kızlar sabah kilomu yazmak için geç kaldım diye
koştura koşturaa geldim
çocuk da bizim yatağımızda yatıyodu
ben pc nin başındayken yataktan düştü
o kadar çok ağladı ki
kafası morardı
hala aklımdan çıkmıyor düşüş sesi
eşim de bana kızdı koştura koştura pc nin başına gidiyosun diye
ona da ayrı gıcık oldumm
800 gr vermişim ama hiç sevinemedim bu yüzdenn
ayy burnumun dibine fırından yeni cıkmıs kokusu üzerinde bi somon ekmek koydu arkadas giitti unuttu ekmeği burdaa ..
ay o masajlarla ıncelınıyormu hypatıam gercekten bendemı yaptırsam ıckım yok sıgaram yok masajım olsun barım
gıcıklığına yapar gibi olmuş boş ver düşünme ekmeğide kokusunuda bak hem ben ne diyeceğim çok sevindim ikinci olduğumuza ama bizi ikincilik değil birincilik paklar canım
koştura koşturaa geldim
o kadar çok ağladı ki
kafası morardı
ona da ayrı gıcık oldumm
kızlar antibiyotikden oluyor tansiyonum düşük ama dengelidir benim nys şimdi daha iimm kafamdaki sersemliği ve yüzümdeki kıpkırmızı ifateyi saymazsak..
ama tansiyonumun düşmedi 3 dilim baklava yemekden kurtardı beni ilk maas tatlıları geldi yeni baslayanların herkese midem cok kötü dedim kurtuldum
bu hafta 2. yizz
:119::119::119::119:
koştura koşturaa geldim
o kadar çok ağladı ki
kafası morardı
ona da ayrı gıcık oldumm
bencede gösterelim haftaya kendimizi ..
bahara eriyen yağlarımızla merhaba diyelimm
bu arda takmıyorum görüntü ve kokuyu pencereyi actım temiz hava gelsin die cayımı da aldım onu içicem
ayy burnumun dibine fırından yeni cıkmıs kokusu üzerinde bi somon ekmek koydu arkadas giitti unuttu ekmeği burdaa ..
bencede gösterelim haftaya kendimizi ..
bahara eriyen yağlarımızla merhaba diyelimm
bu arda takmıyorum görüntü ve kokuyu pencereyi actım temiz hava gelsin die cayımı da aldım onu içicem
iradenden dolayı seni tebrik ediyorum meyvecim afferimmm sana
ahhh hypatiam iş yerinde gösterdiğim su iradeyinin yarısını annemlerde gösterebilsem :97:
kızlar hardal nasıl sizce diyetlerde yenilebilirmi burger kingde salatayla yoğurtlu hardal sos veriyorlar kalorisi cok yüksek olsa vermezler heralde dimi ..
iradenden dolayı seni tebrik ediyorum meyvecim afferimmm sana
hardal mayonez kesin yasaklar listesinde. en yağlı şeyler canım. aman dikkat.
ayyy yağ oranı o kadarda fazla gözükmüyor ama
nys riske girmeye gerek yok almıcam hardal
hardalın mayonezden daha düşük kalorili olduğunu duymuştum ben ama araştırsak mı ne yapsak :44:
asıl iradenden dolayı ben seni tebrik ediyorum harikaydın bu hafta süper bir sonuç çıkardın darısı benim başıma bu gelecek haftada böyle kilo vereceksin anlaştıkmı devamını bekliyoruz yani. canım her ne kadar rakipte olsak seni incecik olarak burdan uğurlamak istiyoruz
canım evde yapılan hardal olmadığı müddetçe hardal da kesin yasaklılar listesinde. katkı maddeleri vs. yağları ile yakılmıyormuş. onu da mayonez gibi düşüneceksiniz. evde yapıyorsanız o yasaklılar listesinin dışında tabi ama hazır hardal yok malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?