Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

iyiyim canim sen nasilsin? bizde durumlar karisik, evde gas kacagi varmis, muhendis gazi kapatmis. simdi tamirci ariyoruz geri acabilmek icin.
aksama fast food var sanirim menude
Aaa neden olmus gas kacagi?
Canim onemli bir konu bu hemen tamir ettirin, Allah korusun...
Fast food yemeyin ya, saglikli bir sey bence kesin bulursun :)

Yawrukush dominostan mesaj geldi simdi, bir pizza alana bir pizza bedavaymis bugun
Dominostan sanirim hic pizza almadim.
Eve cok yakin little ceasers var, cok nadiren almisligim var Akin ve Aras icin.
Ben peynirli pizza aliyorum her ay buyuk market alisverisimden kuzum, uzerine mantar, zeytin, sucuk, brokoli artik cocuklar ne seviyorsa oyle hazirliyorum.
Bosver dominosu canim, pismis tavuk al mesela, ya da pizzacilar wings satiyor onu al en kotu :))

Aaa neden olmus gas kacagi?
Canim onemli bir konu bu hemen tamir ettirin, Allah korusun...
Fast food yemeyin ya, saglikli bir sey bence kesin bulursun :)
aslinda aksama tavuk ve salata yapicaktim ama firinda tavuk cok uzun surer mi pismesi, bakalim.
yada buzlukta makarnali karisik bir yemek vardi firinda yapmalik, onu pisiririm. gidince evi bir goreyim ne halde

ben de dominos pek sevmiyorum, eskiden papa johns alirdik arada ama onlar da bozdu burada.
marketlerin kendi markalari var eksi mayali hamur ile, onlari begeniyorum ama diyetteyim pizza yok.
pismis tavuk cok iyi fikir yalniz, donerken markete gidip onu alabilirim aslinda

Ben evde yemegim olmayiinca direk pismis tavuk aliyorum, felaket guzel kurtariyor gunu.
Pizzayi sadece cocuklar seviyor, ben hayat boyu yemesem aklima gelmez :)
Ama bir pide, lahmacun, ne bileyim el acmasi borek olsun oy oy oyyyyyy :))

aslinda aksama tavuk ve salata yapicaktim ama firinda tavuk cok uzun surer mi pismesi, bakalim.
yada buzlukta makarnali karisik bir yemek vardi firinda yapmalik, onu pisiririm. gidince evi bir goreyim ne halde
1 saate yakin suruyor benim firinimda tavuk pismesi icin canim.
makarnali yemegide bosver ne guzel kilo veriyorsun :)

Canım geçmiş olsun öncelikle, sen anlattıkça korktum. Verilmiş sadakaniz varmış canım. Allah'tan birşey olmamış. Bazen insanın yüreği ağzına geliyor o anlardan birini yaşamışsin.
İşte can sağlığın olsun da gerisi boş ve kuzum. Boşver takma kafanı kv'ye filan. Yaşını başını almış oluyorlar senin benim dememle de çok birşey değişmiyor malesef. Belki kendi sevdigi saydığı ondan büyük birisi senin hakkında olumlu şeyler der ve güzel davran gelinine diye uyarırsa anca öyle bı sorgular kendini.
Hem bak ne güzel biraz araya mesafe sokayım diyorsun birkaç zaman. Malesef eşinden dolayı bu tavrı koyamayan da çok (hatta buna ben de dahil). Alttan alıp idare etmek de lazım bazen. Sonuçta eşin görüyor sen haklısın, bu bile yeter Özlemcim.

Ben evde yemegim olmayiinca direk pismis tavuk aliyorum, felaket guzel kurtariyor gunu.
Pizzayi sadece cocuklar seviyor, ben hayat boyu yemesem aklima gelmez :)
Ama bir pide, lahmacun, ne bileyim el acmasi borek olsun oy oy oyyyyyy :))
al benden de o kadar
cikolata falan cok yemem de daha buyuk hamur isi olsun bana. cikolata neymis oyle, bana cikolatali kek getirin, pide, borek getirin. tatli tuzlu farketmez

Canımm ne özel bir fotoğraf
Ne kadar heyecanlı mutlu duygu yüklü duruyorsun. Muhteşem bir anne ve dünya tatlısı oğlu
Evet canim, kucagima almistim agla agla bitap dusmustum kac saatlik yorgunluk ve bekleyisin ardindan ilk foto bu , isteyen herkes yasasin insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…