Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu biraz pahaliydi ve giyecek yerim de yok ama cok begendim, belki bir eglence olur dugun olur diye geri vermek istemiyorum, ne dersiniz? Eki Görüntüle 2299109
ben buna bayıldım o kadar güzel kiii
bence de verme
ama yer durumun varsa sonra yeni modeller de çıkar kuzum sen bilirsin (verme )

Bu gordugunuz benim kahvaltim arkadaki ise saniyorum esimin sabrimi denemek icin aldigi sicak dumani ustunde ekmek.
Not: 2 ekmekle doydugum icin 3. Yemedim onun yerine biber yedim
ımmmmmm harikasın kuzum :)

süpersin kuzum :)

Eksimi yani kuzum ddun kactin ki
yok yine artı ama dün 51.8 dim tam 1 kilo eksiydim şimdi böyle 400 gram en azından
ben 52 k,lo iken bile göbeğim vardı.. o benim bir pirçam... ayrı kalamıyorum....
aynı ben

Yawrukush canım okudum yavrunun başına gelenleri vallahi allah bir daha göstermesin canım yaa yani insanın yaşayabileceği en büyük stresi yaşamışsın bir daha yaşamayasın

Daha haftasonu sayılır bugün de annene müsade edebilirsin birazcık, ama anne yapımı olmayan çikolatalar filan yasak bugün kuzu sana
misafirliğe gideceğiz canım gün orda ay bilmiyorum kalkıp spor yapmam lazım ki yağ yakayım

geçmiş olsun kuzum
burda da çocuklar hasta hep salgın var sanırım

Kuzum bilmiyorum ki sabahta guzelce kahvaltisini yapti 10 dk uyudu uyandi agzina 1 parca abisinin cikolatasindan surdum yedigi herseyi halima kustu canim ya
Insallah bisey cikmaz iyi yapmissin goturmekle aklin kalmaz en azinda
oyyyy geçmiş olsun kuzum

Bence de iade et canım.
Eki Görüntüle 2299111

Bundan emin olamadim, ne dersiniz? cokkilolu gostermemis mi? zaten var kilo
Bunu da iade et. Oldukça kilolu göstermiş
Sen bu değilsin.
Buna bayıldımmm. Harika görünüyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…