Ya saat konusu bende çok sıkıntı iş yerine göre yediğim için 11 de kahvaltı oluyor 4 te öğle yemeği çıkıyor akşam yemeğini de 8 9 arası yiyorum ama geç olduğu için hep yoğurdun içine meyve koyup yiyorumCanim surekli yediklerini kontrol altinda tutmak en guzeli az az yiceksin ama sıksık ara ogunlerini kaciirmadan yemelisin saat 7 den sonra pek fazla bisey tuketmemeye calis ve muhakkak hareket sart bunlara herkes birebir uyamiyor ama ilk soyledigim seyi burdaki herkes yapiyor gunluk menu yazmak cok ama cok ise yariyor.bakiyorsun bugun fazlami kacirdin hooop ertesi gun toparliyorsun en buyuk sir bence bu
Onu bilmiyorum canim ama diyetle birlikte yaparsan bence verirsin ki zaten aksamda cok yemiyorsun ayarlamissin yani birde zaten 5 gunde 500 gr baslngic icin gayet guzwlYa saat konusu bende çok sıkıntı iş yerine göre yediğim için 11 de kahvaltı oluyor 4 te öğle yemeği çıkıyor akşam yemeğini de 8 9 arası yiyorum ama geç olduğu için hep yoğurdun içine meyve koyup yiyorumyani kendimi anca böyle ayarlayabildim. Bide bu youtube da veya uygulamalar felan var kardiyo egzersizi gosteriliyor ordan güzel zayiflanirmi söyle yarim saat 40 dakka kardiyo ile evde olur mu yani bayağı.terliyorim ama ne bileyim yavaş mi olur kilo verişi onu merak ettim
Ay size bakarken ne ara yarim saat olmusta gecmis bile hiccc anlamadim valla
Canim sen kacta uyanip kacta yatiyorsun?Ya saat konusu bende çok sıkıntı iş yerine göre yediğim için 11 de kahvaltı oluyor 4 te öğle yemeği çıkıyor akşam yemeğini de 8 9 arası yiyorum ama geç olduğu için hep yoğurdun içine meyve koyup yiyorumyani kendimi anca böyle ayarlayabildim. Bide bu youtube da veya uygulamalar felan var kardiyo egzersizi gosteriliyor ordan güzel zayiflanirmi söyle yarim saat 40 dakka kardiyo ile evde olur mu yani bayağı.terliyorim ama ne bileyim yavaş mi olur kilo verişi onu merak ettim
tesekkurler canimstitch senemcim sen de gayet fitsin bence ve güler yüzlüsün ne güzel Allah bağışlasın kızın da nasıl şeker
ama goremiyorum ki seni
Çiçeğin arkasındayımama goremiyorum ki seni
bu arada cicekle kiyafetin de pek bir uyumluÇiçeğin arkasındayımolsun o kadar gizem
Evet bugün aa dedim benim tulumun çiçeğinden, gidip fotoğraf çektirdim. Her tarafım çiçek tozu oldu yalnızbu arada cicekle kiyafetin de pek bir uyumlu
wuuwuu cok guzel, masallah canim :*Bekle canim, degistiriyorum profil resmimi hemen senin icin
iste bir sarisin fistik dahaÇiçeğin arkasındayımolsun o kadar gizem
o dugundekini gormustum, beyaz elbiseli foton. Orda da fistiktin canimCanim o foto 4 sene onceki fotom daha dogum yapmamistim yani en son dugunde foto attim onu gormedin sanirim aa bide oglanin dis bugdayinda attim dur etiketliyim bak seni
Canim gercekten cok ince duruyorsun saka gibi nasil sen 42 beden olursun. Ben tombigim ben 38-40 giyiyorum.Aslinda saclarim daha acik kumraldi bu ulkeye tasinana kadar ama gunes gormeye gormeye karardi
evet canim 2 hafta onceki foto, havaya bak
tesekkurler canim, keske zayif olsam ama 42 beden giyiyorum. hedef 38e geri donebilmek
kizim ama canimdir benim, cok tatlidir
Tama canim, eve gidince bakayim. Birazdan isten cikip kizimi kresten alacagim. bakalim bugun kac saat parkta duracagizDeryaOnDiet canim senide görelim kuzuuu bunlar en son fotolar
Ay size bakarken ne ara yarim saat olmusta gecmis bile hiccc anlamadim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?