Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Nasilsiniz kizlar su saniye azcik oturdum, temizlik yaptim, dogum gununde temizlik yapan nadide bir insancigim:)
Simdi bir seyler atistiriyorum sonra aksama hazirlik yapcam oda soyleki, el acmasi borek, kisir, irmik helvasi yapcam, esimde pasta getircek.
Bu aksam benim menu cosacak yani ama cok mutluyum, senede 1 gun :)))
Yarin esas kutlama yapcaz balik restoraninda, orda menume dikkat ederim ama bugun tutmayin beniiiiii:)

Evet canim sultan papaganim vardi yavruda aldim buyuttu en son kusum oldu bende yavruyla babayi kuscuya verdim onlar alismadilar bize cunku canim benim kopegimde vardi evde 10 sene beraberdik gecen kis öldu cok uzuldum ama
Kiyamam çok üzülmüşsündür
Ben de kedi istiyorum, bi ara iyice niyetlendim hatta ama sonra cesaret edemedim, bahçemiz olsa kesin sahiplenirdim bir kedi

Ahahahah Doğum günün her şey serbest

Doğumgünü kızı, abart istediğin kadar

FitFiliz Deryacim dogum gunumde ucmus , ucmus, senin balonuna konmusum:))
Ne guzel beslemissin canim kuslari, eksik olma, hic kiyamam hayvanlara, bilimum bir surude hayvan besledim.
Muhabbet kusu, papagan, kedi, kopek, kaplumbaga, balik :)))
Hatta eger sayilirsa Houstondaki evimin bahcesinde bir suru yilanla , kertenkele ile yasadim :))

cok sagol canim, haklisin karbonhidrati azaltmam lazim ve bol vaktim olacak bolca spor yapayim hergun

sagol canim, bu gidisle tatilde insallah hocam cevap yazar donunce de duzeltmeleri yaparim

dogum gunun kutlu olsun kaptanim , nice mutlu guzel yillarin olsun yavrularinla beraber :*
Deryacim bugun senden mesaj almak harikaydi, iyi olmana cok sevindim.
Tesekkur ederim canim, cok keyifli, bol kafa dagitmacali, dinlenmeli bir tatil diliyorum size.
Eglen , dinlen sonra don aramiza

sagol canim.
nasil geciyor bakalim dogum gunun , dogum gunu kizi

Deryacim bugun senden mesaj almak harikaydi, iyi olmana cok sevindim.
Tesekkur ederim canim, cok keyifli, bol kafa dagitmacali, dinlenmeli bir tatil diliyorum size.
Eglen , dinlen sonra don aramiza
sagol canim, insallah ve su son gunlerde yedigim karbonhidratlari birakmam lazim

Helal olsun canim. Ne guzel düşünmüşsün beslemissin yavruslari. Annelerinin gelmesine de cok sevindim.. ayy kimse annesiz kalmasin

sagol canim.
nasil geciyor bakalim dogum gunun , dogum gunu kizi
Canim simdilik hem turkiyeden, hem abdden yakinlarimin aramalari, mesajlari, kamerali chatleri ile geciyor.
Esim bakalim ne supriz yapcak.
Akin dgunu pastami sececekmis.
Temizlik yaptim, kahvalti hazirladim, takimin listelerini hallettim, cocuklari kendimi az evvel doyurdum.
Siradan bir gun gibi simdilik :))

Kilo Bildirimi
Gecen hafta: 64.3
Bugun:63.6
Fark:700gr
Yuzde:1.09
Eki Görüntüle 2294928
Supersin canimmmm tebrikler.
Onu guncelleyemedim, yogundu bugun is. 67.3 ciktim bu sabah, ama haftaya 65.9 olsam super olur mesela. Ne dersin, yapabilir miyim?
Harika olur canim. Bence cok da guzel yaparsın.
Afiyey bal seker olsun canim.

Kizlar ilk foto 2014 yilindaki dogum gunumden ayni elbise var uzerimde ve 55 kiloyum.

2. foto gecen sene dogum gunumde,60-61 kilo civariydim, yine ayni elbise ama onu kapanmamis goruyorsunuz :)

Iste benim hedefim bu elbise ve 57-58 kiloya dusup ilk halindeki gibi olabilmek..Diyette zorlandikca acip bu iki fotoya bakiyorum super motive ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…