Uzuldum tabi ama insanlarin bile oldugunu aklima getirip kendine morel vermistim hamileydim cunku.Kiyamam çok üzülmüşsündür
Ben de kedi istiyorum, bi ara iyice niyetlendim hatta ama sonra cesaret edemedim, bahçemiz olsa kesin sahiplenirdim bir kedi
afiyet olsun canim, hatirlanmak guzeldir ne guzel sevenlerin unutmamis :* esin de isten gelince kutlar , ee daha ne olsunCanim simdilik hem turkiyeden, hem abdden yakinlarimin aramalari, mesajlari, kamerali chatleri ile geciyor.
Esim bakalim ne supriz yapcak.
Akin dgunu pastami sececekmis.
Temizlik yaptim, kahvalti hazirladim, takimin listelerini hallettim, cocuklari kendimi az evvel doyurdum.
Siradan bir gun gibi simdilik :))
iki fotografta da cook guzelsin canim masallah :*Kizlar ilk foto 2014 yilindaki dogum gunumden ayni elbise var uzerimde ve 55 kiloyum.
Eki Görüntüle 2295011
2. foto gecen sene dogum gunumde,60-61 kilo civariydim, yine ayni elbise ama onu kapanmamis goruyorsunuz :)
Eki Görüntüle 2295010
Iste benim hedefim bu elbise ve 57-58 kiloya dusup ilk halindeki gibi olabilmek..Diyette zorlandikca acip bu iki fotoya bakiyorum super motive ediyor.
Ne iyi yapiyorsunuz canim, cok buyuk sevap yaptiginiz..Uzuldum tabi ama insanlarin bile oldugunu aklima getirip kendine morel vermistim hamileydim cunku.
Bizim bahcede 4 yavru var kucucukler anneleri birakip gitmis yada oldu bilmiyorum cok ufaklar bizde onlari buyutmeye calisiyoruz su siralar
Ikisindede cok guzel gozukuyorsun tatlim insallah dugmeleri kapattigin resmini atmakta nasip olur sana..Kizlar ilk foto 2014 yilindaki dogum gunumden ayni elbise var uzerimde ve 55 kiloyum.
Eki Görüntüle 2295011
2. foto gecen sene dogum gunumde,60-61 kilo civariydim, yine ayni elbise ama onu kapanmamis goruyorsunuz :)
Eki Görüntüle 2295010
Iste benim hedefim bu elbise ve 57-58 kiloya dusup ilk halindeki gibi olabilmek..Diyette zorlandikca acip bu iki fotoya bakiyorum super motive ediyor.
Dogum gunleri vs formalite ama insan sevdiklerinin hatirlamasina cok seviniyor gercekten.:)afiyet olsun canim, hatirlanmak guzeldir ne guzel sevenlerin unutmamis :* esin de isten gelince kutlar , ee daha ne olsun
Evet sans eseri 2 fotomda da Akin var :)iki fotografta da cook guzelsin canim masallah :*
oyy oglusun da cok tatli tabii bu kucuk hali
canim sen Turke de benzemiyorsun
Insallah canim, elbise eskidi ama icine girene kadar atmayacagim , hirs yaptim:)))Ikisindede cok guzel gozukuyorsun tatlim insallah dugmeleri kapattigin resmini atmakta nasip olur sana..
Ne guzel olmus atma tabi icine gir resim ckl sonra atarsinInsallah canim, elbise eskidi ama icine girene kadar atmayacagim , hirs yaptim:)))
Ooo hadi yaa yinemi kazanamadik neyse arkadaslarimizi tebrik edeelim ozaman afiyet olsun kizlar
Nasil buyumus ama oglusun masallah onaEvet sans eseri 2 fotomda da Akin var :)
Ya ikincisi de çok yakışmışKizlar ilk foto 2014 yilindaki dogum gunumden ayni elbise var uzerimde ve 55 kiloyum.
Eki Görüntüle 2295011
Eki Görüntüle 2295010
Evet canim zaman su gibi akiyor...Nasil buyumus ama oglusun masallah ona
Tebrikler, bu hafta daha cok katilmaya calis canim :)Kizlar bu hafta yapamadim pek o yuzdenmenuleri yazmadim ama ben şok sabah tartida 58.7 ciktim kesin aldim diyordum 600 gram az ciktim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?