Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim meyve suyunu cok tuketmemeni onerim.
Onun haricinde su, spor ,menu guzel:)
Nasil gecti gunun?

Guzel menu ve su kuzum:)

Canim numaralar kac mil yurudugunu gosteriyor. 1 mil 1.6 km :)

Sebze, salata, posali gida ye biraz canim..
Yapacak vaktim olmadı kuzum ben de sebze özledim resmen

SALI MENUM
SABAH 8.30DA

1 haslanmis yumurta
Yarim kk peynir
8 zeytin
4 taze koy biberi, 2 havuc, yarim salatalik, yarim domates, yarim avokado
50 kalorilik pita ekmegi

ARA 12DE
170 kalorilik protein icecegi (30 gr proteinli)

OGLEN 13.30DA
1 porsiyon izgara tavu gogsu
1 kucuk kase kabak yemegi+ 2 kasik yogurt

ARA 15TE
Filtre kahve
1 kucuk kare bitter
Yarim avuc yer fistigi

ARA 17DE Sabah 6.30da kalkinca gun bitmek bilmedi..
70 kalorilik diyet tuzlu biskuvi
4 minik havuc

AKSAM 19DA
1 dilim firinda somon baligi
Cok az salata

SU:2.5 lt oldu.
SPOR: Spor salonunda 1bucuk saat antreman, parkta 2 saatten fazla cocuklarla oynamaca, hep ayaktaydim yurudum.
fayfeyfiy

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Kozmogirl17
Mavi boncukkk
gogo2405
Gonulmeyvesi
LaMademoiselle
Derya_the_queen
enimenime 10DK Y
klbk3315DK Y200IA
DeryaOnDiet
kanadali35
Yawrukush
stitch
cinecin
DenizinYosunKokusu
fmad100M
Patlicanmoru
Kartanesi3741
Falanfilannnn
besive
*ARKADASLAR LUTFEN MENU VE SPORLARINIZI YAZMAYI UNUTMAYIN! BU HAFTADAN ITIBAREN, 3 KEZ UST USTE MENU BILDIRIMI YAPMAZSANIZ , 1 SARI KART ALACAKSINIZ!
TOPLAM 3 SARI KARTI OLAN ARKADASLAR KURALLARIMIZ GEREGI, LISTE DISINDALARSA LISTEYE DAHIL OLAMAYACAKLAR, LISTEDE ISELER IZNE CIKARILACAK YA DA DISKALIFIYE OLACAKLAR...

13 Agustos Menum

08:00 kahvalti dürümü (tortilla, beyaz peynir, yarim domates, 4 zeytin, maydanoz), 1 bardak cay
11:30 sutlu nescafe
12:30 yarim tabak kabak yemegi, yarim tabak tas kebabi (bir tabakta yanyanaydilar )
15:30 sutlu nescafe
17:00 100gr sugar snap peas
18:00 bir parca kasar peyniri
19:30 tavada az yag ile tavuk, bol salata, espresso
22:30 bir kase kiraz
Su simdilik 1.5lt, belki biraz daha fazladir
Spor 15 bench push ups, 5 bench dips (daha yapmaya firsatim olmadi)

Verirsin kilo istedikten sonra. Allah başka dert vermesin. Akşamları doyurucu şeyler yesen ve erken saatte yesen olur aslında. Tek yoğurt ve meyce ile acıkırsın. Porsiyonlarını birden değil yavaş yavaş küçült. Kan şekeri ayarına dikkat et. Bol eksiler dilerim
Canim bayram dolayisiyla menulerin biraz bozulmus ama evine donunce toparlayacagindan eminim.
Annenler nerede oturuyordu, cok guzelmis oralar. :)
bayram sonrası toparlarım. Hatta bugünden başladım dikkatli yemeye.
Annemler denizlide.
Az sonra gelirim yine
Kızlar geçmişi yakalayamıyorum maşallah size

Kuzum nasil bir alinti bu boyle
Canim oncelikle geri giden kisinin donmesine sevindim, daha guzel konsantre olursun isine simdi, daha mutlu tahmis ediyorum ki :)
Kol hareketlerine gelince, henuz arastiramadim o yuzden simdilik gobek hareketleri yapiyorum.
Menulerin ise aslinda fazla degil ama tatli/kuruyemis cok var, ama olsun o kadar bayram ne de olsa simdi, keyfini cikar. Donuste gidecek o kilolar zaten

Korkunç menüm var
Bu bildirime bu şekilde tıkladım
Eki Görüntüle 2298288 Eki Görüntüle 2298289
Bu güzellikleri bırakıp döneceğim evime
Keşke hep burada yaşasam
Ne kadar guzel yer, netteki photoshoplu resimlerin gercegi buradaymis
Neresi burasi canim?
iyi bayramlar Deniz, hosgeldin.
Telefonunu yaptir da gel artik yawf, gozlerimiz yollarda kaldi

Kaptiş bana çok güzel kol hareketleri olan bir video yüklemişti ama epey geçmişte kalmıştır güzelim.
Kelebeğin alıntıları meşhur zaten
K klbk33 dönüyor musunuz tatlım bugün? Ben yoldayım şu an

Haklisin canim, ben bazen dayanamiyorum regliyken cunku 5-6 gun suruyor ee her ayin 4te biri demek bu da, o yuzden en az bir iki gun gidiyorum ama haklisin kanallar acik oldugundan hastalik kapma ihtimali daha yuksek

Guzel olmustu ama beyaz, daha SIK giy. Ben de normalde siyaha karsi degilimdir ama benim esim hic sevmiyor siyahi burda cenazelerde giyiorlar ya o yuzden cok az siyah kiyafetim var.

sadece baklava olmasa daha iyi olurmus ama bayram ve bir dilim, bence guzel olmus menun canim.

13 agustos menum- dunku menu
Yawrukush stitch Kozmogirl17
08:00_ 1 dilim peynir, 1 kofte
10:00_ 1 avuc ceklirdek ici, 1 avuc goji beri, 2 yk yulaf kepegi, bol tarcin ve ustune kapatacak kadar sut.
13:00_ emin degilim haslama mi firinda mi ama ustude biraz sosu vardi 1 tavuk gogsu, bolca salata, 5 yk kadar korili pirinc haslama.
16:00_ 1 avuc ceklirdek ici, 1 avuc goji beri, 2 yk yulaf kepegi, bol tarcin ve ustune kapatacak kadar sut.
18:00_ 1 top dondurma (soz bugun yok artik)
20:00_ 1 tabak dolusu salata ve 1 kase meyve (bogurtlen, kiraz, seftali karisimi), 2 bardak ayran.

su: 2 litre
toplamda 2 fincan kahve 1 sutlu, 1 sade
spor: 15 dakika yuzme

iyi bayramlar canim.
harikasin canim, hem elbisen hem de ince gorunumun cok guzel haber.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…