Yorum yaptim yoruma baki dedim seninki cikti karsoma ben bunlari nezamn yazdim tobe tobe diyorumHer hafta takimimizda, aramizda eslesiyoruz.
Esler birbirini motive ediyor, destek oluyor.
DIyete uygun olmayan birsey yediksek elestiriyoruz birbirimizi.
Hergun menulerimize yorum yappiyoruz.
Cuma gunu tarti sonucuna gore 1. olan esler birer dondurma odul kazaniyorlar canim.
Selam esim. Lutfen menulerine hafta boyunca beni etiketle. Ben de seni etiketleyecegim. Veee nickin cok hosuma gitti
Bayramda gömmüşsünüz sonra kedicik suçlu bu kedicik ne etti size gardaşım baş günah kedisi oldumEtiketlememiştim bile kediş seni nasıl da gördün
İtiraf et bakalım dün bizim takıma gelince bi tarafa ağırlıklar filan mı gizledin sen?Bugün baskülde ağır çıktık da
Gecmis olsun canim, cok az yemissin bugun.
Ama doyduysan sorun yok :)
Cok uzuldum arkadasina da benimle ayni seyleri yasamis, epilepsi degil evet ama nobetler sIk olursa beyne zarar veriyormus.Burada ilk yardim egitimi almami onerdiler.Benim de bir arkadaşın çocuğu öyleydi. Kaç kez ambulasla alelacele hastaneye gittiler. Biz aynı zamanlarda anne olmuştuk onunla, o yüzden çok içim burkulurdu hastaneye ziyarete gittiğimde. Ama testler tahliller yapıldı öyle epilepsi gibi bir durumu da yoktu Allah'tan. (Yalnız dil olayına çok dikkat et kuzum. Nasıl müdahale edileceğini öğrenmişsindir zaten, soğukkanlı da kalmaya çalış böyle durumlarda.)
Doktoru 7 yaşında geçeceğini şöylemişti onlara. Gerçekten de artık öyle olmuyor 7 yaşından beri (9simdi). Çok şükür. Yazıyorum sana da umut olsun, geçecek korkma
Hatta ikinci çocuk bile istedikleri halde yapmamislardi, 7 yaşına gelmesini beklediler. Şimdi bir de kızları var, onda o sorun yok (zaten genelde erkekler cocuklarda daha sık olurmuş)
kedicik sen buraya gelip gidersen tig gibi olursun her yere yetismektenGıybet timess başlamış her gün kontrol edeceum vay kedi şişkolamış vay göbeee arşa çıkmış hepsini okudum zalım takım
Gecmis olsun canim cok nörolog falan baktimi o nobetten sonra muhakkak kontrol ettirseydinKizlar 1 saat evvel Aras kuzumun atesi cikti biranda , hicbir sey yokken.
Tam uyutacaktim ates dusurucu verip uyuttum mecburen.
Simdi surekli diken ustundeyim
Aras 10 aylikken Akin okula gidiyordu bizde esim ve Arasla gezmeye cikmistik.
Arasin atesi vardi ogun ama her an olcup, gerektiginde ilacini verdik gun boyu.
En son yine saati gelmisti ates dusurucuyu verdik uyudu bebek arabasinda.
Bizde lego magazasina girmistik Akina hediye almaya.
Aras bir anda gozlerini acti, atesi acayip artti resmen saniyeler icinde.
Kucagima aldim esime birsey oluyor yetis diye bagirdim, gozleri kaydi yavrumun, yuzu morardi, esime ambulansi ara dedim.
Elim ayagim bosaldi ayakta duramadim, oturttular insanlar, aras oldu dedim, kesin oldu yasamiyor.
Sonra birisi yardim etti, Arasi yan yatirdi, kucagina aldi, esimde bende anlatamam ne berbat bir halde oldugumuzu.
Ambulans 3-5 dk arasinda geldi atesini bir olctuler 104f (40 derece), hastaneye gittik mudahale edildi.
Aras epilepsi hastalari gibi bir nobet gecirdi ambulansi beklerken.
Cok sukur her sey kontrol altina alindi ama doktorlar Arasin cok ani ates yukselmesi olduguna kanaat getirdiler, ates dusurucuye ragmen.
O gun bugundur Aras cok atesleniyor ve tekrar ayni seyleri yasayacagim diye panik atak hastasi gibiyim.
Simdi mesaja son verip gidip yine kontrol edeyim..
Allah herkesin evladini korusun....
Valla haklisin kedim, bayramda diyetin canina okuduk, baklavalar havalarda ucustu.Bayramda gömmüşsünüz sonra kedicik suçlu bu kedicik ne etti size gardaşım baş günah kedisi oldum
Zaten sebze ve salata hem az kalorililer, hemde insan cignemekten yorulup doyuyor:))Bi ton brokoli yedim. Midemi kapladı sağolsunlarbi de yoğurt kürü beni baya tok tutuyor. Tavsiye ederim.
cok gecmis olsun ,benimde en korktugum sey atesCok uzuldum arkadasina da benimle ayni seyleri tekrarlamis, epilepsi degil evet ama nobetler sIk olursa beyne zarar veriyormus.Burada ilk yardim egitimi almami onerdiler.
Ben gazide okurken ilk yardim egitimi almistim.
Burada da Akin dogmadan okulda calisirken mecburiydi, her ogretmen almak zorunda oradada aldim canim.
Sonra Arasin bu durumundan sonra youtubedan videoda izledim unuttugum seyler olmustur diye.
Ama insan kendi cocugunu o halde gorunce asla soguk kanli olamiyor.
Ben resmen Aras kucagimda, dizlerimin uzerine yigildim, esim zaten ben kadar berbat haldeydi.
Hatta doktor dediki ben doktorum, cocugumun kotu bir yaralanma durumu oldu ilk birkac dakika cocuguma mudahale edemedim dedi.
Kimse yasamasin, herkesin cocugu iyi olsun insallah...
Canim her seyi kontrol edildi, acayip hassaslar cocuk konusunda burada.Gecmis olsun canim cok nörolog falan baktimi o nobetten sonra muhakkak kontrol ettirseydin
Gecen oburunu biraktim kenara onun pesinden kostum resmen ayyy yok yeminliyim ben uzun sure cikmm esimle disariKucuk bir cikolata, seker gibi bisey bulundur yaninda, kosarsan bunu alamazsin de.
Dikkatini dagit mesela, Akina bak bir masal ogrendim dinlermisin desem hemen her seyi birakir oturur yanima.
Onun ilgisini cekecek birseyle dikkatini dagitmaya calis, ya da bir sure cikma disari tek basina, esinle beraber cikin firsat olunca.
Evet canım yaa hiçbir anne baba evladiyla sınanmasın, kızımın dünden beri bir mide bulantısı var (büyük olanın) yatırırken karnimın bu (sağ ) tarafı ağrıyor oraya dönünce dedi. Hemen panik oldum apandisit mı acaba diye. Kendimce muayene ettim int.ten video izleyip. Anne babalık, eğer hakkını vererek yapıyorsan sürekli bir telaş haliCok uzuldum arkadasina da benimle ayni seyleri tekrarlamis, epilepsi degil evet ama nobetler sIk olursa beyne zarar veriyormus.Burada ilk yardim egitimi almami onerdiler.
Ben gazide okurken ilk yardim egitimi almistim.
Burada da Akin dogmadan okulda calisirken mecburiydi, her ogretmen almak zorunda oradada aldim canim.
Sonra Arasin bu durumundan sonra youtubedan videoda izledim unuttugum seyler olmustur diye.
Ama insan kendi cocugunu o halde gorunce asla soguk kanli olamiyor.
Ben resmen Aras kucagimda, dizlerimin uzerine yigildim, esim zaten ben kadar berbat haldeydi.
Hatta doktor dediki ben doktorum, cocugumun kotu bir yaralanma durumu oldu ilk birkac dakika cocuguma mudahale edemedim dedi.
Kimse yasamasin, herkesin cocugu iyi olsun insallah...
Benim icin de iyi olur 3-4 tanesinden emin degilim. Hem fikrinizi almis olurum.
Gecmis olsun esim.16 Ağustos MenüDeryaOnDiet çokça hafif beslendim
09:00
2 tavada yumurta
1 salatalık
1kk peynir
3 ceviz
3 dilim ekmek
Şekersiz çay
16:00
Brokoli ve havuç haşlama, az zeytinyağlı
Yoğurt kürü
2lt su uyuyana kadar içerim daha
20.30 da yeşil çay içeceğim
Bugün spor yapamadım, ev işi bile çok yapamadım boynum tutulmuş ağrıyor
Etiketleme başarıyla gerçekleştikızıma canavar diyorum hep ordan esinlendim
Neredeydin canim sen grupta yeni oldugum icin kimin adi ne ne is yapiyor nereden hala bilemiyorum:)Canim her seyi kontrol edildi, acayip hassaslar cocuk konusunda burada.
Normalde kolun kirilsa yetiskinsen bekliyorsun ama Arasin bu durumunda her seyine bakildi cok sukur..
Gerci bir dipnot yapayim, dikislik bir durumumuz olmustu onda 4 saat dikis atilsin diye bekledik.Yani buradaki saglik sistemiyle ilgili yorum yapamayacagim
Ben de yidim baklava gaptan duymasın bize yasaktı her şeyValla haklisin kedim, bayramda diyetin canina okuduk, baklavalar havalarda ucustu.
Bende cok humanist bir kaptanim , eli masali degilim, 2 degilde bari bir dilim yiyin dedim.
Simdi kedi mi suclu yaneeee
Evet biz de mi nick değiştirmek kız senle, benimki meraklimelehat_1 seninki de meraklımelehat_2 olsun. Hem eş olduğumuz anlaşılır
Cikma ozaman canim, strese, uzuntuye ne gerek var.Gecen oburunu biraktim kenara onun pesinden kostum resmen ayyy yok yeminliyim ben uzun sure cikmm esimle disari
Evet benimde aklima apandisit geldi, iyi mi simdi?Evet canım yaa hiçbir anne baba evladiyla sınanmasın, kızımın dünden beri bir mide bulantısı var (büyük olanın) yatırırken karnimın bu (sağ ) tarafı ağrıyor oraya dönünce dedi. Hemen panik oldum apandisit mı acaba diye. Kendimce muayene ettim int.ten video izleyip. Anne babalık, eğer hakkını vererek yapıyorsan sürekli bir telaş hali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?