- 4 Mayıs 2018
- 1.995
- 4.067
- 133
- 30
Herkese selamlar.***HAL HATIR SORMACA***K klbk33 canim nasilsin, biraz yogunlugunu atabildin mi, her sey yolunda mi?
FitFiliz Deryacim hafta sonu cok denk gelemedik, nasilsin canim, nasil gecti hafta sonunuz?Sinav sonucu ne zaman belli olacak?
sserendipity Eminecim nasil gecti hafta sonunuz, kuzular nasil, eylulde okula baslayacak misin canim?
@stitch bu hafta yogunlugun nasil canisi, kuzun daha iyi mi?
@Diyetteanne en son pazartesi girmissin kadinlar kulubune canim, lutfen mesajimi gorursen takima ugra, hala listedesin, bildirim yapman gerekiyor
@cinecin canim esim bu haftada en az 500gr hedef koydum ben senin icin, dunku menuden sonra bugun sira dayagi var:))Litfeeeeeeen o dondurmalari almaliyiz kuzum, rakiplerimiz disli.
fayfeyfiy hastaneden sonra haber bekliyorum canim senden, insallah guzel haberlerle gel.
@Kozmogirl17 gece uyuyabildin mi biraz kuzum, ilk kaptanlik gunun hayirli olsun:)
@Mavi boncukkk canim bu hafta menulerini az paylastin, elinden geldigince menuleri paylas, sohbete gel canim.
@DenizinYosunKokusu ozledik canim, telefonun halloldu mu acaba?
@DeryaOnDiet canim harika bir tatil yapiyorsundur insallah, hasretle bekliyoruz seni
@gogo2405 gonca ablacim calisiyor musun bugun, hastanizdan haber var mi?
@Patlicanmoru canim sana yazmistim gormedin, nerelerdesin?
@LaMademoiselle canim bu hafta cuma gunu esas takim listemize dahil olabiliyorsun fakat soyle bir durum var, senin yarismaya katilirken hedef kilon 47 idi.Bu hafta yarismaya bir kural eklendi kaptanlarin oy birligi ile.70 kilonun altinda olan uyeler kendi kilolarinin en az %10unu hedef kilo olarak verebilirler diye.Bu durumda senin hedef kilonu 46.8den asagida bir rakam yapmamiz gerekiyor.Mesela 46.5 gibi.Hedefini bu kiloya dusurup listeye girmek ister misin?Listeye girmenin cesitli sorumluluklari var.Mesela ilk 8 haftan bitmeden izne ayrilamiyorsun, takim icin her hafta eksiyle gelmek icin ciddi anlamda ugrasman gerek, arti gelirse kilon takimin ortalamasi etkileniyor vs vs.Dilersen listeye girmeden de liste disinda suan yaptigin gibi kilo vermeye devam edebilirsin.Ne dusunuyorsun bu konuda?
@sertugba , K Konus dinliyorum kizlar ugramiyorsunuz pek her sey yolunda mi?
@Gonulmeyvesi canim nasil gidiyor diyete adptasyon ve spor salonu?
@Wizardmom seni aktif gordum umarim sagligin iyi ve hersey yolundadir canim.
@Harpy huu huuu neredesin guzelim:)
O işler hallolmaz canımAmiiin kuzum
Sen ne yaptın işlerini hallettin mi
Muhasebeciyim canımSen nerde calisiyosun canimm ne iş yapiyosunn
Süpersin kuzumşimdi eve geldik menümü yazıyorum
05.08.2019 PAZARTESİ MENÜM
08.30 peynirli hinfi fümeli küçük sandviç ekmeğine sanviç
09.00 tek şekerli türk kahvesi
12.30 tavuk göğsü haşlama didelenmiş -mevlid pilavındaki gibi- tavuk pilav ama pilav 2-3 yk, bol tavuk bir ayran
15.00 bir sade türk kahvesi
17.00 activya böyle üstünde mısır gevreği olanlardan
19.00 4 köfte sadece
Canim ne guzel mesajlar yazmissin , sayende kendimi cok iyi hissettim tesekkur ederim :)
biraz fazla yemişim karbonhidrat açısından. Aslında normal zamanlarda da böyle yerim ama masaya yapışıp kaldığımdan yaptığım yürüyüş 3te1e düştü. Sanırım yürüyüşümü arttırmam lazım.özeldeyim3 agustosta makarna ve 3dilim ekmek fazla olmus kuzum.
4 agustos gayet guzel.
5 agustosta da bugday corbasi ve kisir bir arada cok olmus.
Ne kadar sacma bir yontem insan isle ilgili bilgileri neden yazili olarak tutmaz ki, aklimda tutuyorum nasil bir gerekce
Devlet dairesinde mi ozelde mi calisiyorsun canim?
SIkma canini, sen en iyi sekilde ustesinden geleceksin.
inşallah.hay allah yaa
allah kolaylık versin canım, bazen oluyor inan hepimiz zaman zaman yaşıyoruz böyle saçma sapan iş yerinde... merak etme 1 ay sonra hepsi oturur, menülerin de çok fazla değil aslında...
maşallah takımımızda ne kadar çok master yapan var. Sana da maşallah. Başarı ile bitirmeni dilerim. Alanında çok güzel bir alanmış insan hakları kulağa hoş geliyor ve merak uyandırıyorCanım ben insan hakları alanında master yapıyorum.
Aynen kuzum ben de bugğn yine sordum doktoruna hani olmamasını daha tavsiye EtselerHaklisin her ameliyatin riskleri var ananemde yakin zamanda ust uste 3 kez anjio oldu, ameliyat da gerekebilir ama cok yasli ameliyat yapmak istemiyoruz demisti doktor.
Allah yardimcisi olsun kuzum.Ameliyatida kolayca, sorunsuz olsun insallah, dualarimdasiniz...
İnşallah kuzumİncelir incelir bir bakmışsın yok olmuş
Safra kesesi alınacak canımah be çok geçmiş olsun canım
ne ameliyatıydı ben kaçırmışım bir yazar mısın belki bilindik biri vardır, bir tavsiye verirler?
Ahahahah ay canım eşim inşallahya bir kere ben tam 200 graaaam verdim 200 grammm
1 kilo verdiğinize kattiyen inanmıyorum inanmal da istemiyorum
şaka canlarım inşallah hepimiz fit oluruz
ama dondurma bu hafta bizim
Oyyyy geçmiş olsun kuzumKızlar ben baya hasta oldum, sanırım hava değişiminden, bütün günü yatakta şehriye çorbasıyla geçirdim. Menüme yazacak bir şey de yokYawrukush
Ahahahahhahahaçoook fenaaa fark etti
tüm elbiselerimi daraltıcam neredeyse
Tebrikler deryacimmKızlar çok stressliyim. Kimseyi germek istemediğim için bugün pek yazmadım
Bu sabah şu bahsettiğim sınavı geçtiğimi ve mülakata hak kazandığımi öğrendim. Tabi bizim meb'in işleri hep son dakika. Tahmin edin ne zamanmis mülakat?
Yarınnnvee mini bir sunum istiyorlar. İng. olacak haliyle tüm ordaki konuşmalarımız. Biraz birşeyler hazırladım. Henüz bitmedi. Bitese de üstünden geçecek vaktim kalır mı emin değilim,
Bir de iyi gözükmek için saçımı boyadım evde kendi kendime.İzlenim önemli. Ne giyeceğime karar vermedim, biraz da ütü işim var. Bir de şöyle genel cümleler düşünmeliyim neden bu eğitime katılmak istediğime dair.
Aynen katiliyorum kaptanima. Deryacim bak ozgeye de metni atip fikir alman cok iyi olur. Yurt disinda yasayan biri sana cok faydali olabilir.Canim hic stres yapma, cok sevindim senin adina ne guzel bir haber.
Saclar boyanmis fistik gibi olmussundur.
Giysiyi hic dert etme, guzel bir kiyafet ayarlayacagina eminim.
Hazirladigin konusmanin uzerinden gecebiliriz firsatin olurda metni yollayabilirsen
Her sey mukemmel olacak, sen zaten donanimli bir insansin ki bu senin meslegin.
Ayy coook guzel bir haberrrr:)))
Harika canim.. ay ne guzel orda oturup cay içebilmek.. bizim icin de icine cek o havayi. Bizin icin de yudumla çayınıSahilden bi goruntu kizlar
Menu el cnm sporlar da oyle..Slm kızlar Pazartesi menü
Sabah 7 ılık su
Sabah 8 tost beyaz peynirli
10 :00 sade türk kahvesi
12 domates çorba yarim kepçe
Piliç tava 3 yk
Salata
1600 yeşil çay
3 tahta büsküvi
3 lt su
Akşam yemeğine ne yicem bilmiyorum kuaföre gidiyorum şimdi canlar
Spor eve gidince leslie 15 dk ve roman üç ayak bi 15 dk da ole yaparım mucuk hepinize
Harikasin senemcim. Cumaya muhtesem nir eksi gelicek ins.
Cuma ya kadar aşırı dikkatli olmaliyiz kaptancim.. ben de arti dayimKilo bildirimim:
Cuma:63.6
Bugun:63.9
Kizlar kahvaltiya geciyorm, gelecegim birzdan :)
Vay vay vayy 2 gunde 1 kilo.. super canimcimcanim cuma 67.3tum, neredeyse -1 kilo
herhalde odem vardi, veya ishalden bu kadar hizli gitti kilo
Allah yardimcin olsun canim cook zor cook. Böyle stres altindayken de insan cok yiyor. Senden onceki yeteri kadar onem vermemis ki kaydetmemis aklinds tutmus3ağustos
Sabah sucuklu yumurta 1d ekmek, domates, salatalık, 6zeytin, peynir
Öğle 1tabak makarna
Akşam 1tb melemen 3d ekmek
Su 3lt
Spor 5000civarı adım
4ağustos
Sabah sucuklu yumurta domates biber 7zeytin
Öğle mangal 2d ekmek, salata
Çekirdek 3 avuç
2 avuç badem
Akşam köfte domates 2d ekmek
Su 3lt
Spor 1500civarı adım
5ağustos
Sabah melemen, 6zeytin, 1kk b peynir, 1d ekmek, 1lokma tahin pekmez
Öğle 1tabak kısır, 1kase buğday çorbası
Akşam mngal domates 1d ekmek
Su 2.5 lt
Spor 6500civarı adım
Kilo maalsef 52
Gitgide alıyorum
Hesapları bugün tutturmuştum
Kiiii
Yeni karışık bir iş daha verdiler elime
Benden önce burada biri çalışmış. Her şeyi aklımda tutuyordum diyorböyle bir çalışma biçimi olabilir mi onun aklındakileri ben nereden bilebilirim ben nerete düştüm böyle ağlamak istiyorum. Bana yakışmaz diye vazgeçiyorum
Süper canimcimŞuan sevinctennn ucucammmmmm ben cuma günü kaç cikmistim ya 90.6 dimi :))) şimdi 90.2 :))))) 8 lere milimmmm kaldiiii
cok guzel menu canim afiyet olsunşimdi eve geldik menümü yazıyorum
05.08.2019 PAZARTESİ MENÜM
08.30 peynirli hinfi fümeli küçük sandviç ekmeğine sanviç
09.00 tek şekerli türk kahvesi
12.30 tavuk göğsü haşlama didelenmiş -mevlid pilavındaki gibi- tavuk pilav ama pilav 2-3 yk, bol tavuk bir ayran
15.00 bir sade türk kahvesi
17.00 activya böyle üstünde mısır gevreği olanlardan
19.00 4 köfte sadece
5 saat mi? masallah canim.. keki gormezdrn geliyorum5 agustos menum
Sabah
Domaates salatalik 3 zeytin 4 5 catal peynir 2 banmalik kayisi receli sekersiz cay
Aksam ustu
Alinazik yemegi 3 yk domates salatasi 2 yk pirinc pilavi
Ara
Cay 1 dilim kekle
Su 3 e yakin
Spor 5 saat yurudum bugun bayram akisverisi hep ayakdaydim bayaa muthis bir spor oldu
Kek ve reçel olmamış5 agustos menum
Sabah
Domaates salatalik 3 zeytin 4 5 catal peynir 2 banmalik kayisi receli sekersiz cay
Aksam ustu
Alinazik yemegi 3 yk domates salatasi 2 yk pirinc pilavi
Ara
Cay 1 dilim kekle
Su 3 e yakin
Spor 5 saat yurudum bugun bayram akisverisi hep ayakdaydim bayaa muthis bir spor oldu
Eveeett derim
AminAllah yardimcin olsun canim cook zor cook. Böyle stres altindayken de insan cok yiyor. Senden onceki yeteri kadar onem vermemis ki kaydetmemis aklinds tutmussen bu kadar dikkatli ve ozenliyken kisa surede çozersin her seyi.. sıkma canını
Allah yardımcın olaunnkuzumHerkese selamlar.
Kolumdaki implanon çıkarıldı.
Tuhaf hissediyorum.
3-4 gün duygusal değişimler yaşayabilirmişim.
Daha kötüsü nasıl olacaksa
Hormonsuz spiral dedi gün verecekler.
Biraz onu araştıracağım.
Pek bilgim yok.
Karnım her geçen gün daha çok şişti.
Umarım düzene girerim.
Korunmak için bişeyler yapmak zorundayım.
Yoksa tedaviye başlamıyorlar.
İlaçlar ağır ve tehlikeliymiş.
Hani kaza ile çocuk olur v.s
Garantiye almak istiyorlar.
Kızım diş çıkarıyor. Fena halde,sürekli kucak,sürekli ağlama.
Oğlum 2 yaş sendromu.
Allah şükür herşeyimiz var
Bende durumlar böyle..
Aynen kuzum en güzeliO işler hallolmaz canım
Çok karıştırmışlar
Kimse not tutmamış
Ben geleli 2 ay olmuş. Son 7yılın işlerini düzenle dediler. Son 7 yılbitmez. En iyisi rahatlamak ve akışına bırakmak. Normal hayata devam
bu mesajı es geçemezdim
haydi başlayalım
Nereden başlayalım
Birde profilden ayarlıyoruz renkleri
Forum seçenekleri stil kısmından
FitFiliz
Umarım mülakatın güzel geçer. Hayırlısı ile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?