canım evde yapılan hardal olmadığı müddetçe hardal da kesin yasaklılar listesinde. katkı maddeleri vs. yağları ile yakılmıyormuş. onu da mayonez gibi düşüneceksiniz. evde yapıyorsanız o yasaklılar listesinin dışında tabi ama hazır hardal yok malesef.
diyetisyenim msj göndermiş banaonu da uzun zamandır aksattım, gidemedim.. bu çayı önermiş. aynen kopyalıyorum:
"yarım demet maydanoz, 1 elma, 1 limon doğranıp 1 tencere suya içine 1 çay kaşığı kekik 1 çay kaş. zencefil ve keten tohumu "
hmm ne işe yarıyormuş canım bu çay gibi içilcek mi yoksa
canım tabiki burda herkes birbirini incecik görmek istiyoruz, takım arkadaşıyız aynı zamanda. ben iki haftadır bol bol ara öğünlerle bol bol kalorisiz şeylerle beslendim ve su içtim. tek yaptığım buydu. sporuma bile gidemedim ama düzgün beslendim.
sana da aynısını tavsiye ediyorum, inş. işe yarayacak.
diyetisyenim msj göndermiş banaonu da uzun zamandır aksattım, gidemedim.. bu çayı önermiş. aynen kopyalıyorum:
"yarım demet maydanoz, 1 elma, 1 limon doğranıp 1 tencere suya içine 1 çay kaşığı kekik 1 çay kaş. zencefil ve keten tohumu "
metabolizma hızlandırıcı yak yakan bir çaymış.. ama ben içemem çok itici geldi bana :/ yine de paylaşayım dedim...
yeşil çayı bile zor içiyorum
kızlar dut kurusu için ne dersiniz ara öğün yerine geçebilir mi acaba babam leblebiyle birlikte almış ben de leblebi yerine bir avuç ondan yedim kalorisi yüksekmidir acaba
ayy dut kurusu nasıl bişi hiç görmedim ama kurutulurken ek birsey yapmamıs ve normal dutu kurutmuslarsa yenebilir neden yenmesin aynı meyve yerine gecer..
hayırrrrrrr!
dut da dut kurusu da yasak, arkadaşlar...
benim yasaklar listemi bir gün taratıp ekleyeyim buraya inş.
dut kurusu ve dut da çok kalorili. hatta kiraz dermiş ki ardımdan dut gelmese ben insanı sapıma çeviririm... yani dut yemesek incecik olurmuşuz vs.
ay yazamadım tam. beş dk.ya dönerim. mucks.
yasakmıs annacımm bir daha yeme
ben nasıl bişidir yumusakmıdır sert midir onu bile bilmiyorum bu konuda ..
ama o dut meselesini duymustum hypatiacım..
bu arada kızlar kiraz dut demişken beim olduğum yer kiraz ağaclarıyla dolu buranın kirazı mesur gecen yaz patlayasıya kiraz yedim beni hiç inceltmedi
tatlım ara öğünlerde beslenme şeklini iyice açıklarmısın galiba ben bu ara öünleri beceremiyorum canım
zencefili bir türlü sevemedim ben içemiyorum onu tabi maydanozda ayrı bir sey ikisi bir arada
yasakmıs annacımm bir daha yeme
ben nasıl bişidir yumusakmıdır sert midir onu bile bilmiyorum bu konuda ..
ama o dut meselesini duymustum hypatiacım..
bu arada kızlar kiraz dut demişken beim olduğum yer kiraz ağaclarıyla dolu buranın kirazı mesur gecen yaz patlayasıya kiraz yedim beni hiç inceltmedi
ayy teşekkürler kızlar tamam yemiyorum bundan sonra kanszılığa iyi geliyomuş galiba ondan yedim ne bilim herkes bişi sölüyor yadiyetteyken yemiyim zayıflayınca yerim belki arada napalım
sağol hypatiamm
meyvecim kirazın incelttiği filan yok tatlım ya bende yemiştim bir ara kilo verdiriyo diye ama nafile
vişne daha güzel bence ben şahsen kiraz yerine onu tercih ederimgarip gelebilir ama ekşi şeylere karşı düşkünlüğüm var :)
canım sen dutu boşver kiraz ye o zamankiraz kanı sulandırdığından hem aspirin görevi görüyor, kalp krizini engelliyor ve zayıflatıyor diye biliyorum. kiraz sapının suyunu içerdi gülben ergen de... hatırlıyor musunuz bilmem...
canım ara öğünlerimi tok olsam dahi yedim düzenli aralıklarla. bir porsiyon meyve ya da bir yemek kaşığı kuru üzüm, bir avuç ceviz şeklinde.
daha öncesinde diyetisyene gitmiştim, onun önerdiği ara öğünlerimi yaptım. portakal, elma, armut vs. yedim.
ben hiç ara öğün yapmıyorum menüme bir elma yada bir portakal yazıyorum çünkü yemek istiyorum ama açıkmadığım için ya unutuyorum yada gelen gidenden fırsat bulamıyorum ama bu saatten sonra mutlaka ara öğün yapacağım mesala az önce 2 haftadır çekmecemde duran portakalı yedim bana ara öğünleri hatırlat tamammı canım cekmecede kuru kayısı var incir var leblebi var portakal ve elma var ama benim aklıma gelmiyor.
ben hiç ara öğün yapmıyorum menüme bir elma yada bir portakal yazıyorum çünkü yemek istiyorum ama açıkmadığım için ya unutuyorum yada gelen gidenden fırsat bulamıyorum ama bu saatten sonra mutlaka ara öğün yapacağım mesala az önce 2 haftadır çekmecemde duran portakalı yedim bana ara öğünleri hatırlat tamammı canım cekmecede kuru kayısı var incir var leblebi var portakal ve elma var ama benim aklıma gelmiyor.
kızlar son haftalarda cok güzel gitmişiz..
191. etapta 4
192 de 2
193 de 3
194 de 5
195 de 2
196 da 1 . olalım olmazzmııı
ayyy hypatiam benim dut yemiyorum zaten dut ağacında küçük yeşille beyaz arası kurtcuklar olurya dut onları hayırlatır hep bana ondan kurt yiyormusum gibi olurum yiyemiyorum o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?