Ahahahha tamam kuzum ben kaçırmışımBen Fatma kartanesi yaniisim değiştirdim sadece kızlar bugün ailem gidiyor akşama ayrıntılı iki gün yazacağım mesajları bile doğru düzgün okuyamadım ama sizi özledim resmen burası bağımlılık yapıyor
Yok kuzumSende durum nasıl Feyzacim, paylasmadin daha di mi?
Evet canim oo zaman haftada 4-5 agirlik calisiyirdum. O zaman ilk basta 1500 sonradan 1200 almistim.Bizim boyumuzdakiler şanssız malesef deryacim. Bence 1000 olanı al. Hesaplamistim Özge'nin gönderdiği linkten tam hatırlamıyorum ama zaten 2000den az bir rakam çıkmıştı günlük kalori ihtiyacı olarak. E diyette de daha azaltmak lazım
Eskiden aldığın kaç kalorilikti? O zaman vermiştin sen canım. Ama eforlu spor da yapiyordun salonda, öyle hatırlıyorum
Hic sorma canim ya tatiller iyi de diyetimi dedigin gibi mahvediyirlar. Yillik toplamda 26 is gunu iznimiz var. Ee buna resmi ve rini tatiller de eklenince yilda 6 -7 hafta civari tatil oluyor.DeryaOnDiet bir de Deryacim, ne sık tatil yapıyorsun özendim sana. Sanırım daha esnek orda çalışanlar için mesailer, toplamda ne kadar tatil süren oluyor?
Bu tatiller senin rejimi mahvediyor
Cok da az yemek istemiyorum sonra tatile gidince sismeyeyim. Bilemedim ki 1200 cok mu olur. Hergun de en az 20dk spor sartiyla1200 mu alsam ki? Ne dersin?DeryaOnDiet https://gunluk-kalori-ihtiyaci.hesaplama.net/
Linki buldum tatlım..bak bakalım, 600 kalori altını baz al tabi kilo vermek için
Kaç kalori Alman lazımmış hesapladın mi peki tatlım? Çıkan sonuca göre hesapla bence deryacim. Sen bilirsin içine sineni al en iyisiCok da az yemek istemiyorum sonra tatile gidince sismeyeyim. Bilemedim ki 1200 cok mu olur. Hergun de en az 20dk spor sartiyla1200 mu alsam ki? Ne dersin?
Gunluk egzersiz yaparsam ihtiyacimi 2200 kal gosteriyor. Eksi 600= 1600 kal. Himm 1200 un altina dusmeyeyim ozaman e sut ve 1 elma filan 1400 civari olur zaten. Ne dersin canim?DeryaOnDiet https://gunluk-kalori-ihtiyaci.hesaplama.net/
Linki buldum tatlım..bak bakalım, 600 kalori altını baz al tabi kilo vermek için
Sagol canim. Cevaplarin icin. Arayayim bakalim pazartesiden itibaren getirebilirler mi. Hic degilse su 2 hafta iyi vereyim. Off tatilde de dikkat edeyim de en kotu sabit olsam ona raziyim. Senin gibi tatilde kilo vermek hayal benim icin.Kaç kalori Alman lazımmış hesapladın mi peki tatlım? Çıkan sonuca göre hesapla bence deryacim. Sen bilirsin içine sineni al en iyisi
Oo tamam o zaman bence de gayet uygun. O şekilde sipariş et o zaman güzelimGunluk egzersiz yaparsam ihtiyacimi 2200 kal gosteriyor. Eksi 600= 1600 kal. Himm 1200 un altina dusmeyeyim ozaman e sut ve 1 elma filan 1400 civari olur zaten. Ne dersin canim?
Ben denize de girdim sahi ordayken, bir gündü ama olsun yarım gün çıkmadım sudanSagol canim. Cevaplarin icin. Arayayim bakalim pazartesiden itibaren getirebilirler mi. Hic degilse su 2 hafta iyi vereyim. Off tatilde de dikkat edeyim de en kotu sabit olsam ona raziyim. Senin gibi tatilde kilo vermek hayal benim icin.
TesekkurlerrrHarikasın ♥
Gece oglum hastalandi biraz uyanik geçirdim o kadar mayisiktim ki hemen kalktim taytimi gecirdim sporumu yaptim kendime geldim simdi ev isine girisebilirimKizlar tarti gunu coskusu ile leslie 3 mile üstüne 3 zumba videosunu 2 ser kere yaptimher yerimden ter akiyor
Geçen cuma: 61.8
Bu cuma: (sıkı durun): 61.3
Fark: 0.5
Yüzde: 0.8
Bence 1200 alabilirsin spor da yapacaksanCok da az yemek istemiyorum sonra tatile gidince sismeyeyim. Bilemedim ki 1200 cok mu olur. Hergun de en az 20dk spor sartiyla1200 mu alsam ki? Ne dersin?
İstanbul’da hava yağdı yağacak ve bunaltıyorCanım dışarı çıkıp çarşı pazar gezmek istiyor ama çocuklara güvenemiyorum kızlar, yine bi şansımı deneyip sordum ama gezmek istemiyolarmişbugün evde kapalı geçecek galiba
Temizlik yapmam da lazım aslında ama hiç mi hiç istemiyorum.
once Antalya birkac gun sonra Mugla tarafi. Bakalim daha bilet de yok, tez kabulumu bekliyorum.Ben denize de girdim sahi ordayken, bir gündü ama olsun yarım gün çıkmadım sudan
Deniz çok kalori yaktiriyor
Bu bahsettiğin tatilde buraya geleceksin di mi? Muğla çok şanslı deniz güneş kum konusunda, almazsin verirsin bile tatlım. Olumlu düşün
OoowowoowowowowowKizlar tarti gunu coskusu ile leslie 3 mile üstüne 3 zumba videosunu 2 ser kere yaptimher yerimden ter akiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?