Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yorum yaptim yoruma baki dedim seninki cikti karsoma ben bunlari nezamn yazdim tobe tobe diyorum

Etiketlememiştim bile kediş seni nasıl da gördün
İtiraf et bakalım dün bizim takıma gelince bi tarafa ağırlıklar filan mı gizledin sen? Bugün baskülde ağır çıktık da
Bayramda gömmüşsünüz sonra kedicik suçlu bu kedicik ne etti size gardaşım baş günah kedisi oldum

Cok uzuldum arkadasina da benimle ayni seyleri yasamis, epilepsi degil evet ama nobetler sIk olursa beyne zarar veriyormus.Burada ilk yardim egitimi almami onerdiler.
Ben gazide okurken ilk yardim egitimi almistim.
Burada da Akin dogmadan okulda calisirken mecburiydi, her ogretmen almak zorunda oradada aldim canim.
Sonra Arasin bu durumundan sonra youtubedan videoda izledim unuttugum seyler olmustur diye.
Ama insan kendi cocugunu o halde gorunce asla soguk kanli olamiyor.
Ben resmen Aras kucagimda, dizlerimin uzerine yigildim, esim zaten ben kadar berbat haldeydi.
Hatta doktor dediki ben doktorum, cocugumun kotu bir yaralanma durumu oldu ilk birkac dakika cocuguma mudahale edemedim dedi.
Kimse yasamasin, herkesin cocugu iyi olsun insallah...

Gecmis olsun canim cok nörolog falan baktimi o nobetten sonra muhakkak kontrol ettirseydin

Bayramda gömmüşsünüz sonra kedicik suçlu bu kedicik ne etti size gardaşım baş günah kedisi oldum
Valla haklisin kedim, bayramda diyetin canina okuduk, baklavalar havalarda ucustu.
Bende cok humanist bir kaptanim , eli masali degilim, 2 degilde bari bir dilim yiyin dedim.
Simdi kedi mi suclu yaneeee

cok gecmis olsun ,benimde en korktugum sey ates

Gecmis olsun canim cok nörolog falan baktimi o nobetten sonra muhakkak kontrol ettirseydin
Canim her seyi kontrol edildi, acayip hassaslar cocuk konusunda burada.
Normalde kolun kirilsa yetiskinsen bekliyorsun ama Arasin bu durumunda her seyine bakildi cok sukur..
Gerci bir dipnot yapayim, dikislik bir durumumuz olmustu onda 4 saat dikis atilsin diye bekledik.Yani buradaki saglik sistemiyle ilgili yorum yapamayacagim

Gecen oburunu biraktim kenara onun pesinden kostum resmen ayyy yok yeminliyim ben uzun sure cikmm esimle disari

Evet canım yaa hiçbir anne baba evladiyla sınanmasın, kızımın dünden beri bir mide bulantısı var (büyük olanın) yatırırken karnimın bu (sağ ) tarafı ağrıyor oraya dönünce dedi. Hemen panik oldum apandisit mı acaba diye. Kendimce muayene ettim int.ten video izleyip. Anne babalık, eğer hakkını vererek yapıyorsan sürekli bir telaş hali

Gecmis olsun esim.
Menunu cok begendim. Afiyet olsun

Neredeydin canim sen grupta yeni oldugum icin kimin adi ne ne is yapiyor nereden hala bilemiyorum:)

Valla haklisin kedim, bayramda diyetin canina okuduk, baklavalar havalarda ucustu.
Bende cok humanist bir kaptanim , eli masali degilim, 2 degilde bari bir dilim yiyin dedim.
Simdi kedi mi suclu yaneeee
Ben de yidim baklava gaptan duymasın bize yasaktı her şey

Gecen oburunu biraktim kenara onun pesinden kostum resmen ayyy yok yeminliyim ben uzun sure cikmm esimle disari
Cikma ozaman canim, strese, uzuntuye ne gerek var.
Evdede oyalanirlar.

Evet benimde aklima apandisit geldi, iyi mi simdi?
Bir doktora gitseniz aslinda canim..
Anne babalik o kadar zor ki, burada amerikali bir arkadasim isini birakti cocuklarindan sonra, ne is yapiyorsunuz diye soranlara cocuklarimi yetistiriyorum der.Hatta okulada gitmiyor cocuklari homeschooling yapiyor.Bana bir gun demisti ki anne babalik insanin kendini kurban etmesidir.O kadar dogru geldi ki bu soz bana..
Kendi hayatini , kendine ait cok buyuk bir alani kurban ediyorsun onlar icin.
Sen takipte kal hep canim..Bizide haberdar et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…