Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bende senin gibi düşünüyorum canım zaten acıkmadım boş yere kalori almayım daha çabuk zayıflarım diyorum ve ara öğün olarak aldığım ve çekmeceye koyduğum hiç bir şeye elimi sürmüyorum ama bu hafta senin verdiğin kiloyu gördükten sonra kesin ara öğün yapacağım tatlım

Canım inş. sende de işe yarar ama ben düzenli yapmadığım müddetçe olmuyooo-ooo! geçen hafta gram verememiştim ama bozmadım moralimi. bundan sonra böyle devam edeceğim inş. istiyorsan ve yapabileceksen sana 2 günlük diyet gönderiyorum bu diyeti yapıp 3. günün sabahında ne az 1 kg gittiğini görebilirsin. burdaki arkadaşlar da denedi ama evden götürmen gerekecek işe bazı yemekleri. yine de sen bilirsin.

sabah: iki porsiyon meyve veya bir adet muz, bir su bardağı süt
ara: bir yemek kaşığı kan üzümü veya ceviz veya bir porsiyon meyve
öğle: bir su bardağı yoğurt, bol salata ve bir ince dilim ekmek veya çorba
ara: bir porsiyon meyve
ara: bir porsiyon meyve (isteğe bağlı)
akşam: iki adet haşlanmış yumurta, salata, bir ince dilim ekmek veya çorba veya iki uzun grissini veya bi adet haşlanmış patates
ara: bir bardak süt

kızlar yarıstayız yaa1. ye sanal pasta verilicek ya sonuncu nolucak hadi onada bir ceza bulalım.

anna
hypatia
karciceği
minnos
meyvenull

baska kim vardı yarısan..

Son düzenleme:

yapılmayacak bir diyet değil canım hafta sonu çok güzel uygulanır. yapanlar kilo verdimi canım. birde ben süt sevmiyorum yerine ne olabilir.

kızlar yarıstayız yaa1. ye sanal pasta verilicek ya sonuncu nolucak hadi onada bir ceza bulalım.

anna
hypatia
karciceği
meyvenull

baska kim vardı yarısan..

minnoşu unuttun

yapılmayacak bir diyet değil canım hafta sonu çok güzel uygulanır. yapanlar kilo verdimi canım. birde ben süt sevmiyorum yerine ne olabilir.

yok canım illa ki içeceksin süt. çünkü bu diyet metabolizmayı hızlandırıyor. alternatifi olanları yazdım zaten. 2 gün sıkacaksın dişini.

sabah: iki porsiyon meyve veya bir adet muz, bir su bardağı süt
ara: bir yemek kaşığı kan üzümü veya ceviz veya bir porsiyon meyve
öğle: bir su bardağı yoğurt, bol salata ve bir ince dilim ekmek veya çorba
ara: bir porsiyon meyveara: bir yemek kaşığı kan üzümü veya ceviz veya bir porsiyon meyve
ara: bir porsiyon meyve (isteğe bağlı)
akşam: iki adet haşlanmış yumurta, salata, bir ince dilim ekmek veya çorba veya iki uzun grissini veya bi adet haşlanmış patates
ara: bir bardak süt[/QUOTE]

canım hfta sonu yapmayı düşünüyorum şu şekilde olursa tamam de sen.
sabah: bir adet muz, bir su bardağı süt
ara: bir avuç ceviz
öğle: bir su bardağı yoğurt, bol salata ve bir ince dilim ekmek
ara: bir porsiyon meyve
ara: 1 tane portakal
ara: 1 tane elma
akşam: iki adet haşlanmış yumurta ve haşlanmış 1 tane patetesi bol yeşillikle doğrayıp salata yaparak 1 kase çorba eşliğinde yemek
olurmu acep ne dersin

analdım canım pekmezi annem yediriyo bana zaten sabahları sağol söylediğin için yinede

oy kıyamam ben de kan iğnesi olabilirdim doktor bir dahaki ay geldiğinde yükselmezse kan değerlerin iğne vurulcak dedi :18:

kızlar son haftalarda cok güzel gitmişiz..

191. etapta 4
192 de 2
193 de 3
194 de 5
195 de 2

196 da 1 . olalım olmazzmııı

olmazmı hiç meyvemmm süpper olur

kızlar birinci olalım sıvayın kolları elele verelim birinci olalım mbu haftaki sonuçlar iyiydi birazcık daha uğraşırsak haftaya birinciyiz bence ha gayret cicişler

canım akşam menüsünü yanlış anlamışsın...
akşam: 1. iki adet haşlanmış yumurta,
2. salata,
3. bir ince dilim ekmek veya çorba veya iki uzun grissini veya bi adet haşlanmış patates (bunlardan birini seçeceksin 3.sünde)

yani yumurta salata ekmek veya yumurta salata çorba gb.

Son düzenleme:

sağol canım anladım yumurta salata ve patetesi seçiyim bali daha güzel bir 3 lü oldular. sen uyguladınmı canım diyetisyeninmi verdi bu diyeti sen ne kadar kilo vermiştin bu diyetle tatlım

sağol canım anladım yumurta salata ve patetesi seçiyim bali daha güzel bir 3 lü oldular. sen uyguladınmı canım diyetisyeninmi verdi bu diyeti sen ne kadar kilo vermiştin bu diyetle tatlım

ben meyve pamukcuk yaptı ve hepimiz 1 kgnin üstünde verdik. 2 ablamdan biri 1,5 biri de tam 2 kg verdi. bu şekilde canım.
diyetisyenim verdi diyeti de.

yazamıyorum akşam yazarım, öpüldünüzzz

ben meyve pamukcuk yaptı ve hepimiz 1 kgnin üstünde verdik. 2 ablamdan biri 1,5 biri de tam 2 kg verdi. bu şekilde canım.

aa ben de yaptım bunuuu

ben de 1 kg gibi bişey vermiştim

Bende menümü yazayım unutmadan...

Sabah:2 dilim dil peyniri, 1 dilim kızarmış ekmek, biber, çay
Ara:1 avuç kan üzümü
Öğle:Yeşil mercimek yemeği tavuklu, bol salata
Ara:1 avuç dut kurusu, 1 avuç ceviz
Ara:5 tane form bisküvi
Akşam:Haşlanmış sebze ve yoğurt
Ara:1 meyve

3 lt su, 1 saat yürüyüş, yeşilçay ve funda çayı

offff ya şimdi davetiye getirdi sekreter yarın akşam bir kurumun yemeği var mutlaka katılmam gereken bir yemek yani bu hafta sonu yapamıyacağım bu diyeti çokda heveslenmiştim artık hafta içi yaparım. yarın bol salata yiyeceğim ve diğer yemekleri yiyomuş gibi yaparak bu şekilde geçiştireceğim

afiyet olsun canım bence menün çok güzel ama dut kurusu olmasaydı keşke yazılanları okudumda yenmemeliymiş tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…