Yapacak vaktim olmadı kuzum ben de sebze özledim resmenCanim meyve suyunu cok tuketmemeni onerim.
Onun haricinde su, spor ,menu guzel:)
Nasil gecti gunun?
Guzel menu ve su kuzum:)
Canim numaralar kac mil yurudugunu gosteriyor. 1 mil 1.6 km :)
Sebze, salata, posali gida ye biraz canim..
| İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
| Kozmogirl17 | |||||||
| Mavi boncukkk | |||||||
| gogo2405 | |||||||
| Gonulmeyvesi | |||||||
| LaMademoiselle | |||||||
| Derya_the_queen | |||||||
| enimenime | |||||||
| klbk33 | 15DK Y | 200IA | |||||
| DeryaOnDiet | |||||||
| kanadali35 | |||||||
| Yawrukush | |||||||
| stitch | |||||||
| cinecin | |||||||
| DenizinYosunKokusu | |||||||
| fmad | 100M | ||||||
| Patlicanmoru | |||||||
| Kartanesi3741 | |||||||
| Falanfilannnn | |||||||
| besive |
Aynenncool_lime canim seninde ufak cocugun oldu nasil belli sabahin korunde ayaktasin
Hmmm anladim tesekkur ederimMiller yürünen mesafeyi anlatıyor canım
1 mil ile başlarsın
Yaklaşık 1,5 km gibi
Bende yaslaninca heralde albumlerle yatar kalkarim cok seviyorum bakmayi.
Sagol kuzum asiti kucuktu hastaneden ciktigimizda 2950 gramdi :)
Ah ne miniciklermis oyle, kiyamam. Bizimki 3.7kg dogmustuAy benim korayimda 2815 dogmustu miniminnacikti.
Verirsin kilo istedikten sonra. Allah başka dert vermesin. Akşamları doyurucu şeyler yesen ve erken saatte yesen olur aslında. Tek yoğurt ve meyce ile acıkırsın. Porsiyonlarını birden değil yavaş yavaş küçült. Kan şekeri ayarına dikkat et. Bol eksiler dilerimSabahları 8 9 arası kalkıyorum aynen sabirsizim çünkü iş yerinde herkes iki.gune diyeti bozarsın sen kilo bile alırsın diyip şevkimi kırıyorlarbirkaç kilo versem alın böyle kilo verilir demek istiyorum:) akşam maalesef tek tercihim meyve ve yogurt çünkü iş yerinde 10 10 buçuk arası çıkıyorum ve çok yoğun oluyor yemek yapma şansım olmuyor
bayram sonrası toparlarım. Hatta bugünden başladım dikkatli yemeye.Canim bayram dolayisiyla menulerin biraz bozulmus ama evine donunce toparlayacagindan eminim.
Annenler nerede oturuyordu, cok guzelmis oralar. :)
Kuzum nasil bir alinti bu boyleEllerine sağlık canım
Ben bayramda ne yediğimi bilmiyorum
Hiç menü yazacak yüzüm yok
Cuma akşam yolda geçti
Cumartesi iş yaptık durduk öyle geçti
Pazar da kurban işlerini yaptık öyle geçti
11. Ağustos menüm
Sabah domates biber salatalık sahanda yumurta 2d ekmek
Ara 2d baklava
Akşam mangal salata
Su 1.5 lt
Spor yok
Pazartesi kurban işleri ile geçti ve misafir ağırlama ile geçti ve en güzeli kendi anneme geçtim
Pazartesi menüm
Sabah domates biber salatalık sahanda yumurta 2d ekmek
Ara kadayıf çay
Akşam mangal salata
Ara meyve çerez 2d baklava
Su 2.5lt
Spor yok malesef
Salı
Sabah domatess salatalık peynir 1yk bal 2dekmek 1h yumurta
Ara 3dilim baklava
Ara dondurma, 1avuç çekirdek
Akşam mangal domates
Su 1.5lt
Spor 3000civarı adım
Kızlar cuma tartılamayacağım çünkü tartım evde kaldı
Ben bu menlerle 49u asla göremem
Yiyip yiyip pişman oluyorum
Yawrukush
stitch
hayırlısı olsun doğru zamanda gelir inşallah
iiyi canım sen nasılsın? Koşturup duruyorum
yerim yine değişecek gibi. Giden kili geri geldi
Ben bu gidişle 49 48leri hiç göremeyeceğim
amin. Tez zamanda şifasını bulsun inşallah
oh mis
çocuklar bizi zayıflatıyotlar aslında
maşallah
evet ya ben stresli iken yiyorum. Düzenli takip eder dikkatli yaparım işlerimi. Keşke kıymetimi bilseler. Bu gidişle kaçıracaklar beni buradan
ben tek tek düzenlesemmi diye düşünüp sonrada vazgeçiyorum. Giden kişi geri geldi. Kendisi nasıl karıştırdıysa düzenlesin.
ne yapıyoruz
hoşgeldin canım
tarçınlı süt
benim menülerim daha kötü
bende yazdım menülerimi. Dürüstçe yüzleşmek istedim
bende öyle biliyorum
o zaman da kimbilir nelerle uğraşacağız. Ama sağlıklı iyi olsunlar insan başka bişey istemiyor
hımm zayıf mı kayınvaliden
bazen bende
allah yardımcınız olsun
nasıl peki
o kısır döngüye bende giriyorum bazen
o pişmanlık bende de var şuan. Ama yediklerim güzeldi
insan bazen böyle yapan kişileri hayatından çıkaramıyor. Ben beni aşağıya çeken çeekmeye çalışan insanlarla daha fazla zaman geçirerek kendimi korumasını öğrenmek zorunda kaldım maalesef
ne güzel taktik. Uyguluyordum işe yarıyor
erkenciydim alıntı yaptım yazmak bugüne kısmet oldu. Okuyorum. Alıntılıyorum. Yazana kadar yine okumam gerekiyor. Vakit zor buldum. O da annemlerde
boşver öyle insanları. Kalbi temiz olacak bir insanın.
kilon az o yüzden az verdin. Ama bir bakmışsın toplamda bir sürü kilo olmuş
geçmiş olsun. İİyileştimş kızın
süper haber
İnsan nasıl mutlu oluyor değilmi emeklerinkarşılığını almış oldun.
Ne kadar guzel yer, netteki photoshoplu resimlerin gercegi buradaymisKorkunç menüm var
Bu bildirime bu şekildetıkladım
Eki Görüntüle 2298288 Eki Görüntüle 2298289
Bu güzellikleri bırakıp döneceğim evime
Keşke hep burada yaşasam
iyi bayramlar Deniz, hosgeldin.Kizlar merhaba,herkese iyi bayramlar.Telefonumdaki sorun hala cozulemedi,bayram ertesi yapilacak dediler,insallah.
Bayramim cok guzel geciyor,elbise diktim kendime,daha da ince gosterdi, herkes 15 kilo vermissin kutlariz dediler
Herkesin guzel geciyordur insallah,gorusuruz kizlar,hepinizi seviyorum
Kaptiş bana çok güzel kol hareketleri olan bir video yüklemişti ama epey geçmişte kalmıştır güzelim.Kuzum nasil bir alinti bu boyle
Canim oncelikle geri giden kisinin donmesine sevindim, daha guzel konsantre olursun isine simdi, daha mutlu tahmis ediyorum ki :)
Kol hareketlerine gelince, henuz arastiramadim o yuzden simdilik gobek hareketleri yapiyorum.
Menulerin ise aslinda fazla degil ama tatli/kuruyemis cok var, ama olsun o kadar bayram ne de olsa simdi, keyfini cikar. Donuste gidecek o kilolar zaten
Haklisin canim, ben bazen dayanamiyorum regliyken cunku 5-6 gun suruyor ee her ayin 4te biri demek bu da, o yuzden en az bir iki gun gidiyorumGayet guzel canim, spora ara verdigin zaman daha cok yoruluyor insan, bir kac gune toparlarsin :)
Evet canim 4 yildir gidemiyor trye esim bir gidip ailesini , akrabalarini gorsun, hakki..
Annem bir mani cikmazsa gelecek canim, aralik gibi.
Regliyken vajinal rahatsizliklar cok daha kolay kapilabildiginden ve kendimi rahat hissetmedigimden (tampon vs kullanmakta hosuma gitmiyor) havuza- denize girmiyorum kuzum:)
Bugun nasil menun canim :)
Tamam canim ben 2 ogun diye dsunmustum ama aralikli yemende guzel olmus.
Nasilsin bunu, daha iyi misiin?
Ananen -deden nasillar canim?
Harikasin canim :))
Ozaman dans, ozaman renk :))
Bende sporda dikkatimi size , baska seylere verince su gibi akiyor zaman , harika :))
Guzel olmustu ama beyaz, daha SIK giy. Ben de normalde siyaha karsi degilimdir ama benim esim hic sevmiyor siyahi burda cenazelerde giyiorlar ya o yuzden cok az siyah kiyafetim var.Iyiyim bugun cok sukur tatlim senden naber nasil gidiyor yemeklerle aran nasil.
Ben genelde siyah severim beyaz cesaret ister ogun bende yaptim bi delilik iste
Ya evet bende gordum yazamadim ama sende cok guzelsin bu ne yahu biri ciceklerle bir butun biri nazar boncuklariyla biri semsiye guzeli birinin zaten her halimi guzel olurYawrukush bayiliyorum bu gruba fitler grubu bu takim resmen
ya bende pizza severim ama evde kendim yapicam arkadas mis gibi varya bugunlerdede nasil canim istiyor
Tek kelime soylicem ama ictenlikle harikasıniz ...
Ya sorma canim bugun aldigim duyumlara gore benden sonra obur kaynim gelmis yeni gelinle birlikte hemen gittigi yerden donmus geri gelmis kuslar getirdi bana haberini ve ben daha cok kizdim bugun ariyor beni bi sefer aradi acmadim ben genelde duymayinca sonra donuyorum donmedimde aksam bidaha ariyor hic bisey olmamis gibi napiyon bilmem ne buyuk babanneyi hastaneye yatirmislar onu soyluyor gecmis olsun dedim nediyim benim kv dede boyle eserekli bi sure uzagim ama esimede soyledim
Ay benim korayimda 2815 dogmustu miniminnacikti.
Bayildim bayildim
Evet canim hosgeldin ben davet ettim seni
Ooo sende bendensin benimde 1 oglum var 27 aylik digeride 10. Ayina yeni girdi. cok kilon yokmus ama senin verirsin canim hic merak etme
Canim olur ama menu yazsan daha saglikli olur bence saatiyle birlikte ozellikle yazarsan cok seviniriz yorumlamamiz daha kolay olur.
Kalanlarda gider canim sen bize takil gerisini dusunme
Ya evet bende bir ara dikerdim simdi dikismakinamida acamaz oldum anca kot pacasi yapiyorum simdi lazim oldukca
sadece baklava olmasa daha iyi olurmus ama bayram ve bir dilim, bence guzel olmus menun canim.Yoğun misafir akımı ardından menümü yazıyorum
12.00
Yumurta
Krem peynir
2 dilim ekmek
17.30
4 köfte
2 parça et(küçük ve mangal hepsi)
1 yk pilav(kemik sulu)
Salata
Karpuz 3-4 dilim
2 Erik
1,5 kepçe mercimek çorbası
3 sarma
1 dilim baklava (tabakta kalan parçaları attım çok canım çekti)
Su 2L olur sanırım
Spor sürekli iş yaptım
Yemek doldur getir eve git gel çay doldur kahve vs doğru düzgün oturduğum süre çok azdır
Leslie yapacaktım ama gücüm kalmadı
Yawrukush
iyi bayramlar canim.Kizlar merhaba,herkese iyi bayramlar.Telefonumdaki sorun hala cozulemedi,bayram ertesi yapilacak dediler,insallah.
Bayramim cok guzel geciyor,elbise diktim kendime,daha da ince gosterdi, herkes 15 kilo vermissin kutlariz dediler
Herkesin guzel geciyordur insallah,gorusuruz kizlar,hepinizi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?