ahahha benimkinin ismi yaprakAyni sey bende de var ya ahaha 48 kiloyken vardi benimde
aldın mı kahveniibak yağmur buraya da geldi Allah ım harika yağıyorrr
yani 50.5 falan olmak çok yüksek tutamuyorum ama inşallah daha da düşük olur, bayram girmese bu hafta 49.9 bile olsa 49u görmektihaftaya hedefin kaç kuzum
o giyerim dediğinle bu çok güzel olmuş canım bayıldım
ay hadi inşallah kzuumyani 50.5 falan olmak çok yüksek tutamuyorum ama inşallah daha da düşük olur, bayram girmese bu hafta 49.9 bile olsa 49u görmekti
Tamam 100 fazla atlarım.. Sen de 100 mekik ekle sporuna benden olsun:)ben şimdi kaçıyorum
birazdan spor yapıcam
Ellssa eşim sen de yap olur mu
benim için 100 zıp ekle sporlarına :)
tamamdır :) kaldırıyorum totoyuTamam 100 fazla atlarım.. Sen de 100 mekik ekle sporuna benden olsun:)
Sagol kuuzumoyyyy geçmiş olsun kuzum
Bende kocam niye dibege izin vermesin diyorum normal yaptim zaten
Bu neki kuzum manzara sahane burda bogaza on basariz da iste orasi bogaz adi varburda da aynı
kız ne güzel de manzaranız varmış
Kiz dikkat et guzel yagdi gecti ama tesekkur ederim hep beraber olsun ben kahvemi ictim sporumu yapiyorum sen hala totoyu kaldirmadinmi
Afiyet bal olsun ablacım offf künefe de ne güzel gitmiştir çayla lahmacun da enfes favori yemeklerimCUMA MENUM
SABAH 9DA
2 haslanmis yumurta
2 dilim pastirma
1 kk peynir
10 zeytin
Yarim salatalik, yarim domates, 3 minik havuc, yarim avokado
25 kalorilik pita ekmegi
OGLEN 13.30DA
Sebzeli kiyma kavurma (1 kase)
Yarim avokado
ARA 14DE
Filtre kahve
1 adet hurma
AKSAM 18DE (bomba geliyor :) )
1 adet lahmacun
Bol salata
Ardindan cay ve kunefe
Yatana kadar limonlu cay icecegim.
SU: 2 lt
SPOR: 30 dk sabah, 30dk aksam yuruyus ve market alisverisi
besive
Ben de okuyunca öyle anlaşılabileceğini fark edip etiket yaptım kuzumBende kocam niye dibege izin vermesin diyorum normal yaptim zaten
Leslie 3 mil tamam şimdi bir kere daha yapacağım :)Bu neki kuzum manzara sahane burda bogaza on basariz da iste orasi bogaz adi var
Kiz dikkat et guzel yagdi gecti ama tesekkur ederim hep beraber olsun ben kahvemi ictim sporumu yapiyorum sen hala totoyu kaldirmadinmi
Çok güzelmis o zaman. Bi ara Aydın- nazilli de yaşamıştım orası da aynı anlattigin gibi turunçgillerle doluydu. Caddelerde turunç ağaçları filanCanim cevizin hasi Texastaydi ,daha dogrusu bir turu pecan cevizi.
Ahh ne yerdim ciftlikten alip :)
Buranin turunclari asiri meshur kuzum, her bahcede bir portakal, mandalina, limon agaci :)
Bence de canım, hatta diğer nota alan takımlar da bu hafta hirslanir. Hepsini geçelim. Takımdakiler noolur dikkat edincanım kaptanım
inşallah bu hafta ilk 3 için hatta 1.lik için çabalayım kızlaaar
İyi çıktı canım hastanedeki sonuçlar. Zaten ikisi de daha iyi bugünBugun nasillar canim?
Canim Allah kavustursun..
Cok guzel tebrik ederim :)
Anne olunca evde menu anne menusu olmus :)
Harikasin, yememekle cok iyi yapmissin:)
Aksam eriste cok deil ise menu gayet guzel, adimlarda sahane :)
Canim ben Turkiye'yi 10 saat geriden takip ediyorum saat farkindan oturu..
Turkiyede gece iken bizim burada gunduz:)
Sagol Feyzosum...
Kendini salmak yok, bir insan hele ki bir kadin, hele ki sen birde anne olmussun, bence istedikten sonra her seyi yapar..
Hergun duzenli menunu yaz lutfen, sana yardim etmemizi istiyorsan daha aktif ol takimda.
Hem eminim burasi sana iyi gelecek...
insallah bir daha yasamayiz Deryacim..
Hatirliyorum seninde ateslendigin zamani canim.
Amin diyorum tum guzel dileklerine, hepimizin evlatlari saglikli , mutlu olsunlar..
Ben var ya senin bu motivasyonuna hayran kaldim, sen hep boyle olmalisin canim, bu sefer o kilolar gidecek :)
Ablacim hosgeldin, gozlerim yollarda kaldi.
Internetin hemen baglansinda don aramiza
Feyzosum batti balik yan gider adli calisma olmus menun ama bende senden farkli degilim, kunefenin dibine vurdum :))
Cok guzel bir menu, off hint yemegi en sevdigim ,afiyet olsun canim :)
Ohhh yarasin kuzum :))
Cuma ödülü bence fazla kaçmış kaptiş. Sana ceza: sevdiğin oynak bir şarkıda komik komik dans etmekCUMA MENUM
SABAH 9DA
2 haslanmis yumurta
2 dilim pastirma
1 kk peynir
10 zeytin
Yarim salatalik, yarim domates, 3 minik havuc, yarim avokado
25 kalorilik pita ekmegi
OGLEN 13.30DA
Sebzeli kiyma kavurma (1 kase)
Yarim avokado
ARA 14DE
Filtre kahve
1 adet hurma
AKSAM 18DE (bomba geliyor :) )
1 adet lahmacun
Bol salata
Ardindan cay ve kunefe
Yatana kadar limonlu cay icecegim.
SU: 2 lt
SPOR: 30 dk sabah, 30dk aksam yuruyus ve market alisverisi
besive
İyi eğlenceler canimKızlar biz pikniğe gideceğiz. Yazamıyorum pek. Zaten son tatilim. Gelecek bayrama kadar buralara gelemeyebilirim. Tadını çıkarmam lazımgörüşürüz
Müthiş bir fikirBen suzuyorum cok siviysa
Burda da hava aynı kuzum ve birşeyler yiyesim geliyor. Ama dinlemiyorum kendimi
İki dilim fazla tatlım. Teke düşür benceEki Görüntüle 2299152
Kızlar bu da benim kahvaltı biraz gec yaptim gec atabildim o yuzden :)
Bende kocam niye dibege izin vermesin diyorum normal yaptim zaten
Afiyet olsun canım,sunum da süperEv islerim biraz bitti dolap iclerine girince bikac gun ev havada oluyor
Ara ogunumu hazirladim aslinda spor yapayim diyodum ama biraz yorgunum sanirim balkona cikip kitap okuyabilirim veya oturdugum yerde uyuyadabilirimbu havalar tam bana gore en sevdigim hava
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?