Canim esimin yengesinin bize emegi cok esimin dayisi genc yasinda trafik kazasinda hayatini kaybetmis kadin 2 cocugu babasiz buyutmus cok iyi biri okadar cok yardimima geliyor ki elim ayagim oluyor bazen eger ben dun o yemegi yapmasaydim cocuklara kendimi cok kotu hissedicektim cocuklari eve cagriyorum calistiklari icin gelemiyorlar kayinvalidemin alt katinda oturuyorlar en guzeli yemek yapip vermekti cok ta iyi olmus kız gece vardiyasindan cikmisti uyuyaklmis yemek yapamamis kardesine hazir yemegi goruncede cok mutlu olmus ee kaynanamda ise gidince hadi onlarada yapim sdedim kayinvalidem rica edince babanne de yanliz diye onlarinkide cikti aradan canim .Kozmogirl17 alintilamamişim ama bahsetmeden geçmeyeyim. Ne çok yemek yapmışsın marifetli kadın Allah kabul etsin, sevap olmuş. Özellikle hastası olanlara çok üzülüyorum ben
@fmad bu akşam nasıl canım anneannen? Ya annen peki biraz azaldı mı kaygısı telaşı?
Nasil rahat ediyorsan oyle yap tatlim yeterki kilolar gitsinCanım çok stress yapıyorum listedeyken. Eşim de pek destek olmuyor biraz artık diye baskı yapıyor aksine. Önümüz bayram. Yani böyle liste dışı rahatım kuzum
1. 8. takim oldu ama ekstrem bir durumu var, sadece 1 uyesi var takimda onun ortalamasi neyse takimin ortalamasi da o oluyor.Ya harika haber yani 1 puanla 3.olduk 2.de olabilirdik birinci kim olmus peki ozgecim.bundan sonra yolu actik artik birincilikler ikincilikler bizim olsun.
Canim cok sıkı tutman gerek yoksa beden olmasin 66.5 yapalım biz onu olmaz mı
Bende kaptan uzulurdum gercekten
Evet gecmiste bende onu soyledim kizlara cok sacma geldi bana yani kimse yok 1 kisi kac kilo verirse oratalama o oluyor haksizlik bence bjna itiraz edemiyormuyuz1. 8. takim oldu ama ekstrem bir durumu var, sadece 1 uyesi var takimda onun ortalamasi neyse takimin ortalamasi da o oluyor.
İyi kalplim benimCanim esimin yengesinin bize emegi cok esimin dayisi genc yasinda trafik kazasinda hayatini kaybetmis kadin 2 cocugu babasiz buyutmus cok iyi biri okadar cok yardimima geliyor ki elim ayagim oluyor bazen eger ben dun o yemegi yapmasaydim cocuklara kendimi cok kotu hissedicektim cocuklari eve cagriyorum calistiklari icin gelemiyorlar kayinvalidemin alt katinda oturuyorlar en guzeli yemek yapip vermekti cok ta iyi olmus kız gece vardiyasindan cikmisti uyuyaklmis yemek yapamamis kardesine hazir yemegi goruncede cok mutlu olmus ee kaynanamda ise gidince hadi onlarada yapim sdedim kayinvalidem rica edince babanne de yanliz diye onlarinkide cikti aradan canim .
Bizdeki bildirim yapmayanlari oraya transfer edelim1. 8. takim oldu ama ekstrem bir durumu var, sadece 1 uyesi var takimda onun ortalamasi neyse takimin ortalamasi da o oluyor.
Dış buğdayını ertelesen olmaz mı peki güzelim. Anlattığın şartlarda zor olacak. Eşinle artık yemekten sonra çay fasillari filan yapın yakınlık olur. İş yerinde bunalıp oyununa vermiş olabilir kendini. Emar için hazır gün almışken git bence, uzun sürmez ki, anneler imdada yetişir. (Ya da hastaneye 4ünüz gidebilirsiniz belki)Kizlar bugun hoca verir talkimi kendi yutar salkimi modundayim sebebini bilmedigim bi sıkıntı var icimde depresyon belirtileri benim icin surekli yeme istegi var yemiyorum ama atistiriyorum bugun cocuklarima kiziyorum esim iste ona bile kıziyorum arasa adama patlicak gibiyim haftaya ogluma dis bugdayi yapicam cogu seyim hazir ama elim ayagim bahsettigim yenge hastanede abisinin yaninda ondan strese giriyorum o gelemicegi icin buyuk birsey yapmicam sadece kayinlarim esleri kaynanamlar annemler olucak ertesi gunede teyzemleri cocuklarini falan agirlicam hepsi bi arada kasicak beni kahinvalodemde arkadasinin yerine ise gidicekmis 10 gun oda yok yardimci olabilcek kimse yok nasil altindan kLkicam bilmiyorum pazar gunude emarim var aksam 7 de esim yok iste ya cocuklarla gidicem cumbur cemaat ya birakicam anneme ikisini birden tek gidicem kadinda ikisiyle basa cikamiyor esimlede bu ara biraz soguguz sebebini bilmiuorum elinde surekli telefon oyun yuklemis oynuyor bu haftam baya bi stresli gecer benim jyi kilo vermem gerek yani ayrica guzel bi plan yapip sirayla herseyi yapmaliyim
Canim ertelersem bayram var bayramdan sonra kayinvalidemler koye yada tatile gidicekler bide yenge hastaneden nezaman cikar belli degil abisi bobrek nakli olucak aslinda onlar ordayken icimde gelmiyor yapmak ama tum hazirliklari yapmistim birde nuyuk ogluma yaptim bunada yapim diye niyet ettim iste.esimle 11 den once adam gibi sohbet edemiyoruz ki zaten esimde cok sohbet etmez ona aliskinim zatende iste bunalima baglayinca sariyorum onada heralde bana uykusuzluk carpti adette olmadim dahaBizdeki bildirim yapmayanlari oraya transfer edelim
Dış buğdayını ertelesen olmaz mı peki güzelim. Anlattığın şartlarda zor olacak. Eşinle artık yemekten sonra çay fasillari filan yapın yakınlık olur. İş yerinde bunalıp oyununa vermiş olabilir kendini. Emar için hazır gün almışken git bence, uzun sürmez ki, anneler imdada yetişir. (Ya da hastaneye 4ünüz gidebilirsiniz belki)
Karamsar bakma nolur yoluna girer herşey
Tebrikler canim kaptana guzel dogum gunu hediyesi oldu bu eksiler
Oleyyy size de tebrikler kizlarcimtebrikler canim süpersin
Sorma kuzum yaz gibi gecmedi hicAy kuzum inşallah bulursun gönlüne göre bir ev. Hep seni buldu bu yaz hem bürokratik işlemler hem de ev taşımak mi şimdi
Neyse vardır her işte bir hayır.
Gece biz uyuyorduk balkon açık kuş geldi (aşırı güvercin var burda) ona uyandım. Gerisi tam bir macera oldu gece gece. Sonra yazarım canım neler oldu
Harikasın harikaçok sevindim Gizemcim. Bu hafta ikimiz için de güzel gitti
Bence de keşke kimse tam emin olmadan listeye girmek istemese. Herkes birbirinin emeğine saygı göstermeli bence de Özlemcim. Listede olup düzenli paylaşım yapanlara gerçekten teşekkürler ama bir iki kişi üzecek gibi bizi
Sen deeeSüpersin kuzum
Ay kizlar suan gozlerim yasli, butun gecmisi bitirdim.
O guzel, icten mesajlarinizi okudum, hayatimda bu kadar coskulu dogum gunu kutlamamistim.
Iyi ki hepinizi tanima firsatim oldu, hepinizin yeri bende cok ozel.
Ne de guzel kilolar vermissiniz , harikasiniz.
Gecmis alintilarimi liste paylasimindan sonra yapacagim.
@fmad canim ananen iyiymis merakla senden gelen mesaja bakindim, cok sevindim.
@DeryaOnDiet canim iyiymissin cok sevindim.
FitFiliz itiraf ediyorum senin videolu dogum gunu mesajindan sonra yaslar akti, daha fazla tutamadim
Hepinize coook tesekkur ederim, cok mutlu, pozitif, hep sevdiginiz insanlarla gecireceginiz guzel omurleriniz olsun hepinizin.
Simdi listeye bakiyorum,stitch Senemcim geldigin nasil belli, listeyi halletmissin bana birtek kontrol kalmis...
Oleyy beee yaşa kaptan!Kizlar listemizi paylastim bu hafta 3. olduk
Hatta ikinci takimin yuzdesi 0.725, bizimki 0.724.
Kiran kirana bir mucadele oldu ki takimdan 2 arkadasimiz da bildirim yapmadi biliyorsunuz. @Elmasyuzuk , @Diyetteanne
Buna ragmen 3.yuz,notamizi sildirdik, hepiniz harikasiniz, alkislarin hepsi 4. takimin citirlarina
Cok tesekkur ederim hepinize tum hafta nasil emek verdiniz ve bana olabilecek en guzel hediyeyi verdiniz.
Demek ki isteyince derece alabiliyor musuz, o zaman hiz kesmek , durmak yokkkkkk
Sagol kuzumOleyyy size de tebrikler kizlarcim
Sorma kuzum yaz gibi gecmedi hic
Aynen beybi bu hafta ikimiz icin superdi
Noldu kiz kusla, musait oldugunda yaz
Sen deee
Oleyy beee yaşa kaptan!
Canim kolay gelsin, bazen insanin morali birden gidiveriyor sonra onundeki yogunlugu kafasina normalden daha cok takabiliyor. Sen super annesin, dis bugdayi nedir ki, onun eglence maksatli oldugunu unutma. Gelenler yakinlarin zaten, istersen bahset onlara, birkac parca birsey de onlar getirsin gelirken. Onemli olan hep beraber guzel bir gun gecirebilmek. MR icin de annen veya kayinvaliden bakar cocuklara, biraz zorlansalar da cok uzun surmeyecek zaten. Cocuklarin yuku, evin yuku, esler biraz birbirlerine vakit ayiramiyor ama senin sucun degil tabi ki. Belki esinin ozgenin dedigi gibi isyerinde cani sıkılmıstır. Cocuklar uyudugunda biraz beraber keyif yapsaniz sana da ona da iyi gelir. Gerci belki zaten yapiyorsunuzdur da. Bence sen cok duygusallasmissin,bardagin bos tarafini goruyorsun su anda. Merak etme, birer birer odaklan halledemeyecegin is yok seninKizlar bugun hoca verir talkimi kendi yutar salkimi modundayim sebebini bilmedigim bi sıkıntı var icimde depresyon belirtileri benim icin surekli yeme istegi var yemiyorum ama atistiriyorum bugun cocuklarima kiziyorum esim iste ona bile kıziyorum arasa adama patlicak gibiyim haftaya ogluma dis bugdayi yapicam cogu seyim hazir ama elim ayagim bahsettigim yenge hastanede abisinin yaninda ondan strese giriyorum o gelemicegi icin buyuk birsey yapmicam sadece kayinlarim esleri kaynanamlar annemler olucak ertesi gunede teyzemleri cocuklarini falan agirlicam hepsi bi arada kasicak beni kahinvalodemde arkadasinin yerine ise gidicekmis 10 gun oda yok yardimci olabilcek kimse yok nasil altindan kLkicam bilmiyorum pazar gunude emarim var aksam 7 de esim yok iste ya cocuklarla gidicem cumbur cemaat ya birakicam anneme ikisini birden tek gidicem kadinda ikisiyle basa cikamiyor esimlede bu ara biraz soguguz sebebini bilmiuorum elinde surekli telefon oyun yuklemis oynuyor bu haftam baya bi stresli gecer benim jyi kilo vermem gerek yani ayrica guzel bi plan yapip sirayla herseyi yapmaliyim
Yeni girmedimYenimi girdin ise canim
Esim esim esim ona yorumum yok beni idare ettigi kadar ediyor en son reddede oda bana patliyor sonrasi fena oluyor tabi.ya dis bugdayi aslinda abartmamk lazim ama korayda abarttigim icin kutayada yapmazsam sucluluk hissedicem gibi geliyor.mr i bisekilde halledicem artikKozmogirl17 canim, sen icine atma bizimle paylas boyle.
Dis bugdayini tutabildigin kadr hafif tut.
Sonucta gelenler yakinlarin , senin yaptigini elestirecek insanlar degillerdir, elestirende kendi bilir.
2 kucuk cocugun var ve ne kadar elinden gelirse.
Esine atma, boyle donemlerde esler arasindaki huzursuzluk zor oluyor.
Aksine yapici ol, git sirnas, sevdigi birseyi (atiyorum meyve tabagi) hazirla, yanina otur, sende yoruluyorsun canim bende gel bu aksam beraber vakit gecirelim de.
Emara gittigin gun annene birak cocuklari yada annen sana gelsin, kis bir sure idare edebilir bence.
Canini sIkma bazen boyle surecler oluyor, her sey oldugu kadar, sen robot degilsin, hicbir sey mukemmel olmak zorunda da degil..
Oyle tabi eglencesine yapilan seyler nebilim diyorum ya uykusuzluk sanirim birazda psikolojimi cokertti yada bugun evde kaldim bunlari ondan taktim ksfayaCanim kolay gelsin, bazen insanin morali birden gidiveriyor sonra onundeki yogunlugu kafasina normalden daha cok takabiliyor. Sen super annesin, dis bugdayi nedir ki, onun eglence maksatli oldugunu unutma. Gelenler yakinlarin zaten, istersen bahset onlara, birkac parca birsey de onlar getirsin gelirken. Onemli olan hep beraber guzel bir gun gecirebilmek. MR icin de annen veya kayinvaliden bakar cocuklara, biraz zorlansalar da cok uzun surmeyecek zaten. Cocuklarin yuku, evin yuku, esler biraz birbirlerine vakit ayiramiyor ama senin sucun degil tabi ki. Belki esinin ozgenin dedigi gibi isyerinde cani sıkılmıstır. Cocuklar uyudugunda biraz beraber keyif yapsaniz sana da ona da iyi gelir. Gerci belki zaten yapiyorsunuzdur da. Bence sen cok duygusallasmissin,bardagin bos tarafini goruyorsun su anda. Merak etme, birer birer odaklan halledemeyecegin is yok senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?