Her ameliyatın riskleri var ve yaş ile eşlik eden hastalıklardan dolayı normal bir devlet hastanesi ameliyatı yapamıyor
Kalp damar cerrahı olan bir eğitim araştırma hastanesinde yaptırmamız gerekiyor müdahale gerekebilir diye canım
Aort damarı genişlemiş çünkğ
Muthis menu canim, su ve spor nasil?
Cok guzel canim su ve sporunuda menunle beraber yaz olur mu :)su 2 litre spor yarım saat yürüyüş sadece
saat 10 gibi leslie yapmayı planlıyorum
Cok guzel canim su ve sporunuda menunle beraber yaz olur mu :)
3ağustos
Sabah sucuklu yumurta 1d ekmek, domates, salatalık, 6zeytin, peynir
Öğle 1tabak makarna
Akşam 1tb melemen 3d ekmek
Su 3lt
Spor 5000civarı adım
4ağustos
Sabah sucuklu yumurta domates biber 7zeytin
Öğle mangal 2d ekmek, salata
Çekirdek 3 avuç
2 avuç badem
Akşam köfte domates 2d ekmek
Su 3lt
Spor 1500civarı adım
5ağustos
Sabah melemen, 6zeytin, 1kk b peynir, 1d ekmek, 1lokma tahin pekmez
Öğle 1tabak kısır, 1kase buğday çorbası
Akşam mngal domates 1d ekmek
Su 2.5 lt
Spor 6500civarı adım
Kilo maalsef 52
Gitgide alıyorum
Hesapları bugün tutturmuştum
Kiiii
Yeni karışık bir iş daha verdiler elime
Benden önce burada biri çalışmış. Her şeyi aklımda tutuyordum diyorböyle bir çalışma biçimi olabilir mi onun aklındakileri ben nereden bilebilirim ben nerete düştüm böyle ağlamak istiyorum. Bana yakışmaz diye vazgeçiyorum
Canım ben insan hakları alanında master yapıyorum.Bence olur ya da her hafta temsili birimizin dogum gununu kutlayalim :)
Menuler karbonhidratli olmus ama haftaici toparlarsin ablacim, reglide olursun insallah daha fazla gecikmeen, bende hala olmadim..
Canim gebelik icin hakkinda hayirlisi olsun, sen rahat ol , dusunme gebeligi en dusunmedigin anda oluyor genelde.
Guzel guzel kilo vermeye devam et.:)
Guzel menu , spor ve su canim :)
Canim menu guzel ama spor yapabildin mi?
Gizemcimmmm hemen toparlaniyoruz esim , dun olan olmus ama yeni haftamiz basliyor ve onumuzdeki maclara bakacagiz.
Hangi bolumde okuyordun canim sen, sormus muydum onceden?
Soran olursa menuyu okuduktan sonra intihar etti dersiniz
Cok guzel menu canim, yuruyus kosturman vs oldu mu spor olarak?
Bende cezami yapacagim senden gorunce aklima geldi kuzum.
menu guzel , spor guzel, su guzel :)
Hayırlı olsun tatlım***ONEMLI DUYURU***
Sevgili arkadaslarim ancak firsat bulup yazabiliyorum kusura bakmayin.Tum takimimizin fikirleri dogrultusunda yeni kaptan yardimcimiz , bu isi layigiyla yapacagina inandigimKozmogirl17 arkadasimizdir.
@gogo2405 Gonca ablamin suan evde internet, pc sIkIntisi olmasi ve tasinma telasesi olmasi sebebiyle ondan da her kosulda yardim isteyecegim ve biraz ferahladiginda da 3. yardimcimiz olarak onu darlamak niyetindeyim. Kozmogirl17 Ozlemcim bize kaptanlik konusunda yardimci ve destek olmaya gonullu oldugun icin takimimiz adina sana tesekkur ediyorum ve yeni gorevinden oturude seni tebrik ediyorum canim.
Hayirli, ugurlu ve takimimiz icin bol bol derecelere vesile olsun umarim.
@stitch
Kaptanım güzel dengelemişsinPAZAR MENUM
SABAH 9DA
2haslanmis yumurta
1kk peynir, 8 zeytin
1 salatalik, 4 kucuk havuc
3 dilim pastirma
50 kalorlik pita ekmegi
OGLEN 14DE
Yarim kase tavuk sote (patatessiz)
1 kasa tarhana corbasi
25 kalorilik pita ekmegi
ARA 14.30DA
Filtre kahve
1 hurma
ARA 17DE
2 erik
10 adet badem
AKSAM18.30DA
Firinda tavuk
1 yemek kasigi acuka
Coban salata
25 kalorilik pita ekmegi
Yatana kadar cay icerim.
SU:2lt
SPOR: Sabah ve aksam bolca yuruyus ve cezam olan 300jj
cinecin
Canım hep beni düşünüyorsun thank you***HAL HATIR SORMACA***@klbk33 canim nasilsin, biraz yogunlugunu atabildin mi, her sey yolunda mi?
@Derya_the_queen Deryacim hafta sonu cok denk gelemedik, nasilsin canim, nasil gecti hafta sonunuz?Sinav sonucu ne zaman belli olacak?
sserendipity Eminecim nasil gecti hafta sonunuz, kuzular nasil, eylulde okula baslayacak misin canim?
@stitch bu hafta yogunlugun nasil canisi, kuzun daha iyi mi?
@Diyetteanne en son pazartesi girmissin kadinlar kulubune canim, lutfen mesajimi gorursen takima ugra, hala listedesin, bildirim yapman gerekiyor
cinecin canim esim bu haftada en az 500gr hedef koydum ben senin icin, dunku menuden sonra bugun sira dayagi var:))Litfeeeeeeen o dondurmalari almaliyiz kuzum, rakiplerimiz disli.
@fmad hastaneden sonra haber bekliyorum canim senden, insallah guzel haberlerle gel.
Kozmogirl17 gece uyuyabildin mi biraz kuzum, ilk kaptanlik gunun hayirli olsun:)
Mavi boncukkk canim bu hafta menulerini az paylastin, elinden geldigince menuleri paylas, sohbete gel canim.
@DenizinYosunKokusu ozledik canim, telefonun halloldu mu acaba?
@DeryaOnDiet canim harika bir tatil yapiyorsundur insallah, hasretle bekliyoruz seni
@gogo2405 gonca ablacim calisiyor musun bugun, hastanizdan haber var mi?
@Patlicanmoru canim sana yazmistim gormedin, nerelerdesin?
Ankee canim bu hafta cuma gunu esas takim listemize dahil olabiliyorsun fakat soyle bir durum var, senin yarismaya katilirken hedef kilon 47 idi.Bu hafta yarismaya bir kural eklendi kaptanlarin oy birligi ile.70 kilonun altinda olan uyeler kendi kilolarinin en az %10unu hedef kilo olarak verebilirler diye.Bu durumda senin hedef kilonu 46.8den asagida bir rakam yapmamiz gerekiyor.Mesela 46.5 gibi.Hedefini bu kiloya dusurup listeye girmek ister misin?Listeye girmenin cesitli sorumluluklari var.Mesela ilk 8 haftan bitmeden izne ayrilamiyorsun, takim icin her hafta eksiyle gelmek icin ciddi anlamda ugrasman gerek, arti gelirse kilon takimin ortalamasi etkileniyor vs vs.Dilersen listeye girmeden de liste disinda suan yaptigin gibi kilo vermeye devam edebilirsin.Ne dusunuyorsun bu konuda?
@sertugba , @Konus dinliyorum kizlar ugramiyorsunuz pek her sey yolunda mi?
@Gonulmeyvesi canim nasil gidiyor diyete adptasyon ve spor salonu?
@Wizardmom seni aktif gordum umarim sagligin iyi ve hersey yolundadir canim.
@Harpy huu huuu neredesin guzelim:)
Çocuktan sonra değişiyordur tabii ama cennet anaların ayaklarının altında, boşuna değilEvet biraz kacamakli olmus ama telafisi sporla mumkun. Hipotroid icin devamli ilac kullaniyor musun canim??
Guzel menu canim
Allahtan cok gec saatte yememissin cnm. Cumaya kadar telafisini yaparsin sen. Dimi
Normalde evet oyle diyebilirdim ama 3. Bebekten sonra hele ki sezaryenden sonra suan bendeki gobek icin aynı seyi soyleyemiycem3 degil 30 gu kessem degisim olmaz sanirim
Cok guzel cnm afiyet olsun.
Sporun yine cok guzel canim. 90 dk lik leslie ler harika
Aşkım baktım aylardır girmemiş öyle dan diye yazmadım yani4. Sezona geçtim vikings'te ☺☺ kaptan sağolsun bu diziye sardım bu sıralar
aman duymasın, tam da alıntının altına yazılır mı kuzu
Gerçi çok da emek harcıyordu listeler için filan canım o da, sadece bize göre bı tık resmî takılıyordu di mi
Bende sadece şekerli degil normal öğünler yesem hemen çıkıyor. Haftasonu farkettim üzüldüm kuzu ya. Mekik lazım ama o da çok zor geliyor, hatta dün internette sixpad baktım yorumları okudum. Şöyle güzel şeyler yazsalar güvenip alicaktim
Tebrikler Özlemcim, bence bu iş için biçilmiş kaftansın canım. Seviliyorsun
Canım ben insan hakları alanında master yapıyorum.
Hayırlı olsun tatlımKozmogirl17
Kaptanım güzel dengelemişsin
Canım hep beni düşünüyorsun thank you
Çocuktan sonra değişiyordur tabii ama cennet anaların ayaklarının altında, boşuna değil
Aşkım baktım aylardır girmemiş öyle dan diye yazmadım yani
Ya benim gözlemim zaten o uzun zaman sonra katılmıştı aramıza -ki ben sonrasında çok devam etmedim- ve birden kendi kendine başkancılık yapmaya başlamıştı, o listeleri fln tabii emeğine sağlık ama kendi kendine girdi topa ve ben daha mütevazi, başka insanlara da alan tanıyan, sürekli kendini ön plana çıkarmaya çalışmayab insanlarla daha iyi anlaşıyorum. Ondan dedim.
Tesekkur ederim canim benim cok gecmis olsun bol bol dinlen ter atmaya calisKızlar ben baya hasta oldum, sanırım hava değişiminden, bütün günü yatakta şehriye çorbasıyla geçirdim. Menüme yazacak bir şey de yokYawrukush
Ahahhaha 200 gr yaa harikaymıs cok zorladimi seniya bir kere ben tam 200 graaaam verdim 200 grammm
1 kilo verdiğinize kattiyen inanmıyorum inanmal da istemiyorum
şaka canlarım inşallah hepimiz fit oluruz
ama dondurma bu hafta bizim
Kızlar ben baya hasta oldum, sanırım hava değişiminden, bütün günü yatakta şehriye çorbasıyla geçirdim. Menüme yazacak bir şey de yokYawrukush
Sağ ol tatlımTesekkur ederim canim benim cok gecmis olsun bol bol dinlen ter atmaya calis
Ahahhaha 200 gr yaa harikaymıs cok zorladimi seni
100 grda olsa eksiyle baslamak sahane bisey gulumm
Bekle bence bi 200 gr daha gitsin kuzumçoook fenaaa fark etti
tüm elbiselerimi daraltıcam neredeyse
Hic birsey gozunden kacmiyor cnm maasallah ben bu hafta bayram telasesine girmis bulundum temizlik vs o yuzden fazla vaktim olmadi***HAL HATIR SORMACA***@klbk33 canim nasilsin, biraz yogunlugunu atabildin mi, her sey yolunda mi?
@Derya_the_queen Deryacim hafta sonu cok denk gelemedik, nasilsin canim, nasil gecti hafta sonunuz?Sinav sonucu ne zaman belli olacak?
sserendipity Eminecim nasil gecti hafta sonunuz, kuzular nasil, eylulde okula baslayacak misin canim?
@Diyetteanne en son pazartesi girmissin kadinlar kulubune canim, lutfen mesajimi gorursen takima ugra, hala listedesin, bildirim yapman gerekiyor
cinecin canim esim bu haftada en az 500gr hedef koydum ben senin icin, dunku menuden sonra bugun sira dayagi var:))Litfeeeeeeen o dondurmalari almaliyiz kuzum, rakiplerimiz disli.
@fmad hastaneden sonra haber bekliyorum canim senden, insallah guzel haberlerle gel.
Kozmogirl17 gece uyuyabildin mi biraz kuzum, ilk kaptanlik gunun hayirli olsun:)
Mavi boncukkk canim bu hafta menulerini az paylastin, elinden geldigince menuleri paylas, sohbete gel canim.
@DeryaOnDiet canim harika bir tatil yapiyorsundur insallah, hasretle bekliyoruz seni
Ankee canim bu hafta cuma gunu esas takim listemize dahil olabiliyorsun fakat soyle bir durum var, senin yarismaya katilirken hedef kilon 47 idi.Bu hafta yarismaya bir kural eklendi kaptanlarin oy birligi ile.70 kilonun altinda olan uyeler kendi kilolarinin en az %10unu hedef kilo olarak verebilirler diye.Bu durumda senin hedef kilonu 46.8den asagida bir rakam yapmamiz gerekiyor.Mesela 46.5 gibi.Hedefini bu kiloya dusurup listeye girmek ister misin?Listeye girmenin cesitli sorumluluklari var.Mesela ilk 8 haftan bitmeden izne ayrilamiyorsun, takim icin her hafta eksiyle gelmek icin ciddi anlamda ugrasman gerek, arti gelirse kilon takimin ortalamasi etkileniyor vs vs.Dilersen listeye girmeden de liste disinda suan yaptigin gibi kilo vermeye devam edebilirsin.Ne dusunuyorsun bu konuda?
Evet 1 saat yuruyusum var cnmBence olur ya da her hafta temsili birimizin dogum gununu kutlayalim :)
Menuler karbonhidratli olmus ama haftaici toparlarsin ablacim, reglide olursun insallah daha fazla gecikmeen, bende hala olmadim..
Canim gebelik icin hakkinda hayirlisi olsun, sen rahat ol , dusunme gebeligi en dusunmedigin anda oluyor genelde.
Guzel guzel kilo vermeye devam et.:)
Guzel menu , spor ve su canim :)
Canim menu guzel ama spor yapabildin mi?
Gizemcimmmm hemen toparlaniyoruz esim , dun olan olmus ama yeni haftamiz basliyor ve onumuzdeki maclara bakacagiz.
Hangi bolumde okuyordun canim sen, sormus muydum onceden?
Soran olursa menuyu okuduktan sonra intihar etti dersiniz
Cok guzel menu canim, yuruyus kosturman vs oldu mu spor olarak?
Bende cezami yapacagim senden gorunce aklima geldi kuzum.
menu guzel , spor guzel, su guzel :)
Canim aksami erken yapmissin sanirim oyuzden kek yedin ama kekte kacamak sinifina giriyor bence bi ceza gelir buna ama yinede cok fena degil canim menun5 agustos menum
Sabah
Domaates salatalik 3 zeytin 4 5 catal peynir 2 banmalik kayisi receli sekersiz cay
Aksam ustu
Alinazik yemegi 3 yk domates salatasi 2 yk pirinc pilavi
Ara
Cay 1 dilim kekle
Su 3 e yakin
Spor 5 saat yurudum bugun bayram akisverisi hep ayakdaydim bayaa muthis bir spor oldu
Sagol canimmm iyiyiz cok şükür. Büyük oglani kursa gotur getir surekli laf yetiştir, küçüğü besle uyut kucakta gezdir, kizinda dagittigi yerleri topla nazını cek mizmizlamasini dinle... biz de günler iste böyle cok şükür.***HAL HATIR SORMACA***@klbk33 canim nasilsin, biraz yogunlugunu atabildin mi, her sey yolunda mi?
Yine de guzel canim senin de dediğin gibi sislik olabilir.Bu arada bende
Cuma 75.2
Pazartesi 75
Ama inanilmaz dercede dikkat ediyorum cok az gitmis sinir oldum
Hahaaa ne dogru demissin vur patlasin cal oynasin menüler. Bi gevseme oldu hepimizde sanki ama seni cok azimli goruyorum masallah, daim olsun insallahCanim dikkat etmeye calis bu hafta ipleri bastan sıkı tutalim sonra son gunlerde sıkısıp ac geziyor valla takim cuma dan beri vur patlasin cal oynasın menulerbende 2 gundur ac geziyorum resmen 200 grmcik gitmis
7 haftada misin canim.. bi bakmissin 37. Hafta ve dogum cantan hazır. Hayirla saglika ins.Cok tesekkur ederimmm.
Sevgili eşim ikimizde de bi rahatlik bi rahatlikKızlar günaydınn
Fena artidayim (yarım kilo) ama çabalicam canlar, dün gece karar verdim geçen seneki kilolara bakınca. Sanki bu yaz daha iyiyim sanıyordum ama arada sadece gramlar varmış
Eylül gelmeden biraz daha vermeliyim, sonra zor oluyor diyet işleri okul açılınca.
Ayyy masallan canim. Tahmini dogum 26 mart gözüküyor oyle mi?? Kizim da 16 mart gözüküyordu yaklasik iki hafta sonra geldiben çok iyiyim şükür kaptişim kalp aışını duyduk.. maşallah iyi mercimeğimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?