Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok incesin kuzu ilk fotoğrafta, belin ne kadar inceymis hem de doğumdan sonra
Bence ikinci fotoğraf da çok güzel, hatta daha bi kadın kadın.
Tabi önemli olan senin hangi kiloda mutlu hissedeceğin tatlım.
Uzuldum tabi ama insanlarin bile oldugunu aklima getirip kendine morel vermistim hamileydim cunku.
Bizim bahcede 4 yavru var kucucukler anneleri birakip gitmis yada oldu bilmiyorum cok ufaklar bizde onlari buyutmeye calisiyoruz su siralar
Ay ne tatlıdır onlar, yarın fotoğraflarini paylaşır mısın? Kedi resimlerine bakmak hobim

Canim FitFiliz ve cinecin kazanmis dondurmayi 1.lik onlarin.
Daha paylasmadim.
Çook sevindimm, ay bi inanamadim ben şimdi gözlerime
cinecin Gizocum birinciyiiz
Ben yarın yerim ev yapımı dondurmami. Kuzu sen yeterince Magnum yemistin ama şimdi bonusu da kaçırmamak lazım di mi
Hani para parayı çağırır derler ya, senin dondurmalar da dondurmayı mı çağırdı ne (soğuk espiri yapayım da erimesinler )

Tmm canim atarim

Bugunde dondurmayi kazanamadim , ne yapayim yas pastayla idare edicem
Sakasi bir yana kizlar bugun ve yarin odullerinizi yapin, yine tam motive haftaya devam edelim.
fayfeyfiy anane nasi kuzum?
Daha iyiydi kaptanım sağol sorduğun-uz için:)

Kendinin de farkettigi gibi abur cubur fazla olmus canim afiyet olsun

Kuzular cok tatlisiniz gercekten suan bile iyi hissetmeye basladim sayenizde
Koraya yaptigim bu kutlamalardan sonra stres oldum ozamabda herseyi kendim yaptim pastasi kurabiyesi dahil ama tek cocuktu ozaman 2.yasgunundede bakanlar vardı cocuklara
Cok tatlisiniz ❤❤
Korku hikayesi okur gibi okudum ama sonu tatliya baglandi neyseki
Irmik helvasi en sevdigim tatli olabilir
ikisinde de inceciksin Ozgecim, ben simdi kendi kollarima baktim da
Ben en iyisi diyete 4 elle sarilayim
Canim FitFiliz ve cinecin kazanmis dondurmayi 1.lik onlarin.
Daha paylasmadim.
Tebrikler kizlar, haftaya dondurma benim FitFiliz cinecin
Oooy kuzum ne yapmissin, odul ogunu degil de odul gunu olmus. Neyse sen diger gunlerde arayi kapatirsin zaten, bugun canin sıkkındı
Ooo hadi yaa yinemi kazanamadik neyse arkadaslarimizi tebrik edeelim ozaman afiyet olsun kizlar
Haftaya bizimdir o dondurma
Hala ev yapimi diyor diyeti bozmuyor
Yok yok seni cok erken mezun ettik biz

Evet bugun 3.lugumuzu kutladim.yarin toplarim artık kesin canim insallah kaptan bizi eslerde dondurmayi beraber yeriz❤❤

Bugün ki Cuma menüm

Ödülle geçti kendime regl olduğum için ödül verdimmm

Sabah bir bardak ılık su
08:00 Tam buğday ekmeğine tost yapmıştım yarışı sonra toplantıya girdim
11:00 de tostun yarısı
12 30 domates çorba
Tavuk döner sadece tavukları yedim
Salata
Toplantıya devam ettim
1700 iki yudum simit
2000 ince tost çalışmaya devam ettim
2100 bir makaron ve kadayifli muhallebi (
2 lt su
400 ml fit su
Spor yok

Kizlar bizim bey geldi milletin kocasi eline cicek falan alir gelir benim ki bilin bakalım ne almıs fıstıklı magnum en sevdigimden gecen benim magnumu mideye insirdi ya uzulmus bu adama nasıl sarim be simdi kıyamam ki magnumada kıyamadım yedim ama aramizda kalsin kızlar kaptisimiz duymasın.bide kimse beni ornek almasın

Afiyet olsun canım
Ve
Doğum günün kutlu olsun

Valla her halin ayri guzel masallah. 2. Fotoda da harika gorunuyorsun canim.
Hosgeldin canim nasil gecti gunun?
Cok sukur cnm cuma yorgunlugu sanirim. Annemdeydik sagolsun bebisle ve çocuklarla ilgilendi baya. Ben de gereksiz islerle ugrastim senin misafirlerin mi gelcekti bugun??
Odul gunun olsun canim. Evet suyun az olmus. Zaten biliyosun su cok olunca atıştırma az oluyo. Yarından itibaren daha dikkatliyiz

Harika çıkmışsın
İki resimde de hemde
Maşallah

2 agustus
Sabah 9 30
1 cokelekli yumurta
1 dilim koy ekmegi
2 kasik melemen ve 2 kasik çökelek
1 cay kasigi bal-tahin

15.00 (Acliktan gözüm dondu sanirim)
1 minik pogaca (annem kucuk kucuk yapmis)
1 kase yoğurt icine 5 hurma

18.00
1.5 kase yayla corbasi
1 tabuk but ve salata
Yarim dilim köy ekmg

21.00
Cayin yaninda biraz leblebi badem biraz cekirdek.
Saati gec oldu farkındayım ama ancak o saate kaldi

Su 3.5
Yarim saat yürüyüş

Çok küçüklermiş sahiden.
İyiki hikayenin sonu iyi bitmiş

Eskiden bizimde balkonumuza yavrulayaann kedi misafiirimiz vardı. 4 tane yavru büyüttük

Mahallenin çocukları kuş yuvalarını bozarlardı. Başlarında durup kovaladık. Şimdi heryıl gelip yavruluyorlar. Aşartmanın içine girip yavruluyorlar artık. Yıllardır böyle.. Beni düşündüren nasıl heryıl orayı bulup geliyorlar. Ve gelenler hep aynı kuşlar mı

afiyet olsun
Cuma için güzel menü

afiyet olsun

Bir yandan el acmasi borek yapiyorum, bir yandan size yaziyorum:)
K klbk33 Elmasyuzuk ten hic haberim yok 2 haftadir gelmiyor, haftayada gelmezse diskalifiye olacak.
Canim cok sagol guzel yorumun icin ama ilk fotodaki halimi cook seviyorum, tuy gibi oluyorum:))
Kozmogirl17 esine satasmaktan vazgecmissin cok sevindim ama ah o magnummm :)Bu arada bir arkadasimin esi eve hep marulla geliyor, magnum maruldan iyi hic degilse :))
fayfeyfiy ananenede annenede cok sevindim canim.
sserendipity menun kotu degil , annenle guzel birgun gecirmissiniz ne guzel canim.aksama biz bizeyiz ,esim benim favorim bir balik restorani var oraya goturmek istedi bende dedim ki borekle, kisir ne zamandir aklimda cuma onlari yapayim, pastayla kutlayalim, cumartesi balik yemeye gideriz hem diyetimde bozulmaz.Ben kendi dogum gununede hazirlik yapan biriyim :))) Aslinda cogunlukla cocuklar icin hazirlik yapiyorum onlar boyle kutlamalara bayiliyorlar.Aksam 10 kez yakar ufleriz mumlari :)
FitFiliz canim dondurman hazir tadini cikart yarin, yorumunada cok guldum, dondurma dondurmayi cektiyse bu hafta cinecin ile ben es olayim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…