Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ahahahha tamam kuzum ben kaçırmışım

Evet canim oo zaman haftada 4-5 agirlik calisiyirdum. O zaman ilk basta 1500 sonradan 1200 almistim.

DeryaOnDiet bir de Deryacim, ne sık tatil yapıyorsun özendim sana. Sanırım daha esnek orda çalışanlar için mesailer, toplamda ne kadar tatil süren oluyor?
Bu tatiller senin rejimi mahvediyor
Hic sorma canim ya tatiller iyi de diyetimi dedigin gibi mahvediyirlar. Yillik toplamda 26 is gunu iznimiz var. Ee buna resmi ve rini tatiller de eklenince yilda 6 -7 hafta civari tatil oluyor.

Cok da az yemek istemiyorum sonra tatile gidince sismeyeyim. Bilemedim ki 1200 cok mu olur. Hergun de en az 20dk spor sartiyla1200 mu alsam ki? Ne dersin?
Kaç kalori Alman lazımmış hesapladın mi peki tatlım? Çıkan sonuca göre hesapla bence deryacim. Sen bilirsin içine sineni al en iyisi

Kaç kalori Alman lazımmış hesapladın mi peki tatlım? Çıkan sonuca göre hesapla bence deryacim. Sen bilirsin içine sineni al en iyisi
Sagol canim. Cevaplarin icin. Arayayim bakalim pazartesiden itibaren getirebilirler mi. Hic degilse su 2 hafta iyi vereyim. Off tatilde de dikkat edeyim de en kotu sabit olsam ona raziyim. Senin gibi tatilde kilo vermek hayal benim icin.

Sagol canim. Cevaplarin icin. Arayayim bakalim pazartesiden itibaren getirebilirler mi. Hic degilse su 2 hafta iyi vereyim. Off tatilde de dikkat edeyim de en kotu sabit olsam ona raziyim. Senin gibi tatilde kilo vermek hayal benim icin.
Ben denize de girdim sahi ordayken, bir gündü ama olsun yarım gün çıkmadım sudan
Deniz çok kalori yaktiriyor
Bu bahsettiğin tatilde buraya geleceksin di mi? Muğla çok şanslı deniz güneş kum konusunda, almazsin verirsin bile tatlım. Olumlu düşün

Kizlar tarti gunu coskusu ile leslie 3 mile üstüne 3 zumba videosunu 2 ser kere yaptim her yerimden ter akiyor
Gece oglum hastalandi biraz uyanik geçirdim o kadar mayisiktim ki hemen kalktim taytimi gecirdim sporumu yaptim kendime geldim simdi ev isine girisebilirim (tayt giymemenin spor motivasyonunu arttirmakla bir ilgisi var bence )

İstanbul’da hava yağdı yağacak ve bunaltıyor
Az yağdı hatta ama..
Ben de şimdi alışverişe çıkacağım

once Antalya birkac gun sonra Mugla tarafi. Bakalim daha bilet de yok, tez kabulumu bekliyorum.
ben de bu gecen tatilde golde neredeyse hergun yuzdum ama cok degil 20-30 dakika en fazla gunluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…