Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kuzular cok tatlisiniz gercekten suan bile iyi hissetmeye basladim sayenizde
Koraya yaptigim bu kutlamalardan sonra stres oldum ozamabda herseyi kendim yaptim pastasi kurabiyesi dahil ama tek cocuktu ozaman 2.yasgunundede bakanlar vardı cocuklara

Eklentiler

• PhotoGrid_1556537784660.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20180422_131307.webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 32
  • PhotoGrid_1517089835311.webp
    62 KB · Görüntüleme: 36
Koraya yaptigim bu kutlamalardan sonra stres oldum ozamabda herseyi kendim yaptim pastasi kurabiyesi dahil ama tek cocuktu ozaman 2.yasgunundede bakanlar vardı cocuklara
Canim harika hazirliklar yapmissin, ellerine saglik.
Ailecek hepiniz cok guzelsiniz masallah.
Ama suan 2 cocuklusun, yardim edecek kimsen yok, oyle dort basi mahmur bir masa kurmana gerek yok.
2 cesit tuzlu, 2 cesit salata,2 cesit tatli yeterde artar.
Maksat ani olsun, kendini hirpalama...

Zaten kayinvalidemin evinde yaptim cok kalabalik oluyorduk en az 30 40 kisi geliyordu busefer evde olucam ev onlarin ki kadar genis degil kaldiramam o yuzden bakalim nasil olcak kuzum

Kizlaar bende profilimde ki başlıgi degistirdim. Her hafta kilomu yazcam boyle daha cok motive olurum belki, oraya eksi yazabilmek icin daha cok emek veririm belki
Güzel bir fikir Eminecim, bence faydasi olur motive olmanda
Tatlım o zaman önce bi sakinleş, bir bitki çayı yap mesela şimdi. Sonra da güzelce bir plan yap, gerekirse kağıt kalem al yaz yapilacaklari. Hep yakınları cagiracaksin zaten samimiyet durumuna göre gelen bir iki kişiden bir çeşit isteyebilirsin. Börek filan şimdiden yap buzluğa at. O gün pişir. Kurabiye de o şekilde hallolur. Pasta alırsın. Olmazsa spor yerine temizlik yaparsın iki gün. Bence halledersin. Şu an fazla telaş yaşıyor olabilirsin canım. Ki bu da normal..
Kizlar sonuc listelerini hazirliyorum , sonra alintilarima gelcek sira:))
Kolaygelsin diyecektim ki gördüm haziamişsin bile tatlim
Yeni girmedim
Yerim değişti
Giden kişi 2 hafta gösterip gitti, sorabileceğim kimse de yok maalesef
Zor bir durum kendimi senin yerinde düşündüm de, umarım halledersin canim.
Ne güzel bir aile tablosu Özlemcim , bunaldığında bu fotoğraflara bakman bile şükretme sebebin olur kuzum

Canim herseyim hazir buzlukta sarmamdan boreklerime kadar bi kurabiye ve pastasi var onlarda kararsızim kurabiye yapmasamda olur pastayıda olmadı hazır alırim yapcak bisey yok zaten aksam toplasan 15 kisi ancak olucaz ertesi gunde 10 kisi ya oluruz ya olmayiz

Evlatlarim benim herseyim zaten canim

Oleyyy size de tebrikler kizlarcim

Sorma kuzum yaz gibi gecmedi hic
Aynen beybi bu hafta ikimiz icin superdi
Noldu kiz kusla, musait oldugunda yaz

Sen deee

Oleyy beee yaşa kaptan!
Hmm kuş meselesi, ay kuzum onu hiç hatirlatmasan iyiydi.
Dün gece balkon kapısı açık uyuyorduk, neyse kuş geldi (benimde balkonda koliler filan var, arka balkon pek kullanılmıyor, brandasi da var ama kenardan girmiş) Tıkırtısına uyandım. Bir de odaya gelirse diye düşündüm. Eşimi de uyandırdım kuşu kovalasin diye. Neyse eşim baktı kuş burda sıkışmış dedi (ki aslında sıkışmamış) telefonun ışığıyla baktı, uzatmiyim kuşu yakaladi dışarı saldı. Brandanin açık yerine de kolilerin birini kaldırdı, oraya dayadı.
Bir de bakmış yerde kuytu bi tarafta iki yavru. Meğer biz tatildeyken yuva yapmış, yumurtadan çıkmış, hatta biraz da büyümüş yavrular. Hiç de farketmemişiz. Çok üzüldük anneyi gönderdik diye, kuşları da bir koliye koyduk. Annesi gelsin diye yine açtık brandayi ama gelmedi. Sabah da çok endişe ettim ya annesi korktuysa çok, bir daha gelmezse diye. İnternetten kuş besleme videoları izledim. Şırıngayla besledim onları. Ama çok zorlandim. İçim de elvermiyor başka türlüsüne. Sonra yine aynı tarafa koydum koliyi. Arada baktım. Çok şükür gördüm bir seferinde annesi geldi, içim rahatladı. Oh be dedim
Şimdi yine balkonda yuva yaptıkları yerde koli icindeler yavrular. Bakın ne küçükler. Umarım sağ salim büyürler de gönderirim minik misafirleri (
@Yawrukush canım senin doğum günününde benim yavru kuşlarım oldu kısacası )

Eklentiler

• IMG_20190802_082151.webp
    102 KB · Görüntüleme: 30
Bence kızlar bildirim yapsalar 1. Bile olabilirdiiiik ama tebrikler hepimize

Ananem iyi annem telaşlı stresli
Stresten hasta olacak ya ona korkuyorum

Canım inşallah düzelir

Maşallah size

Ayy bian cok uzuldum ama neyse ki gelmis anneleri canim arada bebe biskuvisi yumurta sari ezip verirsen anneleri yedirir onlarıda
Bence kızlar bildirim yapsalar 1. Bile olabilirdiiiik ama tebrikler hepimize ♥
Ya obur grublarda 2 kilo 3 kilo veren arkadaslar var cok hirs yaptim valla
Canım inşallah düzelir
Duzelir canim benim stres oyle dakikalik gelir gider esimde gelmedi isi uzamis gec gelicekmis kurtardi benim serrimden
Maşallah size ♥
❤❤

Ayy cok kotu ozaman canim acemi olsan acemisin derler bole olunca biliyorsun isi derler kolay gelsin canim sana
İşi bilmiyorum ki
Yeni öğreniyorum
Herkes bilmediğimi de biliyor
Ama yapan kişi gitti
Sorunlara rağmen yerimi değiştirmeyi de düşünmediler. Çünkü aşırı titiz çalışırım
Yerim değişse bu bana ödül olurdu

Ozel sektor oyle canim bende calistim iyi bilirim anliyorum yani seni

Ayy bian cok uzuldum ama neyse ki gelmis anneleri canim arada bebe biskuvisi yumurta sari ezip verirsen anneleri yedirir onlarıda
Sorma canım ben de nasıl vicdan yaptım anlatamam anneyi görene kadar
Bak biliyorsun, kuş beslemiş miydin önceden. Ben internetten öğrendim en basit ve besleyici mama bebe bisküvisi ve yumurta sarısı yazıyordu. Bebek ekmeği ve yumurta sarısını suyla çektirdim pürüzsüz olunca şırıngaya doldurdum. Ama beslerken çok zorlandim. Acemilik. Bir de kolay dokunamadim

Evet canim sultan papaganim vardi yavruda aldim buyuttu en son kusum oldu bende yavruyla babayi kuscuya verdim onlar alismadilar bize cunku canim benim kopegimde vardi evde 10 sene beraberdik gecen kis öldu cok uzuldum ama

Ahahahhaha
Canım sen bi yeşil çay falan iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…