Bahsi geçen kimdi kankiCanım eşim bugün ben iptaldim, yurtdışından aile dostumuz geldi, allah affetsin (ve sen) onu gezdirdik yedirdik derken şu anda şişlikten nefes alamıyorumgece geldim, sağ olsun üniversitem de daha okul başlamadan ödevi dayamış, ona başladım, bitiremedim ama yarın sahalara acayip dönücem Yaşandı bitti saygısızca burak kut’un dediği gibi
Aaaa inanmıyorum ya tam aynı kilolalardayım geçen sene ohafayfeyfiy Feyzoş ben de hatırlamıyorum seni o gruptan çok ilginç
Azıcık dedikodu yapayım mı ben o bahsi geçen arkadaşa çok -sana ve diğer kızlara ısındığım gibi- ısınamamıştım biliyor musun? Sonradan gelmişti zaten ve ne bileyimbaktım aylardır girmemiş diye patlattım dedikoduyu
O akşam menüsü nedir ya Rabbim4 ağustos pazar menüm
Kızlar beni linç edin, üzerime yumurta atın cılkını çıkardım bugün yurtdışından aile dostunu gezdireyim yedireyim derken
Sabah
Yarım tam tahıllı lavaşa tost + yumurta + 1 iri dilim kavun
Ara
Kahve
Akşam (17.45)
İskender
Koca patlamış mısır (sinemada)
1 mini magnum
2.5 lt su
30 dk yürüyüş
Evet, biliyorum, yemedim intihar ettim adeta
Yawrukush
Evet bende deFark ettiğim bir şeyi paylaşmak istiyorum vücudumda: şeker tüketimimi artırdığımda anında göbeğimde dehşet farkını görüyorum, o kadar kısa sürede fark oluyor ki 3 gün şekerli şeyi abartayım ya sa keseyim çok net görülüyor karın bölgesindeki değişim. Sizde de böyle mi?
Çooook geçmiş olsun Harika kuzum04 Agustos pazar
Sabah 09.00
2 dilim cavdarlı ekmek
1 tane yumurta
1 kk ezine peynir
2 cay bardagi sekersiz cay
10.00 tekrar ozur diliyorum. istifra ettim baya cok ama
12.00
1 dilim ekmek
Annem soganli biberi domatesli sosis kavurmus 1 corba kasigi aldim
2.bardak sekersiz cay ictim kotu olunca annelere gectim onlarda gec kahvalti yapiyorlar.
Aksam 17.00
Tonbalikli salata(marul,domates ,salatalık ,dereotu,mısır basparmagim uzunluktaki haslama misiri ayıkladim koydum konserve degil yani,ton baligi yagini suzdum salatayada yag tuz koymadim)
Ara da saatini hatirlamiyorum buzdolabinda limonata var bi iki diktim kafama soguk soguk.
1 tane sade maden suyu
Su 2 ye yakin
Spor 50 mekik zor cektim.
stitch
Ahahahhahaha kocana kaç kaptancım
O berbere gitti , bebeler ciglik cigliga birazdan kapiya polis gelirse sasmam :))Ahahahhahaha kocana kaç kaptancım
AhahhahaO berbere gitti , bebeler ciglik cigliga birazdan kapiya polis gelirse sasmam :))
Çok haklısın canım da bu kadar şeyin üstüne düz duvara tırmansam kurtarmazIskenderi pidesiz yedim de lutfen..mısirda kotu olmus sen okkali bi cezayi haketmissin aaa mgnumda var inanmiyorum sana aaaaa
Kaptanım gelmeeee ilk sağdan dönnn, benim menüyü görme beni gruptan atarsınBen geldim , komsumuzun kizida geldi 3 cocuk oldu evde esim direk kacti evden :)
Suan kahve esliginde bas agrisindan oluyorum :))
Bizim grup 60-69 kilo arası zayıflıyor idi adı, yarış yoktu zaten, bir ara güzel muhabbet oldu da sonra işte eski takılanlar gelmez oldu, yeni gelenler pek yazmaz oldu. Bahsi geçen Derya’nın etiketlediğiBahsi geçen kimdi kanki
Ya ben 6. Takıma ve başka bir topik vardı oraya giriyordum
Bu hepimizin olduğunda az dönüyordu muhabbet ya
O yüzden çok hatırlamıyoruz sanırım :)
Kanki aynen noldu bana, zafer sarhoşluğu böyle bir şey olsa gerekO akşam menüsü nedir ya Rabbim
Estağfirullah
Sen dondurmayı kazanınca saldın galiba kanki
AnladımÇok haklısın canım da bu kadar şeyin üstüne düz duvara tırmansam kurtarmaz
Çok utanıyorum
Kaptanım gelmeeee ilk sağdan dönnn, benim menüyü görme beni gruptan atarsın
Bizim grup 60-69 kilo arası zayıflıyor idi adı, yarış yoktu zaten, bir ara güzel muhabbet oldu da sonra işte eski takılanlar gelmez oldu, yeni gelenler pek yazmaz oldu. Bahsi geçen Derya’nın etiketlediği
Kanki aynen noldu bana, zafer sarhoşluğu böyle bir şey olsa gerek
Sagol canim allah senin gonlune gore versin kuzum zaten kesinlikle takma relax ol ve bolca kilo vermeye bak cunku hamile kalinca bol bol alican kilo canim.
3 cocuklu hayat nasil kendimi alistirsam iyi olur 3 cocuga suprizle karsilasirsam diye birde esimin bana suprizi neden olmasin 3.de gelsin buyursun demesiydi bu geceye damgasini vurdu benim herifBen geldim , komsumuzun kizida geldi 3 cocuk oldu evde esim direk kacti evden :)
Suan kahve esliginde bas agrisindan oluyorum :))
Begendim kuzum gayet tadinda olmus
Iyi geceler canim:)Kızlar biz daha eve yeni geldik
Yatıyorum
Sabah da hastaneye gideceğiz erken kalkıcam yani tartım biraz kötü sonuçlu olabilir... inşallah olmaz
Sizi seviyor ve öpücükler yolluyorum
Sabah tartilmayi unutma kuzu iyigeceler ruyanda fit feyzayı görKızlar biz daha eve yeni geldik
Yatıyorum
Sabah da hastaneye gideceğiz erken kalkıcam yani tartım biraz kötü sonuçlu olabilir... inşallah olmaz
Sizi seviyor ve öpücükler yolluyorum
Canim hayirlisi olsun , benim esim 3. bir cocuk haberi alirsam evden caktirmadan cikarim bir dahada donmem demisti:)3 cocuklu hayat nasil kendimi alistirsam iyi olur 3 cocuga suprizle karsilasirsam diye birde esimin bana suprizi neden olmasin 3.de gelsin buyursun demesiydi bu geceye damgasini vurdu benim herifresimleri gordum cok guzel eglenmisler ama ben korayim eglenirken seyredince hicbisey gozum gormuyor zevkten dort kose oluyorum ki eminim ki sende zevkle izlersindir onlarin mutluluklarini
Begendim kuzum gayet tadinda olmus
Ahahhaha inşallahSabah tartilmayi unutma kuzu iyigeceler ruyanda fit feyzayı gör
İyi gecelerIyi geceler canim:)
Canim Allah gonlune gore versin, kilolari ver sonrda mis gibi hamile ol ne guzel olur..İnşallah canım zaten artık kiloya odaklandım bu kiloyla hamile kalsam vay halime
Zaten hiç bi zaman çok zayıf olamadım
50 li rakamları görmek istyorımmm artık en büyük hedefim en azında 59u 58 i görmek
Evet canim acukaya hic dayanamam :)İyi pazarlar kızlaar!
Sağ ol canım
Aa sen de acuka yemişsin kaptanım?dünü gayet güzel dengelemişsin ben cornettoları hüpletirken, işte takım çalışması
Bende de aynen uyku sorunları var, çok az ya da çok fazla uyuyorumcanım istanbul’da (burada mısın bilmiyorum gerçi ama) MR aletleri sınırlı ve talebi çok olduğu için devlette öyle abuk sabuk saatlere veriyorlar ki ben iki sene önce sabaha karşı girmiştim, bitince çıkıp teknisyen kızla sigara içip güneşin doğuşunu izleyip durumla dalga geçmiştik temiz çıksın inşallah da boşver
Hadi insallah:)1 kilo hedefimizi destekliyorum canım belki daha fazlası da olabiliirrr
Kızlaaarr ben tartı aldım bu arada sabah tartıldım ama fotosunu çekemedim
69.8 çıktım :)
Dün geç saatte meyve falan yedim daha az da çıkabilirdim hedefim haftaya 68'i görmek
Harikasin canim :)Yawrukush rica ederim o kadar ugrasiyorsun basin yogun cok ben unutursan yine hatirlatirim cezami yurudum bu arada yarim saat
Insallah daha iyi olur..Kozmogirl17 canim kizim iyi ama hala mizmiz, kahvalti hazirliyorum simdi yazamiyorum, alintilarimi aldim, ilk firsatta yazacagim
Insallah canim halledebilirim.Ben de sanki işlerden kaçıp sohbete geliyor gibi
Çok sevindim canım bu ihtimale, en iyi şekilde hazırlan, bence halledersin kaptanım. Daha az uğraman gerekse bile önceliği işine ver tatlım bu hafta. Bize de sunum resmi atarsın olur mu? Ay çok heyecanlı olmalısın canımrast gitsin işlerin
Canım deme böyle, bak ne güzel bir aile kurmuşsun, sen de yuvana emek vermişsin. Hem zaten sen de yazmışsın kuzucum, bir sene emek harcasan orda da öğretmenlik yapabilirmişsin. Ne güzel. Hem az kalmış bir kaç seneye Aras okula gittiğinde sen de kariyerine odaklanırsın. Sıkma canını bunlarla, sen değerli, önemli ve özelsin
Harikaymis
Geçmiş olsun Senemcim, nasıl kızın şimdi? Düştü mü ateşi? Umarım daha iyidir
Bir ağrı kesici al olmazsa canim?
Hala devam ediyor mu basagrin Özlemcim,?
Evet canım mezun olunca hediye ettiler
Bence mideni filan üşütmüşsündür canım, telaslanma hemen. Geçmiş olsun. Mr'a nasıl gideceksin karar verdin mi, Çocuklari annene mi bırakacaksın?
Hadi hayirli haberler canim, bende iyiyim cok sukur.C
Canm coook tesekkur ederim iyim cok sukur simdilik bi sikinti yok iki hafta sonrasi dktra gidcem kalp atuslarini duyarim ins canm. Sen nasilsin gulum . bu arada 58 bucuk oldummmm
Canim birincisi hedef kilonu asagiya cekip biraz daha kilo vermek istersen hedefini yenileriz.Canim cok guzel oldu bu hafta gercekten haftaya daha iyi sonuclar alalim insallah amin.
Bide bugun sordum ama gordunmu bilmiyorjm mesela benim 70 ya hedefim mezun oldum sonra mezun uyenin geri donmesi nasil oluyor yani hemen geri donuyormu listeye beklemek mi gerekiyor merakimdan soruyorum bu arada ogrenmek icin iyice yoksa hedef aslinda 57 ama kademeli gitmek iyidir
Oyyy cok minnoslar yaa :)Deryacım @Derya_the_queen bugunde gozun gonlun acilsin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?