Canim harika hazirliklar yapmissin, ellerine saglik.Kuzular cok tatlisiniz gercekten suan bile iyi hissetmeye basladim sayenizde
Koraya yaptigim bu kutlamalardan sonra stres oldum ozamabda herseyi kendim yaptim pastasi kurabiyesi dahil ama tek cocuktu ozaman 2.yasgunundede bakanlar vardı cocuklara
Zaten kayinvalidemin evinde yaptim cok kalabalik oluyorduk en az 30 40 kisi geliyordu busefer evde olucam ev onlarin ki kadar genis degil kaldiramam o yuzden bakalim nasil olcak kuzumCanim harika hazirliklar yapmissin, ellerine saglik.
Ailecek hepiniz cok guzelsiniz masallah.
Ama suan 2 cocuklusun, yardim edecek kimsen yok, oyle dort basi mahmur bir masa kurmana gerek yok.
2 cesit tuzlu, 2 cesit salata,2 cesit tatli yeterde artar.
Maksat ani olsun, kendini hirpalama...
Güzel bir fikir Eminecim, bence faydasi olur motive olmandaKizlaar bende profilimde ki başlıgi degistirdim. Her hafta kilomu yazcam boyle daha cok motive olurum belki, oraya eksi yazabilmek icin daha cok emek veririm belki
Tatlım o zaman önce bi sakinleş, bir bitki çayı yap mesela şimdi. Sonra da güzelce bir plan yap, gerekirse kağıt kalem al yaz yapilacaklari. Hep yakınları cagiracaksin zaten samimiyet durumuna göre gelen bir iki kişiden bir çeşit isteyebilirsin. Börek filan şimdiden yap buzluğa at. O gün pişir. Kurabiye de o şekilde hallolur. Pasta alırsın. Olmazsa spor yerine temizlik yaparsın iki gün. Bence halledersin. Şu an fazla telaş yaşıyor olabilirsin canım. Ki bu da normal..Canim ertelersem bayram var bayramdan sonra kayinvalidemler koye yada tatile gidicekler bide yenge hastaneden nezaman cikar belli degil abisi bobrek nakli olucak aslinda onlar ordayken icimde gelmiyor yapmak ama tum hazirliklari yapmistim birde nuyuk ogluma yaptim bunada yapim diye niyet ettim iste.esimle 11 den once adam gibi sohbet edemiyoruz ki zaten esimde cok sohbet etmez ona aliskinim zatende iste bunalima baglayinca sariyorum onada heralde bana uykusuzluk carpti adette olmadim daha
Kolaygelsin diyecektim ki gördüm haziamişsin bile tatlimKizlar sonuc listelerini hazirliyorum , sonra alintilarima gelcek sira:))
Zor bir durum kendimi senin yerinde düşündüm de, umarım halledersin canim.Yeni girmedim
Yerim değişti
Giden kişi 2 hafta gösterip gitti, sorabileceğim kimse de yok maalesef
Ne güzel bir aile tablosu ÖzlemcimKuzular cok tatlisiniz gercekten suan bile iyi hissetmeye basladim sayenizde
Koraya yaptigim bu kutlamalardan sonra stres oldum ozamabda herseyi kendim yaptim pastasi kurabiyesi dahil ama tek cocuktu ozaman 2.yasgunundede bakanlar vardı cocuklara
Canim herseyim hazir buzlukta sarmamdan boreklerime kadar bi kurabiye ve pastasi var onlarda kararsızim kurabiye yapmasamda olur pastayıda olmadı hazır alırim yapcak bisey yok zaten aksam toplasan 15 kisi ancak olucaz ertesi gunde 10 kisi ya oluruz ya olmayizGüzel bir fikir Eminecim, bence faydasi olur motive olmanda
Tatlım o zaman önce bi sakinleş, bir bitki çayı yap mesela şimdi. Sonra da güzelce bir plan yap, gerekirse kağıt kalem al yaz yapilacaklari. Hep yakınları cagiracaksin zaten samimiyet durumuna göre gelen bir iki kişiden bir çeşit isteyebilirsin. Börek filan şimdiden yap buzluğa at. O gün pişir. Kurabiye de o şekilde hallolur. Pasta alırsın. Olmazsa spor yerine temizlik yaparsın iki gün. Bence halledersin. Şu an fazla telaş yaşıyor olabilirsin canım. Ki bu da normal..
Kolaygelsin diyecektim ki gördüm haziamişsin bile tatlim
Zor bir durum kendimi senin yerinde düşündüm de, umarım halledersin canim.
Ne güzel bir aile tablosu Özlemcim, bunaldığında bu fotoğraflara bakman bile şükretme sebebin olur kuzum
Evlatlarim benim herseyim zaten canimGüzel bir fikir Eminecim, bence faydasi olur motive olmanda
Tatlım o zaman önce bi sakinleş, bir bitki çayı yap mesela şimdi. Sonra da güzelce bir plan yap, gerekirse kağıt kalem al yaz yapilacaklari. Hep yakınları cagiracaksin zaten samimiyet durumuna göre gelen bir iki kişiden bir çeşit isteyebilirsin. Börek filan şimdiden yap buzluğa at. O gün pişir. Kurabiye de o şekilde hallolur. Pasta alırsın. Olmazsa spor yerine temizlik yaparsın iki gün. Bence halledersin. Şu an fazla telaş yaşıyor olabilirsin canım. Ki bu da normal..
Kolaygelsin diyecektim ki gördüm haziamişsin bile tatlim
Zor bir durum kendimi senin yerinde düşündüm de, umarım halledersin canim.
Ne güzel bir aile tablosu Özlemcim, bunaldığında bu fotoğraflara bakman bile şükretme sebebin olur kuzum
Ayy cok kotu ozaman canim acemi olsan acemisin derler bole olunca biliyorsun isi derler kolay gelsin canim sanaYeni girmedim
Yerim değişti
Giden kişi 2 hafta gösterip gitti, sorabileceğim kimse de yok maalesef
Hmm kuş meselesi, ay kuzum onu hiç hatirlatmasan iyiydi.Oleyyy size de tebrikler kizlarcim
Sorma kuzum yaz gibi gecmedi hic
Aynen beybi bu hafta ikimiz icin superdi
Noldu kiz kusla, musait oldugunda yaz
Sen deee
Oleyy beee yaşa kaptan!
Bence kızlar bildirim yapsalar 1. Bile olabilirdiiiik ama tebrikler hepimizeKizlar listemizi paylastim bu hafta 3. olduk
Hatta ikinci takimin yuzdesi 0.725, bizimki 0.724.
Kiran kirana bir mucadele oldu ki takimdan 2 arkadasimiz da bildirim yapmadi biliyorsunuz. @Elmasyuzuk , @Diyetteanne
Buna ragmen 3.yuz,notamizi sildirdik, hepiniz harikasiniz, alkislarin hepsi 4. takimin citirlarina
Cok tesekkur ederim hepinize tum hafta nasil emek verdiniz ve bana olabilecek en guzel hediyeyi verdiniz.
Demek ki isteyince derece alabiliyor musuz, o zaman hiz kesmek , durmak yokkkkkk
Ananem iyi annem telaşlı stresliKozmogirl17 alintilamamişim ama bahsetmeden geçmeyeyim. Ne çok yemek yapmışsın marifetli kadın Allah kabul etsin, sevap olmuş. Özellikle hastası olanlara çok üzülüyorum ben
fayfeyfiy bu akşam nasıl canım anneannen? Ya annen peki biraz azaldı mı kaygısı telaşı?
Canım inşallah düzelirKizlar bugun hoca verir talkimi kendi yutar salkimi modundayim sebebini bilmedigim bi sıkıntı var icimde depresyon belirtileri benim icin surekli yeme istegi var yemiyorum ama atistiriyorum bugun cocuklarima kiziyorum esim iste ona bile kıziyorum arasa adama patlicak gibiyim haftaya ogluma dis bugdayi yapicam cogu seyim hazir ama elim ayagim bahsettigim yenge hastanede abisinin yaninda ondan strese giriyorum o gelemicegi icin buyuk birsey yapmicam sadece kayinlarim esleri kaynanamlar annemler olucak ertesi gunede teyzemleri cocuklarini falan agirlicam hepsi bi arada kasicak beni kahinvalodemde arkadasinin yerine ise gidicekmis 10 gun oda yok yardimci olabilcek kimse yok nasil altindan kLkicam bilmiyorum pazar gunude emarim var aksam 7 de esim yok iste ya cocuklarla gidicem cumbur cemaat ya birakicam anneme ikisini birden tek gidicem kadinda ikisiyle basa cikamiyor esimlede bu ara biraz soguguz sebebini bilmiuorum elinde surekli telefon oyun yuklemis oynuyor bu haftam baya bi stresli gecer benim jyi kilo vermem gerek yani ayrica guzel bi plan yapip sirayla herseyi yapmaliyim
Maşallah sizeKuzular cok tatlisiniz gercekten suan bile iyi hissetmeye basladim sayenizde
Halletmek için inat ettimZor bir durum kendimi senin yerinde düşündüm de, umarım halledersin canim.
Ayy bian cok uzuldum ama neyse ki gelmis anneleri canim arada bebe biskuvisi yumurta sari ezip verirsen anneleri yedirir onlarıdaHmm kuş meselesi, ay kuzum onu hiç hatirlatmasan iyiydi.
Dün gece balkon kapısı açık uyuyorduk, neyse kuş geldi (benimde balkonda koliler filan var, arka balkon pek kullanılmıyor, brandasi da var ama kenardan girmiş) Tıkırtısına uyandım. Bir de odaya gelirse diye düşündüm. Eşimi de uyandırdımkuşu kovalasin diye. Neyse eşim baktı kuş burda sıkışmış dedi (ki aslında sıkışmamış) telefonun ışığıyla baktı, uzatmiyim kuşu yakaladi dışarı saldı. Brandanin açık yerine de kolilerin birini kaldırdı, oraya dayadı.
Bir de bakmış yerde kuytu bi tarafta iki yavru.Meğer biz tatildeyken yuva yapmış, yumurtadan çıkmış, hatta biraz da büyümüş yavrular. Hiç de farketmemişiz. Çok üzüldük anneyi gönderdik diye, kuşları da bir koliye koyduk. Annesi gelsin diye yine açtık brandayi ama gelmedi. Sabah da çok endişe ettim ya annesi korktuysa çok, bir daha gelmezse diye. İnternetten kuş besleme videoları izledim. Şırıngayla besledim onları. Ama çok zorlandim. İçim de elvermiyor başka türlüsüne. Sonra yine aynı tarafa koydum koliyi. Arada baktım. Çok şükür gördüm bir seferinde annesi geldi, içim rahatladı. Oh be dedim ☺☺
Şimdi yine balkonda yuva yaptıkları yerde koli icindeler yavrular. Bakın ne küçükler. Umarım sağ salim büyürler de gönderirim minik misafirleri (
@Yawrukush canım senin doğum günününde benim yavru kuşlarım oldu kısacası)
Ya obur grublarda 2 kilo 3 kilo veren arkadaslar var cok hirs yaptim vallaBence kızlar bildirim yapsalar 1. Bile olabilirdiiiik ama tebrikler hepimize ♥
Duzelir canim benim stres oyle dakikalik gelir gider esimde gelmedi isi uzamis gec gelicekmis kurtardi benim serrimdenCanım inşallah düzelir
❤❤Maşallah size ♥
İşi bilmiyorum kiAyy cok kotu ozaman canim acemi olsan acemisin derler bole olunca biliyorsun isi derler kolay gelsin canim sana
Ozel sektor oyle canim bende calistim iyi bilirim anliyorum yani seniİşi bilmiyorum ki
Yeni öğreniyorum
Herkes bilmediğimi de biliyor
Ama yapan kişi gitti
Sorunlara rağmen yerimi değiştirmeyi de düşünmediler. Çünkü aşırı titiz çalışırım
Yerim değişse bu bana ödül olurdu
Sorma canım ben de nasıl vicdan yaptım anlatamam anneyi görene kadarAyy bian cok uzuldum ama neyse ki gelmis anneleri canim arada bebe biskuvisi yumurta sari ezip verirsen anneleri yedirir onlarıda
Evet canim sultan papaganim vardi yavruda aldim buyuttu en son kusum oldu bende yavruyla babayi kuscuya verdim onlar alismadilar bize cunku canim benim kopegimde vardi evde 10 sene beraberdik gecen kis öldu cok uzuldum amaSorma canım ben de nasıl vicdan yaptım anlatamam anneyi görene kadar
Bak biliyorsun, kuş beslemiş miydin önceden. Ben internetten öğrendim en basit ve besleyici mama bebe bisküvisi ve yumurta sarısı yazıyordu. Bebek ekmeği ve yumurta sarısını suyla çektirdim pürüzsüz olunca şırıngaya doldurdum. Ama beslerken çok zorlandim. Acemilik. Bir de kolay dokunamadim
AhahahhahaAyy bian cok uzuldum ama neyse ki gelmis anneleri canim arada bebe biskuvisi yumurta sari ezip verirsen anneleri yedirir onlarıda
Ya obur grublarda 2 kilo 3 kilo veren arkadaslar var cok hirs yaptim valla
Duzelir canim benim stres oyle dakikalik gelir gider esimde gelmedi isi uzamis gec gelicekmis kurtardi benim serrimden
❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?