Yok canim ya ben esimin de uyku sersemligi ile oyle kkonustugunu dusunuyorum insallah yoktur deyip bu 3.cocuk mevzusunu kapiyorum yoksa cok geriliyorum kaptanım .Canim hayirlisi olsun , benim esim 3. bir cocuk haberi alirsam evden caktirmadan cikarim bir dahada donmem demisti:)
Bende cok mutlu oluyorum cocuklar eglenince ama sorun su ki komsumuzun kizi 8 yasinda, Akin 6 yasinda acayip hareketliler, Arasi surekli bir alt kata bir ust kata peslerinden kosturuyorlar.Surekli tehlikeli seyler oluyor, kapilar kapniyor, giyinme odalarina saklaniyorlar vs yani in cik canim cikti
Ufaklar hep exiliyor buyuklerde dikkat etmiyor ufaga canim zor olmustur dikat et kaptanum sakat bisey yapmasinlar cocuga.Canim hayirlisi olsun , benim esim 3. bir cocuk haberi alirsam evden caktirmadan cikarim bir dahada donmem demisti:)
Bende cok mutlu oluyorum cocuklar eglenince ama sorun su ki komsumuzun kizi 8 yasinda, Akin 6 yasinda acayip hareketliler, Arasi surekli bir alt kata bir ust kata peslerinden kosturuyorlar.Surekli tehlikeli seyler oluyor, kapilar kapniyor, giyinme odalarina saklaniyorlar vs yani in cik canim cikti
Tesekkurler canim cevap icin ben devam ediccem sadece sartlari kadama kazimak istiyorum.Evet canim acukaya hic dayanamam :)
Takim olarak superiz :)
Hadi insallah:)
Harikasin canim :)
Insallah daha iyi olur..
Insallah canim halledebilirim.
Cok heyecanliyim aslinda:)
Aras surekli ilgilenmek gereken bir yasta, 1 sn birakamiyorum o sebeple suan hicbir sey yapmamin imkani yok, hayirlisi..
Hadi hayirli haberler canim, bende iyiyim cok sukur.
Cocuklarla kosturmaca,dikkat et kendine.
Canim birincisi hedef kilonu asagiya cekip biraz daha kilo vermek istersen hedefini yenileriz.
Yokk mezun olacagim dersen, mezun olan uye 6 ay yeniden yarismaya katilamiyor, fakat mezunda olsan liste disinda istedigin kiloya gelene kadar da kilo vermeye devam edebilirsin :)
Oyyy cok minnoslar yaa :)
Bence olur ya da her hafta temsili birimizin dogum gununu kutlayalim :)Oooleeeey
Kaptan her hafta senin Doğum gününü mü kutlasak
Menuler karbonhidratli olmus ama haftaici toparlarsin ablacim, reglide olursun insallah daha fazla gecikmeen, bende hala olmadim..Doğru düzgün gelip yazamadım kızlar kusura bakmayın lütfen. Önce biriken menulerimi yazayım sonra geçmişe bakayım.
Cuma
Sabah yarım simit domates salatalık zeytin peynir çay
Öğlen yemek kötüydü gitmedik yarım simit krem peynir çay
15 çeyrek kadar simit
Akşam 19 patlıcan oturtma 3 kaşık pilav cacık
Misafirlerim vardı 21 1 dilim kek 3 dilim karpuz onlarla birlikte
Cumartesi
Sabah 10 da bir peynirli poğaça kendi yapimim. Tavada yumurta 3 dilim sucuk az zeytin
13 bir dilim kek sade kahve
17 yarım otlu gözleme çay
19 da 5/6 kaşık makarna salatası yoğurdu çok mayonezi az. 2 dilim karpuz
Pazar
10 da Bir dilim tbe peynir zeytin küçük salkım üzüm
14 2 tane mısır pirinç patlagi
16 3/4 kaşık makarna salatası
18 2 tane daha mısır pirinç patlağı
Şimdi maden suyu içiyorum.
3 gündür çok kacamakli oldu. Su 2 lt yi geçti. Spor 5000/8000 adım arası yürüyüş.
Önce ki haftadan cezalarimida yapamadım sporu düzene koymam lazım.
Not: hala regl olmadım 2 hafta falan gecikti. Bende hashimato hipotroidi var o yüzden büyük ihtimalle reglim dengesiz düzensiz oluyor.
Canim gebelik icin hakkinda hayirlisi olsun, sen rahat ol , dusunme gebeligi en dusunmedigin anda oluyor genelde.Kızlaaaar yarında tartılıyor muyuz ? :)
Ben bugünkü menümden bahsetmek istemiyorum
Bende hamilelik istiyorum bana dua edinnn 8 aydır niyetimiz var ama olmadı
Ama artık kafama takmamaya çalılıuorum
Kendimi diyete ve spora verdimm
Bu arada geçmiş olsun canımKozmogirl17 Allah gönlüne göre versin
Guzel menu , spor ve su canim :)4 agustos pazar
Sabah
10.30
1 kk peynir iki kasik cokelek
4 zeytin domates salatalik
2 kofte
ceyrek dilim koy ekmeginin kenari
Ara sade dibek kahvesi
15 00
1 tabak zeytinygl taze fasulye
Bol salata
2 catal karpuz
19.00
2 kasik bulgur pilavi
2 kasik çökelek
Yarim bardak süt
Su 3.5 litre yatana kadar 4 olur.
20 dk leslie (30dk lik basladim ama tamamlayamadim. Bebis sagolsun)
Canim menu guzel ama spor yapabildin mi?4 agustos menum
Sabah
2 parca yagda yumurta ceyrek simit 2 zeytin 1 kere recele bandim
Ara
Az dondurma 4 5 cay kasigi
Oglen
Beyaz lahana corbasi
Aksam
Alinazik yemegi 5 yk
Ara
Azcik cerez 5 badem az fistik
Gizemcimmmm hemen toparlaniyoruz esim , dun olan olmus ama yeni haftamiz basliyor ve onumuzdeki maclara bakacagiz.Canım eşim bugün ben iptaldim, yurtdışından aile dostumuz geldi, allah affetsin (ve sen) onu gezdirdik yedirdik derken şu anda şişlikten nefes alamıyorumgece geldim, sağ olsun üniversitem de daha okul başlamadan ödevi dayamış, ona başladım, bitiremedim ama yarın sahalara acayip dönücem Yaşandı bitti saygısızca burak kut’un dediği gibi
Aaaa inanmıyorum ya tam aynı kilolalardayım geçen sene ohafayfeyfiy Feyzoş ben de hatırlamıyorum seni o gruptan çok ilginç
Azıcık dedikodu yapayım mı ben o bahsi geçen arkadaşa çok -sana ve diğer kızlara ısındığım gibi- ısınamamıştım biliyor musun? Sonradan gelmişti zaten ve ne bileyimbaktım aylardır girmemiş diye patlattım dedikoduyu
Soran olursa menuyu okuduktan sonra intihar etti dersiniz4 ağustos pazar menüm
Kızlar beni linç edin, üzerime yumurta atın cılkını çıkardım bugün yurtdışından aile dostunu gezdireyim yedireyim derken
Sabah
Yarım tam tahıllı lavaşa tost + yumurta + 1 iri dilim kavun
Ara
Kahve
Akşam (17.45)
İskender
Koca patlamış mısır (sinemada)
1 mini magnum
2.5 lt su
30 dk yürüyüş
Evet, biliyorum, yemedim intihar ettim adeta
Yawrukush
Cok guzel menu canim, yuruyus kosturman vs oldu mu spor olarak?04 Agustos pazar
Sabah 09.00
2 dilim cavdarlı ekmek
1 tane yumurta
1 kk ezine peynir
2 cay bardagi sekersiz cay
10.00 tekrar ozur diliyorum. istifra ettim baya cok ama
12.00
1 dilim ekmek
Annem soganli biberi domatesli sosis kavurmus 1 corba kasigi aldim
2.bardak sekersiz cay ictim kotu olunca annelere gectim onlarda gec kahvalti yapiyorlar.
Aksam 17.00
Tonbalikli salata(marul,domates ,salatalık ,dereotu,mısır basparmagim uzunluktaki haslama misiri ayıkladim koydum konserve degil yani,ton baligi yagini suzdum salatayada yag tuz koymadim)
Ara da saatini hatirlamiyorum buzdolabinda limonata var bi iki diktim kafama soguk soguk.
1 tane sade maden suyu
Su 2 ye yakin
Spor 50 mekik zor cektim.
stitch
Bende cezami yapacagim senden gorunce aklima geldi kuzum.
Kapatalim canim, germe kendinin durduk yere bence gebelik yoktur, o kadar kolay hamile kalinmiyor.Yok canim ya ben esimin de uyku sersemligi ile oyle kkonustugunu dusunuyorum insallah yoktur deyip bu 3.cocuk mevzusunu kapiyorum yoksa cok geriliyorum kaptanım .
Evet kapilari nasil hizli kapatiyorlar elleri sIkIssa kirilacak, merdivenlerden hunharca kosarak inip cikiyorlar, trambolinde birbirlerinin uzerine zipliyorlar, ayyyy sistim gercekten, hala kendime gelemedim:)Ufaklar hep exiliyor buyuklerde dikkat etmiyor ufaga canim zor olmustur dikat et kaptanum sakat bisey yapmasinlar cocuga.
Canim Allah gonlune gore versin, kilolari ver sonrda mis gibi hamile ol ne guzel olur..
***ONEMLI DUYURU***
Sevgili arkadaslarim ancak firsat bulup yazabiliyorum kusura bakmayin.Tum takimimizin fikirleri dogrultusunda yeni kaptan yardimcimiz , bu isi layigiyla yapacagina inandigimKozmogirl17 arkadasimizdir.
gogo2405 Gonca ablamin suan evde internet, pc sIkIntisi olmasi ve tasinma telasesi olmasi sebebiyle ondan da her kosulda yardim isteyecegim ve biraz ferahladiginda da 3. yardimcimiz olarak onu darlamak niyetindeyim. Kozmogirl17 Ozlemcim bize kaptanlik konusunda yardimci ve destek olmaya gonullu oldugun icin takimimiz adina sana tesekkur ediyorum ve yeni gorevinden oturude seni tebrik ediyorum canim.
Hayirli, ugurlu ve takimimiz icin bol bol derecelere vesile olsun umarim.
stitch
Yok kuzum bi mekik cektim bide sabah bi ara cocuklarla disari ciktim orda kosturdum iste ebecilik oynadik saklambac oynadik korisle evde miskin miskin oturdum bide oglen annem kucukle ilgilendi bizde korisle 2 3 saate yakin uyumusuz nasil guzel geldi kaptan bi bilsenBence olur ya da her hafta temsili birimizin dogum gununu kutlayalim :)
Menuler karbonhidratli olmus ama haftaici toparlarsin ablacim, reglide olursun insallah daha fazla gecikmeen, bende hala olmadim..
Canim gebelik icin hakkinda hayirlisi olsun, sen rahat ol , dusunme gebeligi en dusunmedigin anda oluyor genelde.
Guzel guzel kilo vermeye devam et.:)
Guzel menu , spor ve su canim :)
Canim menu guzel ama spor yapabildin mi?
Gizemcimmmm hemen toparlaniyoruz esim , dun olan olmus ama yeni haftamiz basliyor ve onumuzdeki maclara bakacagiz.
Hangi bolumde okuyordun canim sen, sormus muydum onceden?
Soran olursa menuyu okuduktan sonra intihar etti dersiniz
Cok guzel menu canim, yuruyus kosturman vs oldu mu spor olarak?
Bende cezami yapacagim senden gorunce aklima geldi kuzum.
menu guzel , spor guzel, su guzel :)
Ayyy ben neler goruyorum canim ya cok sevindim kaptanim elimden geleni yapicama emin olabilirsin canim.Bende tesekkur ediyorum hem sana hem arkasalariima beni layik gordugunuz icin opuyorum hepinizi.insallah yuzunuzu kara cikarmam kizlar.***ONEMLI DUYURU***
Sevgili arkadaslarim ancak firsat bulup yazabiliyorum kusura bakmayin.Tum takimimizin fikirleri dogrultusunda yeni kaptan yardimcimiz , bu isi layigiyla yapacagina inandigimKozmogirl17 arkadasimizdir.
gogo2405 Gonca ablamin suan evde internet, pc sIkIntisi olmasi ve tasinma telasesi olmasi sebebiyle ondan da her kosulda yardim isteyecegim ve biraz ferahladiginda da 3. yardimcimiz olarak onu darlamak niyetindeyim. Kozmogirl17 Ozlemcim bize kaptanlik konusunda yardimci ve destek olmaya gonullu oldugun icin takimimiz adina sana tesekkur ediyorum ve yeni gorevinden oturude seni tebrik ediyorum canim.
Hayirli, ugurlu ve takimimiz icin bol bol derecelere vesile olsun umarim.
stitch
Ayy tesekkurler feyzam.Kozmogirl17 tebrikler kuzum ♥
Bencede kuru takinti yapiyorum iste kendime ozgecim.aman dikkat et kuzum allah korusun benimki olsa coktan bi haller gelmisti basina .Kapatalim canim, germe kendinin durduk yere bence gebelik yoktur, o kadar kolay hamile kalinmiyor.
Aklini cok kurcalarsa bir test yaparsin.
Evet kapilari nasil hizli kapatiyorlar elleri sIkIssa kirilacak, merdivenlerden hunharca kosarak inip cikiyorlar, trambolinde birbirlerinin uzerine zipliyorlar, ayyyy sistim gercekten, hala kendime gelemedim:)
İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
Kozmogirl17 | 10DK ELIPTIK | 20DK ELIPTIK | |||||
Mavi boncukkk | 50M | ||||||
gogo2405 | 100JJ | ODUL | 100DK | ||||
Falanfilannn | |||||||
Konus dinliyorum | |||||||
Derya_the_queen | |||||||
enimenime | ODUL | ||||||
Elmasyuzuk | |||||||
DeryaOnDiet | |||||||
Diyetteanne | |||||||
Yawrukush | ODUL 300JJ | ||||||
stitch | |||||||
cinecin | 100IA 100M | ODUL | 20DK YURUYUS | ||||
DenizinYosunKokusu | |||||||
fmad | 200DK | 200JJ | ODUL 200IA | ||||
Patlicanmoru | ODUL 200IA | ||||||
klbk33 | ODUL | ||||||
LaMademoiselle | 100IA | 200IA ?? | ODUL | ||||
Gonulmeyvesi | 100IA | ||||||
Minikpanda1107 |
Ohh ne guzel dinlenmissin canim:)Yok kuzum bi mekik cektim bide sabah bi ara cocuklarla disari ciktim orda kosturdum iste ebecilik oynadik saklambac oynadik korisle evde miskin miskin oturdum bide oglen annem kucukle ilgilendi bizde korisle 2 3 saate yakin uyumusuz nasil guzel geldi kaptan bi bilsen
Canim bu gonullu bir is ,asil sen bize yardim etmeyi kabul ettin cok sevindirdin bizi:)Ayyy ben neler goruyorum canim ya cok sevindim kaptanim elimden geleni yapicama emin olabilirsin canim.Bende tesekkur ediyorum hem sana hem arkasalariima beni layik gordugunuz icin opuyorum hepinizi.insallah yuzunuzu kara cikarmam kizlar.
Ayy tesekkurler feyzam.
Kazasiz atlattik cok sukur canim:)Bencede kuru takinti yapiyorum iste kendime ozgecim.aman dikkat et kuzum allah korusun benimki olsa coktan bi haller gelmisti basina .
Uykun mu kacti Ozlemcim, gunduz iyi ki biraz uyumussun, yoksa cok bitik olacaktin...Ben yine gece kusu feyza sanki gece bekciliigini bana devretmis sabah oldu valla
Seve seve kabul ettim kaptisimOhh ne guzel dinlenmissin canim:)
Canim bu gonullu bir is ,asil sen bize yardim etmeyi kabul ettin cok sevindirdin bizi:)
Kazasiz atlattik cok sukur canim:)
Uykun mu kacti Ozlemcim, gunduz iyi ki biraz uyumussun, yoksa cok bitik olacaktin...
Gunduz firsat bulursan dinlen canim, bunlar hep surec bende koltukta emzirirken gece yarilari az uyuyakalmadim.Seve seve kabul ettim kaptisim
Ohhh cok sukur ben bile endiselendim sen anlatinca hadi gecmis olsun
Ya bu aralar azıttılar iyice her gece ayni muhabbet bizde sabaha kadar uykusuzluk en son oturarak uyuyakalmisim cocuklarin odasinda esimide ise gec birakmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?