canim 13den once siparis vermek gerekiyordu acele ettim yanlislikla 1000 kalori secmisimBence 1200 alabilirsin spor da yapacaksan♥
Açıkçası ben de 1000 diyecektim ama sen sonra tatilde şişmeyelim diyince 1200 dedimcanim 13den once siparis vermek gerekiyordu acele ettim yanlislikla 1000 kalori secmisimdegistiremedim, ama bir haftalik aldim bakalim duruma gore ya kucuk birsey eklerim ya da bir sonraji haftaya devam
yanlislikla dogru birsey yapmis oldum yaniAçıkçası ben de 1000 diyecektim ama sen sonra tatilde şişmeyelim diyince 1200 dedim
Sadece 2 haftalik yapacaksan 1000 kalori, daha uzun sureli ise 1200 derim benKizlar fikrinizi almak istiyorum. Belkistitch ve FitFiliz hatirlar. Onceden kalori sayimli gunluk 5 ogun paket aliyordum. 1000 veya1200kal civari aliyordum meyve ve kahvedeki sut de eklenince 1500 civari oluyordu. Tatile gitmeme 2 hafta var. Hem su anti selulite gidecegim. Moral olur ikisi birden olunca. Soru 1000 kal mi? 1200 kal mi? Bugun ogleden once siparis vermem lazim. 1200 dusundum. Ne dersiniz?
Super eksi canim, tebrikler. Tarti fotonu da bekliyoruzGünaydın Hayırlı Cumalar
Çarşamba kilom 78
Bugün kilom 75,2
cok guzelO zaman en koktuğumuz cuma günü sonucunu da şuraya bırakalım
Geçen hafta 89.7
Bu hafta 89.0
Verilen kg 700 gr
Yüzde 0.78 oluyor sanirsam yüzdeyi bir kontrol edin
hahah naan ekmegi aslinda bizim kebapcilarda gelen yufka ekmegi ile ayni bence. bir de paratha var favorimhepsinden bi deniyeyim. Şu Nayn ekmeği de merak ettim. Mezun olmanın güzelliği
Çarşamba tokken tartildim de noolur
tuh keske, bir hafta bekleseymisiz seni listeye almak icin, sen de daha rahat edermissin tatilinde. neyse artik haftaya -2 kilo birdenkızlar inanın tatil yüzünden ne kadar çabuk almışım inanamıyorum tüm emeklerim gitti resmen ve grubu da çok etkileyecek sonucum
geçen hafta 50.80
bu hafta 51.80
fark 1 kg
yüzdelik dilimim +1.96
eşimmm çok üzgünüm
Kozmogirl17
Yawrukush
Paratha'ya şimdiden bayildim.hahah naan ekmegi aslinda bizim kebapcilarda gelen yufka ekmegi ile ayni bence. bir de paratha var favorimama o da bildigimiz bizim katmer
nayn ekmegi ismine de bayildim, kesinlikle nayn, cok kalorili sarimsakli tereyagi durup getiriyorlar, off
tuh keske, bir hafta bekleseymisiz seni listeye almak icin, sen de daha rahat edermissin tatilinde. neyse artik haftaya -2 kilo birdenhem odem gider, hem biraz da kilo eksilirse tamamdir bu is
canim bende son bildirimin 59.3 diye kayitli ama cok az geliyorsun, ne zamandi bu kilo bilemiyorum tabi. hergun gelmelisin takima mazeretin yoksa.57.9 çıktım bendehic vermemisim resmen tü bana yani yarisa dahil olmadan once ver gel yarisa basla vereme.
tuhh senin de arti gelmis, ama en azindan kucuk bir arti haftaya cumaya kadar onu eksi yaparsin
Paratha'ya şimdiden bayildim.katmer çok severim. Hatta nasıl yiyoduysam artık bir keresinde katmer yerken dişim kırılmıştı
woaw harikasin dostumGeçen cuma: 61.8
Bu cuma: (sıkı durun): 61.3
Fark: 0.5
Yüzde: 0.8
yok canim sadece 2 hafta. sonra tatil donusu yine alirim. ama simdilik 2 hafta. ilk haftayo aldim bakalim memnun kalirsam ayni sirkete devam degilse degistirecegim, duruma goreSadece 2 haftalik yapacaksan 1000 kalori, daha uzun sureli ise 1200 derim ben
Canjm sen kilonu paylastinmi goremedim de kacirdimmi acaba
canim supersinn, hayranim sana. ayy ayni kilolardaydik simdi sana bak incecik oldun.Geçen cuma: 61.8
Bu cuma: (sıkı durun): 61.3
Fark: 0.5
Yüzde: 0.8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?