Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Slm kızlar çok şükür geldim köydeydik kaç gündür inanin interneti gectim telefon cekmiyooo köyde yasaklayamam galiba :))
hosgeldin canim, ohh ne guzeldir koyde bayram.
Gittiginiz bol bol ziyarete gelenler de oldu mu? ayy ne severdim cocukken seekr toplamayi

Tabi köy demisken köy ekmeği baklavalar sarmalar bayram çok güzeldi ama diyet fenaydı (( geçmişi okumaya calısıcam malesef ki 2 kilo almisimdir ye iç sohbet et yat bayram böle geçti
canim ben de eminim ki en az 2 almisimdir o yuzden cumaya kadar tartilmayacagim. sen de tartilma ve cumaya kadar dikkat et ne dersin?

Sporun guzel canim, menunde de sulu kofte patatesli oldugu icin bulgur pilavini es gecebilirmissin. gun icinde cok meyve var, arti muz+bal cok kalorili olmus aksam icin.
sen dedigim yogurtlu sebzeleri bir dusun :)
Valla pek basa cikabildigim soylenemez hergun buraya bi dertle geliyorum kizlar bikti artik benimkilerden
Hic de bile bikmadik. Boyle kaynasip daha takimdan hissediyoruz kendimizi ve seviyoruz seni
2 ogun yapabiliyorsan cok saglikli diye duymustum, neden olmasin
cok guzel canim, karpuz biraz faz ama harika spor var
Bu kahveye dayanamadim hemen kahvemi kaptim :))
Guzem seni yalniz birakti bu hafta, ben eslik edeyim dedim. Gerci hergun iciyorum ben de bir kahve, resim atmiyordum sadece
Eger bu cuma guzel bi eksi gelirse yaparim gelmezse odul modul yok ozamn
Yok canim takmiyorum sadece uzuluyorum sirtta ceviremiyorum esim uzulecek diye iki aradayim yani.
iste kararlilik bu
aksam biraz fazla ama ne yapalim, daha cumaya vakit var
canim oglen hep karbonhidrat olmus, bir de sabah draje
daha cok sebze ve protein eklemelisin menulerine
Bugün çok giremedim foruma buraya kısa zaman oldu ama çok alışmışım yazmayı okumayı sizin neler yaptığınıza bakmayı özlediğimi farkettim

cok guzel menu canim, sadece portakal suyu yerine yulaf ezmene portakal dilimleyip koysan daha da guzel olur
guzel menu olmus canim
insallah guzel haberler verir doktor,
ah su cocuklar her alanda sinirlarini zorluyorlar anne babalarinin. 17kilo hala annesine kendisini sallattiriyor sipa. isir poposunu
Cok guzel canim. benim tortilla 180kaloriymis. Ben de baska cozum bulsam iyi olucak sabahlari icin ama boyle bile oglene kadar zorlaniyorum

canim ben de eminim ki en az 2 almisimdir o yuzden cumaya kadar tartilmayacagim. sen de tartilma ve cumaya kadar dikkat et ne dersin?

Kuzum Bende tartilmicam çok şükür ki eve geldim su bile icemedim ya bayram güzel hoş ama diyet için tam işkence + gelsem de ki geleceğim kesin diyeti bozmak yok kaldigimiz yerden devam canisi

Harikasın kaptan çok beğendim

Ben de şimdi kahvaltıya gidiyorum davetliyiz bakalım neler olacak

Favoriler içinde buldum stitch
Favorilere kaydettim ben de canim tesekkurler
Slm kızlar çok şükür geldim köydeydik kaç gündür inanin interneti gectim telefon cekmiyooo köyde yasaklayamam galiba :))
Hosgeldin canim, iyi bayramlar
Canim bugun cok yemissin maalesef. 2 avuc cekirdek, bol meyve var menunde. Disaridaki koriler de cok yagli oluyor, korili pirinc haslaman gorundugu kadar masum olmayabilir.
Miktar olarak da az, buna ragmen de ac gezmissindir
Tabi köy demisken köy ekmeği baklavalar sarmalar bayram çok güzeldi ama diyet fenaydı (( geçmişi okumaya calısıcam malesef ki 2 kilo almisimdir ye iç sohbet et yat bayram böle geçti
2 kilo mu
hemen diyetine geri don tatlim, hedefini neden basladigini hatirla. bol cig sebze, protein ile beslen cumaya kadar telafi icin ve karbonhidrati minimumda tut
Ayrica bol su ve spor

Su arttırsa süper
Kabak

Süpersin tatlım suyu az daha artır dadeve

haklisin canim, bugun bakalim becerebilirsem sadece ogle yemeginde ekmek ve/veya pilav yiyecegim. degilse aldigim kiloyu cumaya kadar veremm mumkun degil pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…