ben 57.2 idim ,56 hedefim :)75,2 idim bu sabah..
73 ü göreyim dimi
Senin hedef ne peki canım?
Sagol esimSporuna bayıldımmenü de çok güzel olmuş
Insallah canim. Bugun bence bir kisimi verdim bileyarından itibaren güzelce gidecek ve ineceksin kuzum
Super canim hedefin.hedefim sıkıp 56 bakalım...ya da 1kg
Wuuwuu supersin kaptanim.
Ben bu hafta bildirim yapmasam en iyisi.@DenizinYosunKokusu K Konus dinliyorum @gogo2405 @sertugba @klbk33 @madamesnow
Kizlar siz bildirim yaptiniz mi?
Canim benden de mi kotusun. Arti 1 bucuk kiloyumBen bu hafta bildirim yapmasam en iyisi.
Fena
Malesef evet.Canim benden de mi kotusun. Arti 1 bucuk kiloyum
kuzum çooook geçmiş olsunKizlar 1 saat evvel Aras kuzumun atesi cikti biranda , hicbir sey yokken.
Tam uyutacaktim ates dusurucu verip uyuttum mecburen.
Simdi surekli diken ustundeyim
Aras 10 aylikken Akin okula gidiyordu bizde esim ve Arasla gezmeye cikmistik.
Arasin atesi vardi ogun ama her an olcup, gerektiginde ilacini verdik gun boyu.
En son yine saati gelmisti ates dusurucuyu verdik uyudu bebek arabasinda.
Bizde lego magazasina girmistik Akina hediye almaya.
Aras bir anda gozlerini acti, atesi acayip artti resmen saniyeler icinde.
Kucagima aldim esime birsey oluyor yetis diye bagirdim, gozleri kaydi yavrumun, yuzu morardi, esime ambulansi ara dedim.
Elim ayagim bosaldi ayakta duramadim, oturttular insanlar, aras oldu dedim, kesin oldu yasamiyor.
Sonra birisi yardim etti, Arasi yan yatirdi, kucagina aldi, esimde bende anlatamam ne berbat bir halde oldugumuzu.
Ambulans 3-5 dk arasinda geldi atesini bir olctuler 104f (40 derece), hastaneye gittik mudahale edildi.
Aras epilepsi hastalari gibi bir nobet gecirdi ambulansi beklerken.
Cok sukur her sey kontrol altina alindi ama doktorlar Arasin cok ani ates yukselmesi olduguna kanaat getirdiler, ates dusurucuye ragmen.
O gun bugundur Aras cok atesleniyor ve tekrar ayni seyleri yasayacagim diye panik atak hastasi gibiyim.
Simdi mesaja son verip gidip yine kontrol edeyim..
Allah herkesin evladini korusun....
O zaman haftaya takimin birincileri belli oldu. Sen ve benMalesef evet.
Beterin beteri varmış diyebilirsin
Canim cok zor tabiki. Oglusun insanlar birdaha hic oyle ateslenmez canim. Dedigin gibi rabbim herkesin yavrusunu ailesine bagislasin.Kizlar 1 saat evvel Aras kuzumun atesi cikti biranda , hicbir sey yokken.
Kucagima aldim esime birsey oluyor yetis diye bagirdim, gozleri kaydi yavrumun, yuzu morardi, esime ambulansi ara dedim.
Elim ayagim bosaldi ayakta duramadim, oturttular insanlar, aras oldu dedim, kesin oldu yasamiyor.
Sonra birisi yardim etti, Arasi yan yatirdi, kucagina aldi, esimde bende anlatamam ne berbat bir halde oldugumuzu.
Ambulans 3-5 dk arasinda geldi atesini bir olctuler 104f (40 derece), hastaneye gittik mudahale edildi.
Cok sukur her sey kontrol altina alindi ama doktorlar Arasin cok ani ates yukselmesi olduguna kanaat getirdiler, ates dusurucuye ragmen.
O gun bugundur Aras cok atesleniyor ve tekrar ayni seyleri yasayacagim diye panik atak hastasi gibiyim.
Canim kendini topla ve sakin sakin uzulme. Basarabiliriz. Benim de pek farkim yok ama inancimizi kaybetmeyelim hadi gel ilk hedefimiz 67 olsun mu seninle? Sonra 65. Sonra 60...Öyle bir hırsla başlamıştım ki kilo vermeye.
2 sene üst üste Doğumdan sonra bir baktım 87 kiloyum.
Hayatımda kilo problemi yaşamamıştım hiç.
Ha gayret,ha diyet,ha spor derken,
63 kiloya kadar düştüm.
Ne oldu bana diye soruyorum kendime şuan.
İş stresim,çocuklar,derslerim sorumluluklarım derken yine bir salmışlık,boşvermişlik.!
Oldu mu sana 69 kilo.
Sabah inanamadım.
Kendimi tekrar veremiyorum.
Hırslıyım normalde kafaya koyduğum herşey gibi bunu da başarıyordum.
Son yaşadıklarımdan sonra,
Veremiyorum kendimi.
İnanılmaz üzgünüm.
E tabi bu aralar alkol’e çok dadanmanın da payı yok değil
Offf üzgünüm
Yeni gördüm mesajıKizlar 1 saat evvel Aras kuzumun atesi cikti biranda , hicbir sey yokken.
Canim kendini topla ve sakin sakin uzulme. Basarabiliriz. Benim de pek farkim yok ama inancimizi kaybetmeyelim hadi gel ilk hedefimiz 67 olsun mu seninle? Sonra 65. Sonra 60...
Daha once yaptin yine yapacaksin. Gidecek o kilolar. Hicbir zaman hicbirsey icin gel degil. Nefes aldigimiz saglikli oldugumuz muddetce verebiliriz o kilolari.
kuzum beni de etiketle bu hafta menülere :)Aaa menü bildirimini unuttum ya ben
Hemen gelsin o halde
canım kaptanım*** YARISMA ILE ILGILI ***
*Kizlar bugun oldukca kotu bir yuzde ile yaristik biliyorsunuz.
*1 nota (ceza) alacagiz, cezamizi sildirmenin tek yolu, ilk 3e girmek.
*O yuzden bu hafta herkesten ,elinden gelenin en iyisini yapmasini istiyorum!!
*Yememeniz gereken bir seyi yiyecek olursaniz takimdaki arkadaslarinizi dusunun, takim icin verilen emekleri ve kendinizin neden kilo vermek icin buraya geldiginizi hatirlayin.
*Egzersiz yapmak icinizden gelmiyorsa , takimdaki esinizi dusunun belki o sirf sizinle guzel bir yuzde alabilsin diye, kan ter icinde kalarak spor yapti.
*Listedeki arkadaslarim bayram bitti, silkelenip lutfen listenin sorumlulugunu dusunun, hepinizle listeye girmeden once bu bir oyun degil , sorumluluklari var diye anlasmistik.Lutfen liste sorumlulugunuzu alin.
*Bu hafta menu ve egzersiz cezalariminizin dozunu bir tik arttiracagim.Tek tek cezalar yapildi mi diye soracagim.
*Hepinizi ayri ayri yurekten seviyorum ve kendiniz icin , sagliginiz icin, takim icin gayretlerinizden oturu de, bu kilo verme seruveninde sizlere saygi duyuyorum.Cok zor bir seyi yapiyoruz beraber, bir kere beynimizle mucadele ediyoruz, onun komforlu alanini (comfort zone) kirmaya calisiyoruz.O bize ye bunlari, bak cok lezzetli, ne guzel tadi var derken yemeyerek.O yuzden benim gozumde hepimiz savascilariz , o zaman bir savasciya yakisir sekilde davranalim.
*Bu hafta, bu motivasyon konusmasiyla bence liste disi arkadaslarimizin ismi de AMAZONLAR olsun.
*Hepinize iyi geceler, iyi istirahatler.
Allah kavuştursun kuzummmKızlar selamlar.. iyi geceler yaninasıl gidiyor herkes iyi mi ? Bayram da bitti artık toparlanma işe okula vs dönme vakti geldi... biliyorsunuz ailem geldi uzun bir aradan sonra ben birkaç günlüktü o yüzden çok aktif olamadım. Bayağı yoğun geçti.. üzüldüm bugün giderlerken ama hayat devam ediyor işte...ALLAH sağlık sıhhat huzur iman versin imşallah
ben de seni :*Insallah canim optum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?