Başlayacak olmana çok sevindim senemcim. Ne güzel olur beraberce ideal kiloyu yakalarız.
Geçenlerde Özge günlük kalori hesaplama programı yollamıştı. Ordakine göre ideal kilom (sıkı durun) 52
Ben 57yi hala hayal olarak görüyorum. 60 olsam göbek aticam. 52 yazıyor bana bir de
Biz de öyle sandık canım sağol çok teşekkürlerHmm allah beterinden korusun cnm olayi bilmiyordum uyku sersemi okudum gecede annenede allah korusun bisi oldu sandım
Ay hakkatten 44 neahah benimki daha entersan
benim kemikler çok inceymiş zaten kısayım da 1.58
spordaki adam bana sen rahat 44 kilo olursun, halsizlik de yaşamazsın demişti
44 kilo ne yaaa
Üflesem uçarahah benimki daha entersan
44 kilo ne yaaa
Guzel menu olmus canimSlmm kızlar yine yoğunum ama arada yazabiliyorum en azından malum regl 3. günüm ve tatlı yememek için kendimi zor tuttum...
01.08.2019_Perşembe menüm
07:00 Sabah ılık su
Toplantı vardı kahvaltıyı yaptım yapamadım bişey oldu
11:00 mercimekli ekmek varmış ondan 1 parça
kepek ekmeğim vardı bide ondan iki ısırık
12:00 Tavuksuyu çorba
Yemek te köfte vardı rostoyu kesmişler uzun uzun işte 1 tam köfte yemiş oldum
16:00 kan üzümü 5 adet
1 Şeftali
400 ml su
2 lt su
Eve geçince yumurta haşlamayı düşünüyorum canım çekiyo :) Su ve sporu ne yapayım kızlar ve canım @Kozmogirl17
Canim harikasin, bu hafta senle eslessek keske :)Bugun son gun canim biraz hafif gecir aksami yumurta yaninda cok bisey yeme.genel olarak az gibi menun ama son gun icin ideal bence leslie yapabilirsen 30 dakika onu tavsiye ederim canım
bu dondurma super motivasyon oldu@Patlicanmoru canim ben sana soyluyorum seni cok fazla buralarda goremeyince unutuveriyorum kusuruma bakma benim.bu arada bu hafta belirledigim kilo hedefine bugun ulasmis bulunmaktayim sende guzel kilo verirsen dondurma bizim olabilir hani
Ne yemek yaptin? :)Iyiyim canim yemmekleri yaptim insanlari doyurdum bunun mutlulugu icinde buzlu suyumu iciyorum.
Evet, ya herkes cok motive ya da dondurma cok seviliyorHer hafta persembe gunu dondurma kazanmak icin hummali bir calisma oluyor takimda :)))
Bayiliyorum su masumluklarina, cocukluk problemlerineArkadaşı salıncakta inmemis, aslında sıra ondaymis
Ben de onu dusunuyordum oje ne yakismis, ben bebekten sonra ne bakimsiz oldum diyeOje benim icin bir aşktı ki esimle tanistim ojelerine aşik oldum dedi ve oje surmemi yasakladi cooook uzun suredir surmuyordum dugun icin surdum iste nezamn siliyorsun diye sorup duruyordu sildim yenisini surdum rengini degistim dun anlamadim sanma diyorfırsattan istifade ediyorum bu aralar mutluluguma mutluluk katıyorum.
Super bir yorum ve motivasyon dahamege bedel ceyrek yufka 1 dilim ekmege esdeger cunku ordan 2 dilim ekmek fazla 1 catal recelden bisi olmaz ama baya bi meyve demissin ben ona biraz takildim baya bi seker yuklendin
ve bir tane dahaKizlar hepinizden ricam bu satten sonra hic bir sey tuketmeyin.acikan acikmayan arkadaslara duyuru irademize sahip çikiyoruz.hem yiyoruzda noluyor tuvalete gidiyorbu olmadı galiba
57 de olucaksin canim benim sen bu gidisle yakindaKeşke bende 57 olabilsem
Bayaa az yemissin canim, afiyet olsunÖncelikle yeni ay hepimize güzellikler getirsin
1 ağustos menüm
Sabah:
1 avuç kiraz + 1 activia + 1 kaşık tahıl
Ara:
Türk kahvesi + 7-8 kiraz + çay
Akşam:
Tavuklu salata + 4 kaşık çorba + 1 tanecik zeytinyağlı yaprak sarma
Üstüne
Sütlü kahve + 2 bitter
2lt su
Yarım sa yürüyüş
heheh ben market alisverisini ya is cikisi yapiyorum, kizim eve gelmeden yada online yapmaya basladim, cok pratik oluyor. £1'e eve getiriyorlar tum alisverisi.Gecmisi okudum, benim omrum gecmis yazilari okumakla geciyor gercekten
Cimnastik dersinde Aras bir sn durmuyor, durmuyor..
Bir sonraki ay ara versem diyorum, sinifin isleyis duzenini bozuyoruz biraz ama ogretmende cok aktif bir cocuk sorun yok diyor.
Ordan alisverise gittik, iki cocukla market alisverisi cok super oluyor sizde gelsenize
Sonrada Akin aciktim dedi, marketin yaninda turk restorani var, dedik girelim, anne-ogullar keyif yapalim.
Donustede yolda annem-ananemle kamerali gorustuk eve geldik, posetleri yerlestirdim.
Su saniye oturabildim, mandalinali sekersiz mineral suyumuda aldim, kendimi azicik insan gibi hissediyorum, neredeyse mutluluktan aglayacagim :))
Super01 Agustos menu
Sabah 10.00
1 yumurtadan yapilmis menemen
1kk peynir
2 dilim cavdar ekmegi
3 bardak şekersiz cay
Ara 12.30
Şekersiz türk kahvesi
Ogle 15.00
4 kasik etli pilav
Ara
Şekersiz türk kahvesi
Aksam 18.00
1 tabak dolusu coban salata az zeytinyagli
1 avuc kadar 4 kasik falan haslanmis didiklenmis tavuk gogus
1 kase yogurt
Ara
Yarım sise sade maden suyu
3 bardak sekersiz cay
Saat 9 da 3 ucgen dilim karpuz ama kucuktu dilimler
2 ltre su
30 dakika ay yuruyusu 10 dk cezamdi kaptan
50 mekik
Yawrukush
@Patlicanmoru
Sakin sekerli seylere yonelme canim, gecicek bu yorgunluk/stres.Slm kızlar bugün alamadığım bi şekilde bir yorgunluk bir halsizlik hissediyorum
Işler çok yoğun ondan da olabilir
Bir de bugün resmen çok az yedim karnım aç ama yiyemiyorum bi tuhafimm yani
Regl den mi stres mı bilmiyorum ger ci stres olunca ben çok abur cubur yerdim.
Bir de şekerli bisey yemiyorum ya kan sekerim mı düşüyo acaba... offf niye böyle oldu bilmiyorum
Bir de yarın ki kilomu merak ediyorum ben en sin 91 dik galiba dimi
hehehe bana da cok lutfen bugunden sonraKarabasan gibi coktum ustune canim normaldir kilo vercen diyesicaklar canim bunaltiyor
Guzel menu canim, dengelenmis1 ağustos
2 kuru kayisi
11.00 (kahvaltiya davetliydim)
1 has. Yumurta
2 kk peynir domates salatalik
3 yesil zeytin ve yagsiz yapilan patates kzrtmasi
15.00
6 sarma
18.00
2 kasik kavrulmus kiyma
Yogurt icine 4 kuru kayisi
Az peynir bir lokma ekmek
3.5 litre su
Cok uzuldum canim, insallah cabuk toparlarCanım gece yani 2 saat önce hastaneye kaldırdık
Şu an biz eve geldik diğerleri kalıyor sabah da ben geçeceğim yarın zaten randevumuz da vardı
Kötüleşti gece
İnşallah bir şey çıkmaz
Kızlar geçmiş yapamayacağım çok özür dilerim hemen menü bildiriyorum
Canim bir de menu vermeye calismissin, sen hastalarinla ilgilenKızlar yorum yapamadığım ve olur da yapamazsam yapamayacağım menüler için özür dilerim
Ananem hastanede gelişmelerden haberdar ederim
Dua beklerim
1 agust
11.30
Domatesli biber 1 yk
1yk yumurtalı fasulye
2-3 dilim ekmeğin sadece dışı (tek parça da yaklaşık ona tekamül eder )
Kayısılı çay
Yeşil çay
Türk kahvesi +1 kuru kayısı
17.15
Yoğurtlu kabak 6-7 yk
Domates salatalık
Çay
Su 2,5 oldu sanırım 2 net
Spor gelen gidene hizmet hastane koşturması
Tartı öncesi boş bırakmıştım aslında
Yawrukush 200jj duruyor kaptanım yapamadım henüz
@DeryaOnDiet canım sen geldin mi?
Bu saatte neden ayaktasin sen
Guzel olmus menun canimPERSEMBE MENUM
SABAH
2 yumurtadan menemen
Yarim salatalik
50 kalorilik pita ekmegi
OGLEN
1porsiyon tavuk sis
Salata
Birkac kasik Arasin mercimek corbasi
ARA
Kucuk kenar ekmegin icine 1kk peynir, marul
Filtre kahve
1 hurma
AKSAM
1 kase tarhana corbasi
1 kepce sebzeli tavuk sote
1 duble turk kahvesi iceriz esimle, belki bitki cayi bir kupada.
SU:2 lt + 350 ml mineralli su
SPOR:Yuruyus, havuzda cocuklarla oynama.
canim iki gunde ekmek/kek yemissin. aslinda fazla degiller de ustune gec saatte 3 dilim kavun fazla olmus sanki. ama genel olarak dengeli menulerinGünaydınlar çarşamba ve perşembe menüsü bildiriyorum.
Çarşamba sabah 10 da bir dilim tbe peynir zeytin domates salatalık
14 te sucuklu yumurta domates salatalık bir etimek bir mısır pirinç patlagi paketli olanlardan var ya ondan bir tane
18 de fırında sulu köfte 3 tane bir dilim patatesinden bir acı turşu bir dilim ekmek
22. 3 dilim kavun bir avuç kabak çekirdeği
Su 2 lt
Spor günün büyük bir kısmını iş yaparak küçük bir kısmını uyuyarak geçirdim nöbet cikisiydi
Perşembe
Sabah 10 da bir yumurta 2 dilim tbe domates salatalık
15 te sade filtre kahve ile bir dilim kek fırını denedimde
20 de çayla bir dilim ekmek domates salatalık biber kavurması 3/4 dilim kavun
Su 2.5 lt
Spor kaşındım yatak odası eşyaların yerini değiştirdim tüm kaslarım ağrıyor
Dün akşam yemeği güveç patlıcan olacaktı aslında ama markete çıkarken anahtarı kapının arkasında unutmuşuz eve giremedik dönüşte. Eşim kvalidemi karsilayacakti gardan o yüzden bizi onların eve bıraktı alelacele çayla kahvaltı hazırladım adında evde ki yemeği götürecektik yanına pilav yapacaktım ama yalan oldu.
Sabah tartıldım ama tartiyi oraya buraya çekmekten ayarı bozuldu sanırım bi az bi çok tartiyor. Hala kahvaltı yapmadım hastanede tartilicam birde evde hangisi doğru sağlama yapmış olurum.
Superkızlar 51.10 çıktım
geçen haftaki kilom 51.80
fark -700
oooh ooh gitsin kilolar
oooh bir guzel eksi dahaYawrukush stitch @DeryaOnDiet
*** 4. Takım 633. Etap ***
enimenime (84///%)
Elmasyuzuk (55.6///%) 2. kez bildirimde bulunmadi.
Diyetteanne (67.5///%)
Yawrukush (64.3///%)
cinecin (59.8///%)
fmad (58.7/58,1/0,6/%1)
Kozmogirl17 (76///%)
Mavi boncukkk (83.0///%)
4. Takım ortalaması: %
***Fitim Fitsin Fit 633. Etap***
DenizinYosunKokusu (72.2///%) 589. etapta 73.4kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 65
DeryaOnDiet (69.1///%) 619. etapta 67.9kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 60
sertugba (76.5///%) 338. etapta diskalifiye edilen uye geri dondu, hedef kilo 65
Konus dinliyorum (66.4///%) Yeni uye, baslangic tarihi:02.07.19 , baslangic kilosu:67 , hedef kilosu:55
gogo2405 (68.2///%) 496. etapta 67.3kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 62
Patlicanmoru (91.0///%) 577. etaptan 78.1kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 65
cromozom (87.0///%) melinda23 ismi ile 482. etaptan 62.4kg ile mezun olan uye geri dondu, baslangic tarihi 21.07.19, hedef kilo 60
Minikpanda1107 (89.2///%) 630. etapta 89.2kg ile izne ayrildi
klbk33 (50.8///%) 569. etapta 51.5 kg ile mezun olan uye geri dondu.
LaMademoiselle (51.8///%) Yeni uye, bslangic tarihi:19.07.19, baslangic kilosu:52, hedef kilosu:47
Derya_the_queen (63.1///%) 19.07.19 mezun oldu! Incelmeye liste disi devam, yeni hedef 57
Gonulmeyvesi (71.0///%) Yeni uye, baslangic tarihi:04.07.19 , baslangic kilosu:71 , hedef kilosu:57
Falanfilannnn (59.3///%) Yeni uye, bslangic tarihi:29.07.19, baslangic kilosu:59, hedef kilosu:50
stitch (66.3///%) 622. etapta 63.6kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 55
***Izindeki Citirlar***
Wizardmom (62.2///%) 629. etapta 62.2kg ile izne ayrildi
Harpy (65.5///%) 630. etapta 65.5kg ile izne ayrildi
Aomine Daiki (57.7///%) 629. etapta 57.7kg ile izne ayrildi, hamile
tomrs (57.3///%) 613. etaptan mezun uye geri donemedi, hamile
inanamiyorum, hala ne kadar guzel gidiyor kilolarGünaydın kızlar
Geçen cuma: 63.1
Bu cuma: 62.2
Fark: -0.9
Yüzde: 1,4
harikasin eski esimGecen hafta 84.0
Bu hafta 82.9
Fark 1.1
%1.3
Tam hedefime ulasmis oldumhaftaya hedefim 81.8
oooh bir guzel eksi dahaGeçen hafta 68.2
Bu hafta 67.6
Fark 0.6
Yüzde 0.878
Hastaneye gelince de tartıldım evdekinin sağlaması olsun diye doğruymuş çok mutlu oldum.
ooh bu hafta kesinlikle ozgeye guzel bir dogum gunu hediyesi olduGecen hafta ki kilom 76
Bu hafta ki kilom 75.2
Fark -800
Oran 1.05
Gecen haftaki hedefim 75.4 tu onu bile gecmisim cok sukur
Haftaya hedefim 74.4
@Patlicanmoru
iyi tatiller canimkaptanim bu hafat cok yogundum kusura bakmayin, sabah yuzme, sonra is, arada okula birkac dokumasyon goturdum. vatandaslik icin bir testi gecmem lazimdi onunla ugrastim, neredeyse hergun kizimi ben aldim bu hafta kresten. Derken hic vaktim olmadi ve cok kotu yedim
Bugun tartilamadim ben evden cikarken herkes uyuyordu baskulu almam icin ses yapmam lazimdi, liste disinda olunca boyle oluyor ama bir turlu de giremedim su listeye.
Esimfayfeyfiy kusura bakma cok yalniz birakdim seni bu hafta.
Yawrukush kaptanim yarindan sonra tatildeyim ve tarti da goturmuyorum ben ins haftaya pazartesi gelirim araniza. Lutfen bu hafta bana es yazma degilse yalniz kalir esim uzulurum
guzelGecen hafta 83
Bu hafta. 82.6
Giden kilo 400 gram
Oran. 0.48
Supersin canim, sadece cuma gunleri kayit altinda tutuluyor, ptesileri kontrol tartilari.Selamalr fit kızlarrrr
Ayy maşallay hepinize şimdi sizi böyle görünce mraktan çatlıcam bugün kesin tartı almam lazm çook meral ediyorımm
Bu arada benim tabloda ki kilom 71 ama ben 70'e düştüm pazartesi günü sporda çıkan kilom 70 di ama buraya yazmadım sanırımm :/
İnşallah bende vermişimdir
Günaydın kuzum
İyi ki döndün
neden oyle diyorsun, harika gidiyorsun. istedigin kiloya inersin bence sen.Başlayacak olmana çok sevindim senemcim. Ne güzel olur beraberce ideal kiloyu yakalarız.
Geçenlerde Özge günlük kalori hesaplama programı yollamıştı. Ordakine göre ideal kilom (sıkı durun) 52
Ben 57yi hala hayal olarak görüyorum. 60 olsam göbek aticam. 52 yazıyor bana bir de
44 cok azmisahah benimki daha entersan
44 kilo ne yaaa
Ellerine sağlık Senemcim, D Diyetteanne*** 4. Takım 633. Etap ***
enimenime (84/82.9/1.1/%1.31)
Elmasyuzuk (55.6///%) bildirimde bulunmadigi icin yuzdesi ikiye bolunecek
Diyetteanne (67.5///%)
Yawrukush (64.3///%)
cinecin (59.8/59.3/0.5/%0.84)
fmad (58.7/58.1/0.6/%1.02)
Kozmogirl17 (76/75.2/0.8/%1.05)
Mavi boncukkk (83.0/82.6/0.4/%0.48)
4. Takım ortalaması:
***Fit Bizim Gobek Adimiz 633. Etap***
DenizinYosunKokusu (72.2///%) 589. etapta 73.4kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 65
DeryaOnDiet (69.1///%) 619. etapta 67.9kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 60
sertugba (76.5///%) 338. etapta diskalifiye edilen uye geri dondu, hedef kilo 65
Konus dinliyorum (66.4///%) Yeni uye, baslangic tarihi:02.07.19 , baslangic kilosu:67 , hedef kilosu:55
gogo2405 (68.2/67.6/0.6/%0.88) 496. etapta 67.3kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 62
Patlicanmoru (91.0/90.6/0.4/%0.44) 577. etaptan 78.1kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 65
cromozom (87.0///%) melinda23 ismi ile 482. etaptan 62.4kg ile mezun olan uye geri dondu, baslangic tarihi 21.07.19, hedef kilo 60
Minikpanda1107 (89.2///%) 630. etapta 89.2kg ile izne ayrildi
klbk33 (50.8///%) 569. etapta 51.5 kg ile mezun olan uye geri dondu.
LaMademoiselle (51.8/51.1/0.7/%1.35) Yeni uye, bslangic tarihi:19.07.19, baslangic kilosu:52, hedef kilosu:47
Derya_the_queen (63.1/62.2/0.9/%1.43) 19.07.19 mezun oldu! Incelmeye liste disi devam, yeni hedef 57
Gonulmeyvesi (71.0///%) Yeni uye, baslangic tarihi:04.07.19 , baslangic kilosu:71 , hedef kilosu:57
Falanfilannnn (59.3///%) Yeni uye, bslangic tarihi:29.07.19, baslangic kilosu:59, hedef kilosu:50
stitch (66.3/67.3/+1/-%1.51) 622. etapta 63.6kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 55
***izindeki citirlar***
Wizardmom (62.2///%) 629. etapta 62.2kg ile izne ayrildi
Harpy (65.5///%) 630. etapta 65.5kg ile izne ayrildi
Aomine Daiki (57.7///%) 629. etapta 57.7kg ile izne ayrildi, hamile
tomrs (57.3///%) 613. etaptan mezun uye geri donemedi, hamile
Ya gelmezlerse canım, o zaman ne olur?Kizlar 4 takim bildirim yapmis, su anda yuzdemiz 0.588 ile ucuncuyuz. bakalim D Diyetteanne veElmasyuzuk bildirime gelebilecekler mi. umarim guzel bir eksi ile gelirler
kaptan da eksi gordum diyordu, yuzdeyi daha da yukari tasiyacaktir bence
Nasıl yaptın canımŞu an uyduruk bir dondurma yaptım, biraz donsun diye bekliyorum kızlar heyecanla
Sütün kaymağını ayirmistim bir kase, ayrıca az bir süt ve nişasta ile hafif cıvık bir pudding yaptım iki şekerli, ayrıca iki muzu dilimleyip dondurdum. Bu üçünü bal da ekleyerek blender da çektim feyzacim. Diyet değil ama en azından katkı maddesi yokNasıl yaptın canım
Kizlar 4 takim bildirim yapmis, su anda yuzdemiz 0.588 ile ucuncuyuz. bakalim D Diyetteanne veElmasyuzuk bildirime gelebilecekler mi. umarim guzel bir eksi ile gelirler
kaptan da eksi gordum diyordu, yuzdeyi daha da yukari tasiyacaktir bence
Canım iki haftayı dolduranlar listeye girebiliyor. Bu hafta listede değilsin o yüzden. Listedekiler en üstte yazılan bölüm. Yuzdemiz aynıymış seninle ama ikimizde değiliz listedebenim yüzdelik dilim 1.40
bu listeye eklenmiştir di mi?
Bu gelmemis halleri canim, eksi ile gelirlerse yuzde daha da iyi olucak. ama yuzdemiz 0.3 ustunde oldugu icin note almayacagiz ama eski notamiz da silinmeyecek sankiYa gelmezlerse canım, o zaman ne olur?
Canim sen henuz liste disi yarisiyorsun, maalesef senin yuzdeni takima ekleyemiyoruz, yoksa cok guzel eksi getirdin bu haftabenim yüzdelik dilim 1.40
bu listeye eklenmiştir di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?