Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kuzum bugunden itibaren dikkat etmeye basla cuma gunu cunku listedesi kuzum o yuzden biraz daha dikkat edip sporada tam gaz devam edelim bu hafta birinci olucaz biliyorsun senin takima girme serefine

Evet bugun sirayla uyaniyor veletlerim bende dinc oluyorum oyuzden gozumu acar acmaz baslayinca gune yorgun dusuyorum bugun spor gunum olsun benim
Zaten eczaneye gidicektim esim ise gec kalinca arabamla gitti ben yaya kaldim bugun eczaneye gitmek icin baya yol katetmem gerekicek bari adım sayar yukliyim telefonuma

Kuzum bugunden itibaren dikkat etmeye basla cuma gunu cunku listedesi kuzum o yuzden biraz daha dikkat edip sporada tam gaz devam edelim bu hafta birinci olucaz biliyorsun senin takima girme serefine

200 gram vermişim bile
bugünkü menüm iyi, hele öğle yemeği de az bişey güzel çıkarsa süper olacak

200 gram vermişim bile
Canim dikkat etmeye calis bu hafta ipleri bastan sıkı tutalim sonra son gunlerde sıkısıp ac geziyor valla takim cuma dan beri vur patlasin cal oynasın menuler bende 2 gundur ac geziyorum resmen 200 grmcik gitmis

Canim dikkat etmeye calis bu hafta ipleri bastan sıkı tutalim sonra son gunlerde sıkısıp ac geziyor valla takim cuma dan beri vur patlasin cal oynasın menuler bende 2 gundur ac geziyorum resmen 200 grmcik gitmis

allah allah
spor yapabilmiş miydin? gerçi doktora falan da gittin.
suyu mu çok içmedin acaba onlardan mı oluyor?
kuru kayısı falan mı yesen sabahları, sindirim sistemini çalıştırsın onunla da ilgili olabilir.
ben de geçen hafta çok çektim, o yüzden şimdi sabah 2 kuru kayısı yedim.

Akşam az yemişsin acıkmadın mı
4 agustos menum
Sabah
2 parca yagda yumurta ceyrek simit 2 zeytin 1 kere recele bandim
Ara
Az dondurma 4 5 cay kasigi
Oglen
Beyaz lahana corbasi
Aksam
Alinazik yemegi 5 yk
Ara
Azcik cerez 5 badem az fistik
Güzel menun
Baya fazla olmuş
Geçmiş olsun tekrar canım
Güzel olmuş
Hayırlı olsun Kozmogirl17 canım
Dengeli güzel olmuş
Sağol canım kullanıyorum euthrox 50 mcg
Hamur az olsa süpermiş neyse spor iyi

allah allah neden 70 kilonun altındakiler için öyle bir kural konmuş acaba
yok olur tabi ki 2 yıl önce 46.50 idim çok da güzeldim valla
46.50 koyalım bence hedefi tamamdır
Canim yarismanin her kurali ihtiyaclardan oturu konuluyor.
70 kilonun altindakiler en az%10, 70 kilonun uerindekiler ise en az kilolarinin %15 i kadar hedef gostermek zorundalar.

Su azıcık Artsa süper
bugun arttiracagim, soz..

Canim gunluk menulerine su ve egzersizinide duzenli yaz.
Sonra gozden kaciyor.

200 gram vermişim bile
Harika haftaya eksiyle baslamak cok guzel :)

Gunaydin ablacim.

Tesekkur ederim tatlım gunaydin buarada

Benim oyle bi sikintim yok adet olamadim hala muhtemelen ondan olabilir acim ama sis hissediyrum kendimi

Canim gunluk menulerine su ve egzersizinide duzenli yaz.
Sonra gozden kaciyor.
Harika haftaya eksiyle baslamak cok guzel :)

yok yazıyorum menünün altına ama listede göremedim cezamı yaptım yani onu belirtmek için dedim bir daha.
valla bu eksiyi normalde spor yapmama rağmen oldukça hareketli olmaya bağlıyorum, yoksa hafta sonu bu menüyle sadece kilo almamak kafi olurdu benim için

Bende yorgunluktan devreler yanmis olabilir:)
Sabah bakalim ben eksi gorebilecek miyim..Reglim cok yakin sistim resmen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…