Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yok canim ya ben esimin de uyku sersemligi ile oyle kkonustugunu dusunuyorum insallah yoktur deyip bu 3.cocuk mevzusunu kapiyorum yoksa cok geriliyorum kaptanım .

Ufaklar hep exiliyor buyuklerde dikkat etmiyor ufaga canim zor olmustur dikat et kaptanum sakat bisey yapmasinlar cocuga.

Tesekkurler canim cevap icin ben devam ediccem sadece sartlari kadama kazimak istiyorum.

Oooleeeey
Kaptan her hafta senin Doğum gününü mü kutlasak
Bence olur ya da her hafta temsili birimizin dogum gununu kutlayalim :)

Menuler karbonhidratli olmus ama haftaici toparlarsin ablacim, reglide olursun insallah daha fazla gecikmeen, bende hala olmadim..

Canim gebelik icin hakkinda hayirlisi olsun, sen rahat ol , dusunme gebeligi en dusunmedigin anda oluyor genelde.
Guzel guzel kilo vermeye devam et.:)

Guzel menu , spor ve su canim :)

4 agustos menum
Sabah
2 parca yagda yumurta ceyrek simit 2 zeytin 1 kere recele bandim
Ara
Az dondurma 4 5 cay kasigi
Oglen
Beyaz lahana corbasi
Aksam
Alinazik yemegi 5 yk
Ara
Azcik cerez 5 badem az fistik
Canim menu guzel ama spor yapabildin mi?

Gizemcimmmm hemen toparlaniyoruz esim , dun olan olmus ama yeni haftamiz basliyor ve onumuzdeki maclara bakacagiz.
Hangi bolumde okuyordun canim sen, sormus muydum onceden?

Soran olursa menuyu okuduktan sonra intihar etti dersiniz

Cok guzel menu canim, yuruyus kosturman vs oldu mu spor olarak?

Bende cezami yapacagim senden gorunce aklima geldi kuzum.
menu guzel , spor guzel, su guzel :)

Yok canim ya ben esimin de uyku sersemligi ile oyle kkonustugunu dusunuyorum insallah yoktur deyip bu 3.cocuk mevzusunu kapiyorum yoksa cok geriliyorum kaptanım .
Kapatalim canim, germe kendinin durduk yere bence gebelik yoktur, o kadar kolay hamile kalinmiyor.
Aklini cok kurcalarsa bir test yaparsin.

Ufaklar hep exiliyor buyuklerde dikkat etmiyor ufaga canim zor olmustur dikat et kaptanum sakat bisey yapmasinlar cocuga.
Evet kapilari nasil hizli kapatiyorlar elleri sIkIssa kirilacak, merdivenlerden hunharca kosarak inip cikiyorlar, trambolinde birbirlerinin uzerine zipliyorlar, ayyyy sistim gercekten, hala kendime gelemedim:)

***ONEMLI DUYURU***
Sevgili arkadaslarim ancak firsat bulup yazabiliyorum kusura bakmayin.Tum takimimizin fikirleri dogrultusunda yeni kaptan yardimcimiz , bu isi layigiyla yapacagina inandigim Kozmogirl17 arkadasimizdir.
gogo2405 Gonca ablamin suan evde internet, pc sIkIntisi olmasi ve tasinma telasesi olmasi sebebiyle ondan da her kosulda yardim isteyecegim ve biraz ferahladiginda da 3. yardimcimiz olarak onu darlamak niyetindeyim.
Kozmogirl17 Ozlemcim bize kaptanlik konusunda yardimci ve destek olmaya gonullu oldugun icin takimimiz adina sana tesekkur ediyorum ve yeni gorevinden oturude seni tebrik ediyorum canim.
Hayirli, ugurlu ve takimimiz icin bol bol derecelere vesile olsun umarim.
stitch

Kozmogirl17 tebrikler kuzum

Yok kuzum bi mekik cektim bide sabah bi ara cocuklarla disari ciktim orda kosturdum iste ebecilik oynadik saklambac oynadik korisle evde miskin miskin oturdum bide oglen annem kucukle ilgilendi bizde korisle 2 3 saate yakin uyumusuz nasil guzel geldi kaptan bi bilsen

Son düzenleme:
Ayyy ben neler goruyorum canim ya cok sevindim kaptanim elimden geleni yapicama emin olabilirsin canim.Bende tesekkur ediyorum hem sana hem arkasalariima beni layik gordugunuz icin opuyorum hepinizi.insallah yuzunuzu kara cikarmam kizlar.
Ayy tesekkurler feyzam.

Bencede kuru takinti yapiyorum iste kendime ozgecim.aman dikkat et kuzum allah korusun benimki olsa coktan bi haller gelmisti basina .

PAZAR MENUM
SABAH 9DA

2haslanmis yumurta
1kk peynir, 8 zeytin
1 salatalik, 4 kucuk havuc
3 dilim pastirma
50 kalorlik pita ekmegi

OGLEN 14DE
Yarim kase tavuk sote (patatessiz)
1 kasa tarhana corbasi
25 kalorilik pita ekmegi

ARA 14.30DA
Filtre kahve
1 hurma

ARA 17DE
2 erik
10 adet badem

AKSAM18.30DA

Firinda tavuk
1 yemek kasigi acuka
Coban salata
25 kalorilik pita ekmegi

Yatana kadar cay icerim.

SU:2lt
SPOR: Sabah ve aksam bolca yuruyus ve cezam olan 300jj
cinecin

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Kozmogirl1710DK ELIPTIK MUAF20DK ELIPTIK 10DK ELIPTIK
Mavi boncukkk50M ??
gogo2405100JJ ODUL 100DK
Falanfilannn
Konus dinliyorum
Derya_the_queen
enimenime 100MODUL
Elmasyuzuk
DeryaOnDiet
Diyetteanne
YawrukushODUL 300JJ
stitch
cinecin100IA 100MODUL 20DK YURUYUS
DenizinYosunKokusu
fmad200DK 200JJ ODUL 200IA
Patlicanmoru ?? MUAFODUL 200IA
klbk33ODUL
LaMademoiselle100IA 100JJ ??200IA ??ODUL
Gonulmeyvesi100IA 50M
Minikpanda1107
*ARKADASLAR LUTFEN MENU VE SPORLARINIZI YAZMAYI UNUTMAYIN! BU HAFTADAN ITIBAREN, 3 KEZ UST USTE MENU BILDIRIMI YAPMAZSANIZ , 1 SARI KART ALACAKSINIZ!
TOPLAM 3 SARI KARTI OLAN ARKADASLAR KURALLARIMIZ GEREGI, LISTE DISINDALARSA LISTEYE DAHIL OLAMAYACAKLAR, LISTEDE ISELER IZNE CIKARILACAK YA DA DISKALIFIYE OLACAKLAR...

Gunaydin kizlar, gununuz aydin, yeni haftaniz musmutlu olsun.
Kontrol amacli tartilip, kilonuzu yazmayi unutmayin. (Fotograf paylasmaniza gerek yok.)
Bu haftada guzel bir derece alalim, eslerimize sahip cikalim, menulerini bozmalarina , spordan kacmalarina izin vermeyelim.

Ohh ne guzel dinlenmissin canim:)

Canim bu gonullu bir is ,asil sen bize yardim etmeyi kabul ettin cok sevindirdin bizi:)

Bencede kuru takinti yapiyorum iste kendime ozgecim.aman dikkat et kuzum allah korusun benimki olsa coktan bi haller gelmisti basina .
Kazasiz atlattik cok sukur canim:)

Ben yine gece kusu feyza sanki gece bekciliigini bana devretmis sabah oldu valla
Uykun mu kacti Ozlemcim, gunduz iyi ki biraz uyumussun, yoksa cok bitik olacaktin...

***HAL HATIR SORMACA***
K klbk33 canim nasilsin, biraz yogunlugunu atabildin mi, her sey yolunda mi?
FitFiliz Deryacim hafta sonu cok denk gelemedik, nasilsin canim, nasil gecti hafta sonunuz?Sinav sonucu ne zaman belli olacak?
sserendipity Eminecim nasil gecti hafta sonunuz, kuzular nasil, eylulde okula baslayacak misin canim?
stitch bu hafta yogunlugun nasil canisi, kuzun daha iyi mi?
D Diyetteanne en son pazartesi girmissin kadinlar kulubune canim, lutfen mesajimi gorursen takima ugra, hala listedesin, bildirim yapman gerekiyor
cinecin canim esim bu haftada en az 500gr hedef koydum ben senin icin, dunku menuden sonra bugun sira dayagi var:))Litfeeeeeeen o dondurmalari almaliyiz kuzum, rakiplerimiz disli.
fayfeyfiy hastaneden sonra haber bekliyorum canim senden, insallah guzel haberlerle gel.
Kozmogirl17 gece uyuyabildin mi biraz kuzum, ilk kaptanlik gunun hayirli olsun:)
Mavi boncukkk canim bu hafta menulerini az paylastin, elinden geldigince menuleri paylas, sohbete gel canim.
IcimdekiSonsuzDeniz ozledik canim, telefonun halloldu mu acaba?
DeryaOnDiet canim harika bir tatil yapiyorsundur insallah, hasretle bekliyoruz seni
gogo2405 gonca ablacim calisiyor musun bugun, hastanizdan haber var mi?
Patlicanmoru canim sana yazmistim gormedin, nerelerdesin?
Ankee canim bu hafta cuma gunu esas takim listemize dahil olabiliyorsun fakat soyle bir durum var, senin yarismaya katilirken hedef kilon 47 idi.Bu hafta yarismaya bir kural eklendi kaptanlarin oy birligi ile.70 kilonun altinda olan uyeler kendi kilolarinin en az %10unu hedef kilo olarak verebilirler diye.Bu durumda senin hedef kilonu 46.8den asagida bir rakam yapmamiz gerekiyor.Mesela 46.5 gibi.Hedefini bu kiloya dusurup listeye girmek ister misin?Listeye girmenin cesitli sorumluluklari var.Mesela ilk 8 haftan bitmeden izne ayrilamiyorsun, takim icin her hafta eksiyle gelmek icin ciddi anlamda ugrasman gerek, arti gelirse kilon takimin ortalamasi etkileniyor vs vs.Dilersen listeye girmeden de liste disinda suan yaptigin gibi kilo vermeye devam edebilirsin.Ne dusunuyorsun bu konuda?
sertugba , K Konus dinliyorum kizlar ugramiyorsunuz pek her sey yolunda mi?
Gonulmeyvesi canim nasil gidiyor diyete adptasyon ve spor salonu?
Wizardmom seni aktif gordum umarim sagligin iyi ve hersey yolundadir canim.

Harpy huu huuu neredesin guzelim:)

Ohh ne guzel dinlenmissin canim:)

Canim bu gonullu bir is ,asil sen bize yardim etmeyi kabul ettin cok sevindirdin bizi:)

Kazasiz atlattik cok sukur canim:)

Uykun mu kacti Ozlemcim, gunduz iyi ki biraz uyumussun, yoksa cok bitik olacaktin...
Seve seve kabul ettim kaptisim
Ohhh cok sukur ben bile endiselendim sen anlatinca hadi gecmis olsun
Ya bu aralar azıttılar iyice her gece ayni muhabbet bizde sabaha kadar uykusuzluk en son oturarak uyuyakalmisim cocuklarin odasinda esimide ise gec birakmisim

Gunduz firsat bulursan dinlen canim, bunlar hep surec bende koltukta emzirirken gece yarilari az uyuyakalmadim.
Ama simdi olsa hic erinmeden yine yapardim diyordum, gecip gidecek, guzel bir ani olarak kalacak canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…