Hmm 2 gune cok guzel kiloo2 gün önce canım.
Bayram öncesi 73 bilemedin 74 tüm.. Hala artıdayım aslında.. Son gelen kilolar çabuk gidiyor işte. Haftaya cuma belli olur artık asıl kilo indirimi.
gecen hafta 82.7
bu hafta 81.0
fark 1.7
%2.05
Gecen haftaki hedefime ulasmamisim 100 grla haftaya hedefim 73 kendime notEhehhehe bilin bakalim sabaha karsi boldu cocuklara kalkmistim ki kendimi bir tatli krizinin icinde buluverdim bi ara oglumun abur cuburlarinin icinde cikolata yiyordum gozlerim kapali amaaaa sebebi varmis bu krizinnn sabahleyin 2 aydir yaklasik bekledigim reglim geldi.Nasil sevindim size anlatamam bende noluyoruz demistim uykulu uykulu bu kriz nerden cikti diye uzuluyordum
Neyse kilo bildirimimi de yapim dun ve onceki gun ac gezdigim icin muhtemelen cok etkilemedi bu kriz beni ama belki o abur cuburlari sabaha karsi yemiyeydim simdi daha cok ekside olabilirdim
Gecen haftaki kilom 74.4
Bu haftaki kilom 73.6
Fark -800
Oran 1.075
Bende kendime hedef koyayim o zamanGecen haftaki hedefime ulasmamisim 100 grla haftaya hedefim 73 kendime not
Ben uyandiktan normalde 2 3 saatYeni kalkıp da tartildiysan belki ödem olabilir. Bence su bile içmeden biraz dolaşıp yeniden tartil gamzecim. Yüz gram da farketse takım için iyi olur. Not: dün muhabbeti döndü ya, giyinik tartilmiyosun di mi
Yapiyorum canim takıma kosturmadan uğrayamadım canim bu ara ev cok karışıkdaTebrikler iki gunde 3 kiloya yakin bir fark.
Canim bizim evde cok sevilen bir kahvaltilik , olunca ben de dayanamiyorum 2ser , 3er hupletiyorum
O zaman dans, o zaman renk...
Gamze canim takim epey kotu etkilenecek ama sen bana bir soz verdin, bu hafta tamam bayramdi, tatildi..
Ama haftaya eksilerle donus yapacagiz tamam mi kuzum?
Canim cuma ya da cumartesi eslik edersin esine, bunu onunla da konus.
Aranizda sorun olmasin..
Canim duzenli yapiyor musun diyetini, takima sIk ugramiyorsun, takip edemiyoruz.
Harikasin be kuzum, o zaman bir daha dans, ozamam bir daha renk
Ahh sabah krizi kac gramimiza mal oldu acaba :)
Ama cok guzel bir eksi ucurdun bizi kuzummmm
Deryacim moral bozmak yok, diyetimize devam, ben seni sIkI takip ediyorum artik, cok acimasiz bir Ozge olacak karsinda, o kedi buraya gelecek.
Tebrikler canim.
Gecen haftaki hedefime ulasmamisim 100 grla haftaya hedefim 73 kendime not
Teşekürler Çok çoksen harikasın o kahvaltı...
kuzum su da 2L geçseydi muhteşem olurdu.. ama genel olarak süpersin
Canim sen tartini paylastinmi kacirdim mi yoksaTeşekürler Çok çokama ben biseyi eksik yapıyorum 1 haftadır tek kaçamak dondurma oldu çok iyi besledim çok iyi hareket ettim 500 gram gitmiş sadece
Tebrikler iki gunde 3 kiloya yakin bir fark.
Canim bizim evde cok sevilen bir kahvaltilik , olunca ben de dayanamiyorum 2ser , 3er hupletiyorum
O zaman dans, o zaman renk...
Gamze canim takim epey kotu etkilenecek ama sen bana bir soz verdin, bu hafta tamam bayramdi, tatildi..
Ama haftaya eksilerle donus yapacagiz tamam mi kuzum?
Canim cuma ya da cumartesi eslik edersin esine, bunu onunla da konus.
Aranizda sorun olmasin..
Canim duzenli yapiyor musun diyetini, takima sIk ugramiyorsun, takip edemiyoruz.
Harikasin be kuzum, o zaman bir daha dans, ozamam bir daha renk
Ahh sabah krizi kac gramimiza mal oldu acaba :)
Ama cok guzel bir eksi ucurdun bizi kuzummmm
Deryacim moral bozmak yok, diyetimize devam, ben seni sIkI takip ediyorum artik, cok acimasiz bir Ozge olacak karsinda, o kedi buWaaww harika bir eksi. Masallah canimgecen hafta 82.7
bu hafta 81.0
fark 1.7
%2.05
Himm buna sevindim cok severim havuc ve evde bugun bolca varhttps://www.google.com/amp/www.hurriyet.com.tr/amp/cig-havuc-sismanlatmaz-25411974
Havuçtan hep şekerli diye uzak duruyordum meğer masummuş. Bir ara öğün yapılır yani. Çok sevindiğim bir haber oldu bu
Ben Fatma kartanesi yaniHoşgeldin canım sen de yenisin sanırım :)
Kaptanımız Harika ve etkili cezalar veriyor :)
Şimdi paylaşıyorum 2 ye kadar değilmiydiCanim sen tartini paylastinmi kacirdim mi yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?