Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ALLAH yardımcın olsun canım o kadar yoğunluk ve strese maşallah akşam salatayla yetinmişsin ben olsam düşünemiyorum kendimi...

Duman avcılar klübü kurcam size
Biz kendimiz kurariz tepenede dikiliriz , hic merak etme kuzum :))

Cok iyi dusunmussun Deryacim, senin pratik zekana hayranim :)

Cayin yanindaki revani olmasa daha guzel olacakti menu ama en azindan 3 catal:)

Canikom saat 5te nesfit yerine mesela 1 salatalik yesen, yada 1 kase yogurt gotursen evden.
Ya da 1 avuc badem, ceviz gibi kuruyemis yesen.
Sen bu nesfitleri cikar kuzum hayatindan.
Kahvenin yanindada kuru kayisi ya da hurma mis gibi oluyor.:)

Cok sevindim canim, demekki sabaha cok guzel eksiler gelecek :)

Epey yorulmussun canisi ben onlari spora sayiyorum.
Menunde guzel.
Arkadasinin isten cikmasina ve is yukunun artmasina cok uzuldum.
Allah kolylik versin canim benim..

Harikasin canim, ne guzel suslemissin, marifetli hatun seni:)
Cok eglenin kuzum :))
Begenmene sevindim kaptisim.
Ay ben bu tatlı kuşu o emziğiyle beraber yerimm
maşallah Özlemcim. Allah nazardan korusun
Ama çook tatli di mi yaa
Sagol deryacim evet emzigi evire cevire kemirdi resimlerde
Birde bahcivan kiyafet giymis, cok yakismis masallah
Babannesi ve dedesi soyana kadar guzeldi neymis sicakmis tum resimlerde atletle cikti cocugum neyse sakin olmalıyım.
Bence hastaneden bulaştı canım ama üşüttüm de üstüne çünkü klima açıktı arabada hep
Tekrar gecmis olsun kuzum simdi nasilsin.
Neyseki aksam hafif gecmis canim yarin eksi geliyor mu
Supersin canim sabaha daha da iner
Guzel canim insallah yarin eksilcez
Guzel tatlim peynir helvasi nasil oluyor bu arada canim.
Persembeye yakisir bir menu canim
Kokoreci gorunce bi gozlerim acildi ekmeksizi gorunce rahatldim canim

Aksam cok erken yemissin ve tam persembe gunune yakisir sekilde yemissin canim, tebrikler :)
Demek o arkadas sigara iciyor, olsun onada biraktiririz, sen uzulme :)

Canim bende senin bugun bulustugun arkadasi kiskanmistim ama hic ses etmedim
Aslinda benimde arkadas bulmaya hic firsatim olmadi senin gibi.
Komsularla hep karisilasa karsilasa mesafelide olsak , cocuklardan oturu bir hukukumuz olustu.Birde burasi ayni benim cocuklugumdaki gibi , cocuklarin hepsi site icinde beraber sokaklarda oynuyor. :)
Senin Balikesirdeki dostlarin gibi benim Houstonda arkadasarim var ama araya mesafeler girdi.Yine eskisi gibiyiz kamera aciyoruz, onlar haftada bir bulusuyorlar hemen bende kamerayla dahil oluyorum , kisin ziyaretlerine gittik, martta beraber gemi tatilinde bulustuk ama Houstondayken aile gibiydik , simdi bir yanim hep buruk.
Belkide o yuzden burada hic Turk arkadas bakmadim, aramadim, onlar gibi olmaz diye...
Vanessaya gelince, o ispanyali, cocuklar kanka oldu Akinla, Martin:)
Kucuk ogluylada Arasin arasinda 10 gun var.
Eslerimizde meslektas , hergun okul zamanlari, okuldan sonra parka gidiyoruz, cocuklari oynatiyoruz, hemen hemen ayni seyleri yasiyoruz.Yani aslinda Akin ve martinin arkadasligini devam ettiriyoruz bizde anneler olarak:)
Ama mesela sen yakinimda olsan, ayni dili konustugum, ayni kulturun icinde buyudugum, espri yaptigimda hemen anlayacagini bildigim, olaylara ayni yerlerden bakmamiz daha muhtemel olan bir dost olurdun.Ve her firsatta bulusur ,cok tehlikeli seyler yerdik muhtemelen.Sonrada yine kilo alir ,yine vermeye ugrasirdik :)) seviliyorsun Deryacim.

Canim dinlenmek iyi geldi mi daha iyi misin?
Bu gecede erkenden yat canim..

Su an oturup aglayacagim en son 15 ay once kokorec yedim ve bayilirimmmmm..
Ah yazmasaydin esim, ne yaptin sen

Sağol kuzum teskkur ederim menü yorumun için. Idari isler ve bordro uzmanıyım 500 kişiyiz fabrikada ve tekim yöneticim var bide ik müdürüm artık yöneticimden destek alacağım
Canim su surecte zorlanmadan islerini halledersin umuyorum ki..
Kendini bunaltma, isle ilgili canin sIklilirsa biz hep buradayiz kafani dagitman icin unutma..

8 agustos menum
Sabah 10.30
2 dilim ekmek tambugdayli
2 kk peynir
3 bardak Sekersiz cay

Ara
Sekersiz turk kahvesi yarim fincan

Oglen 17.00
1 avuc kadar kase tonbqlikli makarna

Partide
1 avuc yogurtlu makarna
1 bas parmak kadar borek
4 5 tane dolma
Su 1.5 litre
Spor valla yok ama hosafim cikti kizlar

Bunlarda size soz verdigim resimler
Esim nasil yorgun cikmis yazik erken gelicwkti gondermemisler gec geldi

Sen cekmissin fotosunu yakisiklinin ani olarak, uzme canini.
Buyukler illaki karisiyor hep

Canim borekler olmasa guzelmis menun.
Ben onlar icin 10 dk yuruyus yazayim, sen yarin firsatin olursa hafif yuruyus yap olur mu?

Canim aksam menune kucuk bir ceza gelecek, ama ne guzel olmussunuz hepiniz, masallah size
Nasil gecti partiniz, her sey yolunda miydi?

Yawrukush ay bir türlü telefondan alıntılayamadım valla nesfit götürmeyeceğim aslında iş arkadaşımın nesfitini yedim zaten çünkü öğlen hiçbir şey yiyemedim. bir de bayram tatiline giricez diye bişey almadım da açıkçası ama bayramdan sonra işe daha güzel şeyler götürücem
Bir de akşam leslie yaptım, yarım mekikleri 25er 3 sere çıkardım bacak hareketleri bir kaç karın hareketi (makas vs gibi) yaptım. sabah karın kaslarım hafif ağrıyordu sanırım doğru yoldayım

Canim bencede cok guzel olur, saglikli atistirmaliklar goturursun is yerine.
Salatalik, havuc, bir avuc kadar cig cerezler, kahvenin yanina hurma ya da kayisi gibi..
Sporlarinada cok seviniyorum, yarin guzel bir eksiyle listeye girmeye hazir misin :))

Canım eşim merak etme bütün olayı ekmekmiş, ekmeksiz salatanın içine pek iyi olmadı , ayrıca kankin de aylar sonra yiyebildi ben de her türlü pis sokak yemeğini çok seviyorum ya
Çok tatlısınız maşallah ağzınızın tadı bozulmasın

Bu arada gecen gunki bahsettigim minik havuclarim kendim yaptim Yawrukush ahaha kactim ben.
Canim nasil yaptin bu havuclari, hakkaten cok marifetlisn sen Ozlemcim :))
Cook guzel olmus..

Bende her turlu sokak lezzetinin hastasiyim, pis bogazizda ondan bence :))

Ben yatanzi beybiler, Yawrukush eşim geliyoruz bir yolculuğun sonuna, sporuma yorum yapmadın, senin için yaptım
Ya Gizemcim ben senin menunde kokoreci okudum ,ondan sonrada baska bir sey okuyamadim ki
Sporlarin dudak ucuklatacak cinsten , demek ki bugun toparladin epey canim.
Bence biz birkez daha es olmaliyiz, iple cekiyorum kuzum :)

PERSEMBE MENUM
SABAH

1 bucuk haslanmis yumurta
3 dilim salam
1 yemek kasigi acuka
5 yesil zeytin
1kk peynir
50 kalorilik pita ekmegi

OGLEN
1 kase mercimek corbasi
Pita ekmegi
2-3 kasik salata

ARA
Filtre kahve
1 kucuk kase salata
50 kalorilik sade yogurt

AKSAM
Izgara tavuk
Yarim kase yogurtlu corba

SU: 2.5 LT
SPOR: Gun icinde yuruyus, simdide spor salonuna gidiyorum , agir olmayan bir antreman yapacagim.
cinecin

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

PERSEMBE GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Kozmogirl17100M
Mavi boncukkk
gogo2405100IA
Gonulmeyvesi15DK YURUYUS
LaMademoiselle100IA 50M100IA
Derya_the_queen
enimenime15DK YURUYUS
klbk33200IA 100DK
DeryaOnDiet
Diyetteanne
Yawrukush
stitch
cinecin MUAF MUAF MUAF
DenizinYosunKokusu
fmad200JJ MUAF
Patlicanmoru
Kartanesi3741 10DK YURUYUS
Falanfilannnn MUAF
*ARKADASLAR LUTFEN MENU VE SPORLARINIZI YAZMAYI UNUTMAYIN! BU HAFTADAN ITIBAREN, 3 KEZ UST USTE MENU BILDIRIMI YAPMAZSANIZ , 1 SARI KART ALACAKSINIZ!
TOPLAM 3 SARI KARTI OLAN ARKADASLAR KURALLARIMIZ GEREGI, LISTE DISINDALARSA LISTEYE DAHIL OLAMAYACAKLAR, LISTEDE ISELER IZNE CIKARILACAK YA DA DISKALIFIYE OLACAKLAR...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…