Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Herkese selamlar.
Kolumdaki implanon çıkarıldı.
Tuhaf hissediyorum.
3-4 gün duygusal değişimler yaşayabilirmişim.
Daha kötüsü nasıl olacaksa
Hormonsuz spiral dedi gün verecekler.
Biraz onu araştıracağım.
Pek bilgim yok.
Karnım her geçen gün daha çok şişti.
Umarım düzene girerim.

Korunmak için bişeyler yapmak zorundayım.
Yoksa tedaviye başlamıyorlar.
İlaçlar ağır ve tehlikeliymiş.
Hani kaza ile çocuk olur v.s
Garantiye almak istiyorlar.

Kızım diş çıkarıyor. Fena halde,sürekli kucak,sürekli ağlama.
Oğlum 2 yaş sendromu.
Allah şükür herşeyimiz var
Bende durumlar böyle..

Amiiin kuzum
Sen ne yaptın işlerini hallettin mi
O işler hallolmaz canım
Çok karıştırmışlar
Kimse not tutmamış
Ben geleli 2 ay olmuş. Son 7yılın işlerini düzenle dediler. Son 7 yıl bitmez. En iyisi rahatlamak ve akışına bırakmak. Normal hayata devam

Süpersin kuzum

Canim ne guzel mesajlar yazmissin , sayende kendimi cok iyi hissettim tesekkur ederim :)

biraz fazla yemişim karbonhidrat açısından. Aslında normal zamanlarda da böyle yerim ama masaya yapışıp kaldığımdan yaptığım yürüyüş 3te1e düştü. Sanırım yürüyüşümü arttırmam lazım.özeldeyim
hay allah yaa
allah kolaylık versin canım, bazen oluyor inan hepimiz zaman zaman yaşıyoruz böyle saçma sapan iş yerinde... merak etme 1 ay sonra hepsi oturur, menülerin de çok fazla değil aslında...
inşallah.
Canım ben insan hakları alanında master yapıyorum.
maşallah takımımızda ne kadar çok master yapan var. Sana da maşallah. Başarı ile bitirmeni dilerim. Alanında çok güzel bir alanmış insan hakları kulağa hoş geliyor ve merak uyandırıyor

Aynen kuzum ben de bugğn yine sordum doktoruna hani olmamasını daha tavsiye Etseler
Doktoru olsa daha iyi dedi olsun dedi o yüzden bakalım yarın ne diyecekler

Çooook geçmiş olsun

ya bir kere ben tam 200 graaaam verdim 200 grammm
1 kilo verdiğinize kattiyen inanmıyorum inanmal da istemiyorum
şaka canlarım inşallah hepimiz fit oluruz
ama dondurma bu hafta bizim
Ahahahah ay canım eşim inşallah

Tebrikler deryacimm harika bir haber. Mulakatta cok iyi gececek eminim. O sinavlari gectiysen mulakat daha kolay olur ins. cnm. Sen rahat ol kendin ol kendinden emin ol!! Biz seni burda cok sevdik, hos sohbet, neseli, komik, cana yakin.. daha bir suru ozelligini gördük. Yarin da kendin olabilirsen, kisa surede kendini ifade edebilirsen ki cok iyi yaparsin inaniyorum mulakat isi de tamamdir insallah.
Aynen katiliyorum kaptanima. Deryacim bak ozgeye de metni atip fikir alman cok iyi olur. Yurt disinda yasayan biri sana cok faydali olabilir.
Sahilden bi goruntu kizlar
Harika canim.. ay ne guzel orda oturup cay içebilmek.. bizim icin de icine cek o havayi. Bizin icin de yudumla çayını
Menu el cnm sporlar da oyle..
Canim ben bu sabah 66.4 ciktim
@Kozmogirl17 ozlemcim dondurma bizim
Harikasin senemcim. Cumaya muhtesem nir eksi gelicek ins.
Kilo bildirimim:
Cuma:63.6
Bugun:63.9

Kizlar kahvaltiya geciyorm, gelecegim birzdan :)
Cuma ya kadar aşırı dikkatli olmaliyiz kaptancim.. ben de arti dayim
canim cuma 67.3tum, neredeyse -1 kilo
herhalde odem vardi, veya ishalden bu kadar hizli gitti kilo
Vay vay vayy 2 gunde 1 kilo.. super canimcim
Allah yardimcin olsun canim cook zor cook. Böyle stres altindayken de insan cok yiyor. Senden onceki yeteri kadar onem vermemis ki kaydetmemis aklinds tutmus sen bu kadar dikkatli ve ozenliyken kisa surede çozersin her seyi.. sıkma canını
Şuan sevinctennn ucucammmmmm ben cuma günü kaç cikmistim ya 90.6 dimi :))) şimdi 90.2 :))))) 8 lere milimmmm kaldiiii
Süper canimcim
cok guzel menu canim afiyet olsun
5 saat mi? masallah canim.. keki gormezdrn geliyorum

Kek ve reçel olmamış

Amin
Canım çabalayıp yapıyorum
Ama artık motivasyonumu kaybetmek üzereyim

Allah yardımcın olaunnkuzum

Aynen kuzum en güzeli

Kizlar ari gibi calistim resmen:)
3 cesit yemegimi bolca hazirladim, yarinda ugrasmamak icin.
Cocuklari doyurdum, bahcede oynattim, akina odev yaptirdim, annemle kamera actim, evi topladim.
Arasi uyuttum, dusumu aldm, simdi Akinla oglen yemegimizi yiyoruz.
Arasimo uyanincada ya spor salonuna ya parka gidecegiz, cocuklar neyi sececek bakalim.
Alintilarimi yazayim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…