Birde adettim gecen hafta bitmisti ondan biranda gitmisti belkide ama moralim bozulduZaten ilk haftalar kolay kilo veriliyor diye iki hafta sonra takıma alınıyormus, bir sebebi de buydu diye hatırlıyorum. En azından sabitsin sanırım
ama iste o soguk icecekleri alkollu isteyince hersekilde kalorili oluyorlarİşte sorun çay kahvenin yanındaki eşlikçiler zatenöyle tek ictigimde midem kötü oluyor gibi hissediyorum. Bakalım bu sene nasıl geçecek Soğuk içecekleri kendin hazirlayabilirsin canim. Çok tarif var internette. En kötü yeşil çay demle koy buzluğa
yok canim icmedim yesilcay.makarna haariç güzel kuzum
su gayet iyi
spor da bugün perşembe olduğu için iyi:)
harikasın akrep kaptan :)
su ne kadar içtin ? 2 ve üstüyse güzzell
korku filmi...
patates kızartması olmamış ama az yemişsin
turşu ödem yapabilir perşembe tüketme kuzum
yeşil çay içtiysen harika olurdu
su spor muhteşem
canım eşim bugün o kadar yatasım vardı ki full yataktaydım (İstanbulda hava biraz bulutlandı ay ne çok etkileniyorum..)
dizi izledim full arada oyun oynadım kkya giiremedim hep erteledim
neden
çünkü yememem greken şeyler... oww menü geçmiş biter bitmez geliyor
ahahahha kız kurban işi ilk gün bitti
kurbandan sonra kendimi de kestim ama iyileştim bile
komşuya gittim dizi izledim yatakta pinekledim ve boool okunacak mesaj biriktirmişim :)
almadan degil hatta kilo vererek gecirmissin supersin vcanim, tebriklerGecen hafta 65.1
Guncel kilo 64.3
Fark 0.8 gr. Hic yoktan iyidir bayrami almadan kurtardim ya en buyuk basari bu benim icin
Tarti resmi cektim ama ekleyemedim bi turlu
Evet cok şüküralmadan degil hatta kilo vererek gecirmissin supersin vcanim, tebrikler
Fark -800Sizce benim yüzdem 1.3 mü yoksa ölümüne salliyo muyum
65.1 - 64.3
Masallah kuzum gecmis olsun
Hee ben direk 1.3 e yuvarladimFark -800
Yuzden 1.22
Hayır canım maalesef açken tartıldım ve kocaman oldu gözlerim.. Bir daha o rakamı görmicek bu gözler..hepsinden bi deniyeyim. Şu Nayn ekmeği de merak ettim. Mezun olmanın güzelliği
Çarşamba tokken tartildim de noolur
Hangi carsamba tartilmistin canim sen 2 gun oncekimi 1 hafta 2 gun oncekimi masallah diyelim nazar degmesinHayır canım maalesef açken tartıldım ve kocaman oldu gözlerim.. Bir daha o rakamı görmicek bu gözler..
Bedavami dagitiyolarHee ben direk 1.3 e yuvarladimbol keseden vermisim kendime
Tebrikler iki gunde 3 kiloya yakin bir fark.Günaydın Hayırlı Cumalar
Çarşamba kilom 78
Bugün kilom 75,2
Canim bizim evde cok sevilen bir kahvaltilik , olunca ben de dayanamiyorum 2ser , 3er hupletiyorumMenüyü cook beğendim kuzum.. pastirmasizda yaoamiyordu
O zaman dans, o zaman renk...O zaman en koktuğumuz cuma günü sonucunu da şuraya bırakalım
Geçen hafta 89.7
Bu hafta 89.0
Verilen kg 700 gr
Yüzde 0.78 oluyor sanirsam yüzdeyi bir kontrol edin
Gamze canim takim epey kotu etkilenecek ama sen bana bir soz verdin, bu hafta tamam bayramdi, tatildi..kızlar inanın tatil yüzünden ne kadar çabuk almışım inanamıyorum tüm emeklerim gitti resmen ve grubu da çok etkileyecek sonucum
geçen hafta 50.80
bu hafta 51.80
fark 1 kg
yüzdelik dilimim +1.96
eşimmm çok üzgünüm
Kozmogirl17
Yawrukush
Canim cuma ya da cumartesi eslik edersin esine, bunu onunla da konus.yani nasıl hemen bir kilo aldığıma inanamıyorum yaa
2 haftada verdim hatta 5 günde aldım yaaa yani cidden inanamıyorum
eşime de çok kızdım zaten dün yemiyorum hala diyor ki hiç de seninle bişey yiyemiyoruz artık
ve inanın kızlar sırf bayramda da beni yalnız bırakıyorsun demesin diye yedim içtim aha sonucu burada
ve dün cidden kızdım ona da dedim bir haftadır yiyorum daha ne yiyim.
Neyse bilmiyorum sizin de eşiniz böyle zorluyor mu ama
benim ki çok fena bu konuda.
Neyse hep ben alıyodum o veriyordu şimdi o almış 2,5 kilo
Canim duzenli yapiyor musun diyetini, takima sIk ugramiyorsun, takip edemiyoruz.57.9 çıktım bendehic vermemisim resmen tü bana yani yarisa dahil olmadan once ver gel yarisa basla vereme.
Harikasin be kuzum, o zaman bir daha dans, ozamam bir daha renkGeçen cuma: 61.8
Bu cuma: (sıkı durun): 61.3
Fark: 0.5
Yüzde: 0.8
Ahh sabah krizi kac gramimiza mal oldu acaba :)Ehehhehe bilin bakalim sabaha karsi boldu cocuklara kalkmistim ki kendimi bir tatli krizinin icinde buluverdim bi ara oglumun abur cuburlarinin icinde cikolata yiyordum gozlerim kapali amaaaa sebebi varmis bu krizinnn sabahleyin 2 aydir yaklasik bekledigim reglim geldi.Nasil sevindim size anlatamam bende noluyoruz demistim uykulu uykulu bu kriz nerden cikti diye uzuluyordum
Neyse kilo bildirimimi de yapim dun ve onceki gun ac gezdigim icin muhtemelen cok etkilemedi bu kriz beni ama belki o abur cuburlari sabaha karsi yemiyeydim simdi daha cok ekside olabilirdim
Gecen haftaki kilom 74.4
Bu haftaki kilom 73.6
Fark -800
Oran 1.075
Deryacim moral bozmak yok, diyetimize devam, ben seni sIkI takip ediyorum artik, cok acimasiz bir Ozge olacak karsinda, o kedi buraya gelecek.
Tebrikler canim.Gecen hafta 65.1
Guncel kilo 64.3
Fark 0.8 gr. Hic yoktan iyidir bayrami almadan kurtardim ya en buyuk basari bu benim icin
Tarti resmi cektim ama ekleyemedim bi turlu
Yüzde kac oluyor acaba bende bi hesaplamaya çalışayım bakayim
Gamze canim takim epey kotu etkilenecek ama sen bana bir soz verdin, bu hafta tamam bayramdi, tatildi..
Ama haftaya eksilerle donus yapacagiz tamam mi kuzum?
Canim cuma ya da cumartesi eslik edersin esine, bunu onunla da konus.
Aranizda sorun olmasin..
Canim dizimden JJ yapamiyorum ama mekik falan cekerim ok?TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
PERSEMBE GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Kozmogirl17 Mavi boncukkk gogo2405 Gonulmeyvesi LaMademoiselle 15 DK Y 15 DK Y Derya_the_queen enimenime 10DK Y klbk33 15DK Y 200IA DeryaOnDiet 100M kanadali35 Yawrukush 15DKY stitch 200JJ cinecin DenizinYosunKokusu fmad 100M Patlicanmoru 200IA SPOR? Kartanesi3741 Falanfilannnn Pembecanavar besive Dolly94 Linna123 Akrrep *ARKADASLAR LUTFEN MENU VE SPORLARINIZI YAZMAYI UNUTMAYIN! BU HAFTADAN ITIBAREN, 3 KEZ UST USTE MENU BILDIRIMI YAPMAZSANIZ , 1 SARI KART ALACAKSINIZ!
TOPLAM 3 SARI KARTI OLAN ARKADASLAR KURALLARIMIZ GEREGI, LISTE DISINDALARSA LISTEYE DAHIL OLAMAYACAKLAR, LISTEDE ISELER IZNE CIKARILACAK YA DA DISKALIFIYE OLACAKLAR...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?