Vayy ulu göktengri de aramızdaymış adamı reis attı içeri ancak sen çıkarıp salabilin gönder gelsinDizini kir otur evinde gezme buralarda kedicikkkk adnan oktari salariz bak ustune
hedefim sıkıp 56 bakalım...ya da 1kgtuhh senin de arti gelmis, ama en azindan kucuk bir arti haftaya cumaya kadar onu eksi yaparsin
inşallah kuzumMezuniyet haftaya kaldi kuzum bu hafta takimin durumu fena
Yidiğimi içtiğimi yazıyorum eksiksiz canım zoppamı da fırçamı da eksiksiz yiyorum o ayrıDua et canım bugün ciddi modum onderin mevzulara daldık ☺☺
harikasın kuzum maşallah2 hafta once 67.3
Bu hafta 65.8
Fark 1.5
Yuzde 1.11 (ikiye bolundu)
Canim cevizin hasi Texastaydi ,daha dogrusu bir turu pecan cevizi.Oranin cevizi meşhur değil miydi kaptiş? Senin menülerde rastlamiyorum hiç
*** YARISMA ILE ILGILI ***
*Kizlar bugun oldukca kotu bir yuzde ile yaristik biliyorsunuz.
*1 nota (ceza) alacagiz, cezamizi sildirmenin tek yolu, ilk 3e girmek.
*O yuzden bu hafta herkesten ,elinden gelenin en iyisini yapmasini istiyorum!!
*Yememeniz gereken bir seyi yiyecek olursaniz takimdaki arkadaslarinizi dusunun, takim icin verilen emekleri ve kendinizin neden kilo vermek icin buraya geldiginizi hatirlayin.
*Egzersiz yapmak icinizden gelmiyorsa , takimdaki esinizi dusunun belki o sirf sizinle guzel bir yuzde alabilsin diye, kan ter icinde kalarak spor yapti.
*Listedeki arkadaslarim bayram bitti, silkelenip lutfen listenin sorumlulugunu dusunun, hepinizle listeye girmeden once bu bir oyun degil , sorumluluklari var diye anlasmistik.Lutfen liste sorumlulugunuzu alin.
*Bu hafta menu ve egzersiz cezalariminizin dozunu bir tik arttiracagim.Tek tek cezalar yapildi mi diye soracagim.
*Hepinizi ayri ayri yurekten seviyorum ve kendiniz icin , sagliginiz icin, takim icin gayretlerinizden oturu de, bu kilo verme seruveninde sizlere saygi duyuyorum.Cok zor bir seyi yapiyoruz beraber, bir kere beynimizle mucadele ediyoruz, onun komforlu alanini (comfort zone) kirmaya calisiyoruz.O bize ye bunlari, bak cok lezzetli, ne guzel tadi var derken yemeyerek.O yuzden benim gozumde hepimiz savascilariz , o zaman bir savasciya yakisir sekilde davranalim.
*Bu hafta, bu motivasyon konusmasiyla bence liste disi arkadaslariminiz ismi de AMAZONLAR olsun.
*Hepinize iyi geceler, iyi istirahatler.
harikasın :)67 kilobaslangic
65.8 guncel
1.2 fark
*100=120
120/67=1.79
boyle hesapladim ,bakabilirmisiniz dogrumu :)
Insanlar nerelerde yasiyor vay ahaha okuyunca bir eziklik bindi ustume gibi hissettimBen Ozge, Californiada yasiyorum canim:)
Kedicik alistik sana haaa gaptanin kizmazsa arada gel sohbete :)Yidiğimi içtiğimi yazıyorum eksiksiz canım zoppamı da fırçamı da eksiksiz yiyorum o ayrı
kuzuumKızlar gelcem dedim yine gelemedim ama inanın çok yoğunum, arkadaşlarımla olan görüşmeleri hep aradan çıkarıyorum ki son günlerimde eşya yıkama toplama, yasal şeyler ile ilgileneceğim, bu aralar herkes tatilde iken görüştük eğlendik, biliyorsunuz almanya buz gibi memleket, yazı da hep evrak işiyle falan geçirdim, yaz gibi olmadı, moral oldu bana.
Diyetimi arada bozdum, aşırı değil ama özlediğim şeyleri vs yedim. Hedefim şimdi özellikle ayın 20’sinden sonra gaz vermek ve Berlin’e dönmeden hedefime inmiş, mezun olmuş olmak
Bugün reglimin ilk günü, çok şişkinim, bir düğüne katılmak üzere şehir dışına doğru yola çıktık sabahtan, eczanede tartılabildim yol üstündeki. Artım var ama bence bu artı ödemden çoğunlukbir de o geçen haftaki hastalıktan da az çıkmıştı yine bence
Onun dışında yazan soran bütün kızçelerim sizi çook özledimmm ama tek tek cevapla yapmak zor geldi affedin
Geçen hafta: 58.5
Bu hafta: 60
Aradaki fark: + 1.5
Oran: + 2.56
Yawrukush @stitch @Kozmogirl17
harikasın kuzum
Canim buralarda yasayan insanlar arafta , ne buralisin ne evine donebiliyorsun oyle bir burukluk ki yasayan bilir..Gurbetciler memleket ozlemiyle yaniyor..Asil ezik olanlar bizleriz bence..Insanlar nerelerde yasiyor vay ahaha okuyunca bir eziklik bindi ustume gibi hissettim
Kizlar listemizi paylastim, ortalamamiz cok kotu takim hem sonuncu olacak buyuk ihtimal, hem ceza alacagiz.
Oyleki arti gelenlerin yuzdesi , eksi gelenlerden fazlaydi..
Diger takimlar bizim kadar etkilenmemis bayramdan.
Ne yalan soyleyeyim uzuldum..
Listemizde 4 kisi kilo verip, 4 kisi kilo alarak gelmis bu hafta.
Bence oturup bir sonuc degerlendirmesi yapmaliyiz takimca, nerede yanlis yapiyoruz diye.
Alintilarimi yazamayacagim simdi, Akina kahvalti ettirip, beslenmesini hazirlayip okula birakacagim.
Donuste gorusmek uzere...
Insallah canim optum :)bu hafta güzel kilo verip hatta mezun olmayı planlıyorum kaptanım inşallah
harikasın kuzum 50lere bir şey kalmamıııış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?