Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ah be çok geçmiş olsun canım
ne ameliyatıydı ben kaçırmışım bir yazar mısın belki bilindik biri vardır, bir tavsiye verirler?

hay allah yaa
allah kolaylık versin canım, bazen oluyor inan hepimiz zaman zaman yaşıyoruz böyle saçma sapan iş yerinde... merak etme 1 ay sonra hepsi oturur, menülerin de çok fazla değil aslında...

Canım ben insan hakları alanında master yapıyorum.
Hayırlı olsun tatlım Kozmogirl17
Kaptanım güzel dengelemişsin
Canım hep beni düşünüyorsun thank you
Çocuktan sonra değişiyordur tabii ama cennet anaların ayaklarının altında, boşuna değil
Aşkım baktım aylardır girmemiş öyle dan diye yazmadım yani
Ya benim gözlemim zaten o uzun zaman sonra katılmıştı aramıza -ki ben sonrasında çok devam etmedim- ve birden kendi kendine başkancılık yapmaya başlamıştı, o listeleri fln tabii emeğine sağlık ama kendi kendine girdi topa ve ben daha mütevazi, başka insanlara da alan tanıyan, sürekli kendini ön plana çıkarmaya çalışmayab insanlarla daha iyi anlaşıyorum. Ondan dedim.

Kızlar ben baya hasta oldum, sanırım hava değişiminden, bütün günü yatakta şehriye çorbasıyla geçirdim. Menüme yazacak bir şey de yok Yawrukush
Tesekkur ederim canim benim cok gecmis olsun bol bol dinlen ter atmaya calis

ya bir kere ben tam 200 graaaam verdim 200 grammm
1 kilo verdiğinize kattiyen inanmıyorum inanmal da istemiyorum
şaka canlarım inşallah hepimiz fit oluruz
ama dondurma bu hafta bizim
Ahahhaha 200 gr yaa harikaymıs cok zorladimi seni
100 grda olsa eksiyle baslamak sahane bisey gulumm

Kızlar ben baya hasta oldum, sanırım hava değişiminden, bütün günü yatakta şehriye çorbasıyla geçirdim. Menüme yazacak bir şey de yok Yawrukush

hay allah yaa çok geçmiş olsun...
geçen haftalarda da ben grip olmuştum bol bol dinlenmekten başka şey şifa etmiyor canım erkenden uyuyup bol sıvı tüket, çorba içerek iyi yapmışsın

Hic birsey gozunden kacmiyor cnm maasallah ben bu hafta bayram telasesine girmis bulundum temizlik vs o yuzden fazla vaktim olmadi

Yes
Evet 1 saat yuruyusum var cnm

5 agustos menum
Sabah
Domaates salatalik 3 zeytin 4 5 catal peynir 2 banmalik kayisi receli sekersiz cay
Aksam ustu
Alinazik yemegi 3 yk domates salatasi 2 yk pirinc pilavi
Ara
Cay 1 dilim kekle
Su 3 e yakin
Spor 5 saat yurudum bugun bayram akisverisi hep ayakdaydim bayaa muthis bir spor oldu

Canim aksami erken yapmissin sanirim oyuzden kek yedin ama kekte kacamak sinifina giriyor bence bi ceza gelir buna ama yinede cok fena degil canim menun

Sagol canimmm iyiyiz cok şükür. Büyük oglani kursa gotur getir surekli laf yetiştir, küçüğü besle uyut kucakta gezdir, kizinda dagittigi yerleri topla nazını cek mizmizlamasini dinle... biz de günler iste böyle cok şükür.
Okulun ilk haftasi seminerlere gitcem canim sonra da 1 hafta rapor alirim muhtemelen ayin 15ine kadar. Sonra da ucretsiz izin. Hiiic birakasim yok bebişi. Bakalim son dakikaya kadar ne olur emin olamiyorum ama niyetim boyle. Hayırlısı artik. Sen nasilsin??
Bu arada bende
Cuma 75.2
Pazartesi 75
Ama inanilmaz dercede dikkat ediyorum cok az gitmis sinir oldum
Yine de guzel canim senin de dediğin gibi sislik olabilir.
Canim dikkat etmeye calis bu hafta ipleri bastan sıkı tutalim sonra son gunlerde sıkısıp ac geziyor valla takim cuma dan beri vur patlasin cal oynasın menuler bende 2 gundur ac geziyorum resmen 200 grmcik gitmis
Hahaaa ne dogru demissin vur patlasin cal oynasin menüler. Bi gevseme oldu hepimizde sanki ama seni cok azimli goruyorum masallah, daim olsun insallah
Cok tesekkur ederimmm.
7 haftada misin canim.. bi bakmissin 37. Hafta ve dogum cantan hazır. Hayirla saglika ins.
Sevgili eşim ikimizde de bi rahatlik bi rahatlik hadi sen mezun oldun daha ince olmak istiorsun peki ben neyime güveniyorum??
Hadi bakalim durmuyoruz birakmiyoruz cumaya kadar azami gayret sarfediyoruz. Bu hafta da o dondurmayi benim icin aliyoruz
ben çok iyiyim şükür kaptişim kalp aışını duyduk.. maşallah iyi mercimeğimiz
Ayyy masallan canim. Tahmini dogum 26 mart gözüküyor oyle mi?? Kizim da 16 mart gözüküyordu yaklasik iki hafta sonra geldi bakalim senin minik danacik ne zaman gelcek?? Saglikla hayirla ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…