Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

stitch canım bu sabah tortilla ekmeğini iki yandan kesip daraltilip, içine geçenlerde rastlayip aldığım bebek ispanaklari doldurdum (ama baya çok, 15 yaprak vardır) sonra eriyen beyaz peynir koydum uzunlamasına sardım. (3e katlanmış gibi oldu) sonra da öyle yağsız tost yaptım, aldım yanima. Tuz gölünün ordan geçerken de yedim
Senin tariften ilham aldım.
Çok lezzetli oldu. Yazın denenecekler listesine fistiklar

Sizede jyi yolculuklar tatilden resim atican sozunu unutma kuzum ve bu hafta esim oldugunu unutmazsan sevinirim
bir stres bastı şu an

Her yerde farklı, çanakkale değişik yapıyor. Gelibolu, Tekirdağdakiler güzel.
Balıkesir'de de var ama o daha da farklı beğenmiyorum onu mesela
Sen nerelisin gamzecim?
biz baba tarafı selanik anne tarafı bulgar göçmeni de baba tarafı selanik-istanbul yapmışlar yıllarca soyacağında istanbul hep o nedenle

Evet canım bu yol da çok kalabalık. Korkmuşlar mi annenler depremde canım? Ne güzel kavuşmuşsunuz, darısı başıma
Korkmuşlar
Depremde kapılar bile açılmıyor kilitleniyor diyorlar
Ve insan depremde bina altında kalıp ölmeden önce zaten korkudan kalp krizinden ölür dediler

Ayyy teşekkür ederim

Ahahahhaha ayyy uyandım

Tanışma kısmı biraz ilginç teee çocukluk dönemine iniyor
Beni 5. Sınıftan tanıyor ben 7. Sınıftan diyim
Öğrenci diş hekimliği okuyor şu an:) birlikte bitireceğiz inşallah:)

Kizlar suan yine ninni esliginde ufakligi uyutuyorum esimde kalkmadi daha eee burdada feyzos yataktaymis daha bi uyku basti yarim goz yaziyorum valla bu mesaji
Ayyy kuzum bu mesaj üstüne ananemin yanına çıktım ateşini falan ölçtüm yemek yedirdik annemle
Hastayım diye çok çıkmak istemiyordum ama Dedem biraz terliyor falan dedi ateş ölçerleri de bitmiş pili sanırım çıktım baktım geldim
Normal çıkınca sıcaktan terlemiştir dedim bu havada biz bile terleyip kuruyoruz bir de sürekli yatıyor

Kıyamam yemeği bile çiğne anane yut anane diye diye yediriyoruz biliyor musunuz
Sağlık o kadar önemli ki
Allah kimseyi elden ayaktan düşürmesi
Mübarek arefe günü tüm hastalarımıza şifa versin
Aklımıza da sağlığımıza da mukayyet olsun
Hayırlı bir ömür yaşayıp yaşatıp cennetine koysun

Ay maşallah ne hamaratsın kuzum tariflerine bayılıyorummmm
Bence bu sağlıklı tarifleri bir konu açıp da paylaşmalısın ya da burada bi diyet tarifleri konusu vardı orada
Harika şeyler yapıyorsun

Korkmuşlar
Depremde kapılar bile açılmıyor kilitleniyor diyorlar
Ve insan depremde bina altında kalıp ölmeden önce zaten korkudan kalp krizinden ölür dediler
Allah korusun ya
Türkiye genel olarak fay hatları üzerinde
Beni de büyük İstanbul depremi korkutuyor... inşallah böyle büyük afetler yaşanmaz

FitFiliz canım vardınız mı nerdesiniz?

cinecin kuzum arefe günün nasıl geçiyor :) iyileştin mi iyice
Yoksa dondurma kapmak için spor mu yapıyorsuun

tomrs
Aomine Daiki
Grubumuzun annişleri nasıl gidiyor gebelik
Size komik bir şey anlatayım
Bir arkadaşımı otobüste hamile sanmışlar ve bir amca yer vermiş (bekar ve ben gibi göbekten kilo alan bir arkadaşım)
Anlattı güldük vs ben de dedim ben de göbekten alıyorum
Üstünden çok aman geçmedi
İki tane kız oturuyordu
Ben de göbek hizasından pliseli bir elbise giydim ordan bollaşıyor
Sonra iki tane kız bana yer vermeye kalktılar
Dedim inecek misiniz
Yok dedi
Hamile olduğumu ima etti YÖK dedim oturun
Bir daha böyle şeylere olabildiğince gülmiycem
Bu da böyle bir anımdır

Wizardmom kuzum nasılsın hastalığın nasıl oldu
Arefe arefe kendini çok yorma temizlik vs ile
İnşallah daha iyisindir Bizi haberdar et kendinden

@Harpy canıııım nasılsın nasıl gidiyor bayram - arefe
Neler yaptınnnn

@Diyetteanne kuzucum gittin gelmez oldun:/ Elmasyuzuk 1 sen 2

@Canfeb canım nasılsın nasıl gidiyor arefe
Bayramda dikkat et :)

@Kozmogirl17 kaptiş yardımcım Dondurmada güçlü rakip nasılsın kuzum
Yoksa uyuyakaldın mı

@DenizinYosunKokusu kuzum nasılsın neler yapıyorsun bayrama hazır mıyııız :)

@Yawrukush canım eşim sürahime limon attım limonlu su içiyorum inşallah bu hafta da güzel zayıflarız ve dondurma alırız
Ben hastayım diye yiyemedim henüz dondurmamı henüzı
Ahhh ahhh

@DeryaOnDiet kuzuuuuum nasılsın napıyorsun özledim seni de nerelerdesin

@stitch canım kızın nasıl oldu sen de mi yolcusun yoksa ben yanlış mı gördüm hızlı geçmiş yaparken?

@sertugba canım nasılsın bayram geldi :) neler yaptın muhabbete çok gelemiyorsun ama biz özlüyoruz :)

@Konus dinliyorum canım ateşin düştü mü nasıl oldun
İnşallah iyileşirsin çabucak
Kötü olursan ek bir şeyler döküntü vs olursa ihmal etme bak mutlaka git doktora.. ah şu sağlık sistemleri....

@Gonulmeyvesi kuzucuuuum nasılsın nasıl gidiyor arefe :)

@gogo2405 canım bugün hastanede misin? Arkadaşım ebe ve bütün 24e dönüyor :/ arefe arefe çok yoğundur... inşallah kendine dinlenecek zaman bulursun
İnşallah tüm hastalarımıza şifa nasip etsin Allah

sserendipity oy oy eminem n’aptın nettin ufaklıklar nasıl teyzeleri ısırır onları (evettt İTİRAF: çocukları ısırarak sevmeye bayılıyorum çocuklara bayılıyorum )

@Mavi boncukkk mavişiiim nasılsın nasıl gidiyor bu hafta dondurma isterseeeeen bayramda dikkat ediyoruuuz :) zaten maşallah güzel gidiyorsun :)
Nasıl geçiyor Arefe:)

Ankee eski eşim nasılsın vardınız mı(yoldaydınız di mi) bizi haberdar et olur mu

Patlicanmoru kuzum nasılsın iş yerin nasıl
Bak bugün arefe güzelce dua da et Rabbim kimseye dayanamayacağından fazla yük yüklemez. Ve yaşadığımız tüm sıkıntılar geçici bunlar geçip gidecek şu an üzüntülerimiz vs...
inşallah karşına iyi insanlar çıkar tüm ömrün boyunca

@klbk33 kelebekiiiim n’aptın kuzum nasıl geçiyor arefe
Annenler nasıllar
Siz gittiniz diye nasıl mutlulardır

@Falanfilannnn doktorcum nasılsın Arefe nasıl geçiyor
Bak iddiayı unutma bayramda dikkat et

madamesnow kuzum nasılsın :) hem yeni evli hem de bayram sizin ziyaretler bol olur sanırım :) ziyaretlerde dikkat et tatlı sarma çok yeme olur mu :)
Çalışıyor muydun canım bir de evde misin
Evdeysen bile çalışıyorsundur zaten... kolay gelsin

Feyzacim hep seni alıntıladim ,
Ay ne güzel iki gencecik insan bulmuşsunuz birbirinizi, çok sevindim senin adına. Yeni bir durum galiba? Hayırlısı olsun Feyzacim
Amiin güzelim. Ne zormuş gerçekten. Hasta bakmak da çok özveri isteyen birşey. Allah kolaylık versin size canım.
Kuzu ne güzel yazmışsın herkese, hal hatır sormuşsun hepimize
Vardık canım hatta adanayi yedik bile
Şimdi sindirme faslindayim

Ooohhhh afiyet olsun

Yok canım yeni değil ama böyle adının konulma zamanı ilginçti
Biz 7. Sınıftan burç yana biraz konuşuyor biraz konuşmuyorduk
Sonra lisede de bu durum böyle devam etti 1 kere yüzyüze görüştük(evet daha önce hep uzaktandı aynı okulda olduğumuz halde(ortaokul) lise farklıydı)
Sonra o görüşmeden sonra konuşmayı kesmiştik
Ardından da 1 kere daha konuştuk 1 sene sonra
(Çok karışık )
Ben önceden daha ergen ve ona karşı kötü davranıyordum (aile yapılarımız falan farklı bakış açılarımız hemen hemen herşeyimiz)
Nasılsa evlenmiycez sevgili değiliz vs konuşmayı da sürekli kesen bendim görmediği halde seviyorumlar vs vs tabi ergenlik
Sonra lise farklı ama dersaneler aynıydı

Başta görmeden nasıl seviyorsun falan diyip konuşmuştum merak etmiştim ama buluşmak istememiştim
Sonra bir baktım ateş bende de bacayı sarmış
Ama okul küçük yaş vs biraz da mantıklı düşününce derken duramayıp konuşsak da kesiyorduk konuşmayı
En sonki konuşmadan sonra da beklemiş (normalde birisine kolay güveneceğimi evlenebileceğimi bile çok düşünmezdim evle evlilik bile dedirtmezdim)
Ardından bana mesaj attı üni sınav gecesi
Sınav öncesi yazıp kafamı karıştırmak istememiş
O gün de ben baya psikolojik olarak kötüydüm
Sınav kötü geçti (evet herkesin kötü geçmişti o yüzden tıp kazandım )
Sonra o mühendislik okuyordu(benden 1 sene önce girdi üniye) 2 sene sonra dişe geçti
Bu şekilde aynı sene mezun olmuş olacağız kalma vs gibi bir durum olmazsa

fayfeyfiy ya hikayenizi okudum hayırlısı olsun inşallah yuvanızı kurarsınız güzellikle Yeni mezun oldum bu sene KPSS’ye çalışacağım bir yıl boyunca kızlar artık çalışma sonucumu sa seneye birlikte görürüz inşallah Eşimin de benim de memleketim değil İstanbul çok tanıdıklarımız yok memlekete de gidemedik bu bayram eşimin nöbeti var.. ALLAH razı olsun annemler gelcek tek kalmayın bayramda dediler Dolmaya bayılırım tatlı et bahane dolma şahaneiki ay sıkı diyete uymam lazım dolmayı gözüm görmez umarım bir düğün var hedef yaptım kendime istediğim kıyafetin içine girmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…