TesekkurlerrÇok güzelmis o zaman. Bi ara Aydın- nazilli de yaşamıştım orası da aynı anlattigin gibi turunçgillerle doluydu. Caddelerde turunç ağaçları filanbir de harika kokardı
Aklıma yiyecekler gelip duruyor ya, sen portakal yazınca aklıma reçeli geldihatta kabuğundan bir reçel yapıyorlar böyle sararak gül gibi gözüküyor (rastladiniz mi hiç ?). Ondan yapmak istiyorum hiç denemedim ama çok severim gibime geliyor.
Bence de canım, hatta diğer nota alan takımlar da bu hafta hirslanir. Hepsini geçelim. Takımdakiler noolur dikkat edin
İyi çıktı canım hastanedeki sonuçlar. Zaten ikisi de daha iyi bugün
Cuma ödülü bence fazla kaçmış kaptiş. Sana ceza: sevdiğin oynak bir şarkıda komik komik dans etmek
İyi eğlenceler canim
Müthiş bir fikir, benim niye aklıma gelmedi bu
Burda da hava aynı kuzum ve birşeyler yiyesim geliyor. Ama dinlemiyorum kendimi
İki dilim fazla tatlım. Teke düşür bence
(Dibeğe hayır)
Özlemcim afiyet olsun sade kahve gibisi yok
Afiyet olsun canım,sunum da süper
Immmmmmm afiyet olsun kuzumEv islerim biraz bitti dolap iclerine girince bikac gun ev havada oluyor
Ara ogunumu hazirladim aslinda spor yapayim diyodum ama biraz yorgunum sanirim balkona cikip kitap okuyabilirim veya oturdugum yerde uyuyadabilirimbu havalar tam bana gore en sevdigim hava
Simdi 3 mil dedigin ne oluyor anlamadim ki ben 33 dk lik bu videosu var onu yaptim demin o ne oluyor bakim linki bulursam atim sana hatta yaptim ama be yaptim hic anlamiyorumLeslie 3 mil tamam şimdi bir kere daha yapacağım :)
Enfes gorunuyor bence tembellik yapicak haftada degiliz hykjyu cumaya saklayim spora davet ediyorum.Ev islerim biraz bitti dolap iclerine girince bikac gun ev havada oluyor
Ara ogunumu hazirladim aslinda spor yapayim diyodum ama biraz yorgunum sanirim balkona cikip kitap okuyabilirim veya oturdugum yerde uyuyadabilirimbu havalar tam bana gore en sevdigim hava
Canim sonuclarin cikmis simdi farkettim sevindim temiz cikmasina cocuklar usutuyor ya havalar bi ole bi boleÇok güzelmis o zaman. Bi ara Aydın- nazilli de yaşamıştım orası da aynı anlattigin gibi turunçgillerle doluydu. Caddelerde turunç ağaçları filanbir de harika kokardı
Aklıma yiyecekler gelip duruyor ya, sen portakal yazınca aklıma reçeli geldihatta kabuğundan bir reçel yapıyorlar böyle sararak gül gibi gözüküyor (rastladiniz mi hiç ?). Ondan yapmak istiyorum hiç denemedim ama çok severim gibime geliyor.
Bence de canım, hatta diğer nota alan takımlar da bu hafta hirslanir. Hepsini geçelim. Takımdakiler noolur dikkat edin
İyi çıktı canım hastanedeki sonuçlar. Zaten ikisi de daha iyi bugün
Cuma ödülü bence fazla kaçmış kaptiş. Sana ceza: sevdiğin oynak bir şarkıda komik komik dans etmek
İyi eğlenceler canim
Müthiş bir fikir, benim niye aklıma gelmedi bu
Burda da hava aynı kuzum ve birşeyler yiyesim geliyor. Ama dinlemiyorum kendimi
İki dilim fazla tatlım. Teke düşür bence
(Dibeğe hayır)
Özlemcim afiyet olsun sade kahve gibisi yok
Afiyet olsun canım,sunum da süper
100 mekik de tamam ama canım çıktı mekik beni felaket yoruyor...Yapıcam ben de
kuzum yeşil çay flaan da iç istersenSporlarjmi bitirdim benFitFiliz hayirrr yemek yok piss ehhh kakakk yemege hayir diyorum bende sana kalk sporunu yap bak millete esleriyle nasil spor yapiyorlar
Bu arada cocuk sallamak ta kalori yaktirirmi acaba butun gunum sipalari sallamakla geciyorda bir de bu adetin siskinligini nezaman hayirlisiyla atarim kii
Ayyy iyi dedin hee sabah bende kendime 100 mekik ceza vermistim insan biraz az verir dimi100 mekik de tamam ama canım çıktı mekik beni felaket yoruyor...
Siskinlik icinmi senimi kircam kuzum hemen icerim du su ayagimdaki veletimi indirimkuzum yeşil çay flaan da iç istersen
kuzum leslie 3 mil 5k diye arat eski bir video benimki :)Simdi 3 mil dedigin ne oluyor anlamadim ki ben 33 dk lik bu videosu var onu yaptim demin o ne oluyor bakim linki bulursam atim sana hatta yaptim ama be yaptim hic anlamiyorum
Enfes gorunuyor bence tembellik yapicak haftada degiliz hykjyu cumaya saklayim spora davet ediyorum.
Canim sonuclarin cikmis simdi farkettim sevindim temiz cikmasina cocuklar usutuyor ya havalar bi ole bi bole
Ben de dusunuyorum bazen de belki 40dan sonra. Simdilik bakalim su ameliyatsiz lipo aldim ya onu deneyeyim. Kadin kesin faydasini gorursun diyor. Ins gidi da giderÖyle deme kız,ne güzelsin o güldüğün resimde filan. Gidilar gelir geçer boşver.
Biliyomusun benim kuzenim estetik cerrah. Bazen diyorum gitsem de beni bi elden geçirse
ahahah ay ben kendime cezaları zıp zıp ile veriyorum çünkü arkaya müzik de açıp ritmle zıplamak güzel oluyorAyyy iyi dedin hee sabah bende kendime 100 mekik ceza vermistim insan biraz az verir dimi
Cok ucuz diye emin olamiyorum iste. Pahali olsa coktan verirdim. Rengi cok guzel degil mi?Bence de haklı eşin, kilo verince daha iyi durabilir. Hemen göğüs altından başlamış ya etek kısmı ondan kilolu gibi göstermiştir. Bunu versen bile yerine sarı birşey al bence
evet kuzum sanırım 2 mil e denk geliyor
31 dk mis sanirim bu 2 mile mi oluyor bi el ativer bakam ailemizin doktoru senin bolumunu secerken biz takim olarak oylama yapicaz oyle karar vericez ona gorefayfeyfiy
Ben dizimden sorunluyum ya yapamiyorum iste yoksa cok sevmistim deli gibi ziplamayiahahah ay ben kendime cezaları zıp zıp ile veriyorum çünkü arkaya müzik de açıp ritmle zıplamak güzel oluyor
Yuzdec25 ve alti super benceyoooo hesapladım bir siteden %27 miydi neydi az değil canım bıngıl bıngılım
ameliyatsız lipo ne canımBen de dusunuyorum bazen de belki 40dan sonra. Simdilik bakalim su ameliyatsiz lipo aldim ya onu deneyeyim. Kadin kesin faydasini gorursun diyor. Ins gidi da gider
Sagoll canimm :)Immmmmmm afiyet olsun kuzum
yok kuzum zorlama dizini sonra hiç yapamazsın Allah korusunBen dizimden sorunluyum ya yapamiyorum iste yoksa cok sevmistim deli gibi ziplamayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?