- 1 Kasım 2017
- 849
- 3.646
- 63
- 40
donerim yaninda pilav vardi ama ben yemedim canim. sadece donerini yedim o da3 kasik kadar filandirCanimsin sen
Canim ilaclarla baya rahayliyor birde agrinin cok arttigi donem ip atlama yapiyordum ya onu biraktim baya baya azaldi agrisida ama cocuklar ayagimda fazla duruncada agriyor suan buyuk ayagimda mesela 17 kilobakim pazartesi randevum var nedicek dr hanim
Canom napmissin sen misafirlerden cok yemissin 17m30 dan sonra full calismissinhedefine odaklan kuzu cok az kalmis bari okullar acilana kadar mezun ol.
Borek fazla olmus arada patates puresi dah da fazla olmus canim diyetisyenler diyete ilk baslayanlarda patatesin her turlusunu pilavi makarnayi kesinlikle bir ay yasakliyorlar canim ki sen bide ara yapmissin
Canim ben yapabilecegim vakte gore aciyorum uzun vaktim varsa uzun videolarini aciyorum az vaktim varda kisa videolari aciyorum kafama gore yani ayarliyorum.
Iyi eglenceler kuzum bende yine erkenciyim bixim danaayakk diye aglayinca
Canim selam yukarda arkadasada yazdim patatesin her turlusu diyete yeni baslayanlara diyetisyenler yasakliyor benden uyarmasi canim sabah ki portakal suyu ev yapimimi hazir mi oda cok kalorili bence ama sabahtan oldugu icin bisey demicem fakat aksami cok guzel kurtarmissin aksam menun harika su cok guzel spor da guzel.
Canim donerin yaninda pilav pide vs bisey varmiydi tereyaglimiydi onun harici menun guzelmis tatlim suda harika
Rastgele canim kafama gore o an suresine gore
Yerken icerken sohbet ederken hic mi aklina gelmedik hicmi bizi dusunmedin dusuneydin bole olmazdi isteTabi köy demisken köy ekmeği baklavalar sarmalar bayram çok güzeldi ama diyet fenaydı(( geçmişi okumaya calısıcam malesef ki 2 kilo almisimdir ye iç sohbet et yat bayram böle geçti
Sorun yok ozaman canim afiyet olsun olsada yesekdonerim yaninda pilav vardi ama ben yemedim canim. sadece donerini yedim o da3 kasik kadar filandir
Bende sizi seviyorum canlarim benim.Sporun guzel canim, menunde de sulu kofte patatesli oldugu icin bulgur pilavini es gecebilirmissin. gun icinde cok meyve var, arti muz+bal cok kalorili olmus aksam icin.
sen dedigim yogurtlu sebzeleri bir dusun :)
Hic de bile bikmadik. Boyle kaynasip daha takimdan hissediyoruz kendimizi ve seviyoruz seni
2 ogun yapabiliyorsan cok saglikli diye duymustum, neden olmasin
cok guzel canim, karpuz biraz faz ama harika spor var
Guzem seni yalniz birakti bu hafta, ben eslik edeyim dedim. Gerci hergun iciyorum ben de bir kahve, resim atmiyordum sadece
iste kararlilik bu
aksam biraz fazla ama ne yapalim, daha cumaya vakit var
canim oglen hep karbonhidrat olmus, bir de sabah draje
daha cok sebze ve protein eklemelisin menulerine
cok guzel menu canim, sadece portakal suyu yerine yulaf ezmene portakal dilimleyip koysan daha da guzel olur
guzel menu olmus canim
insallah guzel haberler verir doktor,
ah su cocuklar her alanda sinirlarini zorluyorlar anne babalarinin. 17kilo hala annesine kendisini sallattiriyor sipa. isir poposunu
Cok guzel canim. benim tortilla 180kaloriymis. Ben de baska cozum bulsam iyi olucak sabahlari icin ama boyle bile oglene kadar zorlaniyorum
Ohhh meyveler cekirdekler dondurmalar ne yorum yapicagimi dlbilemedim kuzum ya listeye odaklansan super olucak topla kendini silkelen hedefine odaklan kuzucum13 agustos menum- dunku menu
@Yawrukushstitch Kozmogirl17
08:00_ 1 dilim peynir, 1 kofte
10:00_ 1 avuc ceklirdek ici, 1 avuc goji beri, 2 yk yulaf kepegi, bol tarcin ve ustune kapatacak kadar sut.
13:00_ emin degilim haslama mi firinda mi ama ustude biraz sosu vardi 1 tavuk gogsu, bolca salata, 5 yk kadar korili pirinc haslama.
16:00_ 1 avuc ceklirdek ici, 1 avuc goji beri, 2 yk yulaf kepegi, bol tarcin ve ustune kapatacak kadar sut.
18:00_ 1 top dondurma (soz bugun yok artik)
20:00_ 1 tabak dolusu salata ve 1 kase meyve (bogurtlen, kiraz, seftali karisimi), 2 bardak ayran.
su: 2 litre
toplamda 2 fincan kahve 1 sutlu, 1 sade
spor: 15 dakika yuzme
bayramda o ev baklavasini gormezden gelelim mi canim. onun disinda gayet guzel12 agustos menum
Sabah 09.30
2 dilim ekmek
1 yumurta
1kk peynnir
Sekersiz cay
Ara 12.30
Sekersiz turk kahvesi
Oglen 15.00
4 yk pilav tavuk
Ara
Yok
Aksam 17.30
Misafirlikteydim
5 sarma
2 tane peynirli lokma tek lokmalikti ufak ufak
1 tane ev baklavasi
Sekersiz cay
Ara
1 sade maden suyu
22.00
Yesil elma yarim
Spor 20 dak leslie
15 dk leslie
5 dakika leslie
50 mekik
2.5 litre su
kacamagin disinda bence guzel canimBugünkü menümü yazacaktım yine her şeyi karıştırmışım
Taa saat bire kadar ilaç almam gerektiği için bir dilim tam buğday ekmeği yedim on gibi , birde nesfit Mısır gevreği sütle be iki hurma oldu
Küçük bir dilim kendim ilk denediğim şekerpareden yedim günün kaçamağı
Öğlen yarım kase çorba bir kase yoğurt içine üç kaşık semizotu yemeği
Ara ıhlamurlu yeşil çay ve iki küçük kare bitter
Akşam yemeği yarım kase yoğurt çorbası bir servis tabağı eşit bölünmüş düşünün barbunya, salata ,patates püresi ve yarım kase yoğurtlu semizotu yedim
2 l su
Allah Allah diyecek soz bulamiyorum gercekten. aslinda cok sey var da... cok gecmis olsun canim.Suyu cok ictim tek seferde elmayida biraz gec yedim ins sabaha cok etkilemez canim
evet o farkinda degilki basina neler geliceginin ben kizinca hatasini farketti ufak daha ya ne kadar uzerine titrersem okadar sıkıntıyı uzerimize cekiyorum.bisey olmasin diye gozube baktigim cocugum icin bogazina cekirdek kactiginda bi hastaneye goturduk begenmeyince cikardik aciken istanbula goturduk bi universiteye burdaku hastane bizi sorunsuz aile olarak mahkemeye vermis olayi cocugumuza bakmiyoruz gibi algilayip bassavcilik devreye girmiss cocuga saglik tedbir karari bizede nasil cocuk bakilir danismanlik karari cikarmis tabi biz savunmamizi yaptik cocugumuzu hastaneyi begenmedigimiz icin baska hastaneye goturdugumuzu evraklarla ispat edip cocugumuzuun saglikli oldugunu anlayinca kararlar kalkti biz hakli ciktik.yani olay geldigi zamanda cocuga anne ve baba suclu goruluyor.buz uzerine titredikce basimiza gelmeyen kalmiyor nahkemeler ise okadar dayak yiyen dilendirilen cocuklar varken biZimkinin pesine dusmus
senemcim ben de sendenim sanirim. emotional eateraz once sinir bozucu aksilikler cikti hem iste hem evde, ben farkettim emotional eater'im
hemen canim kalorili birseyler istedi, karnim acikmaya basladi ama hizlica halletmem gerekiyordu, yemege vakit ayiramadim neyseki, ustune de senin mesajini gordum, 1 buyuk bardak su ictim hatirlayip. ve kriz gecti, simdi normal acliktayim, oglen vaktini bekliyorum yemegimi yemek icin
tesekkurler feyzacim, tesekkurler grubum
yillardir sunu fakediyorum canim aksamlari erkenden yersem aksam 6 dan sonra hicbirsey yemezsem zayifliyorum. birde tatlilardan uzak durmak sanirim ipucuArkadaşlar ben grubunuzda yeni olduğum için birşey öğrenmek istiyorum bir çoğunuz çok güzel kilo vermişsiniz..zayıflama ipuclariniz neler? Onu merak ediyorum.. ben 16 yaşımda 70 kiloydum dukan yapmıştım 3 ay ama en son bi gözüm karardı benim ondan sonra bıraktım 58 kiloya inmiştim hemde spor yapmadan oldu şimdi 5. Günümdeyim 500 gram verdim diye seviniyorum.. Bu işin ipucu nedir onu merak ediyorum.. yaş ilerleyince vücut harbiden çok zor kilo veriyormuş
kaptancigimmmm cok yorucu geciyor bu bayram. sürekli biryerlere yetismeye calisiyorum. sen nasilsin?? yavru kuslarin nasil??Selamlar kizlar nasilsiniz?
Gununuz nasil gecti?
dimi dimi hele o el acmasi börek. keske kalorsiz saglikli ve lezzetli el acmasi borek olsaBen evde yemegim olmayiinca direk pismis tavuk aliyorum, felaket guzel kurtariyor gunu.
Pizzayi sadece cocuklar seviyor, ben hayat boyu yemesem aklima gelmez :)
Ama bir pide, lahmacun, ne bileyim el acmasi borek olsun oy oy oyyyyyy :))
ne guzelsiniz siz. masallah canim.Telefonumdaki resimleri hard disce atayim dedim , eski fotolara takildim kaldim.
Bayiliyorum fotograf bakmaya, biri beni durdursun,Akinimin hastanede ilk gununden bir foto paylasayim.
Eki Görüntüle 2298276
Eki Görüntüle 2298278
Ne hizli , ne cabuk geciyor gunler(
gayet guzel cnm son karpuzlar yatmadan once mi?? oyleyse, olmasa daha iyi olurmuş canimcim13 agustos menum
Sabah 10.30
2 dilim yumurtali ekmek
2 kk peynir
Domates azbisey
Sekersiz cay
Ara 12.30
Sekersiz dibek kahvesi
Oglen yok
Ara 15.30
Oglumun tabaginda 2 kasik pilav 1 kofte vardi yedim
Aksam 18.00
6 7 tane izgara kkofte izgara
1 tane tavuk kanat izgara
Salata domates sogan
Ara 21.30
Sade maden suyu
1 saat sonra 5 6 uccgen dilim karpuz
3 litreyi buldu bugun su sanirim cok sistim bide sudan sanki
Simdide ac hissediyorum kendimi
Spor
30 dakika eliptik
15 dk leslie
30 mekkik
sporlar ika canim. menu de guzel afiyet olsunSALI MENUM
SABAH 8.30DA
1 haslanmis yumurta
Yarim kk peynir
8 zeytin
4 taze koy biberi, 2 havuc, yarim salatalik, yarim domates, yarim avokado
50 kalorilik pita ekmegi
ARA 12DE
170 kalorilik protein icecegi (30 gr proteinli)
OGLEN 13.30DA
1 porsiyon izgara tavu gogsu
1 kucuk kase kabak yemegi+ 2 kasik yogurt
ARA 15TE
Filtre kahve
1 kucuk kare bitter
Yarim avuc yer fistigi
ARA 17DE Sabah 6.30da kalkinca gun bitmek bilmedi..
70 kalorilik diyet tuzlu biskuvi
4 minik havuc
AKSAM 19DA
1 dilim firinda somon baligi
Cok az salata
SU:2.5 lt oldu.
SPOR: Spor salonunda 1bucuk saat antreman, parkta 2 saatten fazla cocuklarla oynamaca, hep ayaktaydim yurudum.
@fmad
menun guzel olmus canim suyu artirabilsen super olur13 Agustos Menum
08:00 kahvalti dürümü (tortilla, beyaz peynir, yarim domates, 4 zeytin, maydanoz), 1 bardak cay
11:30 sutlu nescafe
12:30 yarim tabak kabak yemegi, yarim tabak tas kebabi (bir tabakta yanyanaydilar)
15:30 sutlu nescafe
17:00 100gr sugar snap peas
18:00 bir parca kasar peyniri
19:30 tavada az yag ile tavuk, bol salata, espresso
22:30 bir kase kiraz
Su simdilik 1.5lt, belki biraz daha fazladir
Spor 15 bench push ups, 5 bench dips (daha yapmaya firsatim olmadi)
ben de siyaha bayilirim canim. ya da kilolardan dolayi acik renkli hicbir kiyafeti yakistiramiyorum. benim esim de acik renkli seyleri al diyo ve genelde renk konusunda anlasamiyoruzGuzel olmustu ama beyaz, daha SIK giy. Ben de normalde siyaha karsi degilimdir ama benim esim hic sevmiyor siyahi burda cenazelerde giyiorlar ya o yuzden cok az siyah kiyafetim var.
aksami cok hafif gecirmissin canim. kalori acisindan iyi gibi duruyo cok bilemiyorum ama. afiyet olsun deryacim13 agustos menum- dunku menu
@Yawrukushstitch Kozmogirl17
08:00_ 1 dilim peynir, 1 kofte
10:00_ 1 avuc ceklirdek ici, 1 avuc goji beri, 2 yk yulaf kepegi, bol tarcin ve ustune kapatacak kadar sut.
13:00_ emin degilim haslama mi firinda mi ama ustude biraz sosu vardi 1 tavuk gogsu, bolca salata, 5 yk kadar korili pirinc haslama.
16:00_ 1 avuc ceklirdek ici, 1 avuc goji beri, 2 yk yulaf kepegi, bol tarcin ve ustune kapatacak kadar sut.
18:00_ 1 top dondurma (soz bugun yok artik)
20:00_ 1 tabak dolusu salata ve 1 kase meyve (bogurtlen, kiraz, seftali karisimi), 2 bardak ayran.
su: 2 litre
toplamda 2 fincan kahve 1 sutlu, 1 sade
spor: 15 dakika yuzme
oyle olmus degil miOhhh meyveler cekirdekler dondurmalar ne yorum yapicagimi dlbilemedim kuzum ya listeye odaklansan super olucak topla kendini silkelen hedefine odaklan kuzucum
esine katiliyorum birakalim su koyu renkleri kenara ama tabi onun icin de biraz zayiflamak lazim off yemek yemeyi cok seviyorum yaa ne kadar kotubayramda o ev baklavasini gormezden gelelim mi canim. onun disinda gayet guzel
kacamagin disinda bence guzel canim
Allah Allah diyecek soz bulamiyorum gercekten. aslinda cok sey var da... cok gecmis olsun canim.
senemcim ben de sendenim sanirim. emotional eaterne zaman canin sıkılsa kendimi buz dolabinin onunde buluyorum.bu grup sayesinde dolabin onunden geri donebiliyorum, bu grup olmasa frenleyemezdim kendimi.
yillardir sunu fakediyorum canim aksamlari erkenden yersem aksam 6 dan sonra hicbirsey yemezsem zayifliyorum. birde tatlilardan uzak durmak sanirim ipucu
kaptancigimmmm cok yorucu geciyor bu bayram. sürekli biryerlere yetismeye calisiyorum. sen nasilsin?? yavru kuslarin nasil??
dimi dimi hele o el acmasi börek. keske kalorsiz saglikli ve lezzetli el acmasi borek olsa
ne guzelsiniz siz. masallah canim.
gayet guzel cnm son karpuzlar yatmadan once mi?? oyleyse, olmasa daha iyi olurmuş canimcim
sporlar ika canim. menu de guzel afiyet olsun
menun guzel olmus canim suyu artirabilsen super olur
ben de siyaha bayilirim canim. ya da kilolardan dolayi acik renkli hicbir kiyafeti yakistiramiyorum. benim esim de acik renkli seyleri al diyo ve genelde renk konusunda anlasamiyoruz
aksami cok hafif gecirmissin canim. kalori acisindan iyi gibi duruyo cok bilemiyorum ama. afiyet olsun deryacim
oyle walla ne diz kaldi ne belBende sizi seviyorum canlarim benim.
Evet canim ya bende farkettim ama cok etkilememis eksi geldim bugun bigun onceye gore yarin farki kapar cumaya eksiye duserim diye dusunuyorum
17 kilo dizimi iyi belliyor valla 7.24 ayakta cocuk ee digeride 9.5 biri iniyor biri biniyor napsin bu diz iyi bile dayaniyor
Baklavayi gormesek butun bayram boyunca kactanecik yedim ki sankibayramda o ev baklavasini gormezden gelelim mi canim. onun disinda gayet guzel
kacamagin disinda bence guzel canim
Allah Allah diyecek soz bulamiyorum gercekten. aslinda cok sey var da... cok gecmis olsun canim.
senemcim ben de sendenim sanirim. emotional eaterne zaman canin sıkılsa kendimi buz dolabinin onunde buluyorum.bu grup sayesinde dolabin onunden geri donebiliyorum, bu grup olmasa frenleyemezdim kendimi.
yillardir sunu fakediyorum canim aksamlari erkenden yersem aksam 6 dan sonra hicbirsey yemezsem zayifliyorum. birde tatlilardan uzak durmak sanirim ipucu
kaptancigimmmm cok yorucu geciyor bu bayram. sürekli biryerlere yetismeye calisiyorum. sen nasilsin?? yavru kuslarin nasil??
dimi dimi hele o el acmasi börek. keske kalorsiz saglikli ve lezzetli el acmasi borek olsa
ne guzelsiniz siz. masallah canim.
gayet guzel cnm son karpuzlar yatmadan once mi?? oyleyse, olmasa daha iyi olurmuş canimcim
sporlar ika canim. menu de guzel afiyet olsun
menun guzel olmus canim suyu artirabilsen super olur
ben de siyaha bayilirim canim. ya da kilolardan dolayi acik renkli hicbir kiyafeti yakistiramiyorum. benim esim de acik renkli seyleri al diyo ve genelde renk konusunda anlasamiyoruz
aksami cok hafif gecirmissin canim. kalori acisindan iyi gibi duruyo cok bilemiyorum ama. afiyet olsun deryacim
Canim eger 2 ogun beslenmeyi planliyorsan aralarini daha uzun tutmani oneririm. bu sekilde ogle yemeginden sonra bir sonraki kahvaltiya cok uzun sure aclik olucak ve emziriyorsun da sutun etkilenmesin.Kahvalti 10:00
2 dilim kizarmis eksi mayali ekmek
Domates salatalik kozlenmis biber salatasi
1 kk peynir
1 yumurtadan omlet
1 kasik recel
Ogle 14:30
( aksam kayinvalidemde misafir var o yuzden erken yedim yemegi bisey atistiririm belki diye)
1 kase dolusu yogurt
1 dilim kizarmis ekmek
4,5 kasik etli sebze yemeği
(1 catal tam bugday unlu makarna)
Leslie 3 mile
3 litre su
Öz eleştiri yapmak gerekirse o recel ve makarnanin orada ne isi varemzirdigim icin canim tatli istiyo sabahlari. Son kalan ekmegimi recele baniyorum hep
Eger aksam bisey yersem yazarim tekrardan. Sut hurma veya meyve vs
Kurtarmaya calisicam bakalım
Evet haklisin. Zaten oyle yapiyorumda kv ye gidicem ya simdi bisey yemezsem orda alinabilirler. Oglen bisey yemegip orda yersem acliktan gozum donebilir ve ne bulsam yeme ihtimalim cok yuksekCanim eger 2 ogun beslenmeyi planliyorsan aralarini daha uzun tutmani oneririm. bu sekilde ogle yemeginden sonra bir sonraki kahvaltiya cok uzun sure aclik olucak ve emziriyorsun da sutun etkilenmesin.
Su ve spor super
Menu bence hic kotu degil, bir lokma recelden birsey olmaz
Tesekkur ederim bu aradaCanim eger 2 ogun beslenmeyi planliyorsan aralarini daha uzun tutmani oneririm. bu sekilde ogle yemeginden sonra bir sonraki kahvaltiya cok uzun sure aclik olucak ve emziriyorsun da sutun etkilenmesin.
Su ve spor super
Menu bence hic kotu degil, bir lokma recelden birsey olmaz
aa kendisini yiyorum ama cayini hic icmedimKızlar mola verdiğimiz yede gojiberry çayı buldum. Uzun adı: eve dönerken yapılan kaçamaklar düşünülüp vicdan yapılıp bulmuşken havada kapılan çay
Hosgeldin canim. Pogaca, baklava ve pilav hepsi ayni gun olmamis. Su ve spor?Kizlar dün cok yoruldum hic giremedim
Sabah yola çıktığım icin evde yiyemedim pogaca yemek durumunda kaldim
Aksam yogurtlu ispanak 3 kasik yesil fasulye ve az pilav yedim. Salatayla birlikte.
Arada dayanamadim sadece 2 baklava yedim ev baklasina zaafim var
Canım az önce aldım. İçinde Goji berry ve yaprağı var. Bence sadece meyvesini sıcak suya atsan da olur o zaman.aa kendisini yiyorum ama cayini hic icmedimictin mi? nasil tadi cok mu tatli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?