Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hayir canim, bir cesit cig bezelye sugar snap peas :)
toplam 80 kalori falan
Ozaman sorun yok tatlim bende sugar falan sekerli bisi sandim
super eksi
birkac gunun kosusturma stresi odem yapmis demekki, cumaya gelsin eksiler
insallah hastaneler, jandarmalar ihtiyaci olan cocuklara da bu kadar onem veriyorlardir.
Keske canim keske sokakta okadar cok korunmaya ihtiyaci olan cocuk varki keske onlara bukadar sahip cikilsa bizimkisi biraz dr dan kaynakli oldu gece acile gittik dr evinden geldi ama hic ilgilenilmedi birde bronsitide var eve de goturebilirsiniz dedi bizde ozaman hiriltisini takip edelim dedik eve goturduk onlarda organik gidayi filmde goremedikleri icin emin olamadilar bronoskopi icin de cok korkuttular yani operasyondan sonra yogun bakimda kalabilir solunum yolu yirtilip ameliyat gerekebilir beynine oksijen gitmeyebilor diye baya bi korkuttular bizde eve gidip takip edelim dedik 2.gun sonra tikanmaya baslayinca ikinci gunuydu ayni hastaneye goturduk tekrar acile tabi ayni dr geldi ama cocuga ilgi sifir burdada bu islemi yapacak o cohaz baska hastanede yokmus esimde isteydi ben dedim kurtarin bi sekilde el mahkum goturdum oraya esim geldi sonra muameleyi gorunce orda ki cocuk cerrahi bi profla gorusmus o gece oda burda yaptirmayin ekip cok iyi degil bu konuda diye bize marmara unisine gidin orasi bu iste cok cok daha iyi dedi bizde bastik imzayi ciktik tabi o gece gelen uzman dr sanirim gicik oldu bize o yuzden vermis mahkemeye tabi cocuk olunca isin icinde devlet el koymus olaya ama biz hakli ciktik tabi hic bisey yapamadilar.dr larin yaklasimi cok onemli ve marmaradaki drlar okadar guzel anlattilar ki bize sunnette bile bu risklerin olabilecegini soylediler bu islem yapilmazsa daha buyuk risklerin oldugunu korkmamiz gerektigini soylediler ki biz gozumuz kapali guvenip cocugumuzu gonderdik allah razi olsun o hekimlerden simdi grip bile olsa yavrum kocaelindeyin burdaki hastaneye degil istanbuldaki hastaneye acile goturuyorum.

Evet bak yukarda anlattigim gibi birde ilk kactiginda baska bir hastaneye gittik orda yapilmiyormus size yalan olmasin en az 45 dakika ambulans veklettirdiler baska hastaneye sevk icin biz beklemek istemedik kendimiz gideriz deyip kendi imkanlarimizla hangi hastanede yapildigini bulup gittik saglik sektorumuz sifir birde hekim secme ozgurlugumuz var diye bangir bangir bagriyorlar heryerde.
kaptanimin onceki sonraki halini gordum.
Ayy ne guzel degil mi onceki sonmraki haline bakmak.
Aaaa gizemde paylasti gamzede paylasti onlari gormedin mi tatlımhepsi birer afetler.
hayirli olsun cnaim. Ben de diyordum uzun zamandir gelmiyor diye.
Tamam bundan sonra seni etiketlerim canim
Tesekkur ederim tatlim.
Kuzum bazen çıkarıyorum diye itiyorlar geriye
Ya da keskin olurdaıkarıyorum derken yararlanabiliyor
Muhtemelen o yüzden demiştir

Cerrah hocamın oğlu da para yutmuştu
Çocuklar.... her an dikkat istiyorlar
Inan okadar saniyelikki hersey ben hep bizim basimiza gelmez diyordum bazen diyorum benmi kotu anneyim cocugummu cok yaramaz anlamadim ki

Neler atlatmissiniz canim, bir de panik halindeyken daha da panikletmisler sizie. bazi doktorlar icin hastaliklar cok siradanlasiyor ve hastalarin psikolojileri hic anlamayip onlara nasil yaklacaklarini unutuyorlar maalesef.

Yaaa
Ben de bu mesajı okurken suyumu içiyorum
Öldüm terden mutfaktan yeni çıkabildim....

Yok kuzum ya kötü anne olur musun
Çocuk bu...
çok üzüldüm ya çok geçmiş olsun
Kesinlikle iletişim çok çok önemli
Allah tekrarını yaşatmasın

Sağol kuzum
Saat yazamadım aslında 2 öğün gibi değild
2 saat aralıklı yedim gibiydi bunları paylaştırarak
5 sarma bir ara
2 yk kavurma bir ada
5-6 sarma diğer ara gibi maalesef
Bayram gezmesi...
tamam aralikli yemissin ama en azindan cok yememissin canim, olur bayram gezmesinde. Sonucta senede 2 kere.

cok buyuk gecmis olsun canim.
Yok ya gormedim fotograflari bir tek seninkini ve kaptanimiziinkini gordum, ama eminim ki hepsid e afetlerdir kknin guzel hatunlari buraya toplanmis anlasilan

Yok ya gormedim fotograflari bir tek seninkini ve kaptanimiziinkini gordum, ama eminim ki hepsid e afetlerdir kknin guzel hatunlari buraya toplanmis anlasilan
Bekle canim, degistiriyorum profil resmimi hemen senin icin

Neler atlatmissiniz canim, bir de panik halindeyken daha da panikletmisler sizie. bazi doktorlar icin hastaliklar cok siradanlasiyor ve hastalarin psikolojileri hic anlamayip onlara nasil yaklacaklarini unutuyorlar maalesef.
Aynen katiliyorum kuzum
Yok kuzum ya kötü anne olur musun
Çocuk bu...
çok üzüldüm ya çok geçmiş olsun
Kesinlikle iletişim çok çok önemli
Allah tekrarını yaşatmasın
Amin bitanem
Aynen oyle tatlim
Bekle canim, degistiriyorum profil resmimi hemen senin icin

Ayy benim gelin cikti yine

cok guzelmis o zaman canim.
bazilarina mayonez falan dolduruyorlar, o yuzden emin olamamistim
stitch ben hep seni sarisin dusunmustum canim, sebebini bilemiyorum
masallah oyy kuzucugun da cok tatli.
Bu suanki fotografin mi gayet zayifsin

iyi sporlar o zaman canim,
ayni soru sana da geliyor fotografta baya zayifsin bu suanki halin mi?
Canim o foto 4 sene onceki fotom daha dogum yapmamistim yani en son dugunde foto attim onu gormedin sanirim aa bide oglanin dis bugdayinda attim dur etiketliyim bak seni

stitch ben hep seni sarisin dusunmustum canim, sebebini bilemiyorum
masallah oyy kuzucugun da cok tatli.
Bu suanki fotografin mi gayet zayifsin
Aslinda saclarim daha acik kumraldi bu ulkeye tasinana kadar ama gunes gormeye gormeye karardi
evet canim 2 hafta onceki foto, havaya bak
tesekkurler canim, keske zayif olsam ama 42 beden giyiyorum. hedef 38e geri donebilmek
kizim ama canimdir benim, cok tatlidir

Hayır kuzum kimse bana zayıflamıssın demedi cok uzuldum bak simdi oyle dusununce acaba beyaz elbise giydigim icinmi oyle demediler anlamadım yoksa beyaz bi elbiseye gore baya iyiydim ama anlamadımEki Görüntüle 2293326

DeryaOnDiet canim senide görelim kuzuuu bunlar en son fotolar

Arkadaşlar ben grubunuzda yeni olduğum için birşey öğrenmek istiyorum bir çoğunuz çok güzel kilo vermişsiniz..zayıflama ipuclariniz neler? Onu merak ediyorum.. ben 16 yaşımda 70 kiloydum dukan yapmıştım 3 ay ama en son bi gözüm karardı benim ondan sonra bıraktım 58 kiloya inmiştim hemde spor yapmadan oldu şimdi 5. Günümdeyim 500 gram verdim diye seviniyorum.. Bu işin ipucu nedir onu merak ediyorum.. yaş ilerleyince vücut harbiden çok zor kilo veriyormuş

Canim surekli yediklerini kontrol altinda tutmak en guzeli az az yiceksin ama sıksık ara ogunlerini kaciirmadan yemelisin saat 7 den sonra pek fazla bisey tuketmemeye calis ve muhakkak hareket sart bunlara herkes birebir uyamiyor ama ilk soyledigim seyi burdaki herkes yapiyor gunluk menu yazmak cok ama cok ise yariyor.bakiyorsun bugun fazlami kacirdin hooop ertesi gun toparliyorsun en buyuk sir bence bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…