Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Afiyet bal olsun ablacım offf künefe de ne güzel gitmiştir çayla lahmacun da enfes favori yemeklerim

Bu neki kuzum manzara sahane burda bogaza on basariz da iste orasi bogaz adi var

Kiz dikkat et guzel yagdi gecti ama tesekkur ederim hep beraber olsun ben kahvemi ictim sporumu yapiyorum sen hala totoyu kaldirmadinmi
Leslie 3 mil tamam şimdi bir kere daha yapacağım :)

Ev islerim biraz bitti dolap iclerine girince bikac gun ev havada oluyor
Ara ogunumu hazirladim aslinda spor yapayim diyodum ama biraz yorgunum sanirim balkona cikip kitap okuyabilirim veya oturdugum yerde uyuyadabilirim bu havalar tam bana gore en sevdigim hava

Eklentiler

• 20190817_145252.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 38
Canim cevizin hasi Texastaydi ,daha dogrusu bir turu pecan cevizi.
Ahh ne yerdim ciftlikten alip :)
Buranin turunclari asiri meshur kuzum, her bahcede bir portakal, mandalina, limon agaci :)
Çok güzelmis o zaman. Bi ara Aydın- nazilli de yaşamıştım orası da aynı anlattigin gibi turunçgillerle doluydu. Caddelerde turunç ağaçları filan bir de harika kokardı
Aklıma yiyecekler gelip duruyor ya, sen portakal yazınca aklıma reçeli geldi hatta kabuğundan bir reçel yapıyorlar böyle sararak gül gibi gözüküyor (rastladiniz mi hiç ?). Ondan yapmak istiyorum hiç denemedim ama çok severim gibime geliyor.

canım kaptanım
inşallah bu hafta ilk 3 için hatta 1.lik için çabalayım kızlaaar
Bence de canım, hatta diğer nota alan takımlar da bu hafta hirslanir. Hepsini geçelim. Takımdakiler noolur dikkat edin
İyi çıktı canım hastanedeki sonuçlar. Zaten ikisi de daha iyi bugün
Cuma ödülü bence fazla kaçmış kaptiş. Sana ceza: sevdiğin oynak bir şarkıda komik komik dans etmek
Kızlar biz pikniğe gideceğiz. Yazamıyorum pek. Zaten son tatilim. Gelecek bayrama kadar buralara gelemeyebilirim. Tadını çıkarmam lazım görüşürüz
İyi eğlenceler canim
Ben suzuyorum cok siviysa
Müthiş bir fikir , benim niye aklıma gelmedi bu
FitFiliz fayfeyfiy hava kapali gokgurultulu ohhhh yagmurda basladi tam sohbetlik kahvelik hadi bilemedin uyumalik hava valla
Burda da hava aynı kuzum ve birşeyler yiyesim geliyor. Ama dinlemiyorum kendimi
Eki Görüntüle 2299152
Kızlar bu da benim kahvaltı biraz gec yaptim gec atabildim o yuzden :)
İki dilim fazla tatlım. Teke düşür bence
senin eşin dibeğe izin vermeyebilir FitFiliz
Bende kocam niye dibege izin vermesin diyorum normal yaptim zaten

(Dibeğe hayır )
Özlemcim afiyet olsun sade kahve gibisi yok
Afiyet olsun canım,sunum da süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…