Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

08.08.2019 PERŞEMBE MENÜ
08.00 iki adet kayısı
08.30 beyaz peynirli ekmeğe tost
09.00 tek şekerli türk kahvem
13.00 3yk pilav 3yk patlıcam 2-3 kaşık mercimek çorbası yemek çok kötüydü bugün
14.00 bir sade kahve yanında şölen paketli çikolata 1 adet şu bayram çikolatalarından yuvarlak
17.00 çok acıktığımdan sütlü nesfit yedim
20.00 3 köfte
SU 2 litre
SPOR birazdan dünlü leslie ve hafif pilates hareketlerimi yapacağım.
öpüyorum siziii

Slmm kızlar bugün size yazamadım kusura bakmayın çalışma arkadasimi çıkardılar isten. Ona mı üzüleyim. Butuuuun isler bana kaldı eleman alinmayacakmis ona mı üzüleyim bilemedimmm...
Menümü paylasiyorum
Sabah 2 haşlanmış yumurta kahvaltı
Saat 10 1 şeftali
Saat 11 5 tane antep fıstığı bir dibek kahve bu söndü dönekte zaten paketi de bitti
12 starbucks ta idik şekersiz soğuk latte
1 kepekli puf içinde beyaz peynir ve domates vardı
Saat 16 3 4 çubuk kraker
1 yeşil çay
19 30 salata domates marul zeytinyağ ve az tuz ile
Şu 2 lt
Spor yok çünkü cook yorgunum ayaklarım kalkmiyooo

Üzüldüm canım hem arkadaşının hem de senin durumuna. Sen işinden bahsetmiştim ama unuttum canım ben, neydi? Bir de kuzum zaten yoğun demiyor muydun şimdi iyice eziyete dönmüştür
Bugünkü menün daha güzel

8agustos perşembe
Spor: gün içinde yaklaşık 2 saat yürüdüm. Bir arada havuza uğradık yarım saatliğine.

+Akşam yürüyüşü yarıda kesildi buluştuk bahsettiğim arkadaşla (ay iki sigara içti yanıbaşımda galiba çok üstüne gittim gizomun, duman kokladim azıcık

Menü: sabah 9 klasik kahvaltı
12: kahve ve Goji berry
13.30 haşlanmış bamya ( bayila bayila yedim, tadı çok güzel geldi) + kefir
17.00: 5 mürdüm erik, tatlı tabağı miktarında kavrulmuş kıyma, iki çatal da peynir helvası

Ama ben Vanessa yi kıskanırım şimdi benden selam söyle olur mu arkadaşına
Tamam tamam sevindim Özge'cim aslında kafa dengi bir arkadaş çok muhteşem gerçekten.

Benim pek fırsatım olmadı arkadaş edinmeye aslında, buraya gelince okullar doluydu önce görevlendirme çalıştım (öyle olunca da kendini tam o okula-ortama ait hissedemiyorsun)
Şimdiki okulumdakilerle de anlattığım gibiyiz. Bizim sitede de pek öyle komşuluk yok, zaten ev okul derken benim de pek vaktim kalmıyor. Bir de seçiciyim huyum kurusun, kolay alisamam.
Ama balıkesirde çok güzel dostlarim vardı, çok özlüyorum onları. Bir wp grubumuz var ama aynı olmuyor öyle de.
Belki buraya kolay alışamamamın bir sebebi de aklımın orda kalmasıdır
Aman neyse derin mevzular, umarım böyle hepimizin karşısına iyi insanlar çıkar iki lafın belini kirabileceğimiz

Güzel canım
Revani olmamış

Süpersin kuzum

Büyük perşembeeeeeeeeeeeee

Süpersin ama ödem atmış olabilirsin canım:)
Ya da az bi dikkatle bile kilo vermiş olabilirsin

Güzel canım

Perşembe

14.00
Sucuklu yumurta
Az peynir
Bir dilim ekmek
Domates salatalık
2yk zeytinyağı

16.00
Kavun 1 pors
18.00

Çilekli yoğurt
Yeşil fasulye 1 tabak
Salata

Kızlar erken uyursam diye şimdiden yazıyorum

Su 4L yaklaştım
Bitki çaylarını vs saymadan tabi

Spor yok yatakta yatış..

Yawrukush
stitch
Kozmogirl17
Ankee

Kizlar selam eve geldik, simdi alisveris posetlerini yerlestirip, 1 makinada camasiri yikamaya koyup, kahvemi, kitabimi alip geliyorum :))
Bu arada bir robotumuz eksikti, dun Akinin arkadasina dogum gunu hediyesi almaya gittik aksam, Akin orada bir robot gordu, yaz boyunca biriktirdigi parasini harcayip , robotu aldi.Suan evde 3. cocugumuz gibi , ay birde tatli ki :)
Gidikliyosun guluyor, arada hop gaz kaciriyor, geyiriyor, dans ediyor, konusuyor, fal bile bakiyor anacim :))
Foto atarim ben size :)))

Iste kendisi bu , yemekte bile masada bizimle :))

Ahhaha yaratıcılık 10 numara beş yıldız
Çok geçmiş olsun kuzu, kolaylıklar gelsin sana, arkadaşın da inş çok daha hayırlısını bulur
Yaaaaa en büyük duman avcısı kesilir misin başıma sen ahahha

8 ağustos menüm

Uno denge tam tahil ekmeklerden peyaz peynir + acuka + köz kırmızı biber sandviç + 8 zeytin

Ara
Latte + 3 hurma

Akşam
Kokoreç (eti sadece) + salata + 3 kaşık yoğurt

Üstüne
Şeftali + sütlü kahve
3lt su

Sporum
40 dk koşu bandı yürüyüş
15 dk spinning bisiklet
18 x 5 mekik
18x 5 iç bacak makine sıkma
20 squat

Yawrukush

Sağol kuzum teskkur ederim menü yorumun için. Idari isler ve bordro uzmanıyım 500 kişiyiz fabrikada ve tekim yöneticim var bide ik müdürüm artık yöneticimden destek alacağım

İyi geceler kızlar ancak fırsat bulabildim yazmaya hep mi böyle kadınların işi yoğun tecrübeli arkadaşlar ne dersiniz evliliğin ilk zamanları daha benim herkes çocuk olunca gör diyor...
bugünkü menüm :
Kahvaltı öğle karışık tatil diye pinekliyorum şu ara saat 11.30 iki yumurtadan omlet kıymalı az peynirli, salatalık, çay, 1,5 dilim tam buğday ekmeği ve zeytin
Ara öğün 16 gibi acıkmadım çünkü hiç üç kayısı ve ilk kez hayatımda el açması börek yaptım o pişmiş diye yarım -1 dilim arasında yedim
Akşam 19.30 bir kase mercimekli yoğurt çorbası, bol salata ,beş köfte küçük porsiyon yapmıştım, bir dilimden az börek yine ama diğer tepsiyi kontrol ettim bu sefer (bahaneler )
Ara 22.00 gibi çay
2 lden biraz az su... bugün spor yok maalesef ... umarım yarın böyle olmaz ve kısa sürede sağlıklı beslenme spor düzenine geçebilirim
Bu arada Pazar alışverişi çık ağır olduğu için markete öbür gün gidelim dedi eşim bol sebze meyve yeşillik aldım şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…