iyiyim canim sen nasilsin? bizde durumlar karisik, evde gas kacagi varmis, muhendis gazi kapatmis. simdi tamirci ariyoruz geri acabilmek icin.Selamlar kizlar nasilsiniz?
Gununuz nasil gecti?
iyiyim canim sen nasilsin? bizde durumlar karisik, evde gas kacagi varmis, muhendis gazi kapatmis. simdi tamirci ariyoruz geri acabilmek icin.
aksama fast food var sanirim menude
Aaa neden olmus gas kacagi?iyiyim canim sen nasilsin? bizde durumlar karisik, evde gas kacagi varmis, muhendis gazi kapatmis. simdi tamirci ariyoruz geri acabilmek icin.
aksama fast food var sanirim menude
Dominostan sanirim hic pizza almadim.
aslinda aksama tavuk ve salata yapicaktim ama firinda tavuk cok uzun surer mi pismesi, bakalim.Aaa neden olmus gas kacagi?
Canim onemli bir konu bu hemen tamir ettirin, Allah korusun...
Fast food yemeyin ya, saglikli bir sey bence kesin bulursun :)
sagol tatlim
ben de dominos pek sevmiyorum, eskiden papa johns alirdik arada ama onlar da bozdu burada.Dominostan sanirim hic pizza almadim.
Eve cok yakin little ceasers var, cok nadiren almisligim var Akin ve Aras icin.
Ben peynirli pizza aliyorum her ay buyuk market alisverisimden kuzum, uzerine mantar, zeytin, sucuk, brokoli artik cocuklar ne seviyorsa oyle hazirliyorum.
Bosver dominosu canim, pismis tavuk al mesela, ya da pizzacilar wings satiyor onu al en kotu :))
Ben evde yemegim olmayiinca direk pismis tavuk aliyorum, felaket guzel kurtariyor gunu.ben de dominos pek sevmiyorum, eskiden papa johns alirdik arada ama onlar da bozdu burada.
marketlerin kendi markalari var eksi mayali hamur ile, onlari begeniyorum ama diyetteyim pizza yok.
pismis tavuk cok iyi fikir yalniz, donerken markete gidip onu alabilirim aslinda
1 saate yakin suruyor benim firinimda tavuk pismesi icin canim.aslinda aksama tavuk ve salata yapicaktim ama firinda tavuk cok uzun surer mi pismesi, bakalim.
yada buzlukta makarnali karisik bir yemek vardi firinda yapmalik, onu pisiririm. gidince evi bir goreyim ne halde
Canım geçmiş olsun öncelikle, sen anlattıkça korktum. Verilmiş sadakaniz varmış canım. Allah'tan birşey olmamış. Bazen insanın yüreği ağzına geliyor o anlardan birini yaşamışsin.Canim demin tartildim sabahkinden eksideyim yarin cuma kiloma donerim umarim
Haklisin canim ama zaten elimden gelen anlayisi ben ona gosteriuorum.bugun kotu bi gundu benim icin cok korktum morelim bozuldu bayram ziyaretine devam ettim bugun kayinvalidem aradi cagirdi eltim gelmis birde sut ismarlamistim o gelmis kaynatmis neyse aksam 7 gibi gittim kayipederim yk onlar bilmem kime gitti dedi gittikleri kisiyi biz sevmiyoruz gitmeyiz yani biliyorlar ve benim gelicegimi bile bile gitmisler kayinvalidem sende gel buraya diyor yok dedim siz nezmn gelceksiniz diye sordum belli degil biz yeni geldik dedi ben eve geciyorum dedim sen bilirsin dedi gidiceginizi soyleseydiniz gelmezdim dedi yani yaptiklarini benmi abartiyorum terbiyesizlik degilmi iki cocukla ozaman beni niye cagriyorsunuz eltimin ogluna oyuncak almostim onuda o kizginlikla ogluma verdim al sen oyna onlar hakkini kaybetti dedim sutude almadim cocuklari sahile indirdim annemler sahildeydi onlarin yanina cay bahcesine oturduk oraninda arka kapisi var yola cikoyor ve sahil yolu hizli gidiyor bizim nalet olasica soforler hatta ayni yerde bikere yola cikarken biri oyle benim arama carpti duramadi baya bi hizliydi burnumu yola cikarmamla carpmasi bir olmustu.neyse bizim ki kosturuyordu kedilerle ananeside pesindeydi sen yola cikan kapiya dogru bi kosmaya basladi elim ayagim titredo kadin yakalaymadi gozden kayboldu okadar korktum ki anlatamam kalbim yerinden cikicakti yola firlasa o an kurtulusu yok yani neyse durmus kapidan cikinca ama ben goremeyince baya bi kızdim ama agladi agladi sustu sonra esimde diyor ki daha dikkatli ol ozaman bende kutaya yemek yediriyordum o ara hala kalbim agriyor sanki elimin ayagimin dermani yok kizlar sanki
al benden de o kadarBen evde yemegim olmayiinca direk pismis tavuk aliyorum, felaket guzel kurtariyor gunu.
Pizzayi sadece cocuklar seviyor, ben hayat boyu yemesem aklima gelmez :)
Ama bir pide, lahmacun, ne bileyim el acmasi borek olsun oy oy oyyyyyy :))
Al benden de o kadar kuzum :))al benden de o kadar
cikolata falan cok yemem de daha buyuk hamur isi olsun bana. cikolata neymis oyle, bana cikolatali kek getirin, pide, borek getirin. tatli tuzlu farketmez
cok tatlisiniz, ne kadar guzel bir bebekmisTelefonumdaki resimleri hard disce atayim dedim , eski fotolara takildim kaldim.
Bayiliyorum fotograf bakmaya, biri beni durdursun,Akinimin hastanede ilk gununden bir foto paylasayim.
Eki Görüntüle 2298276
Eki Görüntüle 2298278
Ne hizli , ne cabuk geciyor gunler(
Canımm ne özel bir fotoğrafTelefonumdaki resimleri hard disce atayim dedim , eski fotolara takildim kaldim.
Bayiliyorum fotograf bakmaya, biri beni durdursun,Akinimin hastanede ilk gununden bir foto paylasayim.
Eki Görüntüle 2298276
Eki Görüntüle 2298278
Ne hizli , ne cabuk geciyor gunler(
Bende yaslaninca heralde albumlerle yatar kalkarim cok seviyorum bakmayi.cok tatlisiniz, ne kadar guzel bir bebekmis
bende canim sıkıldıkca bakarim eski resimlere
Evet canim, kucagima almistim agla agla bitap dusmustum kac saatlik yorgunluk ve bekleyisin ardindan ilk foto bu , isteyen herkes yasasin insallah..Canımm ne özel bir fotoğraf
Ne kadar heyecanlı mutlu duygu yüklü duruyorsun. Muhteşem bir anne ve dünya tatlısı oğlu
Güzelse sıkıntı yok o zaman :)))Onu bilmiyorum canim ama diyetle birlikte yaparsan bence verirsin ki zaten aksamda cok yemiyorsun ayarlamissin yani birde zaten 5 gunde 500 gr baslngic icin gayet guzwl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?