Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

4 agustos pazar
Sabah
10.30
1 kk peynir iki kasik cokelek
4 zeytin domates salatalik
2 kofte
ceyrek dilim koy ekmeginin kenari

Ara sade dibek kahvesi

15 00
1 tabak zeytinygl taze fasulye
Bol salata
2 catal karpuz

19.00
2 kasik bulgur pilavi
2 kasik çökelek

Yarim bardak süt

Su 3.5 litre yatana kadar 4 olur.
20 dk leslie (30dk lik basladim ama tamamlayamadim. Bebis sagolsun)

Bende iyiyim feyzacim. Yavru kuslari banyo yaptirdim. Simdi de uyutmaya çalışıyorum sonra da evi topliycam bitmiyo bitmiyo bitmiyo... annen nasil morali filan??
Daha iyi kuzum misafirliğe geldik kafası da dağıldı biraz iyi oldu

Güzel kuzucum

Insallh canim hadi biran once kurtulalim su kilolardan dimi.
Ahahahahhahaha aaaaaaaa
Ankee kız bak neler dönüyor tut kendini
Ahahahha siz yemege devam edin kanki.
vallahi bu ara ben de kendimden şüpheleniyorum da bakalım. istediğim kiloya ulaşmadan ve bir takım ekonomik düzenlemeler yapmadan olsun istemiyordum ama kısmet bakalım
Istiyorsan sorun degil canim varmiydi baska cocuk ayy ben herkesi birbiriyle karistiriyorum buna bi care bulmam lazım.
vay hainlerr
yarınki menüm
1 adet göbek komple
2.5 lt su
bu kadar
Tek gobek yetmez yavrum az kadin budu azda dilber dudagi verelim yanina
Yaaaa
Tatlım ben de diyorum isimler tanıdık bir yerden özellikle sana
Hatta ne kadar da kanım kaynadı diye düşünüyorum ki bak geçmişimiz varmış

Yaaa kıskandım ama yaaa
Bak 18 Ağustosta da sen birinci olmuşsun
Bizimde bole kilo takibi listemiz olsa ne guzel olur kim nekadar kilodaydi cuma gunleri pazartesileri takip etmekte zorlaniyorum ilk sayfadaki tabloda herzamn guncel olmuyor .
Bol karbonhidratli menuler canim
Evet ama bayram erken
18 inde ne var kız
Oy oy eminem hoşgeldiiin sserendipity
Eminecim gecen etiketlicektim seni eminemine diye baktim yok enime enimey mis ahahah nasil yaniltuci bi isim. sserendipity

Sagol canim allah senin gonlune gore versin kuzum zaten kesinlikle takma relax ol ve bolca kilo vermeye bak cunku hamile kalinca bol bol alican kilo canim.

Sagol canim yapicam yarin bu supheyle rahat edemem ben

nasip kısmet bu işler herhalde yaa, doktor da bir sorun yok dediyse tek yapmak gereken strese girmemek diyorlar

Guzl tatlım

4 agustos menum
Sabah
2 parca yagda yumurta ceyrek simit 2 zeytin 1 kere recele bandim
Ara
Az dondurma 4 5 cay kasigi
Oglen
Beyaz lahana corbasi
Aksam
Alinazik yemegi 5 yk
Ara
Azcik cerez 5 badem az fistik
Begendim canim fena degil.ama suyunu ve sporunu yazmamissin.

Canım eşim bugün ben iptaldim, yurtdışından aile dostumuz geldi, allah affetsin (ve sen) onu gezdirdik yedirdik derken şu anda şişlikten nefes alamıyorum gece geldim, sağ olsun üniversitem de daha okul başlamadan ödevi dayamış, ona başladım, bitiremedim ama yarın sahalara acayip dönücem Yaşandı bitti saygısızca burak kut’un dediği gibi

Aaaa inanmıyorum ya tam aynı kilolalardayım geçen sene oha fayfeyfiy Feyzoş ben de hatırlamıyorum seni o gruptan çok ilginç

Azıcık dedikodu yapayım mı ben o bahsi geçen arkadaşa çok -sana ve diğer kızlara ısındığım gibi- ısınamamıştım biliyor musun? Sonradan gelmişti zaten ve ne bileyim baktım aylardır girmemiş diye patlattım dedikoduyu

4 ağustos pazar menüm

Kızlar beni linç edin, üzerime yumurta atın cılkını çıkardım bugün yurtdışından aile dostunu gezdireyim yedireyim derken

Sabah
Yarım tam tahıllı lavaşa tost + yumurta + 1 iri dilim kavun

Ara
Kahve

Akşam (17.45)
İskender
Koca patlamış mısır (sinemada)
1 mini magnum

2.5 lt su

30 dk yürüyüş

Evet, biliyorum, yemedim intihar ettim adeta
Yawrukush

Fark ettiğim bir şeyi paylaşmak istiyorum vücudumda: şeker tüketimimi artırdığımda anında göbeğimde dehşet farkını görüyorum, o kadar kısa sürede fark oluyor ki 3 gün şekerli şeyi abartayım ya sa keseyim çok net görülüyor karın bölgesindeki değişim. Sizde de böyle mi?

04 Agustos pazar

Sabah 09.00
2 dilim cavdarlı ekmek
1 tane yumurta
1 kk ezine peynir
2 cay bardagi sekersiz cay

10.00 tekrar ozur diliyorum. istifra ettim baya cok ama

12.00
1 dilim ekmek
Annem soganli biberi domatesli sosis kavurmus 1 corba kasigi aldim
2.bardak sekersiz cay ictim kotu olunca annelere gectim onlarda gec kahvalti yapiyorlar.

Aksam 17.00
Tonbalikli salata(marul,domates ,salatalık ,dereotu,mısır basparmagim uzunluktaki haslama misiri ayıkladim koydum konserve degil yani,ton baligi yagini suzdum salatayada yag tuz koymadim)

Ara da saatini hatirlamiyorum buzdolabinda limonata var bi iki diktim kafama soguk soguk.

1 tane sade maden suyu

Su 2 ye yakin
Spor 50 mekik zor cektim.

stitch

Iskenderi pidesiz yedim de lutfen..mısirda kotu olmus sen okkali bi cezayi haketmissin aaa mgnumda var inanmiyorum sana aaaaa

Geçen sene:)
Sana da kanım kaynadı kuzum

4 agustos menum
Sabah
2 parca yagda yumurta ceyrek simit 2 zeytin 1 kere recele bandim
Ara
Az dondurma 4 5 cay kasigi
Oglen
Beyaz lahana corbasi
Aksam
Alinazik yemegi 5 yk
Ara
Azcik cerez 5 badem az fistik
Reçel olmamış
Kalanı güzel canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…