Çok incesin kuzu ilk fotoğrafta, belin ne kadar inceymis hem de doğumdan sonraKizlar ilk foto 2014 yilindaki dogum gunumden ayni elbise var uzerimde ve 55 kiloyum.
Eki Görüntüle 2295011
2. foto gecen sene dogum gunumde,60-61 kilo civariydim, yine ayni elbise ama onu kapanmamis goruyorsunuz :)
Eki Görüntüle 2295010
Iste benim hedefim bu elbise ve 57-58 kiloya dusup ilk halindeki gibi olabilmek..Diyette zorlandikca acip bu iki fotoya bakiyorum super motive ediyor.
Ay ne tatlıdır onlarUzuldum tabi ama insanlarin bile oldugunu aklima getirip kendine morel vermistim hamileydim cunku.
Bizim bahcede 4 yavru var kucucukler anneleri birakip gitmis yada oldu bilmiyorum cok ufaklar bizde onlari buyutmeye calisiyoruz su siralar
Insalah canimTebrikler, bu hafta daha cok katilmaya calis canim :)
Çook sevindimm, ay bi inanamadim ben şimdi gözlerime
Tmm canim atarimÇok incesin kuzu ilk fotoğrafta, belin ne kadar inceymis hem de doğumdan sonra
Bence ikinci fotoğraf da çok güzel, hatta daha bi kadın kadın.
Tabi önemli olan senin hangi kiloda mutlu hissedeceğin tatlım.
Ay ne tatlıdır onlar, yarın fotoğraflarini paylaşır mısın? Kedi resimlerine bakmak hobim ☺☺
Daha iyiydi kaptanım sağol sorduğun-uz için:)Bugunde dondurmayi kazanamadim , ne yapayim yas pastayla idare edicem
Sakasi bir yana kizlar bugun ve yarin odullerinizi yapin, yine tam motive haftaya devam edelim.
fayfeyfiy anane nasi kuzum?
Kendinin de farkettigi gibi abur cubur fazla olmus canim afiyet olsun2 agustos menum
Sabah 10.00
2 dilim ekmek
Az Yagda yumurta
1 kk peynir
Sekersiz cay
Ara
yarim findikli kurabiye ya yeminle annem getirmis dunden beri gozumun onunde ama yarisini yedim biraktim 1 isirimlik yani
Ogle 14.00
2 tane etli biber dolmasi
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
Ara
Oglumun cipsinde 4 5 tane ufak cicuklar icin olanlar varya onlardan
Arada 3 4 tane jelibon
Hepsi birden degil tabi git gel attim bitane
Aksam 17.30
Oglumun et soteli pilavindan 4 kasik
Ara 20.30
3 4 dilim karpuz
Bide bi ara yedim ama gun icinde saatini hatirlamiyorum 3 4 tane rulokat
Abur cuburun dibine vurmusuz oglumla bugun can sıkıntısından anneme telefonda gelirken bimden ekmek al bana diyorum ben ben diyor oglum bim bim bime gitcem diyor okadar sıkildık yani bugun
50 mekik cektim kaptan valla elim kolum kalkmadi sonra
Su 1.5 ltre ancak
Ama yarina bomba gibi donucrm bugun yuklendim
Cok tatlisiniz ❤❤Kuzular cok tatlisiniz gercekten suan bile iyi hissetmeye basladim sayenizde
Koraya yaptigim bu kutlamalardan sonra stres oldum ozamabda herseyi kendim yaptim pastasi kurabiyesi dahil ama tek cocuktu ozaman 2.yasgunundede bakanlar vardı cocuklara
Korku hikayesi okur gibi okudum ama sonu tatliya baglandi neysekiHmm kuş meselesi, ay kuzum onu hiç hatirlatmasan iyiydi.
Dün gece balkon kapısı açık uyuyorduk, neyse kuş geldi (benimde balkonda koliler filan var, arka balkon pek kullanılmıyor, brandasi da var ama kenardan girmiş) Tıkırtısına uyandım. Bir de odaya gelirse diye düşündüm. Eşimi de uyandırdımkuşu kovalasin diye. Neyse eşim baktı kuş burda sıkışmış dedi (ki aslında sıkışmamış) telefonun ışığıyla baktı, uzatmiyim kuşu yakaladi dışarı saldı. Brandanin açık yerine de kolilerin birini kaldırdı, oraya dayadı.
Bir de bakmış yerde kuytu bi tarafta iki yavru.Meğer biz tatildeyken yuva yapmış, yumurtadan çıkmış, hatta biraz da büyümüş yavrular. Hiç de farketmemişiz. Çok üzüldük anneyi gönderdik diye, kuşları da bir koliye koyduk. Annesi gelsin diye yine açtık brandayi ama gelmedi. Sabah da çok endişe ettim ya annesi korktuysa çok, bir daha gelmezse diye. İnternetten kuş besleme videoları izledim. Şırıngayla besledim onları. Ama çok zorlandim. İçim de elvermiyor başka türlüsüne. Sonra yine aynı tarafa koydum koliyi. Arada baktım. Çok şükür gördüm bir seferinde annesi geldi, içim rahatladı. Oh be dedim ☺☺
Şimdi yine balkonda yuva yaptıkları yerde koli icindeler yavrular. Bakın ne küçükler. Umarım sağ salim büyürler de gönderirim minik misafirleri (
@Yawrukush canım senin doğum günününde benim yavru kuşlarım oldu kısacası)
Irmik helvasi en sevdigim tatli olabilirNasilsiniz kizlar su saniye azcik oturdum, temizlik yaptim, dogum gununde temizlik yapan nadide bir insancigim:)
Simdi bir seyler atistiriyorum sonra aksama hazirlik yapcam oda soyleki, el acmasi borek, kisir, irmik helvasi yapcam, esimde pasta getircek.
Bu aksam benim menu cosacak yani ama cok mutluyum, senede 1 gun :)))
Yarin esas kutlama yapcaz balik restoraninda, orda menume dikkat ederim ama bugun tutmayin beniiiiii:)
ikisinde de inceciksin Ozgecim, ben simdi kendi kollarima baktim daKizlar ilk foto 2014 yilindaki dogum gunumden ayni elbise var uzerimde ve 55 kiloyum.
Eki Görüntüle 2295011
2. foto gecen sene dogum gunumde,60-61 kilo civariydim, yine ayni elbise ama onu kapanmamis goruyorsunuz :)
Eki Görüntüle 2295010
Iste benim hedefim bu elbise ve 57-58 kiloya dusup ilk halindeki gibi olabilmek..Diyette zorlandikca acip bu iki fotoya bakiyorum super motive ediyor.
Tebrikler kizlar, haftaya dondurma benim
Oooy kuzum ne yapmissin, odul ogunu degil de odul gunu olmus. Neyse sen diger gunlerde arayi kapatirsin zaten, bugun canin sıkkındı2 agustos menum
Sabah 10.00
2 dilim ekmek
Az Yagda yumurta
1 kk peynir
Sekersiz cay
Ara
yarim findikli kurabiye ya yeminle annem getirmis dunden beri gozumun onunde ama yarisini yedim biraktim 1 isirimlik yani
Ogle 14.00
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
Ara
Arada 3 4 tane jelibon
Aksam 17.30
Ara 20.30
3 4 dilim karpuz
Abur cuburun dibine vurmusuz oglumla bugun can sıkıntısından anneme telefonda gelirken bimden ekmek al bana diyorum ben ben diyor oglum bim bim bime gitcem diyor okadar sıkildık yani bugun
Su 1.5 ltre ancak
Haftaya bizimdir o dondurmaOoo hadi yaa yinemi kazanamadik neyse arkadaslarimizi tebrik edeelim ozaman afiyet olsun kizlar
Hala ev yapimi diyor diyeti bozmuyorÇook sevindimm, ay bi inanamadim ben şimdi gözlerime
cinecin Gizocum birinciyiiz
Ben yarın yerim ev yapımı dondurmami. Kuzu sen yeterince Magnum yemistin ama şimdi bonusu da kaçırmamak lazım di mi
Hani para parayı çağırır derler ya, senin dondurmalar da dondurmayı mı çağırdı ne(soğuk espiri yapayım da erimesinler )
Evet bugun 3.lugumuzu kutladim.yarin toplarim artık kesin canim insallah kaptan bizi eslerde dondurmayi beraber yeriz❤❤Cok tatlisiniz ❤❤
Korku hikayesi okur gibi okudum ama sonu tatliya baglandi neyseki
Irmik helvasi en sevdigim tatli olabilir
ikisinde de inceciksin Ozgecim, ben simdi kendi kollarima baktim da
Ben en iyisi diyete 4 elle sarilayim
Tebrikler kizlar, haftaya dondurma benimFitFiliz cinecin
Oooy kuzum ne yapmissin, odul ogunu degil de odul gunu olmus. Neyse sen diger gunlerde arayi kapatirsin zaten, bugun canin sıkkındı
Haftaya bizimdir o dondurma
Hala ev yapimi diyor diyeti bozmuyor
Yok yok seni cok erken mezun ettik biz
Afiyet olsun canımNasilsiniz kizlar su saniye azcik oturdum, temizlik yaptim, dogum gununde temizlik yapan nadide bir insancigim:)
Simdi bir seyler atistiriyorum sonra aksama hazirlik yapcam oda soyleki, el acmasi borek, kisir, irmik helvasi yapcam, esimde pasta getircek.
Bu aksam benim menu cosacak yani ama cok mutluyum, senede 1 gun :)))
Yarin esas kutlama yapcaz balik restoraninda, orda menume dikkat ederim ama bugun tutmayin beniiiiii:)
Valla her halin ayri guzel masallah. 2. Fotoda da harika gorunuyorsun canim.Kizlar ilk foto 2014 yilindaki dogum gunumden ayni elbise var uzerimde ve 55 kiloyum.
Eki Görüntüle 2295011
Eki Görüntüle 2295010
Cok sukur cnm cuma yorgunlugu sanirim. Annemdeydik sagolsun bebisle ve çocuklarla ilgilendi baya. Ben de gereksiz islerle ugrastimHosgeldin canim nasil gecti gunun?
Odul gunun olsun canim. Evet suyun az olmus. Zaten biliyosun su cok olunca atıştırma az oluyo. Yarından itibaren daha dikkatliyiz2 agustos menum
Sabah 10.00
2 dilim ekmek
Az Yagda yumurta
1 kk peynir
Sekersiz cay
Ara
Ogle 14.00
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
Ara
Arada 3 4 tane jelibon
Aksam 17.30
Ara 20.30
3 4 dilim karpuz
Su 1.5 ltre ancak
Kizlar yeni es listemizi ve bu haftanin kazanalarinida aksamustu halledecegim.
Suan Arasi uyutup menu islerine girisecegim sonrada, es listeleri..
Harika çıkmışsınKizlar ilk foto 2014 yilindaki dogum gunumden ayni elbise var uzerimde ve 55 kiloyum.
Eki Görüntüle 2295011
Eki Görüntüle 2295010
Çok küçüklermiş sahiden.Hmm kuş meselesi, ay kuzum onu hiç hatirlatmasan iyiydi.
Dün gece balkon kapısı açık uyuyorduk, neyse kuş geldi (benimde balkonda koliler filan var, arka balkon pek kullanılmıyor, brandasi da var ama kenardan girmiş) Tıkırtısına uyandım. Bir de odaya gelirse diye düşündüm. Eşimi de uyandırdımkuşu kovalasin diye. Neyse eşim baktı kuş burda sıkışmış dedi (ki aslında sıkışmamış) telefonun ışığıyla baktı, uzatmiyim kuşu yakaladi dışarı saldı. Brandanin açık yerine de kolilerin birini kaldırdı, oraya dayadı.
Bir de bakmış yerde kuytu bi tarafta iki yavru.Meğer biz tatildeyken yuva yapmış, yumurtadan çıkmış, hatta biraz da büyümüş yavrular. Hiç de farketmemişiz. Çok üzüldük anneyi gönderdik diye, kuşları da bir koliye koyduk. Annesi gelsin diye yine açtık brandayi ama gelmedi. Sabah da çok endişe ettim ya annesi korktuysa çok, bir daha gelmezse diye. İnternetten kuş besleme videoları izledim. Şırıngayla besledim onları. Ama çok zorlandim. İçim de elvermiyor başka türlüsüne. Sonra yine aynı tarafa koydum koliyi. Arada baktım. Çok şükür gördüm bir seferinde annesi geldi, içim rahatladı. Oh be dedim ☺☺
Şimdi yine balkonda yuva yaptıkları yerde koli icindeler yavrular. Bakın ne küçükler. Umarım sağ salim büyürler de gönderirim minik misafirleri (
@Yawrukush canım senin doğum günününde benim yavru kuşlarım oldu kısacası)
afiyet olsun2 agustus
Sabah 9 30
1 cokelekli yumurta
1 dilim koy ekmegi
2 kasik melemen ve 2 kasik çökelek
1 cay kasigi bal-tahin
15.00 (Acliktan gözüm dondu sanirim)
1 minik pogaca (annem kucuk kucuk yapmis)
1 kase yoğurt icine 5 hurma
18.00
1.5 kase yayla corbasi
1 tabuk but ve salata
Yarim dilim köy ekmg
21.00
Cayin yaninda biraz leblebi badem biraz cekirdek.
Saati gec oldu farkındayım ama ancak o saate kaldi
Su 3.5
Yarim saat yürüyüş
afiyet olsunKizlar bizim bey geldi milletin kocasi eline cicek falan alir gelir benim ki bilin bakalım ne almıs fıstıklı magnum en sevdigimden gecen benim magnumu mideye insirdi ya uzulmus bu adama nasıl sarim be simdi kıyamam ki magnumada kıyamadım yedim ama aramizda kalsin kızlar kaptisimiz duymasın.bide kimse beni ornek almasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?