Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugunku menum- 16 agustos 2019
09:00_ 2 yumurtadan bol maydonozlu menemen, 4 dilim az yagli peynir. 2 ceviz.
15:30 _ 1 yemek tabagi firinda yapilmis karisik sebze( bolca havuc ve kirmizi pancar ve 3-4 dilim kadar patates). 3 bardak ayran. 1 yemek tabagi karisik salata. Yarim dilim seftali.

Su: 3 litreyi gecmistir
1 fincan az sutlu kahve
1 fincan siyah cay
Spor: 22 dakika yuzme
4 saat hic durmadan araliksiz alisveris
Yawrukush stitch Kozmogirl17 Minnakeller

Evet biz de mi nick değiştirmek kız senle, benimki meraklimelehat_1 seninki de meraklımelehat_2 olsun. Hem eş olduğumuz anlaşılır
Tabiii canim balkondan balkonu dedikoduda yaparikkkk basta su kediyi dedikodu yaparik mesela

Alisveris nefis spor olmus.
Menunde guzel canim:)

Sporun cok guzelmis kuzum yaaa benide birakin alosveris yapim menun guzel ama yarinmi basliyon hazir yemeklere

Video da denilenleri yaptım canım, korktuğum gibi değil. Büyü ihtimalle gazı var, zaten küçüğüm de hasta ya. Belki birşey dokundu ikisine de. Yine de yarın devam ederse götürürüm bir acildeki dr. baksın diye

Sporuna bayıldım menü de çok güzel olmuş

yanlislikla dogru birsey yapmis oldum yani bakalim haftaya cumaya gorurum ne kadar eksi gelecegim. menu harici sadece kahveye sut ilave edecegim. off ya goreyi yeniden su 66yi
yarından itibaren güzelce gidecek ve ineceksin kuzum

DeryaOnDiet ilk eş yarışmam sizlere laik olmaya çalışacağım efendim kalorisiz beslenmemle
Sen de mi yenisin canım...

Çok kasma derim ben.. Yavaş yavaş uyum sağlanır takıma.. Ha layık olmak istiyosan takıma, her öğünde kadayıf üstü dondurma yiceksin. Ohh misss..

Pek severler seni

Performansını görelim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…