ben az önceki çiçekliyi çok beğendim sanırım :)Bunu cook begendimEki Görüntüle 2299108
ben buna bayıldım o kadar güzel kiiiBu biraz pahaliydi ve giyecek yerim de yok ama cok begendim, belki bir eglence olur dugun olur diye geri vermek istemiyorum, ne dersiniz? Eki Görüntüle 2299109
farklı bir tarz ama bence de ver canım biraz kilolu göstermiş sanki diğerleri hep belden oturtmalı ya bu biraz hoşuma gitmedi
ben sarıyı çok sevmiyrum bunu da geri ver derim canım
bu tam diz altı olsa o kadar hari olurmuş ki tülü
bu çok hoş olmuuuuuşEki Görüntüle 2299113
Bunu ise giyerim diyorum
ımmmmmm harikasın kuzum :)Bu gordugunuz benim kahvaltim arkadaki ise saniyorum esimin sabrimi denemek icin aldigi sicak dumani ustunde ekmek.
Not: 2 ekmekle doydugum icin 3. Yemedim onun yerine biber yedim
inşallah kuzum :)Adetim yakın bunu karnimdan hissedebiliyorum.. zaten sismeye basladim bian once olsamda tarti gunumu etkilemeseee
süpersin kuzum :)İyi hafta sonu kızlar
Dün akşam giremedim dışarıda olduğum için. Geçmiş baya birikmiş. Hemen dünün menüsünü bırakıp geçmişi okumaya başlıyorum
16 Ağustos
Sabah (9:00): 2 dilim peynir, 1 dilim ekmek, 2 ceviz, bol salatalık ve maydonoz
Ara (13:00) 1 bardak ayran
Öğle (15:00) 1 dilim sebzeli musakka ve 1 kase yoğurt
Ara: 1 büyük boy latte
Akşam (20:00): yulaf lapası, 1 muz, 10 badem
Spor: jillian Micheal 30 day
Su: 2.5l + dukan birası
yok yine artı ama dün 51.8 dim tam 1 kilo eksiydim şimdi böyle 400 gram en azındanEksimi yani kuzum ddun kactin ki
aynı benben 52 k,lo iken bile göbeğim vardı.. o benim bir pirçam... ayrı kalamıyorum....
misafirliğe gideceğiz canım gün orda ay bilmiyorum kalkıp spor yapmam lazım ki yağ yakayımDaha haftasonu sayılır bugün de annene müsade edebilirsin birazcık, ama anne yapımı olmayan çikolatalar filan yasak bugün kuzu sana
aldın mı kahveniiAyyy canim bana bole es lazimdi isteee geldim geldimm
geçmiş olsun kuzumYapma yaa, ne oldu bizim takımın miniminilerine nazar mı değdi nenesi vardı Özlemcim? Diş filan mı acaba?
Ben de acilden geldim, tahliller filan yapıldı. Sonuçlar çıksın yine gidicem. Zannetmiyorum öyle önemli birşey olduğunu ama içim rahat etsin.
bence değildir ya ama ödem yapar mı emin olamadım (hiçbir bilimsel bilgiye dayanmıyorum değildir derkenBi soru : Sizce kahve telvesi yemek zararlı mıdır ?(tam da şu an yaptığım şey )
oyyyy geçmiş olsun kuzumKuzum bilmiyorum ki sabahta guzelce kahvaltisini yapti 10 dk uyudu uyandi agzina 1 parca abisinin cikolatasindan surdum yedigi herseyi halima kustu canim ya
Insallah bisey cikmaz iyi yapmissin goturmekle aklin kalmaz en azinda
harikasın kuzum :)Eki Görüntüle 2299152
Kızlar bu da benim kahvaltı biraz gec yaptim gec atabildim o yuzden :)
Bence de iade et canım.
Bunu da iade et. Oldukça kilolu göstermiş
Buna bayıldımmm. Harika görünüyosunEki Görüntüle 2299113
Bunu ise giyerim diyorum
haftaya hedefin kaç kuzumah kızlar yaaa şimdi -hem de ıslak saçla tartıldım- 51.20 çıktımhatta kahvaltıdan sonra
keşke tartı günü bugün olsaydı
dünkü menümü yazıyorum az sonra
senin eşin dibeğe izin vermeyebilirBende kahvaltimi yeni yaptim annemi bekloyorum yagmur esliginde icicm ins cocuklar durursa tabi ama turk kahvesimi dibekmi ona karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?