Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kiyamam çok üzülmüşsündür
Ben de kedi istiyorum, bi ara iyice niyetlendim hatta ama sonra cesaret edemedim, bahçemiz olsa kesin sahiplenirdim bir kedi
Uzuldum tabi ama insanlarin bile oldugunu aklima getirip kendine morel vermistim hamileydim cunku.
Bizim bahcede 4 yavru var kucucukler anneleri birakip gitmis yada oldu bilmiyorum cok ufaklar bizde onlari buyutmeye calisiyoruz su siralar

afiyet olsun canim, hatirlanmak guzeldir ne guzel sevenlerin unutmamis :* esin de isten gelince kutlar , ee daha ne olsun

iki fotografta da cook guzelsin canim masallah :*
oyy oglusun da cok tatli tabii bu kucuk hali
canim sen Turke de benzemiyorsun

Uzuldum tabi ama insanlarin bile oldugunu aklima getirip kendine morel vermistim hamileydim cunku.
Bizim bahcede 4 yavru var kucucukler anneleri birakip gitmis yada oldu bilmiyorum cok ufaklar bizde onlari buyutmeye calisiyoruz su siralar
Ne iyi yapiyorsunuz canim, cok buyuk sevap yaptiginiz..

Ikisindede cok guzel gozukuyorsun tatlim insallah dugmeleri kapattigin resmini atmakta nasip olur sana..

2 agustos menum
Sabah 10.00

2 dilim ekmek
Az Yagda yumurta
1 kk peynir
Sekersiz cay

Ara
yarim findikli kurabiye ya yeminle annem getirmis dunden beri gozumun onunde ama yarisini yedim biraktim 1 isirimlik yani

Ogle 14.00

2 tane etli biber dolmasi
1 kase yogurt
1 dilim ekmek

Ara
Oglumun cipsinde 4 5 tane ufak cicuklar icin olanlar varya onlardan
Arada 3 4 tane jelibon
Hepsi birden degil tabi git gel attim bitane

Aksam 17.30
Oglumun et soteli pilavindan 4 kasik

Ara 20.30
3 4 dilim karpuz

Bide bi ara yedim ama gun icinde saatini hatirlamiyorum 3 4 tane rulokat

Abur cuburun dibine vurmusuz oglumla bugun can sıkıntısından anneme telefonda gelirken bimden ekmek al bana diyorum ben ben diyor oglum bim bim bime gitcem diyor okadar sıkildık yani bugun

50 mekik cektim kaptan valla elim kolum kalkmadi sonra
Su 1.5 ltre ancak

Ama yarina bomba gibi donucrm bugun yuklendim

Ya ikincisi de çok yakışmış çok beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…