heh super o zaman
hehe ayni kilodayiz bu hafta senle :)
Teşekkür ederimmafiyet olsun canim cok guzel
slm mybayb kaptan gelince ilgilenir seninle , verecegin kiloda azmis:)Mrb bende katılabilir miyim? 4 ay önce doğum yaptım. 169-170 boyundayım. Aç 61 ton 62 kiloyum. Hedefim 58. Bebeğimi emziriyrm
Aynen canım. 3 kilo hedefim. Ama hamilelik kilosu olduğundan belki de 58 de istediğim gibi durmayabilir. Belki sonra 1 2 daha vermek isterimslm mybayb kaptan gelince ilgilenir seninle , verecegin kiloda azmis:)
canim listede degilsin neyseki ama yarin sabah tartil ki gorebilelim kilonu, takip edebilelim. arti da olsa moralin bozulmasin, bayram haftasiydi, bu hafta duzelicek
takimdasin ama takimin yarisma listesinde degilsin :) hala deneme suresindesin canimHangi listee
hesaplaman dogru canim :)67 kilobaslangic
65.8 guncel
1.2 fark
*100=120
120/67=1.79
boyle hesapladim ,bakabilirmisiniz dogrumu :)
He tamam anladım :)takimdasin ama takimin yarisma listesinde degilsin :) hala deneme suresindesin canim
merhaba canim, verecek cok az kilon var, en az 10% hedef isteniyor liste icin, ama liste disi takimimiza katilip bizimle verebilirsin kilolarini. bizde de emziren arkadaslar varMrb bende katılabilir miyim? 4 ay önce doğum yaptım. 169-170 boyundayım. Aç 61 ton 62 kiloyum. Hedefim 58. Bebeğimi emziriyrm
Yüzdesini nasıl alicam bilmiyorumCanim uygulama kullanjyorsan telefonunda yuklenmiyor diye biliyorum internetten yukleme yapman gerek mesaj yazdigin bolumun altinda dosya yukle var ordan yukluyorsun birfe canim
Gecen haftaki kilon
Bu haftaki kilon
Fark
Yuzde
seklinde yazarsan sevinirim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?