Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bahsi geçen kimdi kanki
Ya ben 6. Takıma ve başka bir topik vardı oraya giriyordum
Bu hepimizin olduğunda az dönüyordu muhabbet ya
O yüzden çok hatırlamıyoruz sanırım :)

O akşam menüsü nedir ya Rabbim
Estağfirullah
Sen dondurmayı kazanınca saldın galiba kanki

Evet bende de
Zaten ilk kilolarımı direkt göbekten alırım :/

Çooook geçmiş olsun Harika kuzum

12.30
1 yk zeytinyağı
1 yk domatesli biber
1 dilim ekmek

Türk kahvesi

19.30
5 köfte
2 yk bulgur
Salata
3-4 dilim karpuz
1 kase tarhana
Azıcık kırmızı biber yoğurtlu

5 adet çekirdek

Su 3L

Spor
90 dk Leslie
200 zıp

Ceza tamam Yawrukush
Ankee stitch

Iskenderi pidesiz yedim de lutfen..mısirda kotu olmus sen okkali bi cezayi haketmissin aaa mgnumda var inanmiyorum sana aaaaa
Çok haklısın canım da bu kadar şeyin üstüne düz duvara tırmansam kurtarmaz
Çok utanıyorum
Ben geldim , komsumuzun kizida geldi 3 cocuk oldu evde esim direk kacti evden :)
Suan kahve esliginde bas agrisindan oluyorum :))
Kaptanım gelmeeee ilk sağdan dönnn, benim menüyü görme beni gruptan atarsın
Bahsi geçen kimdi kanki
Ya ben 6. Takıma ve başka bir topik vardı oraya giriyordum
Bu hepimizin olduğunda az dönüyordu muhabbet ya
O yüzden çok hatırlamıyoruz sanırım :)
Bizim grup 60-69 kilo arası zayıflıyor idi adı, yarış yoktu zaten, bir ara güzel muhabbet oldu da sonra işte eski takılanlar gelmez oldu, yeni gelenler pek yazmaz oldu. Bahsi geçen Derya’nın etiketlediği
O akşam menüsü nedir ya Rabbim
Estağfirullah
Sen dondurmayı kazanınca saldın galiba kanki
Kanki aynen noldu bana, zafer sarhoşluğu böyle bir şey olsa gerek

Anladım

Kanki topla kendini bak
Zar zor veriyok almayalım....

Sagol canim allah senin gonlune gore versin kuzum zaten kesinlikle takma relax ol ve bolca kilo vermeye bak cunku hamile kalinca bol bol alican kilo canim.

İnşallah canım zaten artık kiloya odaklandım bu kiloyla hamile kalsam vay halime

Zaten hiç bi zaman çok zayıf olamadım
50 li rakamları görmek istyorımmm artık en büyük hedefim en azında 59u 58 i görmek

Ben geldim , komsumuzun kizida geldi 3 cocuk oldu evde esim direk kacti evden :)
Suan kahve esliginde bas agrisindan oluyorum :))
3 cocuklu hayat nasil kendimi alistirsam iyi olur 3 cocuga suprizle karsilasirsam diye birde esimin bana suprizi neden olmasin 3.de gelsin buyursun demesiydi bu geceye damgasini vurdu benim herifresimleri gordum cok guzel eglenmisler ama ben korayim eglenirken seyredince hicbisey gozum gormuyor zevkten dort kose oluyorum ki eminim ki sende zevkle izlersindir onlarin mutluluklarini
Begendim kuzum gayet tadinda olmus

Kızlar biz daha eve yeni geldik
Yatıyorum
Sabah da hastaneye gideceğiz erken kalkıcam yani tartım biraz kötü sonuçlu olabilir... inşallah olmaz
Sizi seviyor ve öpücükler yolluyorum
Sabah tartilmayi unutma kuzu iyigeceler ruyanda fit feyzayı gör

Canim hayirlisi olsun , benim esim 3. bir cocuk haberi alirsam evden caktirmadan cikarim bir dahada donmem demisti:)
Bende cok mutlu oluyorum cocuklar eglenince ama sorun su ki komsumuzun kizi 8 yasinda, Akin 6 yasinda acayip hareketliler, Arasi surekli bir alt kata bir ust kata peslerinden kosturuyorlar.Surekli tehlikeli seyler oluyor, kapilar kapniyor, giyinme odalarina saklaniyorlar vs yani in cik canim cikti

Canim Allah gonlune gore versin, kilolari ver sonrda mis gibi hamile ol ne guzel olur..

Evet canim acukaya hic dayanamam :)
Takim olarak superiz :)

Hadi insallah:)

Yawrukush rica ederim o kadar ugrasiyorsun basin yogun cok ben unutursan yine hatirlatirim cezami yurudum bu arada yarim saat
Harikasin canim :)

Kozmogirl17 canim kizim iyi ama hala mizmiz, kahvalti hazirliyorum simdi yazamiyorum, alintilarimi aldim, ilk firsatta yazacagim
Insallah daha iyi olur..

Insallah canim halledebilirim.
Cok heyecanliyim aslinda:)
Aras surekli ilgilenmek gereken bir yasta, 1 sn birakamiyorum o sebeple suan hicbir sey yapmamin imkani yok, hayirlisi..

C
Canm coook tesekkur ederim iyim cok sukur simdilik bi sikinti yok iki hafta sonrasi dktra gidcem kalp atuslarini duyarim ins canm. Sen nasilsin gulum . bu arada 58 bucuk oldummmm
Hadi hayirli haberler canim, bende iyiyim cok sukur.
Cocuklarla kosturmaca,dikkat et kendine.

Canim birincisi hedef kilonu asagiya cekip biraz daha kilo vermek istersen hedefini yenileriz.
Yokk mezun olacagim dersen, mezun olan uye 6 ay yeniden yarismaya katilamiyor, fakat mezunda olsan liste disinda istedigin kiloya gelene kadar da kilo vermeye devam edebilirsin :)

Deryacım @Derya_the_queen bugunde gozun gonlun acilsin kuzum
Oyyy cok minnoslar yaa :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…