Ozaman sorun yok tatlim bende sugar falan sekerli bisi sandimhayir canim, bir cesit cig bezelye sugar snap peas :)
toplam 80 kalori falan
Keske canim keske sokakta okadar cok korunmaya ihtiyaci olan cocuk varki keske onlara bukadar sahip cikilsa bizimkisi biraz dr dan kaynakli oldu gece acile gittik dr evinden geldi ama hic ilgilenilmedi birde bronsitide var eve de goturebilirsiniz dedi bizde ozaman hiriltisini takip edelim dedik eve goturduk onlarda organik gidayi filmde goremedikleri icin emin olamadilar bronoskopi icin de cok korkuttular yani operasyondan sonra yogun bakimda kalabilir solunum yolu yirtilip ameliyat gerekebilir beynine oksijen gitmeyebilor diye baya bi korkuttular bizde eve gidip takip edelim dedik 2.gun sonra tikanmaya baslayinca ikinci gunuydu ayni hastaneye goturduk tekrar acile tabi ayni dr geldi ama cocuga ilgi sifir burdada bu islemi yapacak o cohaz baska hastanede yokmus esimde isteydi ben dedim kurtarin bi sekilde el mahkum goturdum oraya esim geldi sonra muameleyi gorunce orda ki cocuk cerrahi bi profla gorusmus o gece oda burda yaptirmayin ekip cok iyi degil bu konuda diye bize marmara unisine gidin orasi bu iste cok cok daha iyi dedi bizde bastik imzayi ciktik tabi o gece gelen uzman dr sanirim gicik oldu bize o yuzden vermis mahkemeye tabi cocuk olunca isin icinde devlet el koymus olaya ama biz hakli ciktik tabi hic bisey yapamadilar.dr larin yaklasimi cok onemli ve marmaradaki drlar okadar guzel anlattilar ki bize sunnette bile bu risklerin olabilecegini soylediler bu islem yapilmazsa daha buyuk risklerin oldugunu korkmamiz gerektigini soylediler ki biz gozumuz kapali guvenip cocugumuzu gonderdik allah razi olsun o hekimlerden simdi grip bile olsa yavrum kocaelindeyin burdaki hastaneye degil istanbuldaki hastaneye acile goturuyorum.super eksi
birkac gunun kosusturma stresi odem yapmis demekki, cumaya gelsin eksiler
insallah hastaneler, jandarmalar ihtiyaci olan cocuklara da bu kadar onem veriyorlardir.
evet canım dönüyoruz
dün akşam çook kötüydüm sonra birden uyku bastırdı güzel uyudum sonra sabah iyiyim şimdi şükür...
canım çok şaşırdım bu boğaza kaçma olayına inan anlayamadım, bizim de akrabamızın çocuğunun boğazına şişe kapağı kaçmış geçen saniyelik bir olay anaanesi de yani bizim teyzemiz de hemen elini sokup çıkarmış tabi bir ton olay, kan falan da gelmiş yavrucağzın ağzından, ambulanslar gelmiş. Sen ilk hastane demiş kş neden bize getirmediniz ambulansı beklemediniz. kadının çık tanyonu 18lere ben ne yaptım diye. sonra başka hastaneye götürüyorlar hava falan vermek için o hastanedeki doktor da tabi ki çıkarmanız iyi olmuş en doğrusunu yaptınız. o kadar üzülmüşler ki ama ilk doktor öyle diyince.
Herkesin başına gelebilir allah korusun cidden saniyelik durunlar bunlar ama insanların yakşaşımı çocuğun ebeveynlerinde günlerce süren tramvalara yol açabiliyor
Evet bak yukarda anlattigim gibi birde ilk kactiginda baska bir hastaneye gittik orda yapilmiyormus size yalan olmasin en az 45 dakika ambulans veklettirdiler baska hastaneye sevk icin biz beklemek istemedik kendimiz gideriz deyip kendi imkanlarimizla hangi hastanede yapildigini bulup gittik saglik sektorumuz sifir birde hekim secme ozgurlugumuz var diye bangir bangir bagriyorlar heryerde.
Aaaa gizemde paylasti gamzede paylasti onlari gormedin mi tatlımkaptanimin onceki sonraki halini gordum.
Ayy ne guzel degil mi onceki sonmraki haline bakmak.
Tesekkur ederim tatlim.hayirli olsun cnaim. Ben de diyordum uzun zamandir gelmiyor diye.
Tamam bundan sonra seni etiketlerim canim
Inan okadar saniyelikki hersey ben hep bizim basimiza gelmez diyordum bazen diyorum benmi kotu anneyim cocugummu cok yaramaz anlamadim kiKuzum bazen çıkarıyorum diye itiyorlar geriye
Ya da keskin olurdaıkarıyorum derken yararlanabiliyor
Muhtemelen o yüzden demiştir
Cerrah hocamın oğlu da para yutmuştu
Çocuklar.... her an dikkat istiyorlar