Cocuklari uyuttum kendimi yataga atip kimildamadan yaticamAhahahhaha
Canım sen bi yeşil çay falan iç
Kiyamam çok üzülmüşsündürEvet canim sultan papaganim vardi yavruda aldim buyuttu en son kusum oldu bende yavruyla babayi kuscuya verdim onlar alismadilar bize cunku canim benim kopegimde vardi evde 10 sene beraberdik gecen kis öldu cok uzuldum ama
Ahahahah Doğum günün her şey serbestNasilsiniz kizlar su saniye azcik oturdum, temizlik yaptim, dogum gununde temizlik yapan nadide bir insancigim:)
Simdi bir seyler atistiriyorum sonra aksama hazirlik yapcam oda soyleki, el acmasi borek, kisir, irmik helvasi yapcam, esimde pasta getircek.
Bu aksam benim menu cosacak yani ama cok mutluyum, senede 1 gun :)))
Yarin esas kutlama yapcaz balik restoraninda, orda menume dikkat ederim ama bugun tutmayin beniiiiii:)
Doğumgünü kızı, abart istediğin kadarNasilsiniz kizlar su saniye azcik oturdum, temizlik yaptim, dogum gununde temizlik yapan nadide bir insancigim:)
Simdi bir seyler atistiriyorum sonra aksama hazirlik yapcam oda soyleki, el acmasi borek, kisir, irmik helvasi yapcam, esimde pasta getircek.
Yarin esas kutlama yapcaz balik restoraninda, orda menume dikkat ederim ama bugun tutmayin beniiiiii:)
Haftaya 1 kilo artiyla gelirsem sasmayin :))Doğumgünü kızı, abart istediğin kadar
cok sagol canim, haklisin karbonhidrati azaltmam lazim ve bol vaktim olacak bolca spor yapayim hergunCanım bu tatil iyi gelir umarım sana, biraz kafanı boşalt, stresten uzaklaş. Biraz vücuduna odaklan. Detoks denerdin eskiden öyle hatırlıyorum. Karbonhidratlardan sonra biraz arın tatildeyken. Hem gör bak daha mutlu hissedeceksin. Hepimizin gel gitleri oluyor bence sen de böyle bir dönemdesin, üzülmek yerine fiziksel aktiviteni arttırmayı dene canım. Doymadan kalkmaya çalış masadan. Başaracaksin canım, kendine inan
dogum gunun kutlu olsun kaptanim , nice mutlu guzel yillarin olsun yavrularinla beraber :*Haftaya 1 kilo artiyla gelirsem sasmayin :))
yok canim sabah tartilmadan yuzmeye gittim sonra da tarti bulamadim.Canım eksideyim ben
Tartılabilecek misin bugüb
sagol canim, bu gidisle tatilde insallah hocam cevap yazar donunce de duzeltmeleri yaparimGuzel menu olmus canim
Canim harikasin, bu hafta senle eslessek keske :)
bu dondurma super motivasyon oldu
Ne yemek yaptin? :)
Evet, ya herkes cok motive ya da dondurma cok seviliyor
Bayiliyorum su masumluklarina, cocukluk problemlerine
Ben de onu dusunuyordum oje ne yakismis, ben bebekten sonra ne bakimsiz oldum diye
Super bir yorum ve motivasyon daha
ve bir tane daha
57 de olucaksin canim benim sen bu gidisle yakinda
Bayaa az yemissin canim, afiyet olsun
heheh ben market alisverisini ya is cikisi yapiyorum, kizim eve gelmeden yada online yapmaya basladim, cok pratik oluyor. £1'e eve getiriyorlar tum alisverisi.
Super
Sakin sekerli seylere yonelme canim, gecicek bu yorgunluk/stres.
Guzel bir bardak su ic, kulakligini tak ve yuruyus yap. Hava da guzeldir TR'de zaten. Sonuc anlik sekerli seyler yemekten daha buyuk zevk vericek
hehehe bana da cok lutfen bugunden sonra
Guzel menu canim, dengelenmis
Cok uzuldum canim, insallah cabuk toparlar
Canim bir de menu vermeye calismissin, sen hastalarinla ilgilen
Kendine de dikkat et
Bu saatte neden ayaktasin sen
Guzel olmus menun canim
canim iki gunde ekmek/kek yemissin. aslinda fazla degiller de ustune gec saatte 3 dilim kavun fazla olmus sanki. ama genel olarak dengeli menulerin
Super
oooh ooh gitsin kilolar
oooh bir guzel eksi daha
inanamiyorum, hala ne kadar guzel gidiyor kilolar
harikasin eski esim
istedigin gibi 83u gormeden 82 oldu
oooh bir guzel eksi daha
ooh bu hafta kesinlikle ozgeye guzel bir dogum gunu hediyesi oldu
iyi tatiller canim
guzel
Supersin canim, sadece cuma gunleri kayit altinda tutuluyor, ptesileri kontrol tartilari.
ne zaman aliyorsun tartini?
Deryacim bugun senden mesaj almak harikaydi, iyi olmana cok sevindim.dogum gunun kutlu olsun kaptanim , nice mutlu guzel yillarin olsun yavrularinla beraber :*
sagol canim.Ay kizlar suan gozlerim yasli, butun gecmisi bitirdim.
O guzel, icten mesajlarinizi okudum, hayatimda bu kadar coskulu dogum gunu kutlamamistim.
Iyi ki hepinizi tanima firsatim oldu, hepinizin yeri bende cok ozel.
Ne de guzel kilolar vermissiniz , harikasiniz.
Gecmis alintilarimi liste paylasimindan sonra yapacagim.
fayfeyfiy canim ananen iyiymis merakla senden gelen mesaja bakindim, cok sevindim.
DeryaOnDiet canim iyiymissin cok sevindim.
FitFiliz itiraf ediyorum senin videolu dogum gunu mesajindan sonra yaslar akti, daha fazla tutamadim
Hepinize coook tesekkur ederim, cok mutlu, pozitif, hep sevdiginiz insanlarla gecireceginiz guzel omurleriniz olsun hepinizin.
Simdi listeye bakiyorum, @stitch Senemcim geldigin nasil belli, listeyi halletmissin bana birtek kontrol kalmis...
sagol canim, insallah ve su son gunlerde yedigim karbonhidratlari birakmam lazimDeryacim bugun senden mesaj almak harikaydi, iyi olmana cok sevindim.
Tesekkur ederim canim, cok keyifli, bol kafa dagitmacali, dinlenmeli bir tatil diliyorum size.
Eglen , dinlen sonra don aramiza
Helal olsun canim. Ne guzel düşünmüşsün beslemissin yavruslari. Annelerinin gelmesine de cok sevindim.. ayy kimse annesiz kalmasinSorma canım ben de nasıl vicdan yaptım anlatamam anneyi görene kadar
Bak biliyorsun, kuş beslemiş miydin önceden. Ben internetten öğrendim en basit ve besleyici mama bebe bisküvisi ve yumurta sarısı yazıyordu. Bebek ekmeği ve yumurta sarısını suyla çektirdim pürüzsüz olunca şırıngaya doldurdum. Ama beslerken çok zorlandim. Acemilik. Bir de kolay dokunamadim
Canim simdilik hem turkiyeden, hem abdden yakinlarimin aramalari, mesajlari, kamerali chatleri ile geciyor.sagol canim.
nasil geciyor bakalim dogum gunun , dogum gunu kizi
Supersin canimmmm tebrikler.
Harika olur canim. Bence cok da guzel yaparsın.Onu guncelleyemedim, yogundu bugun is. 67.3 ciktim bu sabah, ama haftaya 65.9 olsam super olur mesela. Ne dersin, yapabilir miyim?
Afiyey bal seker olsun canim.Nasilsiniz kizlar su saniye azcik oturdum, temizlik yaptim, dogum gununde temizlik yapan nadide bir insancigim:)
Hosgeldin canim nasil gecti gunun?Supersin canimmmm tebrikler.
Harika olur canim. Bence cok da guzel yaparsın.
Afiyey bal seker olsun canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?