Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ya saat konusu bende çok sıkıntı iş yerine göre yediğim için 11 de kahvaltı oluyor 4 te öğle yemeği çıkıyor akşam yemeğini de 8 9 arası yiyorum ama geç olduğu için hep yoğurdun içine meyve koyup yiyorum yani kendimi anca böyle ayarlayabildim. Bide bu youtube da veya uygulamalar felan var kardiyo egzersizi gosteriliyor ordan güzel zayiflanirmi söyle yarim saat 40 dakka kardiyo ile evde olur mu yani bayağı.terliyorim ama ne bileyim yavaş mi olur kilo verişi onu merak ettim

Onu bilmiyorum canim ama diyetle birlikte yaparsan bence verirsin ki zaten aksamda cok yemiyorsun ayarlamissin yani birde zaten 5 gunde 500 gr baslngic icin gayet guzwl

Canim sen kacta uyanip kacta yatiyorsun?
Onemli olan yemegi yatmadan 4-5 saat once kesmek. O nedenle 8de yemek senin icin cok gec olmayabilir.
Aslinda meyve+yogurt yerine sebze yemegi+yogurt yesen daha saglikli olur bence. cunku meyve de dogal da olsa sekerli, sabah veya oglen tercih edersen meyveyi daha iyi olur. gerci yogurt ile tuketiyor olman guzel.
spor da ne yapabiliyorsan yap, hangisi oldugu onemli degil. onemli olan devamli olabilmesi. begendigin bir programi yapabilirsin.
Saglikli kilo vermek yavas yavas olucak maalesef, o yuzden yilmadan devam edersen istedigin kiloya inecegine eminim. daha yeni geldin ama cok sabirsiz goruyorum seni :)
sabah kacta kalkiyorsun? kalkinca mutlaka bir bardak su ic mesela. ufak ufak degisiklerle hayatina saglikli aliskanliklar ekle

Canim o foto 4 sene onceki fotom daha dogum yapmamistim yani en son dugunde foto attim onu gormedin sanirim aa bide oglanin dis bugdayinda attim dur etiketliyim bak seni
o dugundekini gormustum, beyaz elbiseli foton. Orda da fistiktin canim zaten sari saca ben beyaz kiyafeti cok yakistiriyorum.

Canim gercekten cok ince duruyorsun saka gibi nasil sen 42 beden olursun. Ben tombigim ben 38-40 giyiyorum.
Belki o ulkenin bedenleri oyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…