Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

afiyet olsun canım bence menün çok güzel ama dut kurusu olmasaydı keşke yazılanları okudumda yenmemeliymiş tatlım

teşekkürler karçiçeğim

evet ama ben onları okuduğumda artık çok geçti

neyse canım bir daha yemem zaten boğazıma filan kaçtı sapı heralde öksürüp duruyorum nerden yedim yaw

yemekli toplantın varmış tatlım sende dikkat et hafta sonu haftaya 68 olcan inş

Son düzenleme:
kızlar şimdi size soruyorum
1 elma yiyip sporamı baslıyayım yoksa aksam yemeğimi hazırlayıp saat 7 demi spora baslıyayım..
tabi hemen spora baslarsam aksam yemeğm olmıcak spordan 2 saat sonda ciğ sebze yicem tek..

annacım menü yine cok kalabalık olmus o kadar ceviz ve dut un üstüne birde bisküvümi yedinn

şey bennn

canım akşam yemeği ye 2 saat sonra başla spora bence yemeksiz olmaz bak tansiyonun düşer kızarım sonra sana

Son düzenleme:
ben 2 saat beklemiyorum yaa 1 saat en fazla 1 bucuk saat sonra baslıyorum.. bişi olurmu sence

canım en az 2 saat beklemek gerekiyomuş mide hazmediyor ya mesela yemekten 2 saat sonra meyve yemek gerekiyo ve 2 saat önce saatleri var ya hani gerçi ağır bir şeyde değil yediklerimiz ama olsun sen yinede 1,5-2 saat bekle canımcım rahatsız olursun sonra allah korusun

bunu bir body sitesinde görmüştüm çok uzun ayzı ama ben bu kısmını alıntı yaptım canım bak bir..

Son düzenleme:

yokya beklemicem canım nettende baktım bir sürü sey yazıyor ama benim o kadar vaktim yok..
spor yapcam camasırları makineye atıcam o arada dus alıcam yarın için süslenicem sabahda erken kaklmak için erkenden yatıcam:87:

hafif şeyler yedikten sonra bir sorun teşkil etmez belkim

eğer çok tok ve şiş hissetmiyorsan kendini yap o zaman canımcım ama dikkat et bak aklım sende kalcak

listeler acıklandı kızlar 2.liğimiz hayırlı uğurlu olsun bizi daha yükseklere tasısın

ayy yaşasınnn tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum teker teker

hepimiz bu hafta iyi iş çıkardık kızlar haftaya çok daha iyi olmalıyız ve olacağız da zirve bizimm olmalıı

birinci olacağızzz inş

fatmacım diğer takımlar bizden daha sanslı yarıs konusunda bikere kilo oranlı olarak daha yüksek coğu ve bizim gibi beslenmiyorlar biz gercekten cok sağlıklı besleniyoruz.. inş haftaya sonucumuz cok cok daha güzel olur..

hmm öylemi tatlım anladım tabi kilo oranları yüksek olunca kayıpları da fazla olur olsun bizde sağlıklı bir şekilde veriyoruz işte en güzeli bence

inşallah canım ikincide olsak olur sağlık herşeyden önemli canım benim buna rağmen iyi bir sonuç bizimki o halde

yavaş yavaş atıyoruz yağları gidiyor her hafta yeni bir kütlesi yaza kadar hepsinden kurtulcaz inş

kızlar bu haftanın birincisi limonata diyeti yapmıs.

1 bardak suya 2 kasık karaağac surubu 2 kasık taze limon suyu az acı pul biber

günlük 6-9 bardak içiliyormus..

ne diyorsunuz bu konuda cevrenizde yapan oldumu bunu..

selam kızlar nasılsınız?ben anca gelebildim.dün sabah kardeşim gitti askere ne kadar zor ya.Allahım yardımcısı olsun.perşembe akşam tam 18 misafirim vardı.gece 02,00 de yattım dün ruh gibiydim.bide üşüttüm gibi oldu.midem çok kötüydü ateşim çıktı bugun izin aldım işe gitmeyeceğim.ablamla birlikteyim ablam kardeşim için gelemeyeceğim demişti.bana süpriz yaptı.kapı çaldı açtım bir açtım elinde pasta mumları yanıyor iyiki dogdun diyor.çok şaşırdım ve çok mutlu oldum süprizine pastamdan yedim.dün akşamda malesefki konyanın bir böreği var eşim ondan yaptırmış ablamla abim özlemiş diye ondan yedim anlayacagınız dağıttım ama bugunden itibaren toparlıyorum.yürümeye başlıyorum

günaydın cnaım benim..
tekrardan doğum günün kutlu olsunn
menü güzel spor eklersen daha fazla verim alıcaksın inanıyorum.
netinide güle güle bizlerle kullan

teşekkürler canım benim 2 gündür gelemiyorum ya kurtlandım sabah erken kaktım her zamanki gibi hemen koştum buraya

günaydın kızlar

prensesperi'cim doğumgünün kutlu olsun, nice mutlu senelere eşinle ailenle birlikte inş. iyi ki doğdunnnn

prenses perıcım dogum gunun kutlu olsun canım

çok çok çok teşekkürler canlarım benim

ahh canım ara öğün yapmayı bende istiyorum ara öğün bana çok iyi geliyor.iki gündür sürekli şekerim düşüyor.ara öğün yapamadım ve ana öğünlerde az yediğim için yemek saatine yakın elim ayağım titriyor.burası acayip bir iş yeri.dün kuzenim diyorki reyhan böle yerleri çekiyor kendine.hakkaten öle iş bakımından yüzüm gülmüyor yerinden kalkmak yasak konusmak yasak burda artık sadece gülüyorum onlara masamda tam yöneticilerin karşısında bişi yiyemiyorumki çıkartıp.mutfağada gidemiyorum yasak değilse ben hergün çantama atarım ne olacak zor bişi değilde.bir çare bulacağım olmaz böle

günaydın kızlar...

sabah kalkınca 2 portakal
kahvaltı domates peynir zeytin 2 dilim ekmek
ara elma
ara beyaz leblebi
öğlenden sonra balık ızgara salata
ara ayran
ara portakal

bu gün böyle düzensiz olucakkkk :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…