1///%) 619. etapta 67.9kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 60
sertugba (76.5///%) 338. etapta diskalifiye edilen uye geri dondu, hedef kilo 65
Konus dinliyorum (66.4///%) Yeni uye, baslangic tarihi:02.07.19 , baslangic kilosu:67 , hedef kilosu:55
gogo2405 (68.2/67.6/0.6/%0.88) 496. etapta 67.3kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 62
Patlicanmoru (91.0///%) 577. etaptan 78.1kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 65
cromozom (87.0///%) melinda23 ismi ile 482. etaptan 62.4kg ile mezun olan uye geri dondu, baslangic tarihi 21.07.19, hedef kilo 60
Minikpanda1107 (89.2///%) 630. etapta 89.2kg ile izne ayrildi
klbk33 (50.8///%) 569. etapta 51.5 kg ile mezun olan uye geri dondu.
LaMademoiselle (51.8///%) Yeni uye, bslangic tarihi:19.07.19, baslangic kilosu:52, hedef kilosu:47
Derya_the_queen (63.1///%) 19.07.19 mezun oldu! Incelmeye liste disi devam, yeni hedef 57
Gonulmeyvesi (71.0///%) Yeni uye, baslangic tarihi:04.07.19 , baslangic kilosu:71 , hedef kilosu:57
Falanfilannnn (59.3///%) Yeni uye, bslangic tarihi:29.07.19, baslangic kilosu:59, hedef kilosu:50
stitch (66.3///%) 622. etapta 63.6kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 55
***Izindeki Citirlar***
Wizardmom (62.2///%) 629. etapta 62.2kg ile izne ayrildi
Harpy (65.5///%) 630. etapta 65.5kg ile izne ayrildi
Aomine Daiki (57.7///%) 629. etapta 57.7kg ile izne ayrildi, hamile
tomrs (57.3///%) 613. etaptan mezun uye geri donemedi, hamile
Günaydın kuzumGunaydin kizlar, nasilsiniz?
Ben yogun ve dikkatsiz bir sureden sonra tahmin ettigim gibi arti geldim ama artik geri dondum, guzel kahvaltimi yaptim bu sabah, artik ben de baslayacagim bildirimlerime.
Hepinizi opuyor ve gecmise gidiyorum
Son tarti: 66.3
Bugun: 67.3
Fark: +1
Yuzde: -1.51%
Foto cekemedim sabah aceleden
Canım bu tatil iyi gelir umarım sana, biraz kafanı boşalt, stresten uzaklaş. Biraz vücuduna odaklan. Detoks denerdin eskiden öyle hatırlıyorum. Karbonhidratlardan sonra biraz arın tatildeyken. Hem gör bak daha mutlu hissedeceksin. Hepimizin gel gitleri oluyor bence sen de böyle bir dönemdesin, üzülmek yerine fiziksel aktiviteni arttırmayı dene canım. Doymadan kalkmaya çalış masadan. Başaracaksin canım, kendine inankusura bakma kaptanim gelemedim, tyarindan sonra bir hafta daha yokum , yuzmemi hiic ihmal etmedim ama kotu yedimoff ya listeye girmek iyice hayal oluyor benim icin
Ben evdekid aha fazla tartında daha mutlu oluyorum aaaa demek daha zayıfım diyeEki Görüntüle 2294784
Geçen hafta 68.2
Bu hafta 67.6
Fark 0.6
Yüzde 0.878
Hastaneye gelince de tartıldım evdekinin sağlaması olsun diye doğruymuş çok mutlu oldum.
Harikasın kuzumGecen hafta ki kilom 76
Bu hafta ki kilom 75.2
Fark -800
Oran 1.05
Gecen haftaki hedefim 75.4 tu onu bile gecmisim cok sukur
Haftaya hedefim 74.4
@Patlicanmoru
Buraya yazmak böyle bir şeyayy süperiz takım
yemin ederim buraya yazacağım diye bir parça çikolata yemişliğim yok
kızlar bayrama bir -1000 ler gelir değil mi, hadi gelsin
Yok kuzum benim için problem yoktu ben evde yoğundumkaptanim bu hafat cok yogundum kusura bakmayin, sabah yuzme, sonra is, arada okula birkac dokumasyon goturdum. vatandaslik icin bir testi gecmem lazimdi onunla ugrastim, neredeyse hergun kizimi ben aldim bu hafta kresten. Derken hic vaktim olmadi ve cok kotu yedim
Bugun tartilamadim ben evden cikarken herkes uyuyordu baskulu almam icin ses yapmam lazimdi, liste disinda olunca boyle oluyor ama bir turlu de giremedim su listeye.
Esimfayfeyfiy kusura bakma cok yalniz birakdim seni bu hafta.
Yawrukush kaptanim yarindan sonra tatildeyim ve tarti da goturmuyorum ben ins haftaya pazartesi gelirim araniza. Lutfen bu hafta bana es yazma degilse yalniz kalir esim uzulurum
Canım eksideyim benesim kusura bakma hic giremedim bu hafta.
Nasil bugunku tartin eksi misin?
Ben en son carsamba tartildigimda 400 gr artiydim ama bugun tartilmadim, haftaya da tartim olmayacak ondan sonraki haftaya ancak.
Annem ananeme çok düşkün ve çok telaşlanıyorfayfeyfiy canim sevindim ananenin iyi olmasina annem daha fena diyordun annen nasil iyimi simdi
Gecen hafta 83
Bu hafta. 82.6
Giden kilo 400 gram
Oran. 0.48
Geçen hafta: 59.8
Bu hafta: 59.3
Fark: -500
Böylece sizlere verdiğim sözü tutmuş oluyorum sevgili kaptoş ve eşimYawrukush FitFiliz dans dans dans
Doğum günün kutlu olsun Ortadoğu ve Balkanların en iyi kaptanı, çok güzel bir yaş olsun!
Eki Görüntüle 2294851
Başlayacak olmana çok sevindim senemcim. Ne güzel olur beraberce ideal kiloyu yakalarız.Gunaydin kizlar, nasilsiniz?
Ben yogun ve dikkatsiz bir sureden sonra tahmin ettigim gibi arti geldim ama artik geri dondum, guzel kahvaltimi yaptim bu sabah, artik ben de baslayacagim bildirimlerime.
Hepinizi opuyor ve gecmise gidiyorum
Son tarti: 66.3
Bugun: 67.3
Fark: +1
Yuzde: -1.51%
Foto cekemedim sabah aceleden
Aleyküm selam kuzumSelamalr fit kızlarrrr
Ayy maşallay hepinize şimdi sizi böyle görünce mraktan çatlıcam bugün kesin tartı almam lazm çook meral ediyorımm
Bu arada benim tabloda ki kilom 71 ama ben 70'e düştüm pazartesi günü sporda çıkan kilom 70 di ama buraya yazmadım sanırımm :/
İnşallah bende vermişimdir
Hmm allah beterinden korusun cnm olayi bilmiyordum uyku sersemi okudum gecede annenede allah korusun bisi oldu sandımAnnem ananeme çok düşkün ve çok telaşlanıyor
Doğal olarak..
iyi canım annem de o an çok korktu
Ananemin demansı (bunama) var ve ilerliyor maalesef her gün biraz daha kötü... ama bugün iyi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?