- 3 Ocak 2017
- 1.469
- 2.865
- 63
Üzüldüm canım hem arkadaşının hem de senin durumuna. Sen işinden bahsetmiştim ama unuttum canım ben, neydi? Bir de kuzum zaten yoğun demiyor muydun şimdi iyice eziyete dönmüştürSlmm kızlar bugün size yazamadım kusura bakmayın çalışma arkadasimi çıkardılar isten. Ona mı üzüleyim. Butuuuun isler bana kaldı eleman alinmayacakmis ona mı üzüleyim bilemedimmm...
Menümü paylasiyorum
Sabah 2 haşlanmış yumurta kahvaltı
Saat 10 1 şeftali
Saat 11 5 tane antep fıstığı bir dibek kahve bu söndü dönekte zaten paketi de bitti
12 starbucks ta idik şekersiz soğuk latte
1 kepekli puf içinde beyaz peynir ve domates vardı
Saat 16 3 4 çubuk kraker
1 yeşil çay
19 30 salata domates marul zeytinyağ ve az tuz ile
Şu 2 lt
Spor yok çünkü cook yorgunum ayaklarım kalkmiyooo
Ama ben Vanessa yi kıskanırım şimdiBende 2018 mayis ayinda, 10 yil yasadigim ,2.memleketim dedigim texastan , californiaya tasindim Deryacim.
Oyuzden seni o kadar iyi anliyorum ki..
Kafa dengi insanlar bulup arkadas olmak, yillar gectikce zorlasiyor.
Benim oturdugum sitede 2 hintli , 1 cinli samimi komsularim var , onlarinda cocuklari var cocuklar beraber oynuyorlar, birbirlerinin evlerine gidip geliyorlar vs ama bir mesafe var aramizda haliyle..
1 tanede esimin eski is yerinden arkadasinin esi var ki dunya iyisi onu cok seviyorum, gercekten melegin insanda vucut bulmus hali.Ama onunlada evlerimiz uzak sIk gorusemiyoruz.
1 tanede Akinin sinif arkadasinin annesi var, ismi Vanessa cok sIk duyacaksiniz o yuzden yazayim dedim.
15 aydir yakinlasabilidigim , arada dertlesebildigimiz tek insan.
Ikimizin de 2 oglu var ve hepsi yasitlar.
Umuyorum sende kafana gore arkadaslar edinirsin canim..
Evet canim sabah ac karnina, hatta mumkunse anadan uryan :)))
Güzel canımSelam kizlar
8 agustos menum
Sabah
Biraz peynir 3 4 banmalik recek 4 isirik simit domates salatalik sekersiz cay
Oglen
Ayran corbasi
Ara
Kahve sutlu
Aksam
Kuru patlican dolmasi biraz domates salatasi
3 catal revani cayin yaninda
Su 2 5
Spor simdi yuruyuse gidiyorum 1 saat insallah
Süpersin kuzum8agustos perşembe
Spor: gün içinde yaklaşık 2 saat yürüdüm. Bir arada havuza uğradık yarım saatliğine.
+Akşam yürüyüşü yarıda kesildi buluştuk bahsettiğim arkadaşla (ay iki sigara içti yanıbaşımdagaliba çok üstüne gittim gizomun, duman kokladim azıcık
Menü: sabah 9 klasik kahvaltı
12: kahve ve Goji berry
13.30 haşlanmış bamya ( bayila bayila yedim, tadı çok güzel geldi) + kefir
17.00: 5 mürdüm erik, tatlı tabağı miktarında kavrulmuş kıyma, iki çatal da peynir helvası
Büyük perşembeeeeeeeeeeeee08.08.2019 PERŞEMBE MENÜ
08.00 iki adet kayısı
08.30 beyaz peynirli ekmeğe tost
09.00 tek şekerli türk kahvem
13.00 3yk pilav 3yk patlıcam 2-3 kaşık mercimek çorbası yemek çok kötüydü bugün
14.00 bir sade kahve yanında şölen paketli çikolata 1 adet şu bayram çikolatalarından yuvarlak
17.00 çok acıktığımdan sütlü nesfit yedim
20.00 3 köfte
SU 2 litre
SPOR birazdan dünlü leslie ve hafif pilates hareketlerimi yapacağım.
öpüyorum siziii
Süpersin ama ödem atmış olabilirsin canım:)Kizlar normal de cuma sabah tartilcaz ama dayanamadim demin tartildim ve 58.1 ciktim :) baslangic kilom 59.3 du nasil şok oldum tartida anlatamam ve rejim istediğim gibi yapamıyorum hic 2 hafta bile olmadan bu kadar vermeye şok yaşadım ve tokum yani suan o halimle boyle ciktim :)
Güzel canımSlmm kızlar bugün size yazamadım kusura bakmayın çalışma arkadasimi çıkardılar isten. Ona mı üzüleyim. Butuuuun isler bana kaldı eleman alinmayacakmis ona mı üzüleyim bilemedimmm...
Menümü paylasiyorum
Saat 10 1 şeftali
Saat 11 5 tane antep fıstığı bir dibek kahve bu söndü dönekte zaten paketi de bitti
Saat 16 3 4 çubuk kraker
1 yeşil çay
Şu 2 lt
Sen nasılsın peki Feyzacim? Sabaha göre daha iyi misin?Güzel canım
Ahhaha yaratıcılık 10 numara beş yıldızBir iki kişi daha çıkarsa tek başına dırdırımızı çekmekten kurtulursun Gizemcim
Bak bu sen:
Bu da ben:
Bu da Özge:
(Özgecim seni de eli sopalı yaptık ama Amerika'da daha yaygın bi spor beyzbol, ondan sırf☺☺)
Çok geçmiş olsun kuzu, kolaylıklar gelsin sana, arkadaşın da inş çok daha hayırlısını bulurSlmm kızlar bugün size yazamadım kusura bakmayın çalışma arkadasimi çıkardılar isten. Ona mı üzüleyim. Butuuuun isler bana kaldı eleman alinmayacakmis ona mı üzüleyim bilemedimmm...
Menümü paylasiyorum
Saat 10 1 şeftali
Saat 16 3 4 çubuk kraker
1 yeşil çay
Şu 2 lt
Yaaaaa en büyük duman avcısı kesilir misin başıma sen ahahha8agustos perşembe
Spor: gün içinde yaklaşık 2 saat yürüdüm. Bir arada havuza uğradık yarım saatliğine.
+Akşam yürüyüşü yarıda kesildi buluştuk bahsettiğim arkadaşla (ay iki sigara içti yanıbaşımdagaliba çok üstüne gittim gizomun, duman kokladim azıcık
Menü: sabah 9 klasik kahvaltı
12: kahve ve Goji berry
13.30 haşlanmış bamya ( bayila bayila yedim, tadı çok güzel geldi) + kefir
17.00: 5 mürdüm erik, tatlı tabağı miktarında kavrulmuş kıyma, iki çatal da peynir helvası
Üzüldüm canım hem arkadaşının hem de senin durumuna. Sen işinden bahsetmiştim ama unuttum canım ben, neydi? Bir de kuzum zaten yoğun demiyor muydun şimdi iyice eziyete dönmüştür
Bugünkü menün daha güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?