Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sen nerde calisiyosun canimm ne iş yapiyosunn

Dün bana suratın incelmiş dediler
Kritik kilolara girdik
Şimdi vereceklerim yüzümden gidecek vücut aynı ama çöktün demeye başlayacaklar

Isteyen istediğini söylesin... Sen çökmüş suratınla karpuzcuk göbeğinle mutlu olursun vu sefer de polyanna derler el aleeeeem der bebeğim bitmez çeneleri kopasicalar

Makarna hariç güzel canım

Isteyen istediğini söylesin... Sen çökmüş suratınla karpuzcuk göbeğinle mutlu olursun vu sefer de polyanna derler el aleeeeem der bebeğim bitmez çeneleri kopasicalar
Ahahahhahaha
Ay şu göbüş bel incelse güzelce

Ne dinlediiin

Diyet haftasonu biraz bozuldu malesef
Bu sabah 70.15 çıktım oysa dün 69.8 çıkmıştım biraz morslim bozuldu

Ama devam bu hafta telafi edcem 68'i görmeyi hwdefliyorum inşallah

Brazdan da spora gidicem
Canim takima daha sIk ugra, menulerini duzenli paylas, tek basina diyet yapmak zor burada birbirimie destek olarak takim halinde diyet yaptigimiz icin kilo vermek daha kolay oluyor.

Bende artidayim Deryacim :))

ben çok iyiyim şükür kaptişim kalp aışını duyduk.. maşallah iyi mercimeğimiz
Harika canim, masallah minigimize:)

Canim sizin icin en guzel zamanda, en guzel sekilde gebelik haberi alirsiniz umarim :)

O zaman sözümmm sözzzzz :))))))
Anlastik canim :)

Kızlar slm şuan 2,5 lt su oldu bile Çok çalışıyorum çokkk :) akşama kuaföre gidicem :)

Tahta biskuvi :))))

Kaptisim sendemi ama senin dogum gunu haftandi olur okadar canim afiyet olsun.
Ya hem cok kacirdim haftasonu hede regli oldum olacagim, offf bakalim nasil gidecek o kilolar bu hafta

Canim ne guzel mesajlar yazmissin , sayende kendimi cok iyi hissettim tesekkur ederim :)

3 agustosta makarna ve 3dilim ekmek fazla olmus kuzum.
4 agustos gayet guzel.
5 agustosta da bugday corbasi ve kisir bir arada cok olmus.
Ne kadar sacma bir yontem insan isle ilgili bilgileri neden yazili olarak tutmaz ki, aklimda tutuyorum nasil bir gerekce
Devlet dairesinde mi ozelde mi calisiyorsun canim?
SIkma canini, sen en iyi sekilde ustesinden geleceksin.

Canim stand ile ilgili kafamda oturtamadigim seyler var, internet arastirmasi yapiyorum.
Havalar cok sicak malum, krem ve merhemlerin sicakta erimemesi icin nasil bir stand kurabilirim derdindeyim.
Su aralar jesica jones'u izliyoruz, birde agatha christi kitaplarinin filmlerine sardirdik :)

Buldum ablacim :))

Yazmamıştım gece az uyudum diye uyumuştum canım

Gittiğimiz hastane de ameliyatı yapmıyormuş
Yarına tekrar randevu aldık(yoruldum...)
Ora oraya ora oraya...
Malesef hastane isleri boyle oluyor, ameliyat kesin olsun diyor dr oyle mi feyzacim?
Ne ameliyati olacak safra kesesi miydi yanlis hatirlamiyorsam, yasindan dolayi riskleri var mi?
Insallah yarin guzel sonuclar olur..

Şuan sevinctennn ucucammmmmm ben cuma günü kaç cikmistim ya 90.6 dimi :))) şimdi 90.2 :))))) 8 lere milimmmm kaldiiii
Ooo ne kalmis 8li rakamlara, as bayraklari asssss :))

Her ameliyatın riskleri var ve yaş ile eşlik eden hastalıklardan dolayı normal bir devlet hastanesi ameliyatı yapamıyor
Kalp damar cerrahı olan bir eğitim araştırma hastanesinde yaptırmamız gerekiyor müdahale gerekebilir diye canım
Aort damarı genişlemiş çünkğ

şimdi eve geldik menümü yazıyorum
05.08.2019 PAZARTESİ MENÜM
08.30 peynirli hinfi fümeli küçük sandviç ekmeğine sanviç
09.00 tek şekerli türk kahvesi
12.30 tavuk göğsü haşlama didelenmiş -mevlid pilavındaki gibi- tavuk pilav ama pilav 2-3 yk, bol tavuk bir ayran
15.00 bir sade türk kahvesi
17.00 activya böyle üstünde mısır gevreği olanlardan
19.00 4 köfte sadece

Haklisin her ameliyatin riskleri var ananemde yakin zamanda ust uste 3 kez anjio oldu, ameliyat da gerekebilir ama cok yasli ameliyat yapmak istemiyoruz demisti doktor.
Allah yardimcisi olsun kuzum.Ameliyatida kolayca, sorunsuz olsun insallah, dualarimdasiniz...

Muthis menu canim, su ve spor nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…