Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar sabah kilomu yazmak için geç kaldım diye
koştura koşturaa geldim
çocuk da bizim yatağımızda yatıyodu
ben pc nin başındayken yataktan düştü
o kadar çok ağladı ki
kafası morardı
hala aklımdan çıkmıyor düşüş sesi
eşim de bana kızdı koştura koştura pc nin başına gidiyosun diye
ona da ayrı gıcık oldumm
800 gr vermişim ama hiç sevinemedim bu yüzdenn

üzülme katremcim yaa bulantısı olucakmı die gözle cocuğu bugün bişii olmamıs allahtan..
düşeceği varmıs o düştüğü anda sen mutfakta banyodada olabilirdin. babası baksaymıs..
sıkma sen canını cocuk bu düşeceği varsa alini tutarken bile düşer..

ayy burnumun dibine fırından yeni cıkmıs kokusu üzerinde bi somon ekmek koydu arkadas giitti unuttu ekmeği burdaa ..

gıcıklığına yapar gibi olmuş boş ver düşünme ekmeğide kokusunuda bak hem ben ne diyeceğim çok sevindim ikinci olduğumuza ama bizi ikincilik değil birincilik paklar canım

ay o masajlarla ıncelınıyormu hypatıam gercekten bendemı yaptırsam ıckım yok sıgaram yok masajım olsun barım

evet canım inceliyorsun masajla da. ama haftada 2-3 kez toplamda da 10-15 kez yaptırmak gerekiyor. ben haftada 2-3''ten 10 kez yaptıracağım inş.
pilates gibi acayip inceliyorsun, iyi bir masajla göğsün kolların toparlanıyor, popon şekilleniyor..

ben de portakalımı yedim şimdi, yeşil çayımı içiyorum. 3. fincanım.

gıcıklığına yapar gibi olmuş boş ver düşünme ekmeğide kokusunuda bak hem ben ne diyeceğim çok sevindim ikinci olduğumuza ama bizi ikincilik değil birincilik paklar canım

bencede gösterelim haftaya kendimizi ..
bahara eriyen yağlarımızla merhaba diyelimm

bu arda takmıyorum görüntü ve kokuyu pencereyi actım temiz hava gelsin die cayımı da aldım onu içicem

canım.. çok geçmiş olsun bebişine.. morluk olmasa belki bu kadar çok acımazdı için, şimdi gördükçe üzüleceksin. çok öpüyorum bebişinin yanaklarını ama sen de sıkma canını. verdiğin kg.yi de tebrik ediyorum, daim olur inşşşşşş.
bi de babası baksaymışşşş madem, niye kızıyo?? allalla

canım dikkat et kendine sen yinede

ahahahy iyi kurtulmuşsun canım

bu hafta 2. yizz

:119::119::119::119:

yaşasınn haftaya birinci olmalıyız kızlarr

ayy canım benim çok üzüldüm bir şeyi yoktur umarım geçer

alla alla ne alakası varmış boşuna kızmış hem kendi ne güne duruyo oda baksaymış ya üzülme canım ya 800 gr vermene sevindim

bebişinde iyileşir inş

ayy burnumun dibine fırından yeni cıkmıs kokusu üzerinde bi somon ekmek koydu arkadas giitti unuttu ekmeği burdaa ..
bencede gösterelim haftaya kendimizi ..
bahara eriyen yağlarımızla merhaba diyelimm

bu arda takmıyorum görüntü ve kokuyu pencereyi actım temiz hava gelsin die cayımı da aldım onu içicem

işte bizim kaptanımız 41 kere maşallah iradene canım

Son düzenleme:
iradenden dolayı seni tebrik ediyorum meyvecim afferimmm sana

ahhh hypatiam iş yerinde gösterdiğim su iradeyinin yarısını annemlerde gösterebilsem :97:

kızlar hardal nasıl sizce diyetlerde yenilebilirmi burger kingde salatayla yoğurtlu hardal sos veriyorlar kalorisi cok yüksek olsa vermezler heralde dimi ..

hardal mayonez kesin yasaklar listesinde. en yağlı şeyler canım. aman dikkat.

iradenden dolayı seni tebrik ediyorum meyvecim afferimmm sana

asıl iradenden dolayı ben seni tebrik ediyorum harikaydın bu hafta süper bir sonuç çıkardın darısı benim başıma bu gelecek haftada böyle kilo vereceksin anlaştıkmı devamını bekliyoruz yani. canım her ne kadar rakipte olsak seni incecik olarak burdan uğurlamak istiyoruz

kızlar böyle bir şey buldum nette gezerken

Sos Ölçü Enerji Değeri (Kalori)
Barbekü sos 2 yemek kaşığı 53 kalori
Peynir sos 2 yemek kaşığı 123 kalori
Oyster sos 2 yemek kaşığı 18 kalori
Tabasco sos 2 yemek kaşığı 7 kalori
Salsa sos 2 yemek kaşığı 8 kalori
Teriyaki sos 2 yemek kaşığı 32 kalori
Worcestershire sos 2 yemek kaşığı 26 kalori
Ketçap 2 yemek kaşığı 30 kalori
Mayonez 2 yemek kaşığı 290 kalori
Light mayonez 2 yemek kaşığı 158 kalori
Hardal 2 yemek kaşığı 18 kalori
Ballı hardal 2 yemek kaşığı 62 kalori
Soya sos 2 yemek kaşığı 20 kalori

ayyy yağ oranı o kadarda fazla gözükmüyor ama
nys riske girmeye gerek yok almıcam hardal

hardalın mayonezden daha düşük kalorili olduğunu duymuştum ben ama araştırsak mı ne yapsak :44:

canım evde yapılan hardal olmadığı müddetçe hardal da kesin yasaklılar listesinde. katkı maddeleri vs. yağları ile yakılmıyormuş. onu da mayonez gibi düşüneceksiniz. evde yapıyorsanız o yasaklılar listesinin dışında tabi ama hazır hardal yok malesef.

canım tabiki burda herkes birbirini incecik görmek istiyoruz, takım arkadaşıyız aynı zamanda. ben iki haftadır bol bol ara öğünlerle bol bol kalorisiz şeylerle beslendim ve su içtim. tek yaptığım buydu. sporuma bile gidemedim ama düzgün beslendim.

sana da aynısını tavsiye ediyorum, inş. işe yarayacak.

:97::97::97::97::97::97::97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…