Cok tesekkur ederimmm.Evet canim acukaya hic dayanamam :)
Takim olarak superiz :)
Hadi insallah:)
Harikasin canim :)
Insallah daha iyi olur..
Insallah canim halledebilirim.
Cok heyecanliyim aslinda:)
Aras surekli ilgilenmek gereken bir yasta, 1 sn birakamiyorum o sebeple suan hicbir sey yapmamin imkani yok, hayirlisi..
Hadi hayirli haberler canim, bende iyiyim cok sukur.
Cocuklarla kosturmaca,dikkat et kendine.
Canim birincisi hedef kilonu asagiya cekip biraz daha kilo vermek istersen hedefini yenileriz.
Yokk mezun olacagim dersen, mezun olan uye 6 ay yeniden yarismaya katilamiyor, fakat mezunda olsan liste disinda istedigin kiloya gelene kadar da kilo vermeye devam edebilirsin :)
Oyyy cok minnoslar yaa :)
Hamisss nasil gidiyor kuzum hamilelikCok tesekkur ederimmm.
***HAL HATIR SORMACA***@klbk33 canim nasilsin, biraz yogunlugunu atabildin mi, her sey yolunda mi?
FitFiliz Deryacim hafta sonu cok denk gelemedik, nasilsin canim, nasil gecti hafta sonunuz?Sinav sonucu ne zaman belli olacak?
@enimenime Eminecim nasil gecti hafta sonunuz, kuzular nasil, eylulde okula baslayacak misin canim?
stitch bu hafta yogunlugun nasil canisi, kuzun daha iyi mi?
@Diyetteanne en son pazartesi girmissin kadinlar kulubune canim, lutfen mesajimi gorursen takima ugra, hala listedesin, bildirim yapman gerekiyor
@cinecin canim esim bu haftada en az 500gr hedef koydum ben senin icin, dunku menuden sonra bugun sira dayagi var:))Litfeeeeeeen o dondurmalari almaliyiz kuzum, rakiplerimiz disli.
fayfeyfiy hastaneden sonra haber bekliyorum canim senden, insallah guzel haberlerle gel.
Kozmogirl17 gece uyuyabildin mi biraz kuzum, ilk kaptanlik gunun hayirli olsun:)
@Mavi boncukkk canim bu hafta menulerini az paylastin, elinden geldigince menuleri paylas, sohbete gel canim.
@DenizinYosunKokusu ozledik canim, telefonun halloldu mu acaba?
@DeryaOnDiet canim harika bir tatil yapiyorsundur insallah, hasretle bekliyoruz seni
@gogo2405 gonca ablacim calisiyor musun bugun, hastanizdan haber var mi?
Patlicanmoru canim sana yazmistim gormedin, nerelerdesin?
Ankee canim bu hafta cuma gunu esas takim listemize dahil olabiliyorsun fakat soyle bir durum var, senin yarismaya katilirken hedef kilon 47 idi.Bu hafta yarismaya bir kural eklendi kaptanlarin oy birligi ile.70 kilonun altinda olan uyeler kendi kilolarinin en az %10unu hedef kilo olarak verebilirler diye.Bu durumda senin hedef kilonu 46.8den asagida bir rakam yapmamiz gerekiyor.Mesela 46.5 gibi.Hedefini bu kiloya dusurup listeye girmek ister misin?Listeye girmenin cesitli sorumluluklari var.Mesela ilk 8 haftan bitmeden izne ayrilamiyorsun, takim icin her hafta eksiyle gelmek icin ciddi anlamda ugrasman gerek, arti gelirse kilon takimin ortalamasi etkileniyor vs vs.Dilersen listeye girmeden de liste disinda suan yaptigin gibi kilo vermeye devam edebilirsin.Ne dusunuyorsun bu konuda?
@sertugba , @Konus dinliyorum kizlar ugramiyorsunuz pek her sey yolunda mi?
Gonulmeyvesi canim nasil gidiyor diyete adptasyon ve spor salonu?
@Wizardmom seni aktif gordum umarim sagligin iyi ve hersey yolundadir canim.
@Harpy huu huuu neredesin guzelim:)
4. Sezona geçtim vikings'teBe izleyeceksiiiin
Ben de bütün sesli kitap dinledim sizden özendim :)
Canım eşim bugün ben iptaldim, yurtdışından aile dostumuz geldi, allah affetsin (ve sen) onu gezdirdik yedirdik derken şu anda şişlikten nefes alamıyorumgece geldim, sağ olsun üniversitem de daha okul başlamadan ödevi dayamış, ona başladım, bitiremedim ama yarın sahalara acayip dönücem Yaşandı bitti saygısızca burak kut’un dediği gibi
Aaaa inanmıyorum ya tam aynı kilolalardayım geçen sene ohafayfeyfiy Feyzoş ben de hatırlamıyorum seni o gruptan çok ilginç
Azıcık dedikodu yapayım mı ben o bahsi geçen arkadaşa çok -sana ve diğer kızlara ısındığım gibi- ısınamamıştım biliyor musun? Sonradan gelmişti zaten ve ne bileyimbaktım aylardır girmemiş diye patlattım dedikoduyu
Bende sadece şekerli degil normal öğünler yesem hemen çıkıyor. Haftasonu farkettim üzüldüm kuzu ya. Mekik lazım ama o da çok zor geliyor, hatta dün internette sixpad baktım yorumları okudum. Şöyle güzel şeyler yazsalar güvenip alicaktimFark ettiğim bir şeyi paylaşmak istiyorum vücudumda: şeker tüketimimi artırdığımda anında göbeğimde dehşet farkını görüyorum, o kadar kısa sürede fark oluyor ki 3 gün şekerli şeyi abartayım ya sa keseyim çok net görülüyor karın bölgesindeki değişim. Sizde de böyle mi?
***ONEMLI DUYURU***
Sevgili arkadaslarim ancak firsat bulup yazabiliyorum kusura bakmayin.Tum takimimizin fikirleri dogrultusunda yeni kaptan yardimcimiz , bu isi layigiyla yapacagina inandigimKozmogirl17 arkadasimizdir.
@gogo2405 Gonca ablamin suan evde internet, pc sIkIntisi olmasi ve tasinma telasesi olmasi sebebiyle ondan da her kosulda yardim isteyecegim ve biraz ferahladiginda da 3. yardimcimiz olarak onu darlamak niyetindeyim. Kozmogirl17 Ozlemcim bize kaptanlik konusunda yardimci ve destek olmaya gonullu oldugun icin takimimiz adina sana tesekkur ediyorum ve yeni gorevinden oturude seni tebrik ediyorum canim.
Hayirli, ugurlu ve takimimiz icin bol bol derecelere vesile olsun umarim.
stitch
Gunaydin canim sendemi herkescikler artda toplamamiz lazim amaKızlar günaydınn
Fena artidayim (yarım kilo) ama çabalicam canlar, dün gece karar verdim geçen seneki kilolara bakınca. Sanki bu yaz daha iyiyim sanıyordum ama arada sadece gramlar varmış
Eylül gelmeden biraz daha vermeliyim, sonra zor oluyor diyet işleri okul açılınca.
ben çok iyiyim şükür kaptişim kalp aışını duyduk.. maşallah iyi mercimeğimiz@Harpy canim az kaldi donuyorsun degil mi?
@Wizardmom nasil oldun canim, uzman ne dedi?
Aomine Daiki , tomrs , @AKovser takimimizin guzel hamileleri nasilsiniz?
Ya siz bboyle yazinca ben cok duygulaniyorum coook tesekkur ederim kuzum sende seviliyorsun kurban olurum ben sizin gibi arkadaslara.4. Sezona geçtim vikings'tekaptan sağolsun bu diziye sardım bu sıralar
aman duymasın, tam da alıntının altına yazılır mı kuzu
Gerçi çok da emek harcıyordu listeler için filan canım o da, sadece bize göre bı tık resmî takılıyordu di mi
Bende sadece şekerli degil normal öğünler yesem hemen çıkıyor. Haftasonu farkettim üzüldüm kuzu ya. Mekik lazım ama o da çok zor geliyor, hatta dün internette sixpad baktım yorumları okudum. Şöyle güzel şeyler yazsalar güvenip alicaktim
Tebrikler Özlemcim, bence bu iş için biçilmiş kaftansın canım. Seviliyorsun
Gunaydin canim sendemi herkescikler artda toplamamiz lazim ama
Canim ozaman her gun menunu yazmaya devam et , ayni zamanda aksam isten ciktiktan sonra en az 4-5 mesajla da bizimle sohbet et, inan cok vaktini almayacak.Bu sekilde birbirimize soz verelim, olur mu? :)
Gunun gectimi canim bende arabasizim cikamadim daha tam cikicaktim kayinpederim geldi cocuklari sevmeye kaldim oyle simdi cikicam insallahvalla ne hale geldik bu haftasonu neden öyle oldu anlamadım ben de
ama ben abartanlarda en üstlerde olabilirim.
bu arada ben de erken gebelik testi aldım sabah.
şu ara hiç istemiyodum diyordum da; negatif çıktı bi üzüldüm yaa. tüm çalışma şevkim gitti -işteki-
Evet canım tartıldııımGunaydin canim sen niye uyumadin kuzum erkende kalkmossin hastaneyemi gidiyorsun tartilmayi unutma bizide habersiz birakma kuzum
Allah yardımcın olsun eşim inşallah bol kalorimyakarsınya eşim çok midem bulandı akşam zaten inanılmaz
o nedenle yiyemedim yoksa yine yiyebilirdim yani
sporum iyi vallahi yogruldum fena
artık komple ev temizliği var
Gider gider oooo süpersinBu arada bende
Cuma 75.2
Pazartesi 75
Ama inanilmaz dercede dikkat ediyorum cok az gitmis sinir oldum
Kizlar bugun nasiliz kacamak yapmiyoruzdur insallah ben sabah sporumu yaptim gayette guzel besleniyorumstitch esim dondurmayi alalım lutfen bu hafta
Allah yardımcın olsun eşim inşallah bol kalorimyakarsın
Gunun gectimi canim bende arabasizim cikamadim daha tam cikicaktim kayinpederim geldi cocuklari sevmeye kaldim oyle simdi cikicam insallah
Yazdinmi goremedim bende nasil ciiktin hastaneye gittinizmiEvet canım tartıldııım
Bende birazdan yapicam bakalimyok günüm daha cumartesi
yine deneyeceğim testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?