Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tesekkurlerr

Immmmmmm afiyet olsun kuzum

Sporlarjmi bitirdim ben FitFiliz hayirrr yemek yok piss ehhh kakakk yemege hayir diyorum bende sana kalk sporunu yap bak millete esleriyle nasil spor yapiyorlar
Bu arada cocuk sallamak ta kalori yaktirirmi acaba butun gunum sipalari sallamakla geciyorda bir de bu adetin siskinligini nezaman hayirlisiyla atarim kii

Leslie 3 mil tamam şimdi bir kere daha yapacağım :)
Simdi 3 mil dedigin ne oluyor anlamadim ki ben 33 dk lik bu videosu var onu yaptim demin o ne oluyor bakim linki bulursam atim sana hatta yaptim ama be yaptim hic anlamiyorum
Enfes gorunuyor bence tembellik yapicak haftada degiliz hykjyu cumaya saklayim spora davet ediyorum.
Canim sonuclarin cikmis simdi farkettim sevindim temiz cikmasina cocuklar usutuyor ya havalar bi ole bi bole

kuzum yeşil çay flaan da iç istersen

kuzum leslie 3 mil 5k diye arat eski bir video benimki :)

Öyle deme kız,ne güzelsin o güldüğün resimde filan. Gidilar gelir geçer boşver.
Biliyomusun benim kuzenim estetik cerrah. Bazen diyorum gitsem de beni bi elden geçirse
Ben de dusunuyorum bazen de belki 40dan sonra. Simdilik bakalim su ameliyatsiz lipo aldim ya onu deneyeyim. Kadin kesin faydasini gorursun diyor. Ins gidi da gider

Bence de haklı eşin, kilo verince daha iyi durabilir. Hemen göğüs altından başlamış ya etek kısmı ondan kilolu gibi göstermiştir. Bunu versen bile yerine sarı birşey al bence
Cok ucuz diye emin olamiyorum iste. Pahali olsa coktan verirdim. Rengi cok guzel degil mi?

31 dk mis sanirim bu 2 mile mi oluyor bi el ativer bakam ailemizin doktoru senin bolumunu secerken biz takim olarak oylama yapicaz oyle karar vericez ona gore fayfeyfiy
evet kuzum sanırım 2 mil e denk geliyor
belki az daha fazla bile olabilir hiç yapmadım bu videoyu bilmiyorum

ayy inşlalah bitirebilirsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…