Kuzum bugunden itibaren dikkat etmeye basla cuma gunu cunku listedesi kuzum o yuzden biraz daha dikkat edip sporada tam gaz devam edelim bu hafta birinci olucaz biliyorsun senin takima girme serefine04.08.2019 PAZAR menü
10.30-11:00 papatya ekmeklerin bir yuvarlağı ekmek, sucuklu yumurta, peynir, 1 tk bal-kaymak
11:30 1 adet şekersiz kahve
16:00 hamur kızarması bolca işte sinirden kaç tane yedim bilmiyorum 5 6 tane onu yemişimdir
bir de tavuk kanat 5 tane bolca şekersiz çay.
100 jj cezamın 50 sini yaptım ondan sonra 25lik iki set mekik çektim kaptan pazar günü... göbeğimden kilo aldığım için karnımı biraz toparlamak istedim.
gözden kaçmasın c.tesi günü de 10 tur yüzmem, 50 mekikti sanırım ve pilates hareketlerim var+yarım saat de bu hareketler...
yani menülerim felaket jimnastikelrim şekillll
Pazartesi sabahı kilom 50.90
Harika haftaya eksiyle baslamak
Evet bugun sirayla uyaniyor veletlerim bende dinc oluyorum oyuzden gozumu acar acmaz baslayinca gune yorgun dusuyorum bugun spor gunum olsun benimCeza benim isim, spor yapmamistin dun acisini cikaralim :))
Zaten eczaneye gidicektim esim ise gec kalinca arabamla gitti ben yaya kaldim bugun eczaneye gitmek icin baya yol katetmem gerekicek bari adım sayar yukliyim telefonumaEvet bugun sirayla uyaniyor veletlerim bende dinc oluyorum oyuzden gozumu acar acmaz baslayinca gune yorgun dusuyorum bugun spor gunum olsun benim
Allah rahatlik versin kuzum tatli ruyalar dilerimKizlar cayimi icip, bir dizi izleyip uyuyacagim affiniza siginarak, hepinizi kocaman opuyorum.
Kuzum bugunden itibaren dikkat etmeye basla cuma gunu cunku listedesi kuzum o yuzden biraz daha dikkat edip sporada tam gaz devam edelim bu hafta birinci olucaz biliyorsun senin takima girme serefine
Canim dikkat etmeye calis bu hafta ipleri bastan sıkı tutalim sonra son gunlerde sıkısıp ac geziyor valla takim cuma dan beri vur patlasin cal oynasın menuler200 gram vermişim bile
bugünkü menüm iyi, hele öğle yemeği de az bişey güzel çıkarsa süper olacak
Canim dikkat etmeye calis bu hafta ipleri bastan sıkı tutalim sonra son gunlerde sıkısıp ac geziyor valla takim cuma dan beri vur patlasin cal oynasın menulerbende 2 gundur ac geziyorum resmen 200 grmcik gitmis
Akşam az yemişsin acıkmadın mı4 agustos pazar
Sabah
10.30
1 kk peynir iki kasik cokelek
4 zeytin domates salatalik
2 kofte
ceyrek dilim koy ekmeginin kenari
Ara sade dibek kahvesi
15 00
1 tabak zeytinygl taze fasulye
Bol salata
2 catal karpuz
19.00
2 kasik bulgur pilavi
2 kasik çökelek
Yarim bardak süt
Su 3.5 litre yatana kadar 4 olur.
20 dk leslie (30dk lik basladim ama tamamlayamadim. Bebis sagolsun)
Güzel menun4 agustos menum
Sabah
2 parca yagda yumurta ceyrek simit 2 zeytin 1 kere recele bandim
Ara
Az dondurma 4 5 cay kasigi
Oglen
Beyaz lahana corbasi
Aksam
Alinazik yemegi 5 yk
Ara
Azcik cerez 5 badem az fistik
Baya fazla olmuş4 ağustos pazar menüm
Kızlar beni linç edin, üzerime yumurta atın cılkını çıkardım bugün yurtdışından aile dostunu gezdireyim yedireyim derken
Sabah
Yarım tam tahıllı lavaşa tost + yumurta + 1 iri dilim kavun
Ara
Kahve
Akşam (17.45)
İskender
Koca patlamış mısır (sinemada)
1 mini magnum
2.5 lt su
30 dk yürüyüş
Evet, biliyorum, yemedim intihar ettim adeta
Yawrukush
Geçmiş olsun tekrar canım04 Agustos pazar
Sabah 09.00
2 dilim cavdarlı ekmek
1 tane yumurta
1 kk ezine peynir
2 cay bardagi sekersiz cay
10.00 tekrar ozur diliyorum. istifra ettim baya cok ama
12.00
1 dilim ekmek
Annem soganli biberi domatesli sosis kavurmus 1 corba kasigi aldim
2.bardak sekersiz cay ictim kotu olunca annelere gectim onlarda gec kahvalti yapiyorlar.
Aksam 17.00
Tonbalikli salata(marul,domates ,salatalık ,dereotu,mısır basparmagim uzunluktaki haslama misiri ayıkladim koydum konserve degil yani,ton baligi yagini suzdum salatayada yag tuz koymadim)
Ara da saatini hatirlamiyorum buzdolabinda limonata var bi iki diktim kafama soguk soguk.
1 tane sade maden suyu
Su 2 ye yakin
Spor 50 mekik zor cektim.
@stitch
Güzel olmuş
Hayırlı olsun***ONEMLI DUYURU***
Sevgili arkadaslarim ancak firsat bulup yazabiliyorum kusura bakmayin.Tum takimimizin fikirleri dogrultusunda yeni kaptan yardimcimiz , bu isi layigiyla yapacagina inandigimKozmogirl17 arkadasimizdir.
gogo2405 Gonca ablamin suan evde internet, pc sIkIntisi olmasi ve tasinma telasesi olmasi sebebiyle ondan da her kosulda yardim isteyecegim ve biraz ferahladiginda da 3. yardimcimiz olarak onu darlamak niyetindeyim. Kozmogirl17 Ozlemcim bize kaptanlik konusunda yardimci ve destek olmaya gonullu oldugun icin takimimiz adina sana tesekkur ediyorum ve yeni gorevinden oturude seni tebrik ediyorum canim.
Hayirli, ugurlu ve takimimiz icin bol bol derecelere vesile olsun umarim.
@stitch
Dengeli güzel olmuşPAZAR MENUM
SABAH 9DA
2haslanmis yumurta
1kk peynir, 8 zeytin
1 salatalik, 4 kucuk havuc
3 dilim pastirma
50 kalorlik pita ekmegi
OGLEN 14DE
Yarim kase tavuk sote (patatessiz)
1 kasa tarhana corbasi
25 kalorilik pita ekmegi
ARA 14.30DA
Filtre kahve
1 hurma
ARA 17DE
2 erik
10 adet badem
AKSAM18.30DA
Firinda tavuk
1 yemek kasigi acuka
Coban salata
25 kalorilik pita ekmegi
Yatana kadar cay icerim.
SU:2lt
SPOR: Sabah ve aksam bolca yuruyus ve cezam olan 300jj
@cinecin
Sağol canım kullanıyorum euthrox 50 mcgEvet biraz kacamakli olmus ama telafisi sporla mumkun. Hipotroid icin devamli ilac kullaniyor musun canim??
Guzel menu canim
Allahtan cok gec saatte yememissin cnm. Cumaya kadar telafisini yaparsin sen. Dimi
Normalde evet oyle diyebilirdim ama 3. Bebekten sonra hele ki sezaryenden sonra suan bendeki gobek icin aynı seyi soyleyemiycem3 degil 30 gu kessem degisim olmaz sanirim
Cok guzel cnm afiyet olsun.
Sporun yine cok guzel canim. 90 dk lik leslie ler harika
Hamur az olsa süpermiş neyse spor iyi04.08.2019 PAZAR menü
10.30-11:00 papatya ekmeklerin bir yuvarlağı ekmek, sucuklu yumurta, peynir, 1 tk bal-kaymak
16:00 hamur kızarması bolca işte sinirden kaç tane yedim bilmiyorum 5 6 tane onu yemişimdir
100 jj cezamın 50 sini yaptım ondan sonra 25lik iki set mekik çektim kaptan pazar günü... göbeğimden kilo aldığım için karnımı biraz toparlamak istedim.
gözden kaçmasın c.tesi günü de 10 tur yüzmem, 50 mekikti sanırım ve pilates hareketlerim var+yarım saat de bu hareketler...
Canim yarismanin her kurali ihtiyaclardan oturu konuluyor.allah allah neden 70 kilonun altındakiler için öyle bir kural konmuş acaba
yok olur tabi ki 2 yıl önce 46.50 idim çok da güzeldim valla
46.50 koyalım bence hedefi tamamdır
bugun arttiracagim, soz..Su azıcık Artsa süper
Canim gunluk menulerine su ve egzersizinide duzenli yaz.04.08.2019 PAZAR menü
Harika haftaya eksiyle baslamak cok guzel :)200 gram vermişim bile
bugünkü menüm iyi, hele öğle yemeği de az bişey güzel çıkarsa süper olacak
Gunaydin ablacim.Akşam az yemişsin acıkmadın mı
Güzel menun
Baya fazla olmuş
Geçmiş olsun tekrar canım
Güzel olmuş
Hayırlı olsunKozmogirl17 canım
Dengeli güzel olmuş
Sağol canım kullanıyorum euthrox 50 mcg
Hamur az olsa süpermiş neyse spor iyi
Tesekkur ederim tatlım gunaydin buaradaAkşam az yemişsin acıkmadın mı
Güzel menun
Baya fazla olmuş
Geçmiş olsun tekrar canım
Güzel olmuş
Hayırlı olsunKozmogirl17 canım
Dengeli güzel olmuş
Sağol canım kullanıyorum euthrox 50 mcg
Hamur az olsa süpermiş neyse spor iyi
Benim oyle bi sikintim yok adet olamadim hala muhtemelen ondan olabilir acim ama sis hissediyrum kendimiallah allah
spor yapabilmiş miydin? gerçi doktora falan da gittin.
suyu mu çok içmedin acaba onlardan mı oluyor?
kuru kayısı falan mı yesen sabahları, sindirim sistemini çalıştırsın onunla da ilgili olabilir.
ben de geçen hafta çok çektim, o yüzden şimdi sabah 2 kuru kayısı yedim.
Canim gunluk menulerine su ve egzersizinide duzenli yaz.
Sonra gozden kaciyor.
Harika haftaya eksiyle baslamak cok guzel :)
Benim oyle bi sikintim yok adet olamadim hala muhtemelen ondan olabilir acim ama sis hissediyrum kendimi
Bende yorgunluktan devreler yanmis olabilir:)yok yazıyorum menünün altına ama listede göremedim cezamı yaptım yani onu belirtmek için dedim bir daha.
valla bu eksiyi normalde spor yapmama rağmen oldukça hareketli olmaya bağlıyorum, yoksa hafta sonu bu menüyle sadece kilo almamak kafi olurdu benim için
Bende yorgunluktan devreler yanmis olabilir:)
Sabah bakalim ben eksi gorebilecek miyim..Reglim cok yakin sistim resmen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?