- 6 Ağustos 2019
- 503
- 1.857
- 33
ALLAH yardımcın olsun canım o kadar yoğunluk ve strese maşallah akşam salatayla yetinmişsin ben olsam düşünemiyorum kendimi...Slmm kızlar bugün size yazamadım kusura bakmayın çalışma arkadasimi çıkardılar isten. Ona mı üzüleyim. Butuuuun isler bana kaldı eleman alinmayacakmis ona mı üzüleyim bilemedimmm...
Menümü paylasiyorum
Sabah 2 haşlanmış yumurta kahvaltı
Saat 10 1 şeftali
Saat 11 5 tane antep fıstığı bir dibek kahve bu söndü dönekte zaten paketi de bitti
12 starbucks ta idik şekersiz soğuk latte
1 kepekli puf içinde beyaz peynir ve domates vardı
Saat 16 3 4 çubuk kraker
1 yeşil çay
19 30 salata domates marul zeytinyağ ve az tuz ile
Şu 2 lt
Spor yok çünkü cook yorgunum ayaklarım kalkmiyooo
Biz kendimiz kurariz tepenede dikiliriz , hic merak etme kuzum :))Duman avcılar klübü kurcam size
Cok iyi dusunmussun Deryacim, senin pratik zekana hayranim :)Bir iki kişi daha çıkarsa tek başına dırdırımızı çekmekten kurtulursun Gizemcim
Bak bu sen:
Bu da ben:
Bu da Özge:
(Özgecim seni de eli sopalı yaptık ama Amerika'da daha yaygın bi spor beyzbol, ondan sırf☺☺)
Cayin yanindaki revani olmasa daha guzel olacakti menu ama en azindan 3 catal:)Selam kizlar
8 agustos menum
Sabah
Biraz peynir 3 4 banmalik recek 4 isirik simit domates salatalik sekersiz cay
Oglen
Ayran corbasi
Ara
Kahve sutlu
Aksam
Kuru patlican dolmasi biraz domates salatasi
3 catal revani cayin yaninda
Su 2 5
Spor simdi yuruyuse gidiyorum 1 saat insallah
Canikom saat 5te nesfit yerine mesela 1 salatalik yesen, yada 1 kase yogurt gotursen evden.08.08.2019 PERŞEMBE MENÜ
08.00 iki adet kayısı
08.30 beyaz peynirli ekmeğe tost
09.00 tek şekerli türk kahvem
13.00 3yk pilav 3yk patlıcam 2-3 kaşık mercimek çorbası yemek çok kötüydü bugün
14.00 bir sade kahve yanında şölen paketli çikolata 1 adet şu bayram çikolatalarından yuvarlak
17.00 çok acıktığımdan sütlü nesfit yedim
20.00 3 köfte
SU 2 litre
SPOR birazdan dünlü leslie ve hafif pilates hareketlerimi yapacağım.
öpüyorum siziii
Cok sevindim canim, demekki sabaha cok guzel eksiler gelecek :)Kizlar normal de cuma sabah tartilcaz ama dayanamadim demin tartildim ve 58.1 ciktim :) baslangic kilom 59.3 du nasil şok oldum tartida anlatamam ve rejim istediğim gibi yapamıyorum hic 2 hafta bile olmadan bu kadar vermeye şok yaşadım ve tokum yani suan o halimle boyle ciktim :)
Epey yorulmussun canisi ben onlari spora sayiyorum.Slmm kızlar bugün size yazamadım kusura bakmayın çalışma arkadasimi çıkardılar isten. Ona mı üzüleyim. Butuuuun isler bana kaldı eleman alinmayacakmis ona mı üzüleyim bilemedimmm...
Menümü paylasiyorum
Saat 10 1 şeftali
Saat 11 5 tane antep fıstığı bir dibek kahve bu söndü dönekte zaten paketi de bitti
Saat 16 3 4 çubuk kraker
1 yeşil çay
Şu 2 lt
Begenmene sevindim kaptisim.Harikasin canim, ne guzel suslemissin, marifetli hatun seni:)
Cok eglenin kuzum :))
Sagol deryacim evet emzigi evire cevire kemirdi resimlerdeAy ben bu tatlı kuşu o emziğiyle beraber yerimm
maşallah Özlemcim. Allah nazardan korusun
Ama çook tatli di mi yaa
Babannesi ve dedesi soyana kadar guzeldi neymis sicakmis tum resimlerde atletle cikti cocugum neyse sakin olmalıyım.Birde bahcivan kiyafet giymis, cok yakismis masallah
Tekrar gecmis olsun kuzum simdi nasilsin.Bence hastaneden bulaştı canım ama üşüttüm de üstüne çünkü klima açıktı arabada hep
Neyseki aksam hafif gecmis canim yarin eksi geliyor mu08.08.2019 PERŞEMBE MENÜ
08.00 iki adet kayısı
08.30 beyaz peynirli ekmeğe tost
09.00 tek şekerli türk kahvem
13.00 3yk pilav 3yk patlıcam 2-3 kaşık mercimek çorbası yemek çok kötüydü bugün
14.00 bir sade kahve yanında şölen paketli çikolata 1 adet şu bayram çikolatalarından yuvarlak
17.00 çok acıktığımdan sütlü nesfit yedim
20.00 3 köfte
SU 2 litre
SPOR birazdan dünlü leslie ve hafif pilates hareketlerimi yapacağım.
öpüyorum siziii
Supersin canim sabaha daha da inerKizlar normal de cuma sabah tartilcaz ama dayanamadim demin tartildim ve 58.1 ciktim :) baslangic kilom 59.3 du nasil şok oldum tartida anlatamam ve rejim istediğim gibi yapamıyorum hic 2 hafta bile olmadan bu kadar vermeye şok yaşadım ve tokum yani suan o halimle boyle ciktim :)
Guzel canim insallah yarin eksilcezSlmm kızlar bugün size yazamadım kusura bakmayın çalışma arkadasimi çıkardılar isten. Ona mı üzüleyim. Butuuuun isler bana kaldı eleman alinmayacakmis ona mı üzüleyim bilemedimmm...
Menümü paylasiyorum
Saat 10 1 şeftali
Saat 16 3 4 çubuk kraker
1 yeşil çay
Şu 2 lt
Guzel tatlim peynir helvasi nasil oluyor bu arada canim.8agustos perşembe
Spor: gün içinde yaklaşık 2 saat yürüdüm. Bir arada havuza uğradık yarım saatliğine.
+Akşam yürüyüşü yarıda kesildi buluştuk bahsettiğim arkadaşla (ay iki sigara içti yanıbaşımdagaliba çok üstüne gittim gizomun, duman kokladim azıcık
Menü: sabah 9 klasik kahvaltı
12: kahve ve Goji berry
13.30 haşlanmış bamya ( bayila bayila yedim, tadı çok güzel geldi) + kefir
17.00: 5 mürdüm erik, tatlı tabağı miktarında kavrulmuş kıyma, iki çatal da peynir helvası
Persembeye yakisir bir menu canimPerşembe
14.00
Sucuklu yumurta
Az peynir
Bir dilim ekmek
Domates salatalık
2yk zeytinyağı
16.00
Kavun 1 pors
18.00
Çilekli yoğurt
Yeşil fasulye 1 tabak
Salata
Kızlar erken uyursam diye şimdiden yazıyorum
Su 4L yaklaştım
Bitki çaylarını vs saymadan tabi
Spor yok yatakta yatış..
Yawrukush
@stitch
Kozmogirl17
Ankee
Kokoreci gorunce bi gozlerim acildi ekmeksizi gorunce rahatldim canim8 ağustos menüm
Uno denge tam tahil ekmeklerden peyaz peynir + acuka + köz kırmızı biber sandviç + 8 zeytin
Ara
Latte + 3 hurma
Akşam
Kokoreç (eti sadece) + salata + 3 kaşık yoğurt
Üstüne
Şeftali + sütlü kahve
3lt su
Sporum
40 dk koşu bandı yürüyüş
15 dk spinning bisiklet
18 x 5 mekik
18x 5 iç bacak makine sıkma
20 squat
Yawrukush
Aksam cok erken yemissin ve tam persembe gunune yakisir sekilde yemissin canim, tebrikler :)8agustos perşembe
Spor: gün içinde yaklaşık 2 saat yürüdüm. Bir arada havuza uğradık yarım saatliğine.
+Akşam yürüyüşü yarıda kesildi buluştuk bahsettiğim arkadaşla (ay iki sigara içti yanıbaşımdagaliba çok üstüne gittim gizomun, duman kokladim azıcık
Menü: sabah 9 klasik kahvaltı
12: kahve ve Goji berry
13.30 haşlanmış bamya ( bayila bayila yedim, tadı çok güzel geldi) + kefir
17.00: 5 mürdüm erik, tatlı tabağı miktarında kavrulmuş kıyma, iki çatal da peynir helvası
Canim bende senin bugun bulustugun arkadasi kiskanmistim ama hic ses etmedimAma ben Vanessa yi kıskanırım şimdibenden selam söyle olur mu arkadaşına
Tamam tamam sevindim Özge'cim aslında kafa dengi bir arkadaş çok muhteşem gerçekten.
Benim pek fırsatım olmadı arkadaş edinmeye aslında, buraya gelince okullar doluydu önce görevlendirme çalıştım (öyle olunca da kendini tam o okula-ortama ait hissedemiyorsun)
Şimdiki okulumdakilerle de anlattığım gibiyiz. Bizim sitede de pek öyle komşuluk yok, zaten ev okul derken benim de pek vaktim kalmıyor. Bir de seçiciyim huyum kurusun, kolay alisamam.
Ama balıkesirde çok güzel dostlarim vardı, çok özlüyorum onları. Bir wp grubumuz var ama aynı olmuyor öyle de.
Belki buraya kolay alışamamamın bir sebebi de aklımın orda kalmasıdır
Aman neyse derin mevzular, umarım böyle hepimizin karşısına iyi insanlar çıkar iki lafın belini kirabileceğimiz
Canim dinlenmek iyi geldi mi daha iyi misin?Perşembe
14.00
Sucuklu yumurta
Az peynir
Bir dilim ekmek
Domates salatalık
2yk zeytinyağı
16.00
Kavun 1 pors
18.00
Çilekli yoğurt
Yeşil fasulye 1 tabak
Salata
Kızlar erken uyursam diye şimdiden yazıyorum
Su 4L yaklaştım
Bitki çaylarını vs saymadan tabi
Spor yok yatakta yatış..
Yawrukush
@stitch
Kozmogirl17
Ankee
Su an oturup aglayacagim en son 15 ay once kokorec yedim ve bayilirimmmmm..8 ağustos menüm
Uno denge tam tahil ekmeklerden peyaz peynir + acuka + köz kırmızı biber sandviç + 8 zeytin
Ara
Latte + 3 hurma
Akşam
Kokoreç (eti sadece) + salata + 3 kaşık yoğurt
Üstüne
Şeftali + sütlü kahve
3lt su
Sporum
40 dk koşu bandı yürüyüş
15 dk spinning bisiklet
18 x 5 mekik
18x 5 iç bacak makine sıkma
20 squat
Yawrukush
Canim su surecte zorlanmadan islerini halledersin umuyorum ki..Sağol kuzum teskkur ederim menü yorumun için. Idari isler ve bordro uzmanıyım 500 kişiyiz fabrikada ve tekim yöneticim var bide ik müdürüm artık yöneticimden destek alacağım
Sen cekmissin fotosunu yakisiklinin ani olarak, uzme canini.Begenmene sevindim kaptisim.
Sagol deryacim evet emzigi evire cevire kemirdi resimlerde
Babannesi ve dedesi soyana kadar guzeldi neymis sicakmis tum resimlerde atletle cikti cocugum neyse sakin olmalıyım.
Tekrar gecmis olsun kuzum simdi nasilsin.
Neyseki aksam hafif gecmis canim yarin eksi geliyor mu
Supersin canim sabaha daha da iner
Guzel canim insallah yarin eksilcez
Guzel tatlim peynir helvasi nasil oluyor bu arada canim.
Persembeye yakisir bir menu canim
Kokoreci gorunce bi gozlerim acildi ekmeksizi gorunce rahatldim canim
Canim borekler olmasa guzelmis menun.İyi geceler kızlar ancak fırsat bulabildim yazmaya hep mi böyle kadınların işi yoğun tecrübeli arkadaşlar ne dersiniz evliliğin ilk zamanları daha benim herkes çocuk olunca gör diyor...
bugünkü menüm :
Kahvaltı öğle karışık tatil diye pinekliyorum şu ara saat 11.30 iki yumurtadan omlet kıymalı az peynirli, salatalık, çay, 1,5 dilim tam buğday ekmeği ve zeytin
Ara öğün 16 gibi acıkmadım çünkü hiç üç kayısı ve ilk kez hayatımda el açması börek yaptım o pişmiş diye yarım -1 dilim arasında yedim
Akşam 19.30 bir kase mercimekli yoğurt çorbası, bol salata ,beş köfte küçük porsiyon yapmıştım, bir dilimden az börek yine ama diğer tepsiyi kontrol ettim bu sefer (bahaneler)
Ara 22.00 gibi çay
2 lden biraz az su... bugün spor yok maalesef ... umarım yarın böyle olmaz ve kısa sürede sağlıklı beslenme spor düzenine geçebilirim
Bu arada Pazar alışverişi çık ağır olduğu için markete öbür gün gidelim dedi eşim bol sebze meyve yeşillik aldım şimdilik
Canim aksam menune kucuk bir ceza gelecek, ama ne guzel olmussunuz hepiniz, masallah size8 agustos menum
Sabah 10.30
2 dilim ekmek tambugdayli
2 kk peynir
3 bardak Sekersiz cay
Ara
Sekersiz turk kahvesi yarim fincan
Oglen 17.00
1 avuc kadar kase tonbqlikli makarna
Partide
1 avuc yogurtlu makarna
1 bas parmak kadar borek
4 5 tane dolma
Su 1.5 litre
Spor valla yok ama hosafim cikti kizlar
Bunlarda size soz verdigim resimler
Esim nasil yorgun cikmis yazik erken gelicwkti gondermemisler gec geldi
Eki Görüntüle 2297124 Eki Görüntüle 2297125
Cok sukur canim yarinida atlattikmi tammdir bu is dua ediyorum bu gece uyutsun bebeler beni.Canim aksam menune kucuk bir ceza gelecek, ama ne guzel olmussunuz hepiniz, masallah size
Nasil gecti partiniz, her sey yolunda miydi?
Canim bencede cok guzel olur, saglikli atistirmaliklar goturursun is yerine.Yawrukush ay bir türlü telefondan alıntılayamadım valla nesfit götürmeyeceğim aslında iş arkadaşımın nesfitini yedim zaten çünkü öğlen hiçbir şey yiyemedim. bir de bayram tatiline giricez diye bişey almadım da açıkçası ama bayramdan sonra işe daha güzel şeyler götürücem
Bir de akşam leslie yaptım, yarım mekikleri 25er 3 sere çıkardım bacak hareketleri bir kaç karın hareketi (makas vs gibi) yaptım. sabah karın kaslarım hafif ağrıyordu sanırım doğru yoldayım
Insallah canisi sende yat dinlen , yarinada kolayliklar diliyorum.Cok sukur canim yarinida atlattikmi tammdir bu is dua ediyorum bu gece uyutsun bebeler beni.
Herkese hayirli geceler ilerleyen saatlerde gorusmek uzere her nerede yasiyor ve yasatiliyorsaniz opuyorum tatlislerInsallah canisi sende yat dinlen , yarinada kolayliklar diliyorum.
Bende optum seniHerkese hayirli geceler ilerleyen saatlerde gorusmek uzere her nerede yasiyor ve yasatiliyorsaniz opuyorum tatlisler
Canım eşim merak etme bütün olayı ekmekmiş, ekmeksiz salatanın içine pek iyi olmadı , ayrıca kankin de aylar sonra yiyebildiAksam cok erken yemissin ve tam persembe gunune yakisir sekilde yemissin canim, tebrikler :)
Demek o arkadas sigara iciyor, olsun onada biraktiririz, sen uzulme :)
Canim bende senin bugun bulustugun arkadasi kiskanmistim ama hic ses etmedim
Aslinda benimde arkadas bulmaya hic firsatim olmadi senin gibi.
Komsularla hep karisilasa karsilasa mesafelide olsak , cocuklardan oturu bir hukukumuz olustu.Birde burasi ayni benim cocuklugumdaki gibi , cocuklarin hepsi site icinde beraber sokaklarda oynuyor. :)
Senin Balikesirdeki dostlarin gibi benim Houstonda arkadasarim var ama araya mesafeler girdi.Yine eskisi gibiyiz kamera aciyoruz, onlar haftada bir bulusuyorlar hemen bende kamerayla dahil oluyorum , kisin ziyaretlerine gittik, martta beraber gemi tatilinde bulustuk ama Houstondayken aile gibiydik , simdi bir yanim hep buruk.
Belkide o yuzden burada hic Turk arkadas bakmadim, aramadim, onlar gibi olmaz diye...
Vanessaya gelince, o ispanyali, cocuklar kanka oldu Akinla, Martin:)
Kucuk ogluylada Arasin arasinda 10 gun var.
Eslerimizde meslektas , hergun okul zamanlari, okuldan sonra parka gidiyoruz, cocuklari oynatiyoruz, hemen hemen ayni seyleri yasiyoruz.Yani aslinda Akin ve martinin arkadasligini devam ettiriyoruz bizde anneler olarak:)
Ama mesela sen yakinimda olsan, ayni dili konustugum, ayni kulturun icinde buyudugum, espri yaptigimda hemen anlayacagini bildigim, olaylara ayni yerlerden bakmamiz daha muhtemel olan bir dost olurdun.Ve her firsatta bulusur ,cok tehlikeli seyler yerdik muhtemelen.Sonrada yine kilo alir ,yine vermeye ugrasirdik :)) seviliyorsun Deryacim.
Canim dinlenmek iyi geldi mi daha iyi misin?
Bu gecede erkenden yat canim..
Su an oturup aglayacagim en son 15 ay once kokorec yedim ve bayilirimmmmm..
Ah yazmasaydin esim, ne yaptin sen
Canim su surecte zorlanmadan islerini halledersin umuyorum ki..
Kendini bunaltma, isle ilgili canin sIklilirsa biz hep buradayiz kafani dagitman icin unutma..
Çok tatlısınız maşallah ağzınızın tadı bozulmasın8 agustos menum
Sabah 10.30
2 dilim ekmek tambugdayli
2 kk peynir
3 bardak Sekersiz cay
Ara
Sekersiz turk kahvesi yarim fincan
Oglen 17.00
1 avuc kadar kase tonbqlikli makarna
Partide
1 avuc yogurtlu makarna
1 bas parmak kadar borek
4 5 tane dolma
Su 1.5 litre
Spor valla yok ama hosafim cikti kizlar
Bunlarda size soz verdigim resimler
Esim nasil yorgun cikmis yazik erken gelicwkti gondermemisler gec geldi
Eki Görüntüle 2297124 Eki Görüntüle 2297125
Canim nasil yaptin bu havuclari, hakkaten cok marifetlisn sen Ozlemcim :))Bu arada gecen gunki bahsettigim minik havuclarim kendim yaptimYawrukush ahaha kactim ben.
Bende her turlu sokak lezzetinin hastasiyim, pis bogazizda ondan bence :))Canım eşim merak etme bütün olayı ekmekmiş, ekmeksiz salatanın içine pek iyi olmadı , ayrıca kankin de aylar sonra yiyebildiben de her türlü pis sokak yemeğini çok seviyorum ya
Çok tatlısınız maşallah ağzınızın tadı bozulmasın
Ya Gizemcim ben senin menunde kokoreci okudum ,ondan sonrada baska bir sey okuyamadim kiBen yatanzi beybiler,Yawrukush eşim geliyoruz bir yolculuğun sonuna, sporuma yorum yapmadın, senin için yaptım
İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
Kozmogirl17 | 100M | ||||||
Mavi boncukkk | |||||||
gogo2405 | 100IA | ||||||
Gonulmeyvesi | 15DK YURUYUS | ||||||
LaMademoiselle | 100IA 50M | 100IA | |||||
Derya_the_queen | |||||||
enimenime | 15DK YURUYUS | ||||||
klbk33 | 200IA | 100DK | |||||
DeryaOnDiet | |||||||
Diyetteanne | |||||||
Yawrukush | |||||||
stitch | |||||||
cinecin | |||||||
DenizinYosunKokusu | |||||||
fmad | 200JJ | ||||||
Patlicanmoru | |||||||
Kartanesi3741 | 10DK YURUYUS | ||||||
Falanfilannnn |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?