- 19 Mart 2012
- 1.322
- 2.965
- 133
hosgeldin canim, ohh ne guzeldir koyde bayram.Slm kızlar çok şükür geldim köydeydik kaç gündür inanin interneti gectim telefon cekmiyooo köyde yasaklayamam galiba :))
canim ben de eminim ki en az 2 almisimdir o yuzden cumaya kadar tartilmayacagim. sen de tartilma ve cumaya kadar dikkat et ne dersin?Tabi köy demisken köy ekmeği baklavalar sarmalar bayram çok güzeldi ama diyet fenaydı(( geçmişi okumaya calısıcam malesef ki 2 kilo almisimdir ye iç sohbet et yat bayram böle geçti
Sporun guzel canim, menunde de sulu kofte patatesli oldugu icin bulgur pilavini es gecebilirmissin. gun icinde cok meyve var, arti muz+bal cok kalorili olmus aksam icin.2.gün menüm
Kahvaltı: saat 10
1 Kalın dilim peynir
Avuç içi kadar roka
2 dilim pastırma
Ara öğün: saat 12
1 bardak süt 1 küçük yeşil nektarin
Öğlen: saat 4
Sulu patatesli köfte 1 büyük kasede
Çok küçük kasede sade bulgur pilavı
Aksam: saat 8
1 normal kase yoğurt çeyrek şeftali yarim küçük yesil nektarin 5 adet çiğ findik 5 adet üzüm yarim yemek kaşığı bal çok küçük parça muz
20 dakka kardiyo
20 dakka squat girl videosu ile kardiyo yaptım
Toplam 40 dakka yani
2 litre de su
Hic de bile bikmadik. Boyle kaynasip daha takimdan hissediyoruz kendimizi ve seviyoruz seniValla pek basa cikabildigim soylenemez hergun buraya bi dertle geliyorum kizlar bikti artik benimkilerden
2 ogun yapabiliyorsan cok saglikli diye duymustum, neden olmasinKizlar ben bide genelde 2 ogun besleniyorum mumkun oldugunca 5 ten sonra yemegi kesiyorum.hamileyken bile boyleydim. Sindirim sistemim ve hayat enerjim daha kaliteli oluyor bu sekilde. Ozellikle aksam yemedigim zaman ertesi gun sabah cok zinde kalkiyorum. Tabi kv veya birileriyle görüştüğümüz zaman bozuluyor ama genelde beslenme seklim bu sekilde. Hamileyken son aya kadar dogru durust kilo almadim son ay skilip kendimi yemege verdim ne olduysa o ara oldu
cok guzel canim, karpuz biraz faz ama harika spor var13 agustos menum
Sabah 10.30
2 dilim yumurtali ekmek
2 kk peynir
Domates azbisey
Sekersiz cay
Ara 12.30
Sekersiz dibek kahvesi
Oglen yok
Ara 15.30
Oglumun tabaginda 2 kasik pilav 1 kofte vardi yedim
Aksam 18.00
6 7 tane izgara kkofte izgara
1 tane tavuk kanat izgara
Salata domates sogan
Ara 21.30
Sade maden suyu
1 saat sonra 5 6 uccgen dilim karpuz
3 litreyi buldu bugun su sanirim cok sistim bide sudan sanki
Simdide ac hissediyorum kendimi
Spor
30 dakika eliptik
15 dk leslie
30 mekkik
Guzem seni yalniz birakti bu hafta, ben eslik edeyim dedim. Gerci hergun iciyorum ben de bir kahve, resim atmiyordum sadeceBu kahveye dayanamadim hemen kahvemi kaptim :))
iste kararlilik buEger bu cuma guzel bi eksi gelirse yaparim gelmezse odul modul yok ozamn
Yok canim takmiyorum sadece uzuluyorum sirtta ceviremiyorum esim uzulecek diye iki aradayim yani.
aksam biraz fazla ama ne yapalim, daha cumaya vakit varYoğun misafir akımı ardından menümü yazıyorum
12.00
Yumurta
Krem peynir
2 dilim ekmek
17.30
4 köfte
2 parça et(küçük ve mangal hepsi)
1 yk pilav(kemik sulu)
Salata
Karpuz 3-4 dilim
2 Erik
1,5 kepçe mercimek çorbası
3 sarma
1 dilim baklava (tabakta kalan parçaları attım çok canım çekti)
Su 2L olur sanırım
Spor sürekli iş yaptım
Yemek doldur getir eve git gel çay doldur kahve vs doğru düzgün oturduğum süre çok azdır
Leslie yapacaktım ama gücüm kalmadı
@Yawrukush
canim oglen hep karbonhidrat olmus, bir de sabah drajeİyi geceler kızlar bugün aşırı yoruldum tüm gün gezdik ev işi filan derken pestilim çıktı..
sabah aç karınla portakallı deşmelerden yedim hay yemez olaydım aşırı midem bulandı öğlene kadar ağzıma bi şey atamadım..
öğlen tarhana çorbası ve dört kaşık barbunya ve bir parça börek
Ara öğün patates püresi
Akşam yoğurt çorbası zeytin domates salatalık peynir
1.8 civarı kadar su, spor bayağı yürüdük zaten bi de 45 dk pilates yaptım börek ve drajeleri düşünüp
Bugün çok giremedim foruma buraya kısa zaman oldu ama çok alışmışım yazmayı okumayı sizin neler yaptığınıza bakmayı özlediğimi farkettim
cok guzel menu canim, sadece portakal suyu yerine yulaf ezmene portakal dilimleyip koysan daha da guzel olur@Yawrukush
agustos 13 menum
sabah
saat 9 'da kahvalti
sutlu,tarcinli,yulaf ezmesi 1 bardak portakal suyu
Ara ogun :
10:30 sutlu filtre kahve orta boy
oglen saat 2 'de oglen yemegi
1 kase patates saltasi( dunden kalan)
3 yemek kasigi yogurt
Ara ogun 3:30 'da
2 yemek kasigi fistik
5 kuru erik
Aksam yemegi 5:45 'te
balik ve 1 tabak salata (marul ,domates,salatalik,kirmizi sogan )
2.5 lt su
Spor 2 mile leslie
guzel menu olmus canim13 ağustos
1 salcali yumurta (tava da)
yarim dilim koy ekmegi
domates salatalik
oglen14.00
1 kase corba
1 porsiyon doner
19.00
baklali dolma
kavurma ve dimates salatalık
21.00 turk kahvesi
22.00 2 catal kavun
su 3 litre
bayram ziyaretlerinden vakit kalmadi.
insallah guzel haberler verir doktor,Canim ilaclarla baya rahayliyor birde agrinin cok arttigi donem ip atlama yapiyordum ya onu biraktim baya baya azaldi agrisida ama cocuklar ayagimda fazla duruncada agriyor suan buyuk ayagimda mesela 17 kilobakim pazartesi randevum var nedicek dr hanim
Cok guzel canim. benim tortilla 180kaloriymis. Ben de baska cozum bulsam iyi olucak sabahlari icin ama boyle bile oglene kadar zorlaniyorumSALI MENUM
SABAH 8.30DA
1 haslanmis yumurta
Yarim kk peynir
8 zeytin
4 taze koy biberi, 2 havuc, yarim salatalik, yarim domates, yarim avokado
50 kalorilik pita ekmegi
ARA 12DE
170 kalorilik protein icecegi (30 gr proteinli)
OGLEN 13.30DA
1 porsiyon izgara tavu gogsu
1 kucuk kase kabak yemegi+ 2 kasik yogurt
ARA 15TE
Filtre kahve
1 kucuk kare bitter
Yarim avuc yer fistigi
ARA 17DE Sabah 6.30da kalkinca gun bitmek bilmedi..
70 kalorilik diyet tuzlu biskuvi
4 minik havuc
AKSAM 19DA
1 dilim firinda somon baligi
Cok az salata
SU:2.5 lt oldu.
SPOR: Spor salonunda 1bucuk saat antreman, parkta 2 saatten fazla cocuklarla oynamaca, hep ayaktaydim yurudum.
fayfeyfiy
canim ben de eminim ki en az 2 almisimdir o yuzden cumaya kadar tartilmayacagim. sen de tartilma ve cumaya kadar dikkat et ne dersin?
Harikasın kaptan çok beğendimSALI MENUM
SABAH 8.30DA
1 haslanmis yumurta
Yarim kk peynir
8 zeytin
4 taze koy biberi, 2 havuc, yarim salatalik, yarim domates, yarim avokado
50 kalorilik pita ekmegi
ARA 12DE
170 kalorilik protein icecegi (30 gr proteinli)
OGLEN 13.30DA
1 porsiyon izgara tavu gogsu
1 kucuk kase kabak yemegi+ 2 kasik yogurt
ARA 15TE
Filtre kahve
1 kucuk kare bitter
Yarim avuc yer fistigi
ARA 17DE Sabah 6.30da kalkinca gun bitmek bilmedi..
70 kalorilik diyet tuzlu biskuvi
4 minik havuc
AKSAM 19DA
1 dilim firinda somon baligi
Cok az salata
SU:2.5 lt oldu.
SPOR: Spor salonunda 1bucuk saat antreman, parkta 2 saatten fazla cocuklarla oynamaca, hep ayaktaydim yurudum.
fayfeyfiy
Favorilere kaydettim ben de canim tesekkurlerFavoriler içinde buldumstitch
Hosgeldin canim, iyi bayramlarSlm kızlar çok şükür geldim köydeydik kaç gündür inanin interneti gectim telefon cekmiyooo köyde yasaklayamam galiba :))
Canim bugun cok yemissin maalesef. 2 avuc cekirdek, bol meyve var menunde. Disaridaki koriler de cok yagli oluyor, korili pirinc haslaman gorundugu kadar masum olmayabilir.13 agustos menum- dunku menu
@Yawrukushstitch @Kozmogirl17
08:00_ 1 dilim peynir, 1 kofte
10:00_ 1 avuc ceklirdek ici, 1 avuc goji beri, 2 yk yulaf kepegi, bol tarcin ve ustune kapatacak kadar sut.
13:00_ emin degilim haslama mi firinda mi ama ustude biraz sosu vardi 1 tavuk gogsu, bolca salata, 5 yk kadar korili pirinc haslama.
16:00_ 1 avuc ceklirdek ici, 1 avuc goji beri, 2 yk yulaf kepegi, bol tarcin ve ustune kapatacak kadar sut.
18:00_ 1 top dondurma (soz bugun yok artik)
20:00_ 1 tabak dolusu salata ve 1 kase meyve (bogurtlen, kiraz, seftali karisimi), 2 bardak ayran.
su: 2 litre
toplamda 2 fincan kahve 1 sutlu, 1 sade
spor: 15 dakika yuzme
2 kilo muTabi köy demisken köy ekmeği baklavalar sarmalar bayram çok güzeldi ama diyet fenaydı(( geçmişi okumaya calısıcam malesef ki 2 kilo almisimdir ye iç sohbet et yat bayram böle geçti
Su arttırsa süper13 Agustos Menum
08:00 kahvalti dürümü (tortilla, beyaz peynir, yarim domates, 4 zeytin, maydanoz), 1 bardak cay
11:30 sutlu nescafe
12:30 yarim tabak kabak yemegi, yarim tabak tas kebabi (bir tabakta yanyanaydilar)
15:30 sutlu nescafe
17:00 100gr sugar snap peas
18:00 bir parca kasar peyniri
19:30 tavada az yag ile tavuk, bol salata, espresso
22:30 bir kase kiraz
Su simdilik 1.5lt, belki biraz daha fazladir
Spor 15 bench push ups, 5 bench dips (daha yapmaya firsatim olmadi)
yine mi misafirlikHarikasın kaptan çok beğendim
Ben de şimdi kahvaltıya gidiyorum davetliyiz bakalım neler olacak
sadece baklava olmasa daha iyi olurmus ama bayram ve bir dilim, bence guzel olmus menun canim.
Hoşgeldin Betülcum ben de diyorum benim eşim neredeSlm kızlar çok şükür geldim köydeydik kaç gündür inanin interneti gectim telefon cekmiyooo köyde yasaklayamam galiba :))
Kuzum aleyküm selam dönüş ne zaman :)Slm kızlar çok şükür geldim köydeydik kaç gündür inanin interneti gectim telefon cekmiyooo köyde yasaklayamam galiba :))
Süpersin tatlım suyu az daha artır dadeve13 agustos menum- dunku menu
@Yawrukushstitch @Kozmogirl17
08:00_ 1 dilim peynir, 1 kofte
10:00_ 1 avuc ceklirdek ici, 1 avuc goji beri, 2 yk yulaf kepegi, bol tarcin ve ustune kapatacak kadar sut.
13:00_ emin degilim haslama mi firinda mi ama ustude biraz sosu vardi 1 tavuk gogsu, bolca salata, 5 yk kadar korili pirinc haslama.
16:00_ 1 avuc ceklirdek ici, 1 avuc goji beri, 2 yk yulaf kepegi, bol tarcin ve ustune kapatacak kadar sut.
18:00_ 1 top dondurma (soz bugun yok artik)
20:00_ 1 tabak dolusu salata ve 1 kase meyve (bogurtlen, kiraz, seftali karisimi), 2 bardak ayran.
su: 2 litre
toplamda 2 fincan kahve 1 sutlu, 1 sade
spor: 15 dakika yuzme
Ahahahahahhahah evet ve yataktan o kadar zor kalktım kiyine mi misafirlik
superrrKuzum Bende tartilmicam çok şükür ki eve geldim su bile icemedim ya bayram güzel hoş ama diyet için tam işkence + gelsem de ki geleceğim kesin diyeti bozmak yok kaldigimiz yerden devam canisi
haklisin canim, bugun bakalim becerebilirsem sadece ogle yemeginde ekmek ve/veya pilav yiyecegim. degilse aldigim kiloyu cumaya kadar veremm mumkun degil pek
dun az su ictim, belki onmdan hep actim.ama bugun sabah ise geklince hemen masama koydum 5 tane kucuk sise su gun sonuna kadar icecegimSüpersin tatlım suyu az daha artır dadeve
Tebrik ederimm. Bende bi iki gundur 64.7 cikiyorumGunaydin citir kizlar, nasilsiniz?
Sabah 65.5 ciktim
Super haberTebrik ederimm. Bende bi iki gundur 64.7 cikiyorum
65 in altina dusebilmem uzun surdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?