- 19 Mart 2012
- 1.322
- 2.965
- 133
Selam canim suan sahildeyim keyfim yerinde hava mis gibi.Selamlar kizlar nasilsiniz, gununuz nasil geciyor?
Ben uyandim bugun gecmis fazla degildi bitti hemen :)
fayfeyfiy hastane durumlariniz ne oldu canim?
Kizlar cok guzel haberlerle geldimmm hamile degilim yuppiiii ayy hamile olmadigim haberine bukadar sevincegim aklima gelmezdi
19 unda dr a gidicem canim sonuclarda ozamn cikicakmis:d
aman canım neyse allahtan
peki dizler ne alemdeymiş ne diyor doktor?
Gozunaydin diyeyim o zman canim:)Kizlar cok guzel haberlerle geldimmm hamile degilim yuppiiii ayy hamile olmadigim haberine bukadar sevincegim aklima gelmezdi
Ohh keyfin bol olsun canim:)Selam canim suan sahildeyim keyfim yerinde hava mis gibi.
Ay rahatlamışsindir güzelim. Sevindim.Kizlar cok guzel haberlerle geldimmm hamile degilim yuppiiii ayy hamile olmadigim haberine bukadar sevincegim aklima gelmezdi
Dinlenme zamani ablacim, nobet var mi bu haftada?Işten çıktım eve gidiyorum
Sagol tatlimOhh keyfin bol olsun canim:)
Hemde nasil ya sormaAy rahatlamışsindir güzelim. Sevindim.
Canim hic stres yapma, cok sevindim senin adina ne guzel bir haber.Kızlar çok stressliyim. Kimseyi germek istemediğim için bugün pek yazmadım
Bu sabah şu bahsettiğim sınavı geçtiğimi ve mülakata hak kazandığımi öğrendim. Tabi bizim meb'in işleri hep son dakika. Tahmin edin ne zamanmis mülakat?
Yarınnnvee mini bir sunum istiyorlar. İng. olacak haliyle tüm ordaki konuşmalarımız. Biraz birşeyler hazırladım. Henüz bitmedi. Bitese de üstünden geçecek vaktim kalır mı emin değilim,
Bir de iyi gözükmek için saçımı boyadım evde kendi kendime.İzlenim önemli. Ne giyeceğime karar vermedim, biraz da ütü işim var. Bir de şöyle genel cümleler düşünmeliyim neden bu eğitime katılmak istediğime dair.
Kızlar çok stressliyim. Kimseyi germek istemediğim için bugün pek yazmadım
Bu sabah şu bahsettiğim sınavı geçtiğimi ve mülakata hak kazandığımi öğrendim. Tabi bizim meb'in işleri hep son dakika. Tahmin edin ne zamanmis mülakat?
Yarınnnvee mini bir sunum istiyorlar. İng. olacak haliyle tüm ordaki konuşmalarımız. Biraz birşeyler hazırladım. Henüz bitmedi. Bitese de üstünden geçecek vaktim kalır mı emin değilim,
Bir de iyi gözükmek için saçımı boyadım evde kendi kendime.İzlenim önemli. Ne giyeceğime karar vermedim, biraz da ütü işim var. Bir de şöyle genel cümleler düşünmeliyim neden bu eğitime katılmak istediğime dair.
Canim cok istedigin biseydi cok sevindim ben sana guveniyorum herseyi yetistirirsin senKızlar çok stressliyim. Kimseyi germek istemediğim için bugün pek yazmadım
Is sonrasi bakim baya mutlu eder canim seni dinlendirir ohhh 2.5 su cok olmus biraz hiz kes canim geceye kadar cok olur yoksa.Kızlar slm şuan 2,5 lt su oldu bile Çok çalışıyorum çokkk :) akşama kuaföre gidicem :)
Is sonrasi bakim baya mutlu eder canim seni dinlendirir ohhh 2.5 su cok olmus biraz hiz kes canim geceye kadar cok olur yoksa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?