Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunduz firsat bulursan dinlen canim, bunlar hep surec bende koltukta emzirirken gece yarilari az uyuyakalmadim.
Ama simdi olsa hic erinmeden yine yapardim diyordum, gecip gidecek, guzel bir ani olarak kalacak canim.
Cok sukir en azindan uykumu almisim sagliklari iyi olsunda gerisi hicc onemli degil be im icin

Günaydın kızlar uğrayamadımmm buraya haftasonu kusura bakmayın lütfennn
Canim sana mesaj yazmistim kisaca bir daha yazayim Betulcum.
Takimdaki deneme suren bitti, zaten eski uyemizsin, ben senin takima girip, daha motive bir sekilde hem kilo verip hemde verdigi kilolarinda takima fayda saglamasini isterim.Aklima takilan tek sey katiliminin az olmasi canim.Listeye girip, eylulde mahkemene kadar istedigin kiloya gelip, takimimizada guzel eksiler kazandirmaya ne dersin?Biliyorsun ki listenin sorumluluklari var ve katilimini arttirman gerek.Biraz daha deneme suresine devam etmek ister misin?Katilimini arttirip listeye dahil olabilir yada bu sekilde liste disinda da kilo vermeye devam edebilirsin.
Soyleyeceklerin benim icin cok onemli, opuyorum, guzel bir hafta diliyorum canim.

Harika menu kaptan bugun senin kucuk havuclarindan daha kucuk havuclarim var onlarin resmini aticam sana

Ohhh yine cezam yemisim bugun yaparim tatlim

Canımcım ben listeye girersem daha hızlı kilo veririm zaten :) Size bildirince güzel olur. Fakat ben çok yoğun çalışıyorum çok fazla yazamıyorum. Menülerimi yazıyorum ama aktif olamıyorum çok fazla. Eğer bu konuda sıkıntı olmayacaksa ben ztaen hazırım :)

Canim ozaman her gun menunu yazmaya devam et , ayni zamanda aksam isten ciktiktan sonra en az 4-5 mesajla da bizimle sohbet et, inan cok vaktini almayacak.Bu sekilde birbirimize soz verelim, olur mu? :)

Evet biraz kacamakli olmus ama telafisi sporla mumkun. Hipotroid icin devamli ilac kullaniyor musun canim??

4 agustos menum
Sabah
2 parca yagda yumurta ceyrek simit 2 zeytin 1 kere recele bandim
Ara
Az dondurma 4 5 cay kasigi
Oglen
Beyaz lahana corbasi
Aksam
Alinazik yemegi 5 yk
Ara
Azcik cerez 5 badem az fistik
Guzel menu canim
Allahtan cok gec saatte yememissin cnm. Cumaya kadar telafisini yaparsin sen. Dimi
Normalde evet oyle diyebilirdim ama 3. Bebekten sonra hele ki sezaryenden sonra suan bendeki gobek icin aynı seyi soyleyemiycem 3 degil 30 gu kessem degisim olmaz sanirim
Cok guzel cnm afiyet olsun.
Sporun yine cok guzel canim. 90 dk lik leslie ler harika

allah allah neden 70 kilonun altındakiler için öyle bir kural konmuş acaba
yok olur tabi ki 2 yıl önce 46.50 idim çok da güzeldim valla
46.50 koyalım bence hedefi tamamdır

Su azıcık Artsa süper

04.08.2019 PAZAR menü
10.30-11:00 papatya ekmeklerin bir yuvarlağı ekmek, sucuklu yumurta, peynir, 1 tk bal-kaymak
11:30 1 adet şekersiz kahve
16:00 hamur kızarması bolca işte sinirden kaç tane yedim bilmiyorum 5 6 tane onu yemişimdir
bir de tavuk kanat 5 tane bolca şekersiz çay.
100 jj cezamın 50 sini yaptım ondan sonra 25lik iki set mekik çektim kaptan pazar günü... göbeğimden kilo aldığım için karnımı biraz toparlamak istedim.

gözden kaçmasın c.tesi günü de 10 tur yüzmem, 50 mekikti sanırım ve pilates hareketlerim var+yarım saat de bu hareketler ...
yani menülerim felaket jimnastikelrim şekillll

Pazartesi sabahı kilom 50.90

İnşallah kaptanım

Cuma 58,1
Ptsi 58,0 Ankee

Günaydın kızlar uğrayamadımmm buraya haftasonu kusura bakmayın lütfennn
Günaydıııın

Neyse ki 4 diyorum..... sporların da güzel kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…