Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar çok stressliyim. Kimseyi germek istemediğim için bugün pek yazmadım
Bu sabah şu bahsettiğim sınavı geçtiğimi ve mülakata hak kazandığımi öğrendim. Tabi bizim meb'in işleri hep son dakika. Tahmin edin ne zamanmis mülakat?
Yarınnn vee mini bir sunum istiyorlar. İng. olacak haliyle tüm ordaki konuşmalarımız. Biraz birşeyler hazırladım. Henüz bitmedi. Bitese de üstünden geçecek vaktim kalır mı emin değilim,
Bir de iyi gözükmek için saçımı boyadım evde kendi kendime. İzlenim önemli. Ne giyeceğime karar vermedim, biraz da ütü işim var. Bir de şöyle genel cümleler düşünmeliyim neden bu eğitime katılmak istediğime dair.

Canim hic stres yapma, cok sevindim senin adina ne guzel bir haber.
Saclar boyanmis fistik gibi olmussundur.
Giysiyi hic dert etme, guzel bir kiyafet ayarlayacagina eminim.
Hazirladigin konusmanin uzerinden gecebiliriz firsatin olurda metni yollayabilirsen
Her sey mukemmel olacak, sen zaten donanimli bir insansin ki bu senin meslegin.
Ayy coook guzel bir haberrrr:)))

ay bu hangi sınavdı canım ben hatırlıyorum bişeyler ama
yani hemen yarına mülakat da pek hoş olmamıştır ama sınavı kazanırsan mülakata girmen kesin olduğundan bir hazırlık vs yapmış mıydın öncesinden?

yine de yani bi şehir dışında bi yerde olsan bu sefer sıkıntı olurdu, çok tuhaf işler yapıyorlar cidden.

Canim cok istedigin biseydi cok sevindim ben sana guveniyorum herseyi yetistirirsin sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…