- 24 Kasım 2016
- 5.105
- 18.011
- 248
Nasildi canim pazar, hic fikir alabildin mi kendi standin icin?Selamlar kizlar nasilsiniz, nasil geciyor pazar gununuz?
Biz bugun kahvaltidan sonra , saat 11de arkadaslarimizla organik pazarda bulusacagiz.
Onlar oarada bulusmak istedi, benimde cok isime geldo, standlari inceleyecegim.
Sizede foto atarim.
Simdi kahvalti hazirligina geciyorum.
Kozmogirl17 canim bir test yapip gitseydin mr'a, aklinda kalmasaydi.
stitch ben gormedim kuzum seni bende isterim :))
@cinecin esim nasilsin?
Ankee , fayfeyfiy keyifli misafirlikler kizlar.
@Derya_the_queen canim haklisin yazdiklarinda , bu hafta dokuman, foto hazirlamakla ilgilenecegim, sizede yollarim tabiki :)
@Mavi boncukkk canim cezani yapmissin harikasin:)
stitch nasil oldu kuzun canim?
Optum hepinize, mutfaga geciyorum kizlar.
bencede bizimstitch canim esim bak dondurma bizim bunlar nasil yiyorlar sen ne durumdasin
Ben de la casa de papel'in yeni sezonu bitirdim. handmaids izleyecektim ama bulamadim :/Ben dizi izlemeye kaçıyorum kızlar biraz
Uyuklamazsam eğer tekrar girerim
let down izledim ama cok begenmedim
ben de yolda sesli kitaba gectim ted talk'tan :)Be izleyeceksiiiin
Ben de bütün sesli kitap dinledim sizden özendim :)
kolay gelsin canim, walla benim bir cocukla bitmiyorBende iyiyim feyzacim. Yavru kuslari banyo yaptirdim. Simdi de uyutmaya çalışıyorumsonra da evi topliycam bitmiyo bitmiyo bitmiyo... annen nasil morali filan??
canim cumalari fotografli tarti, ptesiler fotosuz kontrol tartisiKızlaaaar yarında tartılıyor muyuz ? :)
Ben bugünkü menümden bahsetmek istemiyorum
Bende hamilelik istiyorum bana dua edinnn 8 aydır niyetimiz var ama olmadı
Ama artık kafama takmamaya çalılıuorum
Kendimi diyete ve spora verdimm
Bu arada geçmiş olsun canımKozmogirl17 Allah gönlüne göre versin
sen saglikli beslenmeye kendine odaklan canim hamilelik oncesi ne kadar verebilirsen ve saglikli yemege alisirsan o kadar iyi
insallah istediginiz zamanda olur
ah canim ne dokundu acaba sana, istifra04 Agustos pazar
Sabah 09.00
2 dilim cavdarlı ekmek
1 tane yumurta
1 kk ezine peynir
2 cay bardagi sekersiz cay
10.00 tekrar ozur diliyorum. istifra ettim baya cok ama
12.00
1 dilim ekmek
Annem soganli biberi domatesli sosis kavurmus 1 corba kasigi aldim
2.bardak sekersiz cay ictim kotu olunca annelere gectim onlarda gec kahvalti yapiyorlar.
Aksam 17.00
Tonbalikli salata(marul,domates ,salatalık ,dereotu,mısır basparmagim uzunluktaki haslama misiri ayıkladim koydum konserve degil yani,ton baligi yagini suzdum salatayada yag tuz koymadim)
Ara da saatini hatirlamiyorum buzdolabinda limonata var bi iki diktim kafama soguk soguk.
1 tane sade maden suyu
Su 2 ye yakin
Spor 50 mekik zor cektim.
stitch
benim de gecenlerde misafirim vardi 2 cocuklu. 3 cocuk cor zor gercektenBen geldim , komsumuzun kizida geldi 3 cocuk oldu evde esim direk kacti evden :)
Suan kahve esliginde bas agrisindan oluyorum :))
ne izliyorsun? :)Kizlar cayimi icip, bir dizi izleyip uyuyacagim affiniza siginarak, hepinizi kocaman opuyorum.
2 gunde 200gr az miBu arada bende
Cuma 75.2
Pazartesi 75
Ama inanilmaz dercede dikkat ediyorum cok az gitmis sinir oldum
cok iyi bence
oleeeeyKızlar çok stressliyim. Kimseyi germek istemediğim için bugün pek yazmadım
Bu sabah şu bahsettiğim sınavı geçtiğimi ve mülakata hak kazandığımi öğrendim. Tabi bizim meb'in işleri hep son dakika. Tahmin edin ne zamanmis mülakat?
Yarınnnvee mini bir sunum istiyorlar. İng. olacak haliyle tüm ordaki konuşmalarımız. Biraz birşeyler hazırladım. Henüz bitmedi. Bitese de üstünden geçecek vaktim kalır mı emin değilim,
Bir de iyi gözükmek için saçımı boyadım evde kendi kendime.İzlenim önemli. Ne giyeceğime karar vermedim, biraz da ütü işim var. Bir de şöyle genel cümleler düşünmeliyim neden bu eğitime katılmak istediğime dair.
ne stresi yawf, gecmissin iste. iyisin ki gecmissin, mulakati hayli hayli yaparsin
bikac gun notice verseler daha iyi olurmus tabii sunum da istiyorlarsa