Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar gelcem dedim yine gelemedim ama inanın çok yoğunum, arkadaşlarımla olan görüşmeleri hep aradan çıkarıyorum ki son günlerimde eşya yıkama toplama, yasal şeyler ile ilgileneceğim, bu aralar herkes tatilde iken görüştük eğlendik, biliyorsunuz almanya buz gibi memleket, yazı da hep evrak işiyle falan geçirdim, yaz gibi olmadı, moral oldu bana.
Diyetimi arada bozdum, aşırı değil ama özlediğim şeyleri vs yedim. Hedefim şimdi özellikle ayın 20’sinden sonra gaz vermek ve Berlin’e dönmeden hedefime inmiş, mezun olmuş olmak

Bugün reglimin ilk günü, çok şişkinim, bir düğüne katılmak üzere şehir dışına doğru yola çıktık sabahtan, eczanede tartılabildim yol üstündeki. Artım var ama bence bu artı ödemden çoğunluk bir de o geçen haftaki hastalıktan da az çıkmıştı yine bence

Onun dışında yazan soran bütün kızçelerim sizi çook özledimmm ama tek tek cevapla yapmak zor geldi affedin

Geçen hafta: 58.5
Bu hafta: 60
Aradaki fark: + 1.5
Oran: + 2.56

Yawrukush stitch Kozmogirl17

Mrb bende katılabilir miyim? 4 ay önce doğum yaptım. 169-170 boyundayım. Aç 61 ton 62 kiloyum. Hedefim 58. Bebeğimi emziriyrm
merhaba canim, verecek cok az kilon var, en az 10% hedef isteniyor liste icin, ama liste disi takimimiza katilip bizimle verebilirsin kilolarini. bizde de emziren arkadaslar var

Yüzdesini nasıl alicam bilmiyorum bide internetten yaptım uygulamadan olmadı orda yüklendi sonra boyut çok büyük yazdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…