Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

*** YARISMA ILE ILGILI ***

*Kizlar bugun oldukca kotu bir yuzde ile yaristik biliyorsunuz.
*1 nota (ceza) alacagiz, cezamizi sildirmenin tek yolu, ilk 3e girmek.
*O yuzden bu hafta herkesten ,elinden gelenin en iyisini yapmasini istiyorum!!
*Yememeniz gereken bir seyi yiyecek olursaniz takimdaki arkadaslarinizi dusunun, takim icin verilen emekleri ve kendinizin neden kilo vermek icin buraya geldiginizi hatirlayin.
*Egzersiz yapmak icinizden gelmiyorsa , takimdaki esinizi dusunun belki o sirf sizinle guzel bir yuzde alabilsin diye, kan ter icinde kalarak spor yapti.
*Listedeki arkadaslarim bayram bitti, silkelenip lutfen listenin sorumlulugunu dusunun, hepinizle listeye girmeden once bu bir oyun degil , sorumluluklari var diye anlasmistik.Lutfen liste sorumlulugunuzu alin.
*Bu hafta menu ve egzersiz cezalariminizin dozunu bir tik arttiracagim.Tek tek cezalar yapildi mi diye soracagim.
*Hepinizi ayri ayri yurekten seviyorum ve kendiniz icin , sagliginiz icin, takim icin gayretlerinizden oturu de, bu kilo verme seruveninde sizlere saygi duyuyorum.Cok zor bir seyi yapiyoruz beraber, bir kere beynimizle mucadele ediyoruz, onun komforlu alanini (comfort zone) kirmaya calisiyoruz.O bize ye bunlari, bak cok lezzetli, ne guzel tadi var derken yemeyerek.O yuzden benim gozumde hepimiz savascilariz , o zaman bir savasciya yakisir sekilde davranalim.
*Bu hafta, bu motivasyon konusmasiyla bence liste disi arkadaslarimizin ismi de AMAZONLAR olsun.
*Hepinize iyi geceler, iyi istirahatler.

Son düzenleme:
Oranin cevizi meşhur değil miydi kaptiş? Senin menülerde rastlamiyorum hiç
Canim cevizin hasi Texastaydi ,daha dogrusu bir turu pecan cevizi.
Ahh ne yerdim ciftlikten alip :)
Buranin turunclari asiri meshur kuzum, her bahcede bir portakal, mandalina, limon agaci :)

kuzuum

Insanlar nerelerde yasiyor vay ahaha okuyunca bir eziklik bindi ustume gibi hissettim
Canim buralarda yasayan insanlar arafta , ne buralisin ne evine donebiliyorsun oyle bir burukluk ki yasayan bilir..Gurbetciler memleket ozlemiyle yaniyor..Asil ezik olanlar bizleriz bence..

Kızlar selamlar.. iyi geceler yani nasıl gidiyor herkes iyi mi ? Bayram da bitti artık toparlanma işe okula vs dönme vakti geldi... biliyorsunuz ailem geldi uzun bir aradan sonra ben birkaç günlüktü o yüzden çok aktif olamadım. Bayağı yoğun geçti.. üzüldüm bugün giderlerken ama hayat devam ediyor işte...ALLAH sağlık sıhhat huzur iman versin imşallah

bu hafta güzel kilo verip hatta mezun olmayı planlıyorum kaptanım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…