afiyet olsun canım bence menün çok güzel ama dut kurusu olmasaydı keşke yazılanları okudumda yenmemeliymiş tatlım
annacım menü yine cok kalabalık olmus o kadar ceviz ve dut un üstüne birde bisküvümi yedinn
kızlar şimdi size soruyorum
1 elma yiyip sporamı baslıyayım yoksa aksam yemeğimi hazırlayıp saat 7 demi spora baslıyayım..
tabi hemen spora baslarsam aksam yemeğm olmıcak spordan 2 saat sonda ciğ sebze yicem tek..
şey bennn
canım akşam yemeği ye 2 saat sonra başla spora bence yemeksiz olmaz bak tansiyonun düşer kızarım sonra sana
zaten size yazdıktan sonra cok acıktığımı hissettim yoğurtlu salatamı yaptım onu yiyorumm
ye canım benim tabiisi yoğurtlu olması daha iyi afiyet olsun şifa olsun inş
bende sporuma başlamak için 2 saatin dolmasını bekliyorum
ben 2 saat beklemiyorum yaa 1 saat en fazla 1 bucuk saat sonra baslıyorum.. bişi olurmu sence
Egzersiz zamanı ile kilo kontrolü arasında belirli bir bağlantı yoktur.Belirli bir yoğunluk ve kuvvette düzenli olarak egzersiz yapıldığında, günün hangi saati olursa olsun aynı kalori miktarı yakılır.Bununla beraber yemek sonrası egzersiz yapmak kişi için daha zor olabilir.Buda hazmetme sürecinde egzersiz yapan kaslara yeterli miktarda oksijen taşınamamasından kaynaklanır.Bu nedenle genelde uzmanlar tarafından yemek sonrası egzersiz yapılması tavsiye edilmez. Belli bir süre geçmesi gerekir.
canım en az 2 saat beklemek gerekiyomuş mide hazmediyor ya mesela yemekten 2 saat sonra meyve yemek gerekiyo ve 2 saat önce saatleri var ya hani gerçi ağır bir şeyde değil yediklerimiz ama olsun sen yinede 1,5-2 saat bekle canımcım rahatsız olursun sonra allah korusun
yokya beklemicem canım nettende baktım bir sürü sey yazıyor ama benim o kadar vaktim yok..
spor yapcam camasırları makineye atıcam o arada dus alıcam yarın için süslenicem sabahda erken kaklmak için erkenden yatıcam:87:
listeler acıklandı kızlar 2.liğimiz hayırlı uğurlu olsun bizi daha yükseklere tasısın
fatmacım diğer takımlar bizden daha sanslı yarıs konusunda bikere kilo oranlı olarak daha yüksek coğu ve bizim gibi beslenmiyorlar biz gercekten cok sağlıklı besleniyoruz.. inş haftaya sonucumuz cok cok daha güzel olur..
neyse ben sporumu yapıp banyo yapcam sonra görüşürüz canlarım
zevcancım kendine cici bak çok öptüm seni
günaydın cnaım benim..
tekrardan doğum günün kutlu olsunn
menü güzel spor eklersen daha fazla verim alıcaksın inanıyorum.
netinide güle güle bizlerle kullan
günaydın kızlar
prensesperi'cim doğumgünün kutlu olsun, nice mutlu senelere eşinle ailenle birlikte inş.iyi ki doğdunnnn
prenses perıcım dogum gunun kutlu olsun canım
prensesperi'cim... menün gayet güzel. ara öğünler için de çantana bi poşet kuru üzüm ceviz at. ara vaktin gelince bir avuç yersin. olmaz mı? ara öğünlerimi yapmaya başlayınca kg veriyorum ben. o yüzden bu iki haftadır düzenli yapıyorum artık. senin de bu şekilde daha rahat vereceğine inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?