Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

haklısın hypatiacım ben zaten sevmem meyve için araştırayım dedim

allahtan ketçap mayonez hardal hiçbirini sevmiyorum kullanmam normaldede

kendi yaptığım sosları tercih ederim ben annem bizi öyle alıştırdı hazır şeyler sokmuyoruz eve biz hepsinde katkı maddesi var çok haklısın canım riske atmayada değmez hem

diyetisyenim msj göndermiş bana onu da uzun zamandır aksattım, gidemedim.. bu çayı önermiş. aynen kopyalıyorum:

"yarım demet maydanoz, 1 elma, 1 limon doğranıp 1 tencere suya içine 1 çay kaşığı kekik 1 çay kaş. zencefil ve keten tohumu "

hmm ne işe yarıyormuş canım bu çay gibi içilcek mi yoksa

tatlım ara öğünlerde beslenme şeklini iyice açıklarmısın galiba ben bu ara öünleri beceremiyorum canım

zencefili bir türlü sevemedim ben içemiyorum onu tabi maydanozda ayrı bir sey ikisi bir arada

kızlar dut kurusu için ne dersiniz ara öğün yerine geçebilir mi acaba babam leblebiyle birlikte almış ben de leblebi yerine bir avuç ondan yedim kalorisi yüksekmidir acaba

kızlar dut kurusu için ne dersiniz ara öğün yerine geçebilir mi acaba babam leblebiyle birlikte almış ben de leblebi yerine bir avuç ondan yedim kalorisi yüksekmidir acaba

ayy dut kurusu nasıl bişi hiç görmedim ama kurutulurken ek birsey yapmamıs ve normal dutu kurutmuslarsa yenebilir neden yenmesin aynı meyve yerine gecer..

hayırrrrrrr!

dut da dut kurusu da yasak, arkadaşlar...

benim yasaklar listemi bir gün taratıp ekleyeyim buraya inş.

dut kurusu ve dut da çok kalorili. hatta kiraz dermiş ki ardımdan dut gelmese ben insanı sapıma çeviririm... yani dut yemesek incecik olurmuşuz vs.

ay yazamadım tam. beş dk.ya dönerim. mucks.

yasakmıs annacımm bir daha yeme
ben nasıl bişidir yumusakmıdır sert midir onu bile bilmiyorum bu konuda ..
ama o dut meselesini duymustum hypatiacım..

bu arada kızlar kiraz dut demişken beim olduğum yer kiraz ağaclarıyla dolu buranın kirazı mesur gecen yaz patlayasıya kiraz yedim beni hiç inceltmedi

ayy dut kurusu nasıl bişi hiç görmedim ama kurutulurken ek birsey yapmamıs ve normal dutu kurutmuslarsa yenebilir neden yenmesin aynı meyve yerine gecer..

ayy teşekkürler kızlar tamam yemiyorum bundan sonra kanszılığa iyi geliyomuş galiba ondan yedim ne bilim herkes bişi sölüyor ya diyetteyken yemiyim zayıflayınca yerim belki arada napalım

sağol hypatiamm

meyvecim kirazın incelttiği filan yok tatlım ya bende yemiştim bir ara kilo verdiriyo diye ama nafile

vişne daha güzel bence ben şahsen kiraz yerine onu tercih ederim garip gelebilir ama ekşi şeylere karşı düşkünlüğüm var :)

Son düzenleme:
tatlım ara öğünlerde beslenme şeklini iyice açıklarmısın galiba ben bu ara öünleri beceremiyorum canım

canım ara öğünlerimi tok olsam dahi yedim düzenli aralıklarla. bir porsiyon meyve ya da bir yemek kaşığı kuru üzüm, bir avuç ceviz şeklinde.
daha öncesinde diyetisyene gitmiştim, onun önerdiği ara öğünlerimi yaptım. portakal, elma, armut vs. yedim.

zencefili bir türlü sevemedim ben içemiyorum onu tabi maydanozda ayrı bir sey ikisi bir arada

aynen ben de zencefilden nefret ediyorummmmm ama maydanozu severim.. bu çayı daha okurken bile sevmedim ı ııh yapamıcamm

canım sen dutu boşver kiraz ye o zaman kiraz kanı sulandırdığından hem aspirin görevi görüyor, kalp krizini engelliyor ve zayıflatıyor diye biliyorum. kiraz sapının suyunu içerdi gülben ergen de... hatırlıyor musunuz bilmem...

canım kansızlığa en iyi gelecek şey pekmez, kuru üzüm... ben bunları yiyorum. proteinimi kısmıyorum ve dee kan iğnesi vuruluyorum

ayyy hypatiam benim dut yemiyorum zaten dut ağacında küçük yeşille beyaz arası kurtcuklar olurya dut onları hayırlatır hep bana ondan kurt yiyormusum gibi olurum yiyemiyorum o yüzden

işte kalori almayayım boşuna, zaten acıkmıyorum diye ara öğün yapmıyordum ama öyle olunca da kg veremiyorum malesef. ben yedikçe sana da hatırlatırım, yakında o çekmece boşalacak o halde

en geç 8'de kahvaltı
10:30 ara öğün (bir meyve veya bir yemek kaşığı kuru üzüm vs. yiyebilirsin)
12:30-13 yemek arası
14:30 ara- meyve
16:30 ara- meyve
18:30-19 akşam yemeği
en geç 20:30 isteğe bağlı ara(bir bardak tam yağsız süt içiyorum genelde)

kızlar son haftalarda cok güzel gitmişiz..

191. etapta 4
192 de 2
193 de 3
194 de 5
195 de 2

196 da 1 . olalım olmazzmııı

olurrrrrrr

ayyy hypatiam benim dut yemiyorum zaten dut ağacında küçük yeşille beyaz arası kurtcuklar olurya dut onları hayırlatır hep bana ondan kurt yiyormusum gibi olurum yiyemiyorum o yüzden

ayy ben duta bayılırım tatlı sulu tombiş oldular mı bir de... ya da dutkurusunu da çok severimmm.. zaten nerde yasak şey var onları seviyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…