- 3 Ocak 2017
- 1.469
- 2.865
- 63
Hosgeldin canim aramizaMerhaba kızlar
Ben de aranıza katılmak istiyorum bu zayıflama sürecinde
Kullanıcı Adı :Linna123
İsim (İsteğe Bağlı ): Aylin
Mesleginiz: Öğrenci
Yaşınız : 23
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: Yok
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 179
Kilonuz: 78
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : Üniversiteye başladığım ilk zamanlar ailemden ayrı yaşadığım için düzenim bozuldu ve 2 yılda 10kg aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Daha sağlıklı bir vücut için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır
Bizim boyumuzdakiler şanssız malesef deryacim. Bence 1000 olanı al. Hesaplamistim Özge'nin gönderdiği linkten tam hatırlamıyorum ama zaten 2000den az bir rakam çıkmıştı günlük kalori ihtiyacı olarak. E diyette de daha azaltmak lazımKizlar fikrinizi almak istiyorum. Belki @stitch veFitFiliz hatirlar. Onceden kalori sayimli gunluk 5 ogun paket aliyordum. 1000 veya1200kal civari aliyordum meyve ve kahvedeki sut de eklenince 1500 civari oluyordu. Tatile gitmeme 2 hafta var. Hem su anti selulite gidecegim. Moral olur ikisi birden olunca. Soru 1000 kal mi? 1200 kal mi? Bugun ogleden once siparis vermem lazim. 1200 dusundum. Ne dersiniz?
Aa ben de diyordum bu kim, nasil kaçırdım her mesajı okurkenBen Fatma kartanesi yaniisim değiştirdim sadece kızlar bugün ailem gidiyor akşama ayrıntılı iki gün yazacağım mesajları bile doğru düzgün okuyamadım ama sizi özledim resmen burası bağımlılık yapıyor
Suyu göz önünde tutarsan hatırlayıp içebilirsin canım ben de hiç sevmiyordum şimdi sürekli sürahi önümdeBu saat olayını beslenme düzeni yaptım kendime. Diyet bitincede pek değiştirmeyeceğim. İlginç bir şekilde bu saate vücudum iyi alıştı.
Suyu deneyeceğim arttırmayıhiç sevmiyorum su içmeyi
Ayrıca kalpler için teşekkür ederim
Çok kötü çünkü bugün bana kötü sonuçlar verdi...
Yorumuna nasil guldum bilemezsin Feyzos :))
Cok kotu degil menun , cezanida kendin kesmissin kuzum:)
Canim senin menunde guzel, zaten 2 ogun beslenmissin, patatesler sorun olmaz.
Sporlarin da sahane :)
Canim uygulama kullanjyorsan telefonunda yuklenmiyor diye biliyorum internetten yukleme yapman gerek mesaj yazdigin bolumun altinda dosya yukle var ordan yukluyorsun birfe canimArkadaşlar resim çektim ama boyut büyük diye kabul etmiyor tartının fotosunu
Önceki kilo:83.5
Bugun: 83.00
Fotoyu nasıl yüklicem konusunda yardım ederseniz onu da yukleyeyim
Harikasın kuzumPERSEMBE MENUM
SABAH
Az tereyaginda 1 yumurta
1 kk peynir
2 dilim pastirma
8 zeytin
Yarim domates, yarim salatalik,yarim avokado, 2 minik havuc.
50 kalorilik pita ekmegi
ARA
3minik havuc, 3 dilim salatalik
OGLEN
4 yemek kasigi bulgur pilavi
Izgara tavuk gogus
ARA
Filtre kahve
1 hurma
Ceyrek elma, 3 kiraz
AKSAM
Kiyma kavurma (ilk kez ekmeksiz yedim gayette oldu:) )
Sekersiz cay
SU:2 lt
SPOR: Bugun spor yapmadim, egzersiz sayilacak bir faaliyetimde olmadi.
fayfeyfiy
Süper o zaman :)3 litre olmuştur canım
Harikasın kuzum maşallahO zaman en koktuğumuz cuma günü sonucunu da şuraya bırakalım
Geçen hafta 89.7
Bu hafta 89.0
Verilen kg 700 gr
Yüzde 0.78 oluyor sanirsam yüzdeyi bir kontrol edin
Benimki de.....sonuca baktım hiç iyi değil paylaşacağım az sonra da sen neredesin kuzu?
vaaay harika canım
doğru hesaplamışsın gibi duruyor.
kızlar inanın tatil yüzünden ne kadar çabuk almışım inanamıyorum tüm emeklerim gitti resmen ve grubu da çok etkileyecek sonucum
geçen hafta 50.80
bu hafta 51.80
fark 1 kg
yüzdelik dilimim +1.96
eşimmm çok üzgünüm
Kozmogirl17
@Yawrukush
Harikasın kuzumGeçen cuma: 61.8
Bu cuma: (sıkı durun): 61.3
Fark: 0.5
Yüzde: 0.8
Harikasın kuzumEhehhehe bilin bakalim sabaha karsi boldu cocuklara kalkmistim ki kendimi bir tatli krizinin icinde buluverdim bi ara oglumun abur cuburlarinin icinde cikolata yiyordum gozlerim kapali amaaaa sebebi varmis bu krizinnn sabahleyin 2 aydir yaklasik bekledigim reglim geldi.Nasil sevindim size anlatamam bende noluyoruz demistim uykulu uykulu bu kriz nerden cikti diye uzuluyordum
Neyse kilo bildirimimi de yapim dun ve onceki gun ac gezdigim icin muhtemelen cok etkilemedi bu kriz beni ama belki o abur cuburlari sabaha karsi yemiyeydim simdi daha cok ekside olabilirdim
Gecen haftaki kilom 74.4
Bu haftaki kilom 73.6
Fark -800
Oran 1.075
HarikasınGecen hafta 65.1
Guncel kilo 64.3
Fark 0.8 gr. Hic yoktan iyidir bayrami almadan kurtardim ya en buyuk basari bu benim icin
Tarti resmi cektim ama ekleyemedim bi turlu
Yüzde kac oluyor acaba bende bi hesaplamaya çalışayım bakayim
Harikasıııuungecen hafta 82.7
bu hafta 81.0
fark 1.7
%2.05
Kuzum pes etme devam et gitmesi önemliTeşekürler Çok çokama ben biseyi eksik yapıyorum 1 haftadır tek kaçamak dondurma oldu çok iyi besledim çok iyi hareket ettim 500 gram gitmiş sadece
Süpersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?