Ben o yuzden sebze yemiyorum demwkki useniyorum cignemeyeZaten sebze ve salata hem az kalorililer, hemde insan cignemekten yorulup doyuyor:))
Ben Ozge, Californiada yasiyorum canim:)Neredeydin canim sen grupta yeni oldugum icin kimin adi ne ne is yapiyor nereden hala bilemiyorum:)
Gorun bakin ne kaptanlar var, baklava bilem yasak :))Ben de yidim baklava gaptan duymasın bize yasaktı her şey
Tabiii canim balkondan balkonu dedikoduda yaparikkkk basta su kediyi dedikodu yaparik meselaEvet biz de mi nick değiştirmek kız senle, benimki meraklimelehat_1 seninki de meraklımelehat_2 olsun. Hem eş olduğumuz anlaşılır
Alisveris nefis spor olmus.Bugunku menum- 16 agustos 2019
09:00_ 2 yumurtadan bol maydonozlu menemen, 4 dilim az yagli peynir. 2 ceviz.
15:30 _ 1 yemek tabagi firinda yapilmis karisik sebze( bolca havuc ve kirmizi pancar ve 3-4 dilim kadar patates). 3 bardak ayran. 1 yemek tabagi karisik salata. Yarim dilim seftali.
Su: 3 litreyi gecmistir
1 fincan az sutlu kahve
1 fincan siyah cay
Spor: 22 dakika yuzme
4 saat hic durmadan araliksiz alisveris
Yawrukush stitch Kozmogirl17 Minnakeller
Birde kisir yaparsiniz cayin yanina :)) hoop gitti mi diyetler gume...Tabiii canim balkondan balkonu dedikoduda yaparikkkk basta su kediyi dedikodu yaparik mesela
Sporun cok guzelmis kuzum yaaa benide birakin alosveris yapim menun guzel ama yarinmi basliyon hazir yemeklereBugunku menum- 16 agustos 2019
15:30 _ 1 yemek tabagi firinda yapilmis karisik sebze( bolca havuc ve kirmizi pancar ve 3-4 dilim kadar patates). 3 bardak ayran. 1 yemek tabagi karisik salata. Yarim dilim seftali.
1 fincan az sutlu kahve
1 fincan siyah cay
Video da denilenleri yaptım canım, korktuğum gibi değil. Büyü ihtimalle gazı var, zaten küçüğüm de hasta ya. Belki birşey dokundu ikisine de. Yine de yarın devam ederse götürürüm bir acildeki dr. baksın diyeCikma ozaman canim, strese, uzuntuye ne gerek var.
Evdede oyalanirlar.
Evet benimde aklima apandisit geldi, iyi mi simdi?
Bir doktora gitseniz aslinda canim..
Anne babalik o kadar zor ki, burada amerikali bir arkadasim isini birakti cocuklarindan sonra, ne is yapiyorsunuz diye soranlara cocuklarimi yetistiriyorum der.Hatta okulada gitmiyor cocuklari homeschooling yapiyor.Bana bir gun demisti ki anne babalik insanin kendini kurban etmesidir.O kadar dogru geldi ki bu soz bana..
Kendi hayatini , kendine ait cok buyuk bir alani kurban ediyorsun onlar icin.
Sen takipte kal hep canim..Bizide haberdar et..
Psikolocimi bozdunuz kim nerde gıybetimi yapacak diye uyku girmiyor gözümeeTabiii canim balkondan balkonu dedikoduda yaparikkkk basta su kediyi dedikodu yaparik mesela
Bide eli sopali degil bu kaptisin nnnn kaptis kaptisss biz veerdik kiloooBirde kisir yaparsiniz cayin yanina :)) hoop gitti mi diyetler gume...
Dizini kir otur evinde gezme buralarda kedicikkkk adnan oktari salariz bak ustunePsikolocimi bozdunuz kim nerde gıybetimi yapacak diye uyku girmiyor gözümee
Oranin cevizi meşhur değil miydi kaptiş? Senin menülerde rastlamiyorum hiçBen Ozge, Californiada yasiyorum canim:)
Asıl baklava itirafini alintilayip grubuna atma ihtimalimden uyku girmesin kediş gözünePsikolocimi bozdunuz kim nerde gıybetimi yapacak diye uyku girmiyor gözümee
Kinoayla kısır yapıyorum ben şahane oluyor gaptanım karışma yisinlerBirde kisir yaparsiniz cayin yanina :)) hoop gitti mi diyetler gume...
Bugunku menum- 16 agustos 2019
1 fincan az sutlu kahve
1 fincan siyah cay
Zabahlar olmasın ohh ohhAsıl baklava itirafini alintilayip grubuna atma ihtimalimden uyku girmesin kediş gözüne
yarından itibaren güzelce gidecek ve ineceksin kuzumyanlislikla dogru birsey yapmis oldum yanibakalim haftaya cumaya gorurum ne kadar eksi gelecegim. menu harici sadece kahveye sut ilave edecegim. off ya goreyi yeniden su 66yi
Sen de mi yenisin canım...
Dua et canım bugün ciddi modum onZabahlar olmasın ohh ohh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?