Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

donerim yaninda pilav vardi ama ben yemedim canim. sadece donerini yedim o da3 kasik kadar filandir

Tabi köy demisken köy ekmeği baklavalar sarmalar bayram çok güzeldi ama diyet fenaydı (( geçmişi okumaya calısıcam malesef ki 2 kilo almisimdir ye iç sohbet et yat bayram böle geçti
Yerken icerken sohbet ederken hic mi aklina gelmedik hicmi bizi dusunmedin dusuneydin bole olmazdi iste

Bende sizi seviyorum canlarim benim.
Evet canim ya bende farkettim ama cok etkilememis eksi geldim bugun bigun onceye gore yarin farki kapar cumaya eksiye duserim diye dusunuyorum
17 kilo dizimi iyi belliyor valla 7.24 ayakta cocuk ee digeride 9.5 biri iniyor biri biniyor napsin bu diz iyi bile dayaniyor

Ohhh meyveler cekirdekler dondurmalar ne yorum yapicagimi dlbilemedim kuzum ya listeye odaklansan super olucak topla kendini silkelen hedefine odaklan kuzucum

bayramda o ev baklavasini gormezden gelelim mi canim. onun disinda gayet guzel
kacamagin disinda bence guzel canim
Allah Allah diyecek soz bulamiyorum gercekten. aslinda cok sey var da... cok gecmis olsun canim.
senemcim ben de sendenim sanirim. emotional eater ne zaman canin sıkılsa kendimi buz dolabinin onunde buluyorum.bu grup sayesinde dolabin onunden geri donebiliyorum, bu grup olmasa frenleyemezdim kendimi.
yillardir sunu fakediyorum canim aksamlari erkenden yersem aksam 6 dan sonra hicbirsey yemezsem zayifliyorum. birde tatlilardan uzak durmak sanirim ipucu
Selamlar kizlar nasilsiniz?
Gununuz nasil gecti?
kaptancigimmmm cok yorucu geciyor bu bayram. sürekli biryerlere yetismeye calisiyorum. sen nasilsin?? yavru kuslarin nasil??
FitFiliz canim sende ciceklerde cok guzelsiniz
stitch Senemcim anneli kizli sizede kocaman masallah
Ben evde yemegim olmayiinca direk pismis tavuk aliyorum, felaket guzel kurtariyor gunu.
Pizzayi sadece cocuklar seviyor, ben hayat boyu yemesem aklima gelmez :)
Ama bir pide, lahmacun, ne bileyim el acmasi borek olsun oy oy oyyyyyy :))
dimi dimi hele o el acmasi börek. keske kalorsiz saglikli ve lezzetli el acmasi borek olsa
ne guzelsiniz siz. masallah canim.
gayet guzel cnm son karpuzlar yatmadan once mi?? oyleyse, olmasa daha iyi olurmuş canimcim
sporlar ika canim. menu de guzel afiyet olsun
menun guzel olmus canim suyu artirabilsen super olur
Guzel olmustu ama beyaz, daha SIK giy. Ben de normalde siyaha karsi degilimdir ama benim esim hic sevmiyor siyahi burda cenazelerde giyiorlar ya o yuzden cok az siyah kiyafetim var.
ben de siyaha bayilirim canim. ya da kilolardan dolayi acik renkli hicbir kiyafeti yakistiramiyorum. benim esim de acik renkli seyleri al diyo ve genelde renk konusunda anlasamiyoruz
aksami cok hafif gecirmissin canim. kalori acisindan iyi gibi duruyo cok bilemiyorum ama. afiyet olsun deryacim

esine katiliyorum birakalim su koyu renkleri kenara ama tabi onun icin de biraz zayiflamak lazim off yemek yemeyi cok seviyorum yaa ne kadar kotu

oyle walla ne diz kaldi ne bel

Baklavayi gormesek butun bayram boyunca kactanecik yedim ki sanki
Yok canim ya 7 gibi falan yedim o karpuzu yanlis yere yazmisim

Kahvalti 10:00
2 dilim kizarmis eksi mayali ekmek
Domates salatalik kozlenmis biber salatasi
1 kk peynir
1 yumurtadan omlet
1 kasik recel

Ogle 14:30
( aksam kayinvalidemde misafir var o yuzden erken yedim yemegi bisey atistiririm belki diye)
1 kase dolusu yogurt
1 dilim kizarmis ekmek
4,5 kasik etli sebze yemeği
(1 catal tam bugday unlu makarna)

Leslie 3 mile
3 litre su

Öz eleştiri yapmak gerekirse o recel ve makarnanin orada ne isi var emzirdigim icin canim tatli istiyo sabahlari. Son kalan ekmegimi recele baniyorum hep

Eger aksam bisey yersem yazarim tekrardan. Sut hurma veya meyve vs
Kurtarmaya calisicam bakalım

Genelde suyumu yemeklerden yarim saat once veya yarim saat sonra iciyorum. Spordan 1 saat once ve 1 saat sonra yemek yemiyorum. Yemek yerken kavun karpuz vs. Tuketmiyorum. Sabahlari uyaninca sıcak suya biraz elma sirkesi veya limon koyup iciyorum ac karina.
Bunlar benim gunluk rutinlerim

Canim eger 2 ogun beslenmeyi planliyorsan aralarini daha uzun tutmani oneririm. bu sekilde ogle yemeginden sonra bir sonraki kahvaltiya cok uzun sure aclik olucak ve emziriyorsun da sutun etkilenmesin.
Su ve spor super
Menu bence hic kotu degil, bir lokma recelden birsey olmaz

Evet haklisin. Zaten oyle yapiyorumda kv ye gidicem ya simdi bisey yemezsem orda alinabilirler. Oglen bisey yemegip orda yersem acliktan gozum donebilir ve ne bulsam yeme ihtimalim cok yuksek

Tesekkur ederim bu arada

Kızlar mola verdiğimiz yede gojiberry çayı buldum. Uzun adı: eve dönerken yapılan kaçamaklar düşünülüp vicdan yapılıp bulmuşken havada kapılan çay
aa kendisini yiyorum ama cayini hic icmedim ictin mi? nasil tadi cok mu tatli?

Hosgeldin canim. Pogaca, baklava ve pilav hepsi ayni gun olmamis. Su ve spor?
Kendine spor cezasi verebilirsin bu kacamaklar icin, sporsuz atlama bu gunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…